HWSW Informatikai Kerekasztal: Driver 3, az új király ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Driver 3, az új király ?

#561 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:35

free reide ban mindig ugyanaz a monoton zene szól? nem lehet váltani sehogy? aweblapon elég jok a zene bemutatók ezket csak az átvezető filmekben hallhatjuk? miamiban érdekes a metro a felüljárón... nincsenek sinek gumikereke van és összevissza pattog a kanyarokban...
nem mondom érdekes hogy ebben a játékban benn van annak areflection teamnek a keze akik a 3dmark ban is segítkeztek...
ja és a kocsik modellezése is ocsmány sztem..... mikor kilövöd a kerekét hát az avalami csucs meg a gumi is csillog... weblapon azt irták hogy kis millio lövésnyomot helyeztek ael a kocsikon ja meg azt is irták hogy honapokat töltöttek a kocsihangokkal.. ha ez igy van akkor ez LOL ezek nem is hangok csak nyöszörgés nagyon gyenge :down:

#562 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:45

Aki szerint a GTA jobb, attól nincs is kérdésem :rolleyes: . Ott a vezetés semmi, eyik helyről a másikra eljutás. Ez a játék pedig a vezetésről szól!
Km/h-t én em tudomhol írja, ki, lehet hogy itt is a vezetős játékoknál;még csak a túlélést próbáltam :) .

Nekem is független (másik tengely) a kormányom, és még 1 játékban sem volt vele bajom :respect: . Leszámítva, hogy az UG2 demója megkergült tőle, reinstalláni kellett a kormányt, de az más tészta.

Mumia, ha mg szerkeszthető a hozzászólásod, inkább odaírj, mint új postba!

Mindegy mennyit vitatkozunk! Van aki végre jól kivezetheti magát, végre nem törhetetlen sínautókat vezehetünk sztori nélkül, hanem egy jó kis autós gamma. Másoknak nem tetszik, ill alapból mászkálós játékhoz hasonlítják - uninstallálják, lesz egy dvdnyi szabad helyük plusszba. Ill ne kérjenek olyat egy játéktól, amit irreális megvalósítani - brutál nagy város, elég sok infó, nem lehet extra textúra mindenkin és mindenen, mert töltögetésből állna a nap, a fél giga így is kevés neki (GTAnak meg még kevesebb). Nem lett csúnyább a folytatás (lást vice city), nem buták a küldik;nekem nagyon tetszik hogy itt foglalkoztak a gylogosokkal, napszaknak, városnak megfelelő ruhák, amik külön modellek, a szoknya a kabát mozgásnak megfelelően alakul, elég poligonból áll, nagyon jó a mozgásuk. Akit a vezetés leköt, nem figyeli a textúrák méretét menet közben(egyik autós játéknál sem); van akiket megérintett, végre játszhat vmi jót, van akiket nem. Jelek szerint nem lehet mellette szó nélkül elmenni. Van akinek nem jön be, nem kell neki, kukacoskodik pár buggal, ami nem számít soknak manapság, 95%-a textúrákkal kapcsolatos;tehát patch és az új driverek valószínű megoldját ezt.

Ez van :) . Nekem nagyon bejön!
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#563 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:50

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 13:35

free reide ban mindig ugyanaz a monoton zene szól? nem lehet váltani sehogy? aweblapon elég jok a zene bemutatók ezket csak az átvezető filmekben hallhatjuk? miamiban érdekes a metro a felüljárón... nincsenek sinek gumikereke van és összevissza pattog a kanyarokban...
nem mondom érdekes hogy ebben a játékban benn van annak areflection teamnek a keze akik a 3dmark ban is segítkeztek...
ja és a kocsik modellezése is ocsmány sztem..... mikor kilövöd a kerekét hát az avalami csucs meg a gumi is csillog... weblapon azt irták hogy kis millio lövésnyomot helyeztek ael a kocsikon ja meg azt is irták hogy honapokat töltöttek a kocsihangokkal.. ha ez igy van akkor ez LOL ezek nem is hangok csak nyöszörgés nagyon gyenge :down:

Tegnap kollega szétlötte az autókat, és biza nagyon szépenm rugozótt ahogy hirtelen kidurant a kerék, sérüléssel nem tudom hool van probléma :). Kismillió darabból álnnak az autók! (értsd-30-50, ha sokáig  törögetsz egy autót, sok-sok különböző dolog megy gallyra, pl asszem a lamburghinin hátul is egymáson 3 lemz mozgott(3 valós lemez), tehát a modellezésre nem lehet panasz.
Kíváncsi vagyok miben jó neked a kocsik modellezése, írhatnál példát, és hogy ebben miért rossz :omg: .
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#564 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:53

Csináltam egy kis tesztet. 10 percig játszottam és közben mértem az FPS-t, a következő eredmény jött ki:

Min: 10
Max: 48
Avg: 26

1024x768, minden legjobb beállításon, 4xAA, 8xAF

#565 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:00

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 12:45

Mindegy mennyit vitatkozunk!

TE vagy az egyetlen, aki vitatkozik. De úgy látom csak saját magaddal. Én nem vitatkozom, leírtam a programról a véleményem, és egy szóval sem mondtam azt, hogy a GTA jobb. Ezt nem tudom hol olvastad. Azt írtam, hogy a motorozás és a hajózás sokkal jobb volt a GTA-ban, csak ezt hasonlítottam benne a GTA-hoz.
Összkép szempontjából egyébként jobb a GTA, de az autózás ebben jobb (ha nem azonos végsebességű lenne minden autó, akkor azt is mondhatnám, hogy nagyon jó)

Úgy véded a programot, mintha legalábbis az Atari pr frontembere lennél. :p

PAJ: Ezt a 3dmark kezes dolgot nem igazán értem, kifejtenéd?

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 19. 13:01 -kor

#566 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:35

Najó most hagytam abba az ezzel a programmal való játszást, megpróbáltam kiszállni a hajóból. Belehalt.

Ja és azt sem jegyzi meg a program, hogy melyik controllert választottam ki, hiába mentem el a profilt, csinálok akármit ha kilépek elfelejti.  :mad: 

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 19. 13:36 -kor

#567 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 13:35

Najó most hagytam abba az ezzel a programmal való játszást, megpróbáltam kiszállni a hajóból. Belehalt.

Ja és azt sem jegyzi meg a program, hogy melyik controllert választottam ki, hiába mentem el a profilt, csinálok akármit ha kilépek elfelejti.  :mad:

Hát ne az óceán közepén szállj ki a hajóból.  :D Én most nyomtam újra, nekem még mindig tetszik. Elképesztően jó, ahogy a nagy dög kamionnal le lehet darálni a rendőrautót. Egyszerűen kivasalja.  ;) Bejövős továbbra is, bár villogó textúrával a házakon én is találkoztam (r9500pro + catalyst 5.1)

Üdv: Bepe

#568 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:50

Mi az, hogy ne az óceán közepén? Faszt idegesítesz már a hülyeséggel? Elindultam a hajó orra felé, és a lépcsőnél csak egy koppanást hallottam utána már azt láttam ki van írva, you are dead, és ott fekszik a faszi a hajó közepén.

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 19. 13:50 -kor

#569 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 13:50

Mi az, hogy ne az óceán közepén? Faszt idegesítesz már a hülyeséggel? Elindultam a hajó orra felé, és a lépcsőnél csak egy koppanást hallottam utána már azt láttam ki van írva, you are dead, és ott fekszik a faszi a hajó közepén.

És a koppanás nem egy golyó volt, ami koppant a tomporodon?  :think: Mert akkor végképp nem értem...  :( Én is találkoztam bugokkal, de lehet, hogy ezt egy patch-el orvosolják majd.

#570 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 13:53

Én is találkoztam bugokkal, de lehet, hogy ezt egy patch-el orvosolják majd.

Naiv.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#571 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 14:06

Nekem az tetszett, hogy felborultam az autóval és a kocsi alja új csillogott mint a a kacsapics*ja.  :D :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#572 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 14:10

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 13:59

Naiv.

Nem azt mondtam, hogy "orvosolják majd", hanem, hogy "lehet, hogy orvosolják majd...".  :rolleyes:  :omg: Azért nagy különbség.  :smoker:

#573 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 14:26

Esélytelen, a mostanában béka segge alá kerülő minőségi követelményeknek köszönhetően. És ennél még lehet rosszabb.
Mindenesetre ennyire bugosan még el lehet autókázni yóól, végülis nekem csak a Driver első része kéne futóképesen, szebb modellekkel, és már elégedett lennék.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#574 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 15:42

Lehet, hogy az Én hibám, hogy 83-ban Spektrum 16-on kezdtem, de nekem továbbra is tetszik a game:)
Ha a grafikát ha feltolom, nagyon szép és folyamatos + játékmenet is bejön.

#575 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 17:06

Idézet: ASi - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 15:42

Lehet, hogy az Én hibám, hogy 83-ban Spektrum 16-on kezdtem, de nekem továbbra is tetszik a game:)
Ha a grafikát ha feltolom, nagyon szép és folyamatos + játékmenet is bejön.

Én is a ZX Spectrum 64-től jutottam el a mostani aláírásombéli configig.  :)

#576 Felhasználó inaktív   spacer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 17:17

Nekem is alapból körbeforog a nézet... :(  Ekkora fa...ágot!!! :mad:

Szerkesztette: spacer 2005. 03. 19. 17:17 -kor

#577 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 17:47

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 16:06

Én is a ZX Spectrum 64-től jutottam el a mostani aláírásombéli configig.  :)

Na szóval:)
Nem 48k-val?:)
Nem olvastam vissza, bocs, neked tetszett?

#578 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:06

Mi a szart kell csinálni abban a barom küldetésben, ahol a hajót kell követni motorral? :bolond: volt aki kitalálta ezt.

Követni csak addig tudom amíg el nem fogy az út a víz mellől onnan nincs tovább. Eltávolodni nem tudok, mert akkor rögtön failed, ha leelőzöm akkor is, ha lemaradok akkor is, a motorról lelőni nem tudom, ha meg leszállok mire lőhetnék rég elhúzott. Átszállni hajóra nem lehet, mert nem engedi a program, hiába megyek a part mentén álló hajókhoz nem enged beszállni. Akkor sem ha lelövöm aki benne van. Szóval ez egy BAROMSÁG.

#579 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:12

Idézet: ASi - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 17:47

Na szóval:)
Nem 48k-val?:)
Nem olvastam vissza, bocs, neked tetszett?

De, 48.. igazad van. És tetszett (mármint a Driv3r és a jelenlegi configomon, nem a ZX Spectrumon).  :D

Szerkesztette: bepe_79 2005. 03. 19. 19:13 -kor

#580 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 12:00

PAJ: Ezt a 3dmark kezes dolgot nem igazán értem, kifejtenéd?

őő lehet hülyeséget beszélek javitsatok ki ha igen de én ugy emléxem hogy 3dmark 2003ba vagy 2001be alul ahol irja a tesztek betöltésekor a "gyártókat?" ott láttam ezt hogy reflections...

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.