HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2801 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:42

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 8:59

Még itt az elején mondom Nem mindenkinek szól csak kicsit kifakadok, csendes "magányomban"...
...

Az OB Teamből Grillo Cukorfalat és Thot (legalábbis akikkel sokat mentünk együtt) aki nincsen PVE ben
Vagy legalábbis még nem láttam őket

Bizony az jó volt  :respect: 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2802 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:50

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 7:59

Az OB-s csapatot keresem... ha még mindíg csapatként kalandozunk, akkor menjünk... nem érdekel, ha meghalok 100* de egy igaz party-ért mindent ...

Elnézést a kifakadásomért...  :respect:

:respect:  A régi OB-s csapatot keresem a 14-es szerverről...

BaluC :help:

A final sztem olyan soha nem lesz, mint az OB, mert akkor ugy mindenki ezerrel toltotte le, meg jaccott vele amenyit birt, mert fix volt a vege. (legalabbis magambol kiindulva) :)
A finalnak nincs vege, igy aztan elkenyelmesedik a game, aztan mindenki kevesebbet jatszik. Ebbol kovetkezoen szetcsusznak a szintek. En sem szamitok arra, hogy ha megveszem valamikor mostanaban a gamet, azokkal az emberekkel fogok tudni egyutt jatszani akikkel OB-ztem, mert addigra ok mar a masik vilag vegen jarnak, mikor en kipottyanok a zegbol.
En is az OB jo hangulata miatt fogom megvennni, de kozel sem szamitok arra, ami ott volt. (enyhe naivitas lenne) nekem sem lesz idom napi 8-10 orat jatszani (mint akkor), vagy egesz ejjel a gep elott ulni.
Ezert is gondolkozom most azon, hogy valami olyan karaktert inditok majd, aki egyedul is el tud boklaszni a vilagban aztan majd egyszer talan talalok egy olyan csapatot, akinek kb annyi ideje van jatszani mint nekem, meg tudja mire van az athuzott karika a kocka alatt, mint anno ez az OB-n is volt.
Tudom milyen amikor valaki olyan kerul be a csaptba akinek nemkene ott lennie. Amikor nem nezi meg, hogy 3 mage kozul 2nek egy deka manaja sincs a harmadik meg alig el, aztan mindenki ucsorog meg iszik, mikozben o beront valahova aztan rankhuz 3 velunk azonos szintu elite monstat, mi meg nemgyozunk meghalni. Es ezt megcsinalja 3x hiaba szolnak neki, hogy varjon amig magahoz ter a csapat.
Alapvetoen elmondhatom, hogy a OB-n nekunk jo csapatunk volt,
(iHi, Pentek, Nerm, itldj2, Juliacska (bocs nemtom a hwsw accat), es jomagam.  (remelem nem felejtettem ki senkit :)
Szal majd remelem azert oket egyszer utolerem, aztan fogunk tudni egy jo csapatot csinalni mint anno.
Aztan persze megoljuk Onixyat :)

Ja es ezekben a percekben hivott az ismim a Tescobol, hogy szerdan megjon a gamem :)

TCs voltam
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2803 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:00

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 19:21

Míg ezt bepötyögted addig le is írhattad volna, hogy mik a tarifák. :down: :omg: 

Így nem kellett volna egy rendes embernek csak azért reggelni, hogy elmondja! :respect:  :up:

:offtopic:
1. Nerm hamarabb reggelt és írt be, mint ahogy idenéztem tehát én minek mondjam el még1x?
2. Azért sem mondanám el... fórumkereső, google wow.com
:offtopic:

Persze mindenki arról beszél amiről akar egy fórumon, mondjuk akkor a mennyibe kerül/hol lehet kapni lesz a sorminta ebben a topikban.  :D

Szerkesztette: aDannyBoy 2005. 02. 21. 11:05 -kor

chill,
aDoayen

#2804 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:12

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 10:26

Sziasztok! :)

Most gondolkodom azon, hogy én is elkezdem a WoW-ot. 

Mielőtt azonban megvenném, eléggé elitélhető módon letöltöttem egy warez oldalról kipróbálás céljából.

Online nem lehet vele játszani, de kipróbálásra megteszi.

Ami a problémám. 

A végleges verzióban is előfordulnak a következő hibák?  :reklamacio:

- A szörnyek átsétálnak a tereptárgyakon, illetve megmásznak bármit.
- Nincs "fall damage".
- Nincs "levegő" (bármeddig lent maradhatok a víz alatt)
- 2-3 percig kell kergetni egy szörnyet, mire a kari hajlandó ráütni 1-et
- egy idő után nevesített NPC-k hada jön feléd minden irányból (egy-egy szereplő akár 20-30 példányban)
- Totál üres a pálya (se szörnyek, se NPC-k)
- Nem lehet a karaktert megütni. (sebezhetetlen)

Lécci válaszoljon aki online játszik, hogy ezek megvannak-e a full game-ben is?

Nekem egy 1.1-es ver. jött le az FTP-ről.

Most hol tartanak?

Köszönettel: 

B - A Nnv

:D :D :D  :omg:

Ok megérte a 12 ezer Forintot...

Ilyenek a bétában sem voltak... Ezek valószínűleg amiatt vannak, hogy meg kellett buzerálni kicsit a programot, hogy ne akarjon blizzardozni, hanem lanon mozogjon... Ez van. Es ez a jövő. Előbb utóbb mindent csak neten lehet majd játszani és akkor a warez game visszaszorul. Remélem addigra jól kereső ember leszek  :smoker:  ;)
chill,
aDoayen

#2805 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 21. 11:17

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 10:42

Az OB Teamből Grillo Cukorfalat és Thot (legalábbis akikkel sokat mentünk együtt) aki nincsen PVE ben
Vagy legalábbis még nem láttam őket

Bizony az jó volt  :respect:

Ma már lesz Grillo is a PvE-n!  :D  Csak írja már meg valaki a gildből, hogy milyen karira van szükség.
Meg lehetnek küldeni egy mailt is a worldofwarcraft.hu-ra, hogy a HWSW gildet is írják be a listájukba, mert én nem találtam.

Az OB tényleg jó volt, bár igazából úgy vagyok vele, hogy ha társaságot akarok, akkor most is tudok csatlakozni bárkihez, sok ismerőst szereztem már így, több magyart köztük. Múltkor példul egy 27es warriorhoz, meg egy 22es sámánhoz csatlakoztam, megláttam őket Ashernwaleben. Kiderült, hogy a sámán magyar, és azt a q-t csinálja, amit nekem is meg kell csinálni. A harcos átvitt minket a nehezebb részeken, aztán ő ottmaradt valahol ölni, mi meg mentünk tovább, és le is tudtunk több questet együtt.

Attól, hogy nem vagyok bent egy összeszokott csapatban, még lehet szerezni jó társkat, bár gondolkodom rajta, hogy belépek valami gildbe, csak még nem tudom, melyikbe. Az Arx Pannonia nekem túl nagynak tűnik, amit néztem az a Redrock Berserkers, jól szervezettnek látszanak. Majd elválik.

Szerintem akivel történik valami érdekes, az leírhatná ide, kis történet keretében, szerintem mindenkit érdekel ki merre kalandozik, főleg ha többen mentek együtt. Ez lenne a Klánkrónika.  :D

Cukorfalat azért nem játszik, mert csak jövő hónapban tudja megvenni a játékot, amúgy az én accom alatt játszik Piszkavas néven, lvl 23 troll rouge, Bscalpon.
KomposztWC

#2806 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:19

Baluc: én itt vagyok 14es szerverről :p

Amúgy szerintem kevesen vagyunk 22en a klánban. De klános csapatok sztem össze tudnak állni bármikor és szerintem egyre több ember automatikusan küldi már a megfelelő cumókat a másiknak...

Jah ha itt tartunk. Örömmel jelentem, hogy már tudok silk cloth-ozni és hamarosan jönnek a 10-es bagek. Tehát mostantól a linen, wool Inkább Wool, Silk-re változik, mert már a First Aidemet is 100 felé emeltem annyi linent küldtetek :D Küldjetek woolt, meg silket bármennyit, csinálok belőle nektek cuccokat, a többi részét cérna, festék, hipó meg ilyeneket megveszem mindig én.

Jah ezért itt még1* csók mindenkinek, (főleg a jó kis human csaj kariknak) :p
chill,
aDoayen

#2807 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:33

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 10:19

Jah ezért itt még1* csók mindenkinek, (főleg a jó kis human csaj kariknak) :p

Akko' inkabb a jo kis Human IRL csajoknak :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2808 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 11:52

...
Igazi öszsetartást és csapatszallemet (a tényleges csapatszellemre gondolok, ahhol nincs egyéni érdek) csak ritkán találok...
...

Érdekes módon, tegnap délután szóltam Guild chat-en, hogy redridge-es Elite küldikhez keresek társakat, 10 perc, és megvolt a csapat, és szépen megcsinálgattuk a questeket. (Azt hagyjuk, hogy hányszor zúzták le a partit közben :omg:  :D ).

A kifakadásodat egyébként nem értem, pl. én Westfallban is segítettem neked megcsinálni a húzósabb people's militia questet (ami nekem már régen megvolt), meg redridge-ben is egy fél napot töltöttem azzal, hogy segítsek neked meg Xell-nek olyan szörnygyakós questben, amit szintén már régen megcsináltam. Most mondjam azt, hogy számomra érthetetlen, hogy tegnap délelőtt, mikor mondtam, hogy kéne olyan questet is csinálni már ami nekem is teljesítésre vár, és te szeretted volna, hogy csináljuk csak meg azokat a gyűjtögetőseket, amiket én már régen letudtam, és erre húztam a számat, merthogy már kicsit untam, hogy szecskavágót játszok, fogtad magad, és szó nélkül vérig sértve kiléptél a csapatból? :think: (Na ez a mondtad elég hosszú lett. :D ) Ezután trombitáltam össze Nevl-ékat... :omg:

Gyógyitalokat is rendszeresen kapok ellenszolgátatás nélkül a srácoktól. :up:  :respect:

Azt sajnálom, egyébként, hogy a klánban mindenki elhúzott, és nem tudok olyan tárgyakat kovácsolni, ami jobb lenne, amit találnak/vesznek. :( Tegnap is csináltam egy jó kis bracers-t, reklámoztam ezerrel, hogy kinek kell - nem arattam sikert. :( Na mind1. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 21. 12:09 -kor

#2809 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 12:31

én is úgy látom jónéhányan itt a szintre hajtanak és nem a csapatjátékra... pedig nagyon sokan vannak még akik kisebb szintűek, csakhát az hogy játsszon a magasabbakkal... én is azért léptem ki a HWSW klánból, mert nekem ez nem klánjáték, csak emberek laza szövetsége. félreértés ne essék, szívesen játszok itt mindenkivel, de nem érzem igazi klánnak a HWSW-t. valahogy nincs összetartás.

#2810 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 12:37

(asszem: Nevl, Kecsap, Csuvi, Péntek -> ha nem ök azok akkor tévedek, de mindenesetre köszönöm nekik az élményt :D )

OB-ban nem játszottunk együtt :)

#2811 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 12:42

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 12:31

én is úgy látom jónéhányan itt a szintre hajtanak és nem a csapatjátékra... pedig nagyon sokan vannak még akik kisebb szintűek, csakhát az hogy játsszon a magasabbakkal... én is azért léptem ki a HWSW klánból, mert nekem ez nem klánjáték, csak emberek laza szövetsége. félreértés ne essék, szívesen játszok itt mindenkivel, de nem érzem igazi klánnak a HWSW-t. valahogy nincs összetartás.

Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. Valamelyik nap 3x kértem Emphy-t és Etelét, hogy osszák meg az egyik questet, de nem tették. Balu-ra whispeltem, hogy szóljon már nekik, mert magasról tesznek arra, amit írok. Ez csak egy eset, de többször előforult, hogy tudtam, hogy merre kell menni, szóltam is, hogy arra lesznek XY dögök, és elindultam feléjük. A csapat többi rész jobb esetben nem mozdult meg, rosszabb esetben hátrafordult, és elindult homlokegyenest az ellenkező irányba. Hogy miért azt nem tudom, de hogy ott tuti nem találták meg az XY szörnyeket, az fix. Ilyenkor persze mit tehet az ember, megy utánuk...

(Zárójelben jegyezném meg, attól, hogy percenként változtatjuk a lootolási szabályokat még nem fog jobb cucc esni.)

Szerk.: hogy mondjak valami jót is, ha sikerül egy közös célt találni (sajnos nehezen enged mindenki a saját érdekeiből, de ha sikerül...!), akkor nagyon jól együtt tud játszani a csapat (Emphy-ről, Eteléről és Baluról beszélek, velük játszottam főleg csapatban)

Szerkesztette: Péntek 2005. 02. 21. 12:49 -kor

#2812 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 13:22

Sajnálattal hallom, hogy nem mindenkinek jön össze a csapatjáték. Bár szerintem kicsit fel is van fújva ez a dolog. Azért ez nem egy kommandó, ahol ha valaki nem megfelelően cselekszik akkor összedől a világ. Sőt, tuti hogy sokaknak kell egy kis idő míg beleszoknak a játékba. És meg kell szokni a csapattársakat is. Meg kell érteni, hogy nem az van mindig amit te akarsz (mégha 1000%-ig biztos is vagy benne, hogy neked van igazad).  És ha már összeszoktak a tagok és már abból tudod mit fog csinálni a társad a következő pillanatban amikor az még meg sem mozdul, akkor az már majdnem olyan lesz mint az OB.  :D
Nekünk (Kecsöpp, Nevl, és én) nagy szerencsénk volt, hogy már US béta alatt összeszoktunk, amit az OB alatt mégtovább erősítettünk. Így mára nyugodtan kijelenthetem, hogy mi egy csapat vagyunk. És csak remélni tudom, hogy másoknak is sikerül néhány embert találniuk akikkel ilyen jól együtt tud szórakozni. Nem kell feltétlen 5 ember egy jó csapathoz. Mi hárman már 3x eljutottunk lvl30 környékére instancékkal, piros elite küldikkel, pvp raid-ekkel övezett útjainkon...  :smoker:
Szal ne adjátok fel, biztos vagyok benn, hogy hamarosan mindenkinek kialakul egy állandó brigádja akikkel együtt tud játszani. És akkor majd nekiláthatunk klános raideket szervezni (aminek lvl50 alatt nem nagyon van értelme).  ;)

#2813 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 13:38

Az Arx Pannoniának jelenleg kb 60 tagja lehet. Ebben szerintem pont az a jó, hogy mindenki megtalálja azokat, aikkel tud együtt questelni. Én nem várom el, hogy vki megcsinálja azokat a questeket velem újra, amiken már régen túl van, mégis többször megtörtént már. De társakat (külföldieket) mindig lehet találni.
Nekem van 4-5 ismerősöm, akikkelnagyjából egy helyen járunk és ugyanazokat a küldiket csináljuk. De a huzamosabb csapatjáték szerintem nem reális elvárás, mert nekem is volt olyan, hogy rámjött, hogy én most felfedezni fogok és wind rider helyeket keresek, nem questelek. Vagy visszamegyek barrensre virágokat gyűjtögetni...
Ez inkább laza szövetség szerintem, ahogy bejön a BG meg a honor-rendszer, akkor fog jobban összekovácsolódni.
Meg persze tegnap is levertünk pár pitypangzabálót Stonetalonba, minek jönnek szövisek contestedre, a horda az úr ott is :D Mondjuk a lvl28-as palát én 25-ös harcosként  a 26-os sámán társammal is 5 percig vertem...
A tabardunk nagyon király lett, bőven megérte a 90s-t.

#2814 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 13:42

Sámánokról jutott eszembe :)

Idézet

- Hogy hívják a félelmet elűző sámánt?
- Nefossámán!!!

:D

#2815 Felhasználó inaktív   Bearnie - A Neandervölgyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 13:49

Devon Mjsz:

PÜ ment.
-=WoW=-

BloodScalp (PvP)

Osonka - Lvl 21 Human Female Rouge (Mining / Engineering)
Vöröserik - Lvl 19 Dwarf Male Warrior (Mining / Blacksmithing)
Jótündér - Lvl 3 Human Female Mage (Tailoring / Enchanting)
Tréningatya - Lvl 2 Human Male Priest (Herbalism / Alchemy)
Woszem - Lvl 4 Night Elf Female Hunter (Skinning / Leatherworking)

Arathor (PvE)

Brutalina - Lvl 4 Troll Female Shaman (Skinning / Leatherworking)
TwoLock - Lvl 3 Tauren Male Warrior (? / ?)

#2816 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 14:49

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 12:42

...Valamelyik nap 3x kértem Emphy-t és Etelét, hogy osszák meg az egyik questet, de nem tették. Balu-ra whispeltem, hogy szóljon már nekik, mert magasról tesznek arra, amit írok....

Erre nem emlékszem. Esetleg az nem lehetett, hogy nem vettük észre hogy írtál nekünk? :omg:
Mert ha egy nagyobb akció közepébe csöppen az ember, nem biztos, hogy a chatablakot figyeli... Erre az a megoldás, hogy megpróbálsz újra szólni. :omg: Pl. volt olyan, hogy Emphynek party chat-ben 5x (!!!) írtam, és akkor sem vette észre, így hatodszorra is kellett neki pötyögni (ekkor már kicsit pipa voltam, mert untam az állandó gépelést :D ).

Azt meg, hogy nem osztjuk meg a questet, ha kérik, butaság. (Bocs.) Én egy új csapattagnak automatikusan próbálom share-elni az adott térségbe szóló küldetéseket. Persze legtöbbször nem megy, mert előzményes, vagy szintkorlátos a quest. :omg:  :D

Idézet

Szerk.: hogy mondjak valami jót is, ha sikerül egy közös célt találni (sajnos nehezen enged mindenki a saját érdekeiből, de ha sikerül...!), akkor nagyon jól együtt tud játszani a csapat (Emphy-ről, Eteléről és Baluról beszélek, velük játszottam főleg csapatban)

Ezt sem értem. Feltételezem, rólunk beszélsz, a csapattal kapcsolatban. Mi az, hogy nehezen sikerül közös célt találáni? :think: Arra sem emlékszem, hogy mikor együtt nyomtuk, azon kellett volna egyezkedni, hogy merre menjünk és mit csináljunk... :think:

Csuvakkának igaza van. Kicsit túl van hype-olva ez a csapatmizéria. :confused: 

#2817 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 14:59

Akkor sorbateszem, hogy ne kelljen töddszőr hozzászolnom...

A listát rég láttam, hogy ki, hol, kicsoda :)

aDannyBoy: kivoltál, holvoltál OB alatt? (mert az utolsó napi Raideken futott össze innen sok kari akik ellentétes oldalon kalandoztak)

Etele: mint írtam is

Idézet

Akinek NEM inge NE vetkőzzön gatyára...

NEM rád céloztam... Az OB óta csak kétszer volt igazán jó csapatélményem: az egyik amikor a Westfall-i bányát tiszogattuk  :rolleyes:  , a másik amikor a parton mentünk végig :) !
Ha jól emléxem akkor mindkettőnél ott voltál (a parti tisztogatásban nem vagyok biztos ). Abszolúte nem rád értettem, főleg nem személy szerint, mert tényleg sokat segítettél... csak több nap csalódása / sikertelensége betetőzött... ennyi...

Én is nyögtem már be a Gildchat-be, hogy itt meg itt kinek van kedve kalandozni, lenne egy küldim amibe kellene help... Nekem nem jött be...

Mellesleg kicsit elvonúltam kidühöngeni magam az ominózus eset után... vissza is tértem nemsokkal utána, de akkor már nem hívott meg senki, hiba integettem...

csuvakka  :think: akkor veletek mentem az OB alatt?  :respect:  THX az élményt  :respect:

Bird_of_Prey :nevet2: Ez nagyon :lol:  főleg mert imádom a sámánokat...
De a mostani "mottó": Nem vagyok én Sámán, Ne b@szogassámán!

Péntek: lassan leesett  :omg:  Te vagy Roxy :D
Mindamellett, hogy nem OB-ztünk együtt élvezet az oldaladon harcolni (+EmPhY +Etele +még egy csomóan )
EmPhY-vel egyeztettem ma délután megint nagyüzemi Q-elés lessz... Elit és egyébb küldik

DOOMER: igen... Én is a szintre hajtok elismerem... DE csak addig / annyira, hogy ne maradjak le a mostani "csapatomtól"... Csak addig érdekel a dolog, hogy ne "utánfutó" legyek, hanem egy csapattag...

Asszem nem hagytami ki senkit...

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2818 Felhasználó inaktív   Nerm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 15:01

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 11:50

...(iHi, Pentek, Nerm, itldj2, Juliacska (bocs nemtom a hwsw accat), es jomagam.  (remelem nem felejtettem ki senkit :)
Szal majd remelem azert oket egyszer utolerem, aztan fogunk tudni egy jo csapatot csinalni mint anno.
Aztan persze megoljuk Onixyat :)

Ja es ezekben a percekben hivott az ismim a Tescobol, hogy szerdan megjon a gamem :)

TCs voltam

Hát igen azok voltak a szép idők :) Tényleg jó volt az a csapat. Nekem akkor kevesebb időm volt játszani, tehát folyamatosan 3-4 szint távolságra voltam többiektől, de egyszer se szóltak le érte, vagy dobtak ki a csapatból.
Engem még nem kell nagyon utolérned, egyelőre azonos szintűek vagyunk, de ha Tescokban lesz a héten (ismerősöd mit mondott? minden tescoban lesz?), akkor ugye nekem is lesz, tehát játszhatunk :)

#2819 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 15:53

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 14:59

Etele: mint írtam is

NEM rád céloztam...

Mivel rám voltál dühös szombaton (vagy vasárnap? már összefolyik), jogosan éreztem úgy, hogy az egyik megszólított én vagyok (bár magát a megszólítást nem éreztem jogosnak). :think:

Később én is leszek, de most értem haza, kajálok, aztán megyek havat takarítani. :(

Télleg, WoW-ban találkozott már valaki hóeséssel? :D

Ja, ha a redridge-i elite küldiket akarjátok Emphyvel megcsinálni (amikor WoW-ba tudok menni ma, szívesen segítek, bár mi már lenyomtuk :D ) kössétek fel a felkötnivalót, mert piszok kemény. Keressetek papot mindenképpen a csapatba, és egy mage/warlock sem ártana... :)

Idézet

Ha jól emléxem akkor mindkettőnél ott voltál (a parti tisztogatásban nem vagyok biztos ). Abszolúte nem rád értettem, főleg nem személy szerint, mert tényleg sokat segítettél... csak több nap csalódása / sikertelensége betetőzött... ennyi...

Ha a parti tisztogatásnál a redridge-i dologra gondolsz, amikor Xell-el kellett nektek gyűjtőgetni, akkor bizony hogy ott voltam, persze azt a questet is letudtam már azelőtt, és csak segíteni mentem. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 21. 15:56 -kor

#2820 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 15:55

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 13:38

Az Arx Pannoniának jelenleg kb 60 tagja lehet....

:up:  Köszönöm!

Épp ez az mi 20an vagyunk ahol 7 dolgozik 7 suliba jár 7 meg vakarja az egeret non-stop. Így teljesen természetes, hogy kialakulnak nem kis szintkülömbségek. A legjobb megoldás ilyenkor az, hogy megnézed a guild fület ki hol van mekkora karival és ha már 2-3 ember a 20-ból ott van akkor összekapod őket és mehet a quest függetlenül attól hogy ki az a 2-3 ember ... ezért vagyunk guild. Szerintem is irreális elvárás hogy a guild 25%-a (5 ember) mindíg egyhelyen legyen. De ha már 1-2 ott van az is tök jó. Idővel úgyis nagyobbak (több tag) leszünk és szépen el fog mosódni a szintkülömbségi probléma ... mindenki indít úgyis 3-4-5 karit tuti (már nekem is 2 van és másoknak is) ha leszünk mi is 60-an akkor 98% hogy mindíg lesz valaki a közelben akinek az a q van de 20 embernél nem. A legmagasabb létszám amire emléxem hogy online volt egyszerre az ~14 ember tehát nem is 20. És ebből mindenki egyhelyen? Nehéz... bár néha összejön. Elite questekre mindíg összeverődik a banda mint tegnap redridge-be is de a malac belsőség gyűjtést (én kihagyon általába mert uncsi hacsak nem a következménye valami elite quest) végülis bárkivel le lehet nyomni amíg kevesen vagyunk... aztán idővel ez is változni fog...amikor több tag lesz.

Szerintem csak nőni kell egy picit és akkor más lesz a szitu.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.