HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#681 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 19:46

Nekem is jön mindjárt!  :D

Köszi :respect:  :respect:  :respect:

SZERETLEK WOW!!!  :D
KomposztWC

#682 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 07:36

Idézet: date= - Dátum: 2004. dec. 9., kedd

User Interface Customization tool - Helcon on 12/9/04
The World of Warcraft User Interface Customization tool allows users to tweak and customize the game's user interface. We welcome our advanced users to download this free tool and explore the possibilities. For more information on this tool, visit our support tools page.
http://www.worldofwa.../support/tools/

:up:
Jó motyó de hol van már a játék vagy az open beta vagy valami amire csorgathatja a nyálát szegény EU lakos?  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#683 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 10. 20:01

Abbizony még messze van, szerintem az open bétáig még van egy jó hónapunk tele vizsgákkal (mármint nekem).  :reklamacio:
KomposztWC

#684 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 06:26

Na végre 1 jó hír:

Idézet

Selling World of Warcraft In-Game Content for Real Money - Block on 12/10/04
It has come to our attention that certain individuals are selling Blizzard's in-game property for cash on auction sites such as eBay and on personal websites. The World of Warcraft Terms of Use clearly state that all of the content in World of Warcraft is the property of Blizzard, and Blizzard does not allow "in game" items to be sold for real money. Accordingly, Blizzard Entertainment will take any and all actions necessary to stop this behavior. Not only do we believe that it is illegal, but it also has the potential to damage the game economy and overall experience for the many thousands of others who play World of Warcraft for fun. In order to promote a fun and fair environment for all our customers, we are actively investigating those individuals who engage in this inappropriate activity and reserve the right to take legal action against these individuals to protect World of Warcraft for all those who "play by the rules." If you are found to be selling in-game property (such as coins, items, or characters), for real money, you will lose your characters and accounts, and Blizzard Entertainment reserves its right to pursue legal action against you as well.
We also want to remind potential buyers in the game to please refrain from buying in-game property with real money. We understand the temptation to purchase better items, but Blizzard, and not the seller, does own all in-game property. In addition, we feel that characters can find ample equipment and money within the game through their own adventuring and questing. Please understand that if you do purchase in-game property from sellers on eBay and personal sites, we may temporarily suspend your account, and at the very least, delete the offending items.

Thank you for understanding our position. Blizzard Entertainment is committed to maintaining the atmosphere of fair play and fun in World of Warcraft.

Ez a Diablo 2 alatt is nagyon zavarta a csőröm. Többet ártott mint használt...

#685 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 16:03

Legszebb öröm a káröröm :)

Kép

#686 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 19:29

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 16:03

Legszebb öröm a káröröm :)

Azért remélem itt európában nem ilyen lesz...
Jan 10-én kapok fizut... megvan az első beruházásom :D :D  (anyám szerint már előre 8X elköltöttem... igaza van :D )
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#687 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 21:09

Gondolkodtam ezen a dombornyomott kártya dolgon. Ha jól tudom, akkor erre minden hónapban kell min. összeget utalni, meg vannak megkötések. Na már most, én csóró egytemista akkor azt hiszem ezt buktam is.

Meg lehet azt beszélni, hogy valakinek, akinek megvn a megfelelő karija, utalok (esetleg többen) havidíjat, és ő továbbítja?

Ha tévedek a kártya kiváltásának nehézségeiben, akkor javítsatok ki.

Kösz
KomposztWC

#688 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 21:10

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:09

Gondolkodtam ezen a dombornyomott kártya dolgon. Ha jól tudom, akkor erre minden hónapban kell min. összeget utalni, meg vannak megkötések. Na már most, én csóró egytemista akkor azt hiszem ezt buktam is.

Meg lehet azt beszélni, hogy valakinek, akinek megvn a megfelelő karija, utalok (esetleg többen) havidíjat, és ő továbbítja?

Kösz

igényelj egy webkártyát, tegyél rá lovét. fizess ki egy éve vagy félév díjat, és utána mond le ;)

#689 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:06

Én még reménykedek, hogy jó lesz a netes átutalás is, ha az nem akkor van visa electron, ha az se akkor nem tom...

#690 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 00:21

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:09

Gondolkodtam ezen a dombornyomott kártya dolgon. Ha jól tudom, akkor erre minden hónapban kell min. összeget utalni, meg vannak megkötések.

Úgy emléxem az OTP-ben azt mondták hogy kell igényléskor 300k-nak rajta lennie (5 hónapnál régebbi számlatulajdonosnak 150k) VAGY havi 80 nettós átutalásnak. De ha kész már nem kell állandóan ennyinek rajta lennie. Javítsatok ki, ha tévedek, mert én januárban át akarom alakíttatni a visa electronomat dombornyomott visává...

#691 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 00:51

Hát ha így van, akkor nem lesz dombornyomott kártyám... :(  :reklamacio:
KomposztWC

#692 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 03:33

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 0:51

Kösz

Én ma reggel (izé tegnap ... jajj de korán van még) hoztam el a dombornyomottat mert most lett kész :) Sima Visa. Egy feltétele volt annak hogy igényelhessem: Kellett legyen rajta 100.000Ft igényléskor. (volt is pont 1 hétig utána visszaadtam a kölcsönöket :) )
itt vannak a költségei (.doc) a legelsőt kell nézni a sima visa-t mert a többi már a gold meg platinum meg ilyen extra kütyü.
http://www.kesh.hu/d...id=MTY5OQ%3D%3D
De nem látom nyomát annak hogy kell legyen rajta valami minimum összeg vagy rendszeres átutalás. Szerintem nem olyan földhözvágó az ÉVES 3000Ft érte.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1103078050.jpg

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 12. 15. 03:34 -kor

#693 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 09:31

Az az egyszeri 100 ropi megoldható. Az a kérdés, hogy hogyan fizetsz evvel a wownak? Kell hozzá vasaló, vagy átutalsz, vagy mi? :think:
KomposztWC

#694 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:35

OTP-nél a köv a helyzet:

legalább 3 hónapja lakossági folyószámlával rendelkeznek bármely magyar banknál és

legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó, legalább havi nettó 60.000.-Ft igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkeznek.

ha ez megvan akkor igényelhecc dombornyomott kártyát.

#695 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 09:38

Az a baj, hogy tanulok, és a cikkírás, meg az itt-ott meló nem főmunka, tehát nincs állandó keresetem.
Főleg nem havi 60. :(
KomposztWC

#696 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:49

Nem tudom, itt volt-e már szó róla, az Automex forgalmazi kezd/kezdett game-cardokat, amivel fizetni lehet mmorpg-t. Nem tudom, a WOW esetében működik-e, EQ2-t lehet vele fizetni. Esetleg érdemes lenne utánanézni.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#697 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 10:53

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:31

Az az egyszeri 100 ropi megoldható. Az a kérdés, hogy hogyan fizetsz evvel a wownak? Kell hozzá vasaló, vagy átutalsz, vagy mi? :think:

Vagy átutalsz (szvsz) mint a normális számlák esetén is (elmű matav stb)

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:49

Nem tudom, itt volt-e már szó róla, az Automex forgalmazi kezd/kezdett game-cardokat, amivel fizetni lehet mmorpg-t. Nem tudom, a WOW esetében működik-e, EQ2-t lehet vele fizetni. Esetleg érdemes lenne utánanézni.

Műxik vele igen de drágábbra jön ki mint egy 6 hónapos előfizetés http://www.blizzard....id=mbl000p&v=40 és http://www.blizzard....g/?id=abl01024p
Mert ha így számolom akkor 13$/hó 6hó esetén vagy 15$/hó 1hó vagy card esetén és a 6 hónapos előfizunál olyan mintha 1 hónapod ingyen lenne...sok kicsi sokra megy...

Idézet

We accept the following major Credit Cards:

Visa
MasterCard
Discover
American Express

You have the option to purchase a Game Card from your local retailer for $29.99 (USD) which will give you access to World of Warcraft for 60 days!

#698 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:27

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:53

Vagy átutalsz (szvsz) mint a normális számlák esetén is (elmű matav stb)

Műxik vele igen de drágábbra jön ki mint egy 6 hónapos előfizetés http://www.blizzard....id=mbl000p&v=40 és http://www.blizzard....g/?id=abl01024p
Mert ha így számolom akkor 13$/hó 6hó esetén vagy 15$/hó 1hó vagy card esetén és a 6 hónapos előfizunál olyan mintha 1 hónapod ingyen lenne...sok kicsi sokra megy...

meg kéne tudni, hogy műxik e a netes átutalás, nem hiszem el, hogy nem gondoltak erre... szinte mindenhol tudtam használni eddig, bár fizetős mmorpg-t nem is igazán használtam.

#699 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:43

Hát kéne nekik küldeni egy levelet és kiderül!

#700 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:45

ha jól tudom, akkor ilyen netes átutalással nem lehet fizetni ezeket a gémeket. Csak dombornyomott kártyákkal vagy Gamecard-al illetve webkártyával

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.