idézet:
Ezt írta obersmith:
kaptam egy olyat fateromtól karácsonyrabár én vagyok az, aki jóformán nem is szív cigit...legfeljebb egy évben egy-két szálat.
a szivarhoz meg effektíve kicsi a hamutartó...bár utcán szivarozni még nem szoktam[/quote]
Közös ismerősünk (Chucky) is előbb vette meg a Zippoját, és utána szokott rá a cigire...szóval ne aggódj...
![]()
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2003. 12. 05. 19:06
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:17
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Közös ismerősünk (Chucky) is előbb vette meg a Zippoját, és utána szokott rá a cigire...szóval ne aggódj...
[/quote]
ROTFL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:27
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:29
idézet:
Ezt írta rulla:
Én szeretek dohányozni.[/quote]
Én is.
Elküldve: 2003. 12. 05. 20:36
Azt nem tudom jointot mivel sodorjak, tisztan szetmarja a torkom-tudom, cigirol meg epp' leszokunk, ugye. Lehet, hogy kiprobalom teafuvel
Elküldve: 2003. 12. 05. 23:07
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 07. 13:50
[ 2003. december 07.: SomAti szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 07. 13:53
idézet:
Ezt írta rulla:
Én szeretek dohányozni.[/quote]
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Én is.[/quote]
Nekem is ez jut eszembe minden nap, amióta leszokóban vagyok, de pont ez a lényeg, a pszichés függést kell legyőzni, mert nem a cigit szereted, csak nem mered elkezdeni a leszokást, ezért ezt beszéled be magadnak. Legalábbis nálam ez a helyzet.![]()
Elküldve: 2003. 12. 07. 22:47
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Nekem is ez jut eszembe minden nap, amióta leszokóban vagyok, de pont ez a lényeg, a pszichés függést kell legyőzni, mert nem a cigit szereted, csak nem mered elkezdeni a leszokást, ezért ezt beszéled be magadnak. Legalábbis nálam ez a helyzet.[/quote]
Nálam nem (kopp-kopp). Egyetértek, amúgy, itt már csak az agyaddal küzdesz. Én még szeretem is a cigit...
![]()
Elküldve: 2003. 12. 07. 22:54
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
... itt már csak az agyaddal küzdesz. Én még szeretem is a cigit...[/quote]
A gond ott kezdődik, hogy a cigi is nagyon szereti az embert és nagyon nehezen hagyja ott. Ha valami jó nő lenne megérteném, de csak egy füstölgő bűzrúd (bocsánat, kiket ez zavar,de...) . Szakítani kell Vele! S ez a legrosszabb, se cigi, se más, csak az elvonás és a vágy... Majd csak jobb lesz!
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:00
idézet:
Ezt írta L:
A gond ott kezdődik, hogy a cigi is nagyon szereti az embert és nagyon nehezen hagyja ott. Ha valami jó nő lenne megérteném, de csak egy füstölgő bűzrúd (bocsánat, kiket ez zavar,de...) . Szakítani kell Vele! S ez a legrosszabb, se cigi, se más, csak az elvonás és a vágy... Majd csak jobb lesz![/quote]
Sokan azt mondják, már a pipára való áttérés is segít (arról talán könnyebb leszokni, mert elég időigényes![]()
, de addig is legalább van valami pótcselekvés)...
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:06
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Sokan azt mondják, már a pipára való áttérés is segít (arról talán könnyebb leszokni, mert elég időigényes![]()
, de addig is legalább van valami pótcselekvés)...[/quote]
Ejjj, pipa. Pótcselekvésnek itt van a butaságok írása a Fórumba.![]()
Tényleg, pipa?![]()
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:13
idézet:
Ezt írta L:
Ejjj, pipa. Pótcselekvésnek itt van a butaságok írása a Fórumba.![]()
Tényleg, pipa?[/quote]
. Mi van vele? Mostanság nem nagyon van időm és eshetésem rá, de szeretem. Hazudok, tegnap megtömtük barátom vizipipáját, az nagyon finom volt. Vagy ilyet ne írjak le?
![]()
Elküldve: 2003. 12. 21. 21:03
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 21. 23:56
Elküldve: 2003. 12. 22. 09:04
Együtt szoktunk le a felségemmel, azóta vezetem a "megtakarítást". Most 673 208.- HUF.
Elküldve: 2003. 12. 22. 12:29
Ugyanakkor kávézókban stb. úgy érzem helye van a dohányzó helyeknek. Nekem nagyon jól esik kávé mellé a cigi.
Van egy szórakozó hely ahová ismerőseim társaságában nagyon szivesen járunk. Itt van doghányzásra kijelölt hely és dohányfüst mentes terület is. Amikor kijelölték a területeket akkor valójában megfelezték a vendégek számára rendelkezésre álló helyet. Ugyanis a nemdohányzó részben ha csak nincs valami rendezvény (pl. esküvő) senki nem tartózkodik. Így nem sok értelme van. (Úgyanúgy együtt van dohányos nem dohányos csak kevesebb helyen.)
Elküldve: 2003. 12. 24. 00:00
Dohányosokkal sok bajom nincs, ha nemjönnek 2 méternél közelebb.
Elküldve: 2004. 02. 05. 02:05
Jobb az élet cigi nélkül...
Elküldve: 2004. 02. 05. 08:49
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Na mi a helyzet emberek? Én azóta sem gyújtottam rá (2003. dec.1), és nem is fogok. Hízás helyett elkezdtem fogyózni, tehát duplán segítek magamon.
Jobb az élet cigi nélkül...[/quote]
Gratula, ez szép teljesítmény. Én még nem szoktam le, de legalább nem is szoktam még rá
.

Súgó
A téma zárva.