HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#1941 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 08. 09:19

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:26

Erre csak annyit mondok hogy Fear

Kaliék értik

:D  :D  :D

Fear: Te is tapasztalhattad a bőrödön nem is egyszer, hogy ez se a tökéletes megoldás...nem rossz de azért nem minden.

Tudom hol lett elszúrva a soulstone téma... miután lemásoltad valaki lelkét át kellett volna adni a kövecskét az illetőnek, így ő sajátmagát élesztheti fel, és nem kell, hogy te tárold. Már amikor mondtad, hogy max 1 lehet nem tetszett a dolog mert valahol level 18 körül az US beta alatt nevl mintha csinált volna az egész csapatról lenyomatot egy instance alatt, és te messze túllépted a lvl 18-at. Na majd legközelebb (ami nincs is messze :D)

Idézet: Vortex07

Mivel ez egy MMORPG, es a tarsasagban valo jatek a fo szempont es celpont, igy ...

Úgy mondod ezeket a lassításokat gyorsításokat mintha az ellennek nem lenne meg a hasonló képessége. Huntert soha nem kedveltem. Egyszerűen nem nekem való. Az én személyes ranglistám valahogy így fest: Warrior, Mage, Shaman (csak horda de a megfelelője elvileg a Paladin), Priest, maradékok. Egyedül a mage volt aki valóban ellenfélnek bizonyult a PVP percekben. Miután ráfutottam és 2-3 ütésre leszedtem az élete bő negyedét (közbe rátéve a lassításokat, stb) teleportált egyet és máris megszabadult az összes varázslatomtól. Jah, azt nem mondtam, hogy odafagyizott mielőtt elteleportált. És itt kezdődött a baj. Míg én szépen ott ácsorgok lefagyasztva ő persze nem csak integet és táncol. Mire befutottam addigra az 1000-1100 életem felét már le is pucolta, ugyan rácsaptam még 2-3-at de kezdődött újra a móka elölről és ő volt a lépéselőnyben a teleport, lassítások miatt. Egy Warrior meg ha nem tud pofozkodni nem tud varázsolni se. Ugyan vannak rage potik de a 31-es szint eléréséig pontosan 1et sikerült csinálnom...2 perces cooldown idővel... Ezért szépen le is tudott kapkodni. Egyszer volt, hogy ő húzta a rövidebbet mert kevés mannája volt ... én meg természetesen kihasználtam az alkalmat :Đ de ugye nem ez az általános.
Az execute viszont felettébb hasznosnak bizonyúl különösen PVP-ben (de monszák ellen is) mert rage mértéktől függően nem kell csak az ellen életének a 80%-át lepucolni utána 1 csapásra szellemeskedhet :D nem egyszer 500-600-akat csaptam így a csúna bácsikra 24-25-ös koromban. (én is csak kukkoltam ki a fejemből hogy mi az istencsapása volt ez) Azért megnézném hogy melyik spell képes ekkora pucolásokat kiosztani ezen a szinten...(túl sok nem lehet) De a final alatt is 99% hogy maradok Warrior mert én ezt szeretem. (az 1% a Mage ami könnyen lehet több is mint 1%)

Idézet: aDannyBoy

éjjel wowval álmodtam

:D Akkor megnyugodhatok Nem csak én vagyok komplett beteg :D

Nevl: Ez az amit nem tudtam odaadni :((

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1107850772.jpg

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#1942 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 10:09

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 22:31

...
Addig jó lenne kitalálni hogy milyen szerverre megyünk, speciel én a roleplay-t preferálnám, ott remélhetőleg kevesebb lesz az IQ negatív meg a 12év alatti.  :think:
Én speciel a pvp szervert ha lehet hanyagolnám, mert ugye ott ha olyan területre szól a quested ami "közös" és belefutsz egy sokkal magasabb szintű ellenfélbe akkor valszeg neked annyi, sőt hallottam olyat is hogy egyes idióták kempelik a hulládat, vagy éppen megvárják míg egy quest után mikor levertél x lényt, alig van manád meg HP-d és akkor támadnak...
Hát köcce de én ilyenből nem kérek, a roleplay meg a pve szerveren is lehet pvp-zni, ha akarok!
Ja, meg jó lenne összeirni egy listát hogy ki mivel is lesz a finalban...
Én még gondolkozom, bár eddig ugy fest az is kétséges hogy egyáltalán lesz a péntekre "dobozom"  :reklamacio:  :reklamacio:

Egyetértek... (és még nem adtam fel a reményt, hogy veletek megyek én is WoW-ozni)

A PVE szervereken is lehet " /pvp "-zni  :D

Mellesleg tegnap derült ki, hogy az egyik szerveren (amit csak trükközéssel lehetett elérni) többszáz magyar volt és a legnagyobb magyar Guild 122 tagot számlált... :OOO

Még mindíg érdekelne, hogy ki melyik oldalon lessz  :rolleyes:
Ha  PVP szervert választ a Guild akkor a Horde oldala izgalmasabb (Horde Vs Alies = 40% Vs 60% az eddigi statisztikák szerint :) )

BaluC  :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#1943 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 08. 10:10

Az miért van, hogy nem tudom uninstallálni a beta-t? Azt írja, hogy valami uninstall.xml fájlt nem talál :confused:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1944 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 10:16

Én speciel most a beta alatt azért mentem horda oldalra (de tudom hogy más is ezért) mert a finalban alliance oldal lesz. Persze mindenkinek lesz több karija nem is kérdéses de eleinte tuti, hogy sokaknak 1 karija lesz amit szépen fog tápolgatni.

Idézet

(amit csak trükközéssel lehetett elérni)

:eek: ez így elég zavaros és értelmetlen...  :eek:

#1945 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:18

Már kezdtem aggódni hogy kereshetek egy cicológust, mert az már beteges h a Wow-al álmodtam, de mivel nem egyedül vagyok ezért nem is érdekel a dolog... :p:Đ:Đ:Đ
Komolyra fordítva a szót felhívtama cd-galaxist hogy akkor ott van-é az előrendelésem avagy nem, erre a telefon túlvégéről közölte egy férfihang  IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, szóval pénteken nyitás körül szerintem már ott fogok ácsorogni a bolt előtt! :Đ  :rolleyes:
Meg is nézem h mikor kell elindulnom szegedről hazafelé h jó korán pesten legyek!  :cool:
(Nem szokásom hajnalban hazaindulni, de most szerintem az lesz...  :D )
User Error, replace user and press any key to continue...

#1946 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:28

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 11:16

:eek: ez így elég zavaros és értelmetlen...  :eek:

Bocsi...

Volt / van egy Config file amibe bele kellett nyúlni és akkor megjelent egy nem szűrt lista...
Ekkor jelent csak meg a " PvP" nevű szerver... nem akartam oda menni, mert a D2-es HWSW klán átjött ide és itt is velük szerettem volna nyomni :)

Pontosabban csak otthonról (ott a leírás)...
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Twisting Nether (PvP)

#1947 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:30

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:11

Amit eme kis csapat le is szedett :D

Azt persze jótékonyan elhallgattad, hogy az első 2 hullám az a mienk volt, de utánna valami tökkelütött kihívta a lvl?? őröket és szétverték a támadókat. Amúgy peace :Đ

#1948 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:31

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 12:18

Már kezdtem aggódni hogy kereshetek egy cicológust, mert az már beteges h a Wow-al álmodtam, de mivel nem egyedül vagyok ezért nem is érdekel a dolog... :p:Đ:Đ:Đ
...

:rolleyes:  én megléptem a lvl 17-est a sámánommal, de kemény menet volt...
Eléggé fáratdan is ébredtem  :rolleyes:
Twisting Nether (PvP)

#1949 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 08. 11:46

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 10:10

Az miért van, hogy nem tudom uninstallálni a beta-t? Azt írja, hogy valami uninstall.xml fájlt nem talál :confused:

Ne foglalkozz vele, töröld le a könyvtárat simán, én eddig mindig ezt csináltam, egyszer sem tudtam uninstalálni. Biztos azt hitték a Blizzes fiúk, hogy az uninstallra úgysem lesz szükség. :D
Arra vigyázz, hogy előtte a screenshotokat mentsd át máshova, nekem veszett el gy több 100 képem.  :(

Akkor szervezhetnénk egy Guild talit a boltok előtt. Én a PCDome-ba megyek (remélem, az oldalon megjelent , hogy: A játékból február 11-én érkező mennyiség előrendelésben elfogyott, az újabb szállítmány beérkezési időpontja bizonytalan. (Jelenlegi információink szerint május-június.)  Szóval elég durva, ha nem kapok most, akkor mérges leszek eléggé.

Az majd most biztos fog tarolni, aki előrendelt monjuk 10-15öt, és jóval az ár feett értékesíti. :(

Én azért reménykedek.
KomposztWC

#1950 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:49

Nos itt vannak a képek (hülye voltam és tga-ban hagytam őket így néhány az 5mb-is megüti...)

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1951 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 11:54

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 11:46

Ne foglalkozz vele, töröld le a könyvtárat simán, én eddig mindig ezt csináltam, egyszer sem tudtam uninstalálni. Biztos azt hitték a Blizzes fiúk, hogy az uninstallra úgysem lesz szükség. :D
Arra vigyázz, hogy előtte a screenshotokat mentsd át máshova, nekem veszett el gy több 100 képem.  :(

Akkor szervezhetnénk egy Guild talit a boltok előtt. Én a PCDome-ba megyek (remélem, az oldalon megjelent , hogy: A játékból február 11-én érkező mennyiség előrendelésben elfogyott, az újabb szállítmány beérkezési időpontja bizonytalan. (Jelenlegi információink szerint május-június.)  Szóval elég durva, ha nem kapok most, akkor mérges leszek eléggé.

Az majd most biztos fog tarolni, aki előrendelt monjuk 10-15öt, és jóval az ár feett értékesíti. :(

Én azért reménykedek.

BBBAAAZZZZEEEEGGGGG.... én is onnan rendeltem meg kb 1 hete... ez nagyon kemény!

#1952 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:08

Atóól félek hogy a Február 11 Beli szállítmányból már nem jut Nekem

Úgyhogy Pénteken bejárok majd pár boltot

:( 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#1953 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 08. 12:10

Pont most kaptam tőlük a levelet, hogy hétfőn mehetek, igaz csak déltől. :think:

A fontos, amit a levélben írnak, hogy mikor creálod a végleges accot, akkor muszáj lesz megadni a fizetési módot, tehát ha gamecardal akasz majd fizetni (ami még nincs Magyarországon), akkor is megkell adni egy érvényes bankártyaszámot... :reklamacio:

Még szerencse, hogy havertól tudok ilyet kérni, mert különben lőttek volna a pénteki programnak. Azért ez elég gebasz... :omg:

Na de legalább pénteen már maglesz ajáték. :D

Biztos neked is fognak küldeni emilt Nevl, drukkolok.
KomposztWC

#1954 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:15

Itt telefonon értesítenek, elviekben...
Mondhatnátok még pár boltot, ahol lehet rendelni megrpóbálom őket, hátha.

#1955 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:17

jujjj...

Szurkolok mindenkinek, hogy kapjatok...

"honvágy"  növelésére / csökkentésére találtam egy jó Linket: ITT  :rolleyes:

BaluC
Twisting Nether (PvP)

#1956 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:17

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 12:15

Ez engem is határozottan érdekellne, nem rendeltük elő, és most ez májusi következő szállítmány beijesztett. Lehet ami boltot találok körbejárom pénteken.

#1957 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:23

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 13:15

http://www.cdgalaxis.hu/
http://www.576.hu/ (itt még van "elméleti" készlet amit nem rendeltek elő, legalábbis telefonban ezt mondták  :up:  )

A MediaMarkt-ban nincs előrendelés, de az Árkádban egész jól ügyelnek a SW/Game részlegre (és "házon belül" van egy 576 bolt is ;) )

Ezzel a saját eséjeimet rontom, de " My Life for the Horde / Klan / Guild! " :evil2:  :help:

Szerk:
a Westend-ben is hasonló a szitu mint az Árkádban ...
:think:  Lehet, hogy pntekre szabit kellene kivennem?

Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 08. 12:25 -kor

Twisting Nether (PvP)

#1958 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:28

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 11:46

Na aki ebbe belemegy megérdemli hogy érvénytelen legyen a kódja ami van a játékhoz!!!!!!!!!!!!!!!

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 11:18

Komolyra fordítva a szót felhívtama cd-galaxist hogy akkor ott van-é az előrendelésem avagy nem, erre a telefon túlvégéről közölte egy férfihang  IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, szóval pénteken nyitás körül szerintem már ott fogok ácsorogni a bolt előtt!

Nekem is ezt mondta :D Úgyhogy péntek reggel ott fogok ácsorogni a blaha elötti boltnál :D ... Szegény CD galaxis (meg a többi is) mennyi telefont kaphat most hogy vége a final beta eventnek... :-)

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 11:49

Nos itt vannak a képek (hülye voltam és tga-ban hagytam őket így néhány az 5mb-is megüti...)

Bocsi de nem vagyok mazohista :p :D (na jó picit de nem ennyire)
Én kb 1 hónapja rendeltem meg és azt mondták tutira van nekem is... remélem nem nélkületek kell nekikezdeni :( Hmmm talán a Media markt ajtajában kell állni péntek reggel...  :confused:

Eme vannak az én képeim 6.5Mb a 84 Kép, preview van...
http://kecsopp.srv.hu/wowpic/wow.html

Valakinek sikerült működésre bírni a cosmost? Mert nekem az esetek 98%-ban csak egy out of date duma jött vissza (ha nem volt out of date akkor meg nem változtatott semmit igaz túlzottan nem is próbáltam beállítani)

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 08. 12:33 -kor

#1959 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:32

Hallottam olyat is hogy nem kell megvennI a Gamet a boltba hanem letöltöd és elég csak a gamecardot hozzá aktiválni ?
Lehetséges ez ?
Mert így azért olcsóbb lenne és azért doboz nélkül még megvagyok de Game nélkül már nem hiszem

:D  :D  :D 

Idézet

A fontos, amit a levélben írnak, hogy mikor creálod a végleges accot, akkor muszáj lesz megadni a fizetési módot, tehát ha gamecardal akasz majd fizetni (ami még nincs Magyarországon), akkor is megkell adni egy érvényes bankártyaszámot...

Most emg kell adni kártyaszámot is ? Mert az Nekem nicsnen
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#1960 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:37

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 12:28

Más:

Valakinek sikerült működésre bírni a cosmost? Mert nekem az esetek 98%-ban csak egy out of date duma jött vissza (ha nem volt out of date akkor meg nem változtatott semmit igaz túlzottan nem is próbáltam beállítani)

Természetesen. :)

Csinálj egy keresést a *.toc fileokra az interfface könyvtárban.
Minden toc file elején az első vagy második sorban lesz egy olyasmi, hogy:
#interface: 1450

Ez trükkös módon nem comment, hanem egy az ui által használt adat, mégpedig a program build verziója. Az eu ob buildje 1496 volt, így az összes fileban ezt a számot átírva 1496-ra kapsz egy remekül működő cosmosui-t.

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.