HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#1921 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:26

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:35

Veled taliztam a végén Auberdinben azt hiszem :)
Lvl 19 NE Hunter Pacal néven :D

Szerk.: IGEN, ott vagyok nemegy képen a magyar NE maggal :)

Szia! A végén velünk találkoztál, igen :)

#1922 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:28

Én val.szeg törpe harcos leszek.

Lehet, hogy nincsen esélye PvP-ben egy hunter vagy egy mage ellen, de csapatba kell, mert nem mindenhol lehet kilométerekről gyakni, meg kell valaki, aki megállítja a rohamozó ellent, hogy a varázsolni tudó karik szóhoz jussanak. :) Ez (akció-)szerepjáték, és nem Diablo, tudtommal... :)

#1923 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:28

Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:56

Ez csak a pvp szerverekre igaz, nekem a 14-es béta szerveren volt egy lvl25-ös mage nénim ( R. I. P. Wanda  :idea:  :idea: ) És emellett öcsének vígan volt egy tauran druidája ugyanitt!  :D  :D

Ezt megerősíthetem, egy accon belül nekem is sikerült kreálni embert és undeadot :)

U.i.: szia Wanda:)

#1924 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:37

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1925 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 23:59

Ja, CDGalaxis előrendelés. Én ilyen mailt kaptam:

Idézet

Kedves Érdeklõdõ!

Az alábbi elõrendelés érkezett hozzánk internet áruházunkon keresztül:

World_of_WarCraft_(~11.990_Ft,_on-line)

Az elõrendelõ adatai:
Név: xxxxxxxxxxxx
Telefon: xxxxxxxxxxxxxxx
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxx

Munkatársaink a termék megérkezésekor értesíteni fogják Önt.

Köszönjük érdeklõdését!

CD Galaxis

Személyes átvétellel rendeltem, szóval kellene értesíteniük. :)

#1926 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 00:09

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:02

Vicces volt ahogyan 19-es szinten egy 23-as pala mukkani sem tudott joforman mikor dueleztunk :)

Ebből látszik, hogy mennyi kamu pala mászkál a realmeken... egy paladin, ha jól használják bármit képes legyőzni... ugyan így a többi karit is... de a Ti esetetek...
A pala ha használta volna az immunity-ját és még néhány hasznos kis skillt rég nem írogatnál ilyeneket :)
Egyébként a hunter a legerősebb kaszt a game-ben, kicsit vissza is akarnak belőle faragni, de nem legyőzhetetlen.
Amugy GZ a sikerekhez, ha gondolod majd duelezhetünk ha megkaptam a game-et és lesz egy rendes karim! :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1927 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 00:54

Melyik karit ajánjátok?
Én warlock voltam ,tetszett!!!
"Tiszta Udvar Rendes Ház" [UT 4ever]

#1928 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 08. 01:17

Hunter tényleg nagyon erős főleg lvl 25 után. Ott kap néhány olyan képességet, amivel durva dmg dealer lesz.

1., használja a +7,5 dmg/sec nyilakat (később +13)
2., mobok ellen a pet growl-ja tökéletes (és ne mondja nekem senki, hogy egy 1200as armorral rendelkező lvl25 pet az gyenge :D )
3., Az egyik spellje levesz az ellen erejéből sokat sokat
4., aki marksmanshipra gyúr, annak lvl 30-ra 50% esélye van critical hitre... plusz van célzott lövés, ami lassú (+3mp) de kemény lehet. lvl 25ön sebeztem critical hit + aimed shot = 284 egy lvl 23as mobon
5., egy jó leatherworker hunter olyan ruhát csinál magának, aminek az armorát megirigyelheti egy kezdő warrior is. Pont a játék végére értem el oda, hogy heavy leather cuccokat tudtam csinálni, az szép ha csak a bónuszokból van +128 armorod a ruháidon :p

Szerkesztette: aDannyBoy 2005. 02. 08. 01:18 -kor

chill,
aDoayen

#1929 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 01:18

Idézet: Mr.Tiba - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 0:54

Melyik karit ajánjátok?
Én warlock voltam ,tetszett!!!

Én mágussal és az tetszett :D Szerintem mindegyik kari egyformán jó :)

Szerkesztette: Péntek 2005. 02. 08. 01:18 -kor

#1930 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 01:20

u.i a hunterhez

rapid fireről lvl26 nál ne is beszéljünk :D +40% attack speed 15mpre
chill,
aDoayen

#1931 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 01:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:59

Ja, CDGalaxis előrendelés. Én ilyen mailt kaptam:

Személyes átvétellel rendeltem, szóval kellene értesíteniük. :)

Én is de még nem értesítettek, de remélem fognak és nem kell péntek hajnalban odaállni a bolt elé ha szeretnék hazavinni egy dobozzal, mert azt nem fogok...  :D  :cool:
User Error, replace user and press any key to continue...

#1932 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 02:01

a magyarok remélem egy szerverre mennek
kitalálták már valahol melyikre?

más:
Szerintetek ebböl lesz magyarítás...gondolok a küldetésekre
sok dolgot nem értek :)

#1933 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 02:26

Idézet: Mr.Tiba - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 2:01

a magyarok remélem egy szerverre mennek
kitalálták már valahol melyikre?

más:
Szerintetek ebböl lesz magyarítás...gondolok a küldetésekre
sok dolgot nem értek :)

a warcraft IIIból lett magyarítás, viszont itt akkora mennyiségű szövegről van szó, hogy nem éri meg egy párszáz - ezer játékos kedvéért magyarítást csinálni. Főleg, hogy ezek nagyrésze beszél valamelyik nyelven a három fő nyelv közül, amin megjelenik (esetleg olasz, spanyol, ami később érkezik)

Ez viszont tényleg szívás, mert sokszor éreztem én is, hogy ha nem olvasom el figyelmesen többször is akár némelyik quest szöveget, akkor órák mehetnek felesleges keresgélésre.

Segítség lehet néhány weboldal, ahol leírják pontosan mit kell egy questben csinálni, szóval ha nem érted, akkor mehetsz oda, vagy esetleg ha magyarokkal játszol együtt, akkor kérdezel
chill,
aDoayen

#1934 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 04:19

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 1:26

a warcraft IIIból lett magyarítás, viszont itt akkora mennyiségű szövegről van szó, hogy nem éri meg egy párszáz - ezer játékos kedvéért magyarítást csinálni. Főleg, hogy ezek nagyrésze beszél valamelyik nyelven a három fő nyelv közül, amin megjelenik (esetleg olasz, spanyol, ami később érkezik)

Ez viszont tényleg szívás, mert sokszor éreztem én is, hogy ha nem olvasom el figyelmesen többször is akár némelyik quest szöveget, akkor órák mehetnek felesleges keresgélésre.

Segítség lehet néhány weboldal, ahol leírják pontosan mit kell egy questben csinálni, szóval ha nem érted, akkor mehetsz oda, vagy esetleg ha magyarokkal játszol együtt, akkor kérdezel

Köszi
Akkor marad a bétában jól bevált szótárazás :)
meg a teamspeaken a kérdezgetés
egyébként merre vannak a questek lefordítva? milyen oldalon?
a wow.hu-n nem találtam

#1935 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 07:26

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 0:11

Erre csak annyit mondok hogy Fear

Kaliék értik

:D  :D  :D 

hat mondhatsz akarmit, kicsit olvass utana elobb, ha mar nem tapasztaltad. Hunterek uraljak az osszes kozelharcost.Slussz! :D

PS: nem is folytattam az elobb a felsorolast olyasmivel az elobb mint pl a csapdaim, amibe tuti belefutsz, mivel az elso dolgod az lesz h testkozelbe erjel, vagy a sting-jeim  :smoker:

De ha valami csoda folytan sikerul en is elofizessek a veglegesre, akkor allok elebe barmikor, hogy moresre tanitsalak :D :p
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1936 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 07:32

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 1:09

Ebből látszik, hogy mennyi kamu pala mászkál a realmeken... egy paladin, ha jól használják bármit képes legyőzni... ugyan így a többi karit is... de a Ti esetetek...
A pala ha használta volna az immunity-ját és még néhány hasznos kis skillt rég nem írogatnál ilyeneket :)
Egyébként a hunter a legerősebb kaszt a game-ben, kicsit vissza is akarnak belőle faragni, de nem legyőzhetetlen.
Amugy GZ a sikerekhez, ha gondolod majd duelezhetünk ha megkaptam a game-et és lesz egy rendes karim! :)

de tenyleg emberek...ne rohogtessetek mar.... lassatook be hogy tapasztalatotok nuku (no offens, ugyenis nincs is meg honnan) es ugorjatok el a hivatalos forumokra (amcsi) es olvassatok utana hogy a "high lvl" jatekosok miket mondanak.

Tudod ez pont olyan mikor nekem meggyozodesem volt hogy egy mage ellenni kuzdelem lesz a legkonnyebb. Aztan tapasztaltam es olvastam hogy epp ellenkezoleg, huntereket a varazskarik szepen lealazzak.

A hunter nem a legerosebb karakter a gembe (ismet: olvass!) de az egyik legjobb szolozni valo karakter! ja es kozelrol sem legyozhetetlen (warlock, mage, priest!!!)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1937 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 08:08

Jónapot, emberek!

Csak most kezdtünk játszani öcsémmel, és gondoltuk megcsináljuk a küldetéseket Taurenéknél, namost kaptunk egy olyan küldit, hogy valami Kodo Rock-ot kell megkeresni és ott meginni egy lötyit. Hol a túróban van ez a bizonyos szikla? Azt írja, hogy a falutól keletre, na de ott hol? Ha valaki tudna egy szkrínsotot nyomni, az jó lenne.

Tenksz e lót.

Szerkesztette: Blackman790817 2005. 02. 08. 08:08 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#1938 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 08:37

Aki nem rendelte elő a cd galaxisnál az pénteken nem is fog játszani? Későn kapcsoltam :(

#1939 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 08:37

Lehet, hogy csak elfogult vagyok, de végignyálaztam több oldalt is, classokról, fórumokat is (keresem a final class-t). És olybá tűnik, hogy rossz választás volt a bétában ellőni a huntert. Mert még egyszer nem leszek ugyanaz, bár lehet indítok egy karit szólózásra, csapatra meg egy warriort 'wagy' warlockot.

Egyébként nem gáz, hogy vége a bétának, mert éjjel wowval álmodtam, volt nagy raid, meg questeket is csináltam, illetve dereng, hogy mining skillemet fejlesztgettem.

Előnyök: Gyors karifejlődés, no havidíj :D
chill,
aDoayen

#1940 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 08:55

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 7:32

de tenyleg emberek...ne rohogtessetek mar.... lassatook be hogy tapasztalatotok nuku (no offens, ugyenis nincs is meg honnan) es ugorjatok el a hivatalos forumokra (amcsi) es olvassatok utana hogy a "high lvl" jatekosok miket mondanak.

Tudod ez pont olyan mikor nekem meggyozodesem volt hogy egy mage ellenni kuzdelem lesz a legkonnyebb. Aztan tapasztaltam es olvastam hogy epp ellenkezoleg, huntereket a varazskarik szepen lealazzak.

A hunter nem a legerosebb karakter a gembe (ismet: olvass!) de az egyik legjobb szolozni valo karakter! ja es kozelrol sem legyozhetetlen (warlock, mage, priest!!!)

Vortex, hidd el, hogy többet olvastam a hivtalos főoldal fórumát mint Te, és sokkal többet is játszottam vele nálad. A hunter eszméletlen erős lett, de mint írtam is nem legyőzhetetlen.
A hunter tényleg nem a legerősebb a game-ben, de hogy messze Ő tudja a legtöbbször megbillenteni az egyensúlyt az is tuti (pl paladin fórumokon általában ők sírnak, hogy a palákat megit meg kell nyírni erő ügyileg, de nem az a bajuk, hogy nem tudják legyőzni őket, hanem, hogy nem elég gyorsan). Van néhány képessége a kasztnak ami szvsz apbszolút overpower... pl 50%-os crit chance... egyébként nekem8 én így is meg fogom verni az összes hunter palántát.. :D :D :p

Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 08. 09:20 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99