idézet:
Ezt írta L:
Ma eddig megvoltam nélküle. Sőt, lehet már holnap kitakarítom a dohányzószekrénykét, vagyis megszüntetem funkcióját, ugyanis eddig sodortam a cigit magamnak. Nade vége.[/quote]
jo kis jamaicai gándzsát?
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2003. 12. 02. 19:44
Elküldve: 2003. 12. 02. 20:16
idézet:
Ezt írta Evil.:
jo kis jamaicai gándzsát?[/quote]
nincs is jobb a jo budos szkanknal...
de leteznek am alternativ fogyasztasi formak is, nem csak joint![]()
Elküldve: 2003. 12. 02. 20:34
idézet:
Ezt írta szabinar:
nincs is jobb a jo budos szkanknal...
de leteznek am alternativ fogyasztasi formak is, nem csak joint[/quote]
nem elek vele, inkabb iszogatom.
Elküldve: 2003. 12. 02. 22:24
Marihuánáról ne is beszéljünk, az már rég nem jáccik nálam, szerencsére.
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 03. 01:45
idézet:
Ezt írta Evil.:
nem elek vele, inkabb iszogatom.[/quote]
Tudom, lattam a verdadat...![]()
Elküldve: 2003. 12. 03. 01:47
idézet:
Ezt írta L:
...
Marihuánáról ne is beszéljünk, az már rég nem jáccik nálam, szerencsére...
Az élet unalmas.[/quote]
Ezert unalmas![]()
Elküldve: 2003. 12. 03. 01:53
idézet:
Ezt írta szabinar:
Ezert unalmas[/quote]
Inkább arról mesélj, mit szívtál ma...![]()
![]()
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 03. 17:10
idézet:
Ezt írta L:
Inkább arról mesélj, mit szívtál ma...![]()
[/quote]
Én is elmondjam...???![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:04
idézet:
Ezt írta tolvaly:
Én is elmondjam...???![]()
[/quote]
Persze, de csak ha senkit és semmit nem zárnak be miatta(d).![]()
![]()
Én nem szívtam semmit ma sem, tralala...![]()
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:22
idézet:
Ezt írta L:
Persze, de csak ha senkit és semmit nem zárnak be miatta(d).![]()
![]()
Én nem szívtam semmit ma sem, tralala...[/quote]
Paszív dohányosként "élveztem" egy futura mild nevezetű
szivart . Illata a vadcseresznye és/vagy narancsra emlékeztetett .
Elküldve: 2003. 12. 04. 00:51
Azonban a népszerűsítése bűncselekmény
Elküldve: 2003. 12. 04. 04:08
idézet:
Ezt írta Kraken:
Ne félj, nincs olyan különös részi tényállás, hogy drogfogyasztással kérkedés, vagy drogfogyasztásról virágnyelven történő beszéd... LOL
Azonban a népszerűsítése bűncselekmény[/quote]
Olyan sincs, hogy hatósági közeg (tipikusan: rendőr)sajtótermékkel (tipikusan: újság, napilap) való illetése (tipikusan: verés), és annak minősített esete, mikor fenti cselekmény hivatalos helyen (bíróság, katonai ügyészség, stb.) történik. Meg is úszta az illető.
Fentebb a topikbezárástól féltem, tolvaly tud magára vigyázni, de a topik már nem olyan okos...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 04. 10:10
Elküldve: 2003. 12. 05. 00:02
idézet:
Ezt írta turho:
Na és most csakazértis teszek egy önvallomást pro és kontra:
28 éves vagyok, 14 éves korom óta szívom, napi 1-1.5 doboz.
Kezdtem Szofival, majd jött egy időben Symphi, néha Pall Mall, majd Ínséges időkben néha biza' piaci bagó is. Kezdtem huszonforintos cigivel, és most ott tartok, hogy 3 éve piros Főnixmadarat szívok, perpill asszem 325 pénz egy doboz.
Nem örülök neki, hogy dohányzom, de mivel már beleugrani is nagy intenzitással ugrottam, nemigen tudok kiszabadulni a béklyóból. Nem is próbálkoznék a "kevesebbet szívok, napi max. 5 szálat szívok" projekttel, mert nem vagyok az a típus.
Az az én nagy bajom, hogy szeretek dohányozni. Megnyugtat. Tölti a fölös időt. ha nagyritkán iszom egykét sört, nem megy le cigi nélkül. melóhelyen is dohányzik 80 százelék. Szüleim közül anyám is "ette" a cigit, ergo nem volt egyértelmű ellenpéldám.
Pedig: Utálom a tényt, hogy bagó után büdös a pofám. Sárgul a fogkövem. Sokba kerül, egyre többe. Plusz a pótszerek: rágó, cukorka. Plussz c-vitamin /ha rámjön hogy ártalmas/
Ergo ha minden óvintézkedést megtesz valaki a bagózás mellett, akkor egész csinos összegbe kerül ez a "Hobby".
Szóval nagyon rossz szenvedély.
Bár sokszor segít ha feszült vagyok, illetve hízékonyságom miatt segít súlyom szintentartásában. Köztudott /és nálam működik is/ hogy aki dohányzik, az étvágytalanabb, és az ízeket sem érzi mindig objektíven.
Ja még egy: mostanában sem az egészségem miatt gondolok rá többször is, hogy egyik napról a másikra lerakom a cigit. Hanem a családom és magam szerényebb anyagi lehetőségei miatt. És én ráadásul ezt a primitív cigit szívom, ha ugyanezt betermelném "Marbi Lájtba" akkor a lakásrészletet sem tudnánk fizetni. Szóval ezért.
Bár az erős dohányos igénytelen állat, nem szomhjas, nem éhes, nem fázik: csak legyen nála egy-két doboz bagó, és gyújtószerszám[/quote]
Jé, ezt akár én is írhattam volna, majdnem minden stimmel benne...kivéve hogy én áttértem 1mg-s Szofira![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 04:21
idézet:
Ezt írta fLeSs:
ismét egy nap[/quote]
Ismét Egy Nap, Harcostársam!
Hogy bírod ki finom cigaretta, óóó füstölgő cigaretta nélkül? Szíííni kő, meraz yóóó... Vagy mégsem? Sokáig éljenek az elvonási tünetek, hejjj!
Na, felébredek és megyek futni a fagyba...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 05. 12:04
idézet:
Ezt írta L:
Ismét Egy Nap, Harcostársam!
Hogy bírod ki finom cigaretta, óóó füstölgő cigaretta nélkül? Szíííni kő, meraz yóóó... Vagy mégsem? Sokáig éljenek az elvonási tünetek, hejjj!
Na, felébredek és megyek futni a fagyba...[/quote]Még bírom, a napjaim szó szerint szakaszokat prezentálnak a leszokásban. Pár szavas naplót vezetek![]()
Elküldve: 2003. 12. 05. 15:30
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Még bírom, a napjaim szó szerint szakaszokat prezentálnak a leszokásban. Pár szavas naplót vezetek[/quote]
Le fognak szakadni a végtagjaid, mind a négy, szétmegy, felrobban a fejed. Ezek fognak történni, de ne törődj vele, mindez természetes. Néha még jó is. Holnap, ha megélem.
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 05. 18:20
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Létezik kis zsebhamutartó is. Egy kis szelence az egész, akkora, mint egy zsebóra. Praktikus valami.[/quote]
kaptam egy olyat fateromtól karácsonyrabár én vagyok az, aki jóformán nem is szív cigit...legfeljebb egy évben egy-két szálat.
a szivarhoz meg effektíve kicsi a hamutartó...bár utcán szivarozni még nem szoktam![]()
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

Súgó
A téma zárva.