Idézet: bianca - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 9:37
Ez velem is elo szokott fordulni... nehezen viselem, ha a buszmegalloban ragyujtanak mellettem, zart helyisegben meg kifejezetten gyulolom, de ha a kollega kimegy dohanyozni a tuzlepcsore neha elkiserem... egy kis tavolsagot tartva elviselheto a dolog: a tarsasaga tobbet er mint az a kellemetlenseg amit az esetleg felem aramlo dohanyfust okoz... de nagyon fontos, hogy onszantambol szagolom a fustot, mert en mentem oda es vallaltam ezt a kellemetlenseget, es nem azert mert akaratom ellenere belekenyszerulok egy olyan kozegbe ahol kenytelen vagyok szagolni (mert bizony minden mas hireszteles ellenere bizony a dohanyzas altalaban igen budos szokas).
Egyebkent a dohanyzast sem szabadna egy kalapba venni: megint csak a fent emlitett kollega neha szokott izesitett dohanyt venni (cseresznye, vanillia) es annak eleg kellemes illata van. A "pipasok" meg egy teljesen mas kaszt... az pl. egyaltalan nem zavaro.
Drummaster: ne vedd magadra az itt, a dohanyosokat elitelo velemenyeket... veled meg a tobbi kulturalt dohanyossal senkinek sincs gondja... ezeket a kellemetlen elmenyeket (mint pl. tegnap az a majom, aki a buszra varakozo tomeg kellos kozepen ragyujtott - mert kesett a busz es azt a +10 percet mar nem birta volna ki bago nelkul - annyi esze meg nincs, hogy egy kicsit felre menjen) azok a dohanyosok okozzak akik miatt szigoritani kell a torvenyeket... nem miattad kell kitiltani a szorakozohelyekrol a dohanyzast, mert Te nem gyujtanal ra ugy, hogy tudod masokat ez zavar.
Samott

Súgó
A téma zárva.