Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 04. 20. 13:08
Egy dolgot ne tegyenek: Ne lehetetlenítsék el a dohányosokat. Ha valaki el akar színi egy cigit, akkor legyen arra olyan lehetősége ami nem megalázó. Legyen kényelmetlen, legyen nehezítve, de ne legyen lehetetlen.
Én télen is kimegyek ha kedvem van, nem zavar. Az egyetlen dolog ami idegesít, ha nyugodtan el akarok füstölni egy cigit, és kétpercenként jön valami okostojás aki megjegyzi, hogy ez milyen káros ám... Hát köszi f**zarcú, ha nem mondod...
Ennyi az egésznek a lényege, csak páran túlmisztifikálják a dolgot.
Otthon én csak szigorúan a teraszon, bent eszembe sem jut dohányozni.
A vendéglátóegységek meg balfszok, mert kijelölik a dohányzó, nem dohányzó helyet, úgy hogy a két asztal egymás mellett van. Innentől kezdve nem a dohányos a bunkó, mert cigizik, hanem az üzemeltető, mert így valósította meg a szabályozást, nehogy venni kelljen egy klímát, vagy felfalazni egy 10-es válaszfalat.
Az, hogy a megállóban dohányoznak, nem érdekel, az viszont igen, hogy ott van mellette a kuka és mégis a földre hajítja. De nem kell messzebb menni, mert az utak mellett nem csikkekkel van tele az árok, hanem szárnyas betétekkel, műanyag flakonokkal és mekdonáccos dobozokkal. Ez engem sokkal jobban zavar, mint a cigifüst, vagy egy-egy csikk a járdán. Ott az aszfaltra dobják, de a természet lágy ölén zavaróbb tényező a szemét, amikor elmegyek kirándulni.
Vagy a strandon az alkesz széttöri a térkövön a sörösüveget, amibe én szépen mesztíláb belesétálok. Nem értem ezt a baromságot, ami e köré lett építve, kívánom, hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb problémája, hogy cigifüst ment a szemébe meg ki kell mosni a fékcsíkos klottgatyáját.

Súgó
A téma zárva.