Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 20. 15:05
Sajnálom, hogy így megzakkantál. Nem hittem, hogy ennyire gyenge az idegrendszered.
A sorozatgyilkos nem tudom honnan jött, én egy szóval sem említettem.
Azért mert nem tudsz aludni bazdmeg faszom -ettől keményebb vagy?- én vagyok az oka? Pattanj le rólam kiccsávó, ott hisztizz ahol zavar a cigifüst este 11-kor. Vagy ilyen suta vagy, hogy nem tudsz neki szólni? Nem tudod épkézláb módon előadni magad? Nem fogom meg a kezedet baszki. Nagyon benéztél valamit cimbi, feltételezem ez a kultúrált post a részedről csak egy nagy tévedés és minél előbb tisztázni tudod magad.
Majd ha lehiggadtál, böfögj ide valami "bocs srácok"-ot és nem kell didyman-nak dorgálni a fránya szájadat. Szappant neki!
A hülyék mindig a legjobbat hozzák ki belőlem.

És hogy kinknél hisztizek? Ugyanazoknál a hülyéknél, mint amilyen te vagy. Akik nem tudják megállni és mondjuk éjjel fél 12-kor is el kell szívni egy cigit. Mert nekik azt is lehet, nehogymá' 1-2 emeletről én azt érezzem, meg nehogymá' két slukk zavarjon. Neked is leírtam amit szerettem volna. majd egyszer talán nekiállsz kibetűzni és értelmezni, mert most sem reagáltál semmit az érdemi részre.
Látod, nem azon múlik, hogy elmondom-e a bajom. Sem a házban füstölőknél sem nálad. Elmondtam mindenkinek mégis itt vagy te is és fel nem fogod a kis agyaddal. Majd még 20 leírod, hogy kiafasztérdekelhacigizel.
Amiben mellesleg igazad is van, nem a cigizésed érdekel leginkább, hanem a hozzáállásod.
Ennyit a beszédről, de az ész nélküli postoddal ezt is nagyszerűen megoldottad elméletben. Hogyaszongya, csak beszélni kell velük.
Mintha nem arról menne 1 napja a vita, hogy mind1 ki mit mond, le van szarva, te akkor is rágyújtasz.
Ja és tök nyugi vagyok.
Szerkesztette: vipi 2011. 04. 20. 15:17 -kor