... na de a lényeg, hogy ugyanazt éreztem, mint amikor pl. Bret Easton Ellis Glamorama c. könyvét olvastam... minden szereplő cigizett, és az ember nagyon elkezd vágyni egy szál után... és ilyenkor megállni, na az jó dolog. Ettől nem válik szokássá...
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 09. 26. 08:24
... na de a lényeg, hogy ugyanazt éreztem, mint amikor pl. Bret Easton Ellis Glamorama c. könyvét olvastam... minden szereplő cigizett, és az ember nagyon elkezd vágyni egy szál után... és ilyenkor megállni, na az jó dolog. Ettől nem válik szokássá...
Elküldve: 2002. 09. 26. 09:03
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Jaja... tegnap sok-sok év után újra megnéztem a 'Ford Fairlane kalandjai' című filmet (sponsored by DivX)... egyrészt végre tudom, honnan ered egy fórumtársunk aláírása, amin mindig elvigyorodtam (' Clint Eastwood bek@phatja! Hooo....'), másrészt nagyon megkívántam egy cigit... harmadrészt végre kezdem megtanulni a Zippo kinyitásának azt a nagyon ravasz műveletét, ahogy pl. ő csinálja... no meg könnyesre röhögtem magam, de ez már off...
... na de a lényeg, hogy ugyanazt éreztem, mint amikor pl. Bret Easton Ellis Glamorama c. könyvét olvastam... minden szereplő cigizett, és az ember nagyon elkezd vágyni egy szál után... és ilyenkor megállni, na az jó dolog. Ettől nem válik szokássá...[/quote]
Hmmm... jó film, jó cigi...![]()
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 26. 09:46
Elküldve: 2002. 09. 26. 13:24
Tetszik, hogy ilyen kulturaltan tudnak egymassal forumozni dohanyosok es nemdohanyosok. Nekem egesz addig nincs bajom a cigarettaval, amig valaki ugy szivja, hogy en nem erzem. Felhaborodok azon, amikor valaki megall mellettem 20 centire es az arcomba fujja a fustot, mintha ott sem lennek. Nem terjed annyira a figyelme, hogy eszrevegye: en nem dohanyzom, mert utalom a fustot. Ha pedig szolok, akkor neki all feljebb. Ilyen alapon a belgazok eregetese is elfogadhatobb lenne...
Pooh
Elküldve: 2002. 09. 26. 20:30
idézet:
Ezt írta Pooh:
Sziasztok!
Tetszik, hogy ilyen kulturaltan tudnak egymassal forumozni dohanyosok es nemdohanyosok. Nekem egesz addig nincs bajom a cigarettaval, amig valaki ugy szivja, hogy en nem erzem. Felhaborodok azon, amikor valaki megall mellettem 20 centire es az arcomba fujja a fustot, mintha ott sem lennek. Nem terjed annyira a figyelme, hogy eszrevegye: en nem dohanyzom, mert utalom a fustot. Ha pedig szolok, akkor neki all feljebb. Ilyen alapon a belgazok eregetese is elfogadhatobb lenne...
Pooh[/quote]
Tudod, ez kultúra kérdése... dohányosoktól és nemdohányosoktól egyaránt...
Akinek ez nincs meg... azt nagyon sajnálom...
Idézet
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:21
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Azt tudjátok, hogy 2003. január 1-től az EU-ban nem lesz Light cigaretta...? Szal várható, hogy nálunk sem lesz sokáig.[/quote]
Jo hogy felhoztatok ezt a topicot... ezt kijavitanam: A "Light" megjelolest tiltjak/tiltottak be, mert azt a teves erzetet sugallta hogy az ilyen cigarettak nem (vagy kevesbe) karosak az egeszsegre... a cigarettak ugyan olyan parameterekkel de "Light" megjeloles nelkul fogalmazhatoak.
Samott
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:24
idézet:
Ezt írta Samott:
Jo hogy felhoztatok ezt a topicot... [/quote]
Nem kell álszerénykedni...
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:31
--------------------------------------------------------------------------------
Ezt írta Litium:
Kitünő példa lassan a nem dohányosoknak kell megtanulniuk viselkedni...........
--------------------------------------------------------------------------------
Majd ha tüdőrákban nyögöd az utolsókat valamelyik rozsdás kórházi ágyon, más véleményen leszel. Az amerikai egészségbiztosítási rendszer kitűnő. A TB-hozzájárulás megállapítását évente kötelező orvosi vizsgálat előzi meg. Ha dohányzol, x-el többet fizetsz, iszol, akkor xx-el többet pengetsz le. A TB többek között az én pénzemből gyógyítgatja az önmaguk és mások egészségét rongáló alakokat. Remélem tisztában vagy vele, hogy a TB befizetések messze nem fedezik a sok rákos beteg kezelését, az alkoholisták májproblémáit, stb...
Itt folytathatjuk...
[ 2003. november 19.: Indy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:36
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nem kell álszerénykedni...[/quote]
Nem figyeltem, egy masik topicban volt a link...
Samott
Elküldve: 2003. 11. 19. 16:48
Tehát:
idézet:
Sziasztok!
Marketing órára egy előadást készítünk a dohánytermékek reklámozásával kapcsolatban. Szükségünk lenne a témával kapcsolatban minél több véleményre! Ha tehát van véleményetek a dologról, ne fogjátok magatokat vissza! Mindenféle érdekességet, az előadást színesítő adatot szívesen látunk!
Mindenkinek köszi előre is!
[/quote]
[ 2003. november 19.: Danikoka szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. november 19.: Danikoka szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 18:48
idézet:
Ezt írta Indy:
Én kifejezetten utálom a dohányosokat, remélem minél több nyilvános helyről tiltják ki őket...[/quote]
Szuklatokoru onzo baromsag.
idézet:[/quote]
A magyar halálozási arány igen magas részét a dohányzás ártalmainak köszönhetjük![/quote]
Csusztatas, tipikus erveles a konkret statisztikakat/adatokat nemismerok reszerol. Jol hangzik, szart sem er. Mellesleg ennyi erovel a benzines es diesel autokat is be kellene tiltani, tobb halalesetet okoznak mint a cigaretta es a levegot is sokkal jobban szennyezik.
idézet:
Semmire nem jó, addikt dolog.
Ez igaz. A tobbit kar volt leirni.
Elküldve: 2003. 11. 19. 21:38
idézet:
Ezt írta szabinar:
Csusztatas, tipikus erveles a konkret statisztikakat/adatokat nemismerok reszerol. Jol hangzik, szart sem er. Mellesleg ennyi erovel a benzines es diesel autokat is be kellene tiltani, tobb halalesetet okoznak mint a cigaretta es a levegot is sokkal jobban szennyezik.
[/quote]
Nekem ne beszélj csúsztatásról! Nap mint nap ezzel (is) foglalkozom.Nem csak hogy jól hangzik, hanem igaz! A többi részére a hozzászólásomnak érdekes módón nem reagáltál...
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:13
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:30
idézet:
Ezt írta Indy:
Tavaly 132833 ember halt meg Magyarországon. Ebből 72205! rosszindulatú daganatos, valamint szív és érrendszeri betegségben hunyt el. Tudod a tények makacs dolgok, és nem illik velük vitatkozni. Még neked sem...[/quote]
Akkor oszd már meg velünk, hogy ebből mennyi volt a szmog, az étkezés, és a testedzés hiánya miatti eset...csak hogy a tényekkel nézzünk szembe.
Szerk: meg az alkohol miattiakat is, bitte.
[ 2003. november 19.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:38
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Akkor oszd már meg velünk, hogy ebből mennyi volt a szmog, az étkezés, és a testedzés hiánya miatti eset...csak hogy a tényekkel nézzünk szembe.
Szerk: meg az alkohol miattiakat is, bitte.
[ 2003. november 19.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
mondhatni, mindegy.
a (társadalom)biztosítást kéne hasonló alapokra helyezni, mint a kötelező biztit a gépjárműveknél.
(pesti frissjogsis fiatal többet fizet, mint a vidéki középkorú, pusztán a kockázati esélyek alapján.)
az általában egészségesen élőnek több juttatás járna, mint aki szándékosan rongálja az egészségét.
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:41
idézet:
Ezt írta joe39:
mondhatni, mindegy.
a (társadalom)biztosítást kéne hasonló alapokra helyezni, mint a kötelező biztit a gépjárműveknél.
(pesti frissjogsis fiatal többet fizet, mint a vidéki középkorú, pusztán a kockázati esélyek alapján.)
az általában egészségesen élőnek több juttatás járna, mint aki szándékosan rongálja az egészségét.[/quote]
Mondjuk ebben valamilyen szinten egyetértünk (bár a kötelezőnél sem mindig fair az általánosítás, de mondjuk nincs jobb megoldás), de attól még kíváncsi lennék...valamivel árnyaltabb lenne a kép.
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:45
Ja igen, én is dohányzom kb. 8 éve, most akarok leszokni róla.
EZ EGY SZ@R!
Most fogom fel csak igazán, amit apám magyarázott nap-mint nap 8 éven keresztül.
GYŰLÖLÖM, és ha tehetném, betiltanám úgy ahogy van az egész cuccot.
Elküldve: 2003. 11. 19. 23:13
mindenki ugy tesz kart magaban ahogy jol esik, DE
miert kell az ember arcaba fujni azt a rohadt fustot?!
tekintettel kene lenni a nem dohanyzokra, ha a tudomet, boromet tonkre akarom tenni, akkor arra csak nekem van jogom, senki masnak!
Elküldve: 2003. 11. 19. 23:47
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
....ha a tudomet, boromet tonkre akarom tenni, akkor arra csak nekem van jogom, senki masnak![/quote]
Aludj oxigensatorban mint a feherneger.
PS: a fust-pofabafujas olyan mint a nyilvanosan bofoges-fingas. Igenytelen allat viselkedik csak igy, ez szemelyiseg-fuggo dolog nem szuksegszeru jellemzoje egy atlag dohanyosnak, szal' ne csusztassunk![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 23:55
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Én annak örülnék, ha a cigi ára szépen felmenne az egekbe + egyre kevesebb helyen lehetne dohányozni + a kiskorú pöcsöknek a kezére csapnának, ha cigit vesznek a kezükbe + csődbe mennének a dohánygyárak () + ki lenne közösítve minden dohányos.
Ja igen, én is dohányzom kb. 8 éve, most akarok leszokni róla.
EZ EGY SZ@R!
Most fogom fel csak igazán, amit apám magyarázott nap-mint nap 8 éven keresztül.
GYŰLÖLÖM, és ha tehetném, betiltanám úgy ahogy van az egész cuccot.[/quote]
Megertelek, vazze' en mar 13 eve szivom. Igaz, engem senki sem probalt lebeszelni rola mikor tizeneves voltam, talan ennek koszonheto, hogy csak a honvedsegnel szoktam ra![]()

Súgó
A téma zárva.