HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 09:22

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 9:20

Tök őszintén, nem, soha. Gusztustalannak tartom a dolgot. Bi csajok már más téma. :D
Próbálkozott velem meleg, finom voltam, nem ütöttem meg nagyon. De ha vmellik rámmászna komolyabban, csontját törném.

Asszem egyetértünk! :D

#422 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 09:52

Idézet: Omega - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 15:41

Srácok, őszintén. Ti még soha nem fantáziáltatok azonos neműekről? Kamaszkorban sem?

Nem egy olyan ismerősöm van, akitől már hallottam olyan megjegyzést, hogy kellő mennyiségű alkohol hatására bármit bevállalna. Bármit. De akár már kevés alkohol is elég lenne ahhoz, hogy mondjuk azonos neművel csókolózni kezdjen.

És messze nem kamaszokról van szó.

#423 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 10:20

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 9:20

Tök őszintén, nem, soha. Gusztustalannak tartom a dolgot. Bi csajok már más téma. :D
Próbálkozott velem meleg, finom voltam, nem ütöttem meg nagyon. De ha vmellik rámmászna komolyabban, csontját törném.

A leszbiszexet is csak addig élveznéd, amíg nem közlik veled a csajok, hogy Te kimaradsz a buliból.

A leszbikusokat mindenki izgató huszonéves bombázónak képzeli. Mert ezt látja a filmeken. Pedig azok csak színészek, akik bevállalják a biszex szerepet is.

Azt a lányt nem ütnéd meg, aki a párodnál próbálkozik? Nem érzel itt egy kis ellentmondást? :confused:

#424 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 10:27

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 10:20

A leszbiszexet is csak addig élveznéd, amíg nem közlik veled a csajok, hogy Te kimaradsz a buliból.

A leszbikusokat mindenki izgató huszonéves bombázónak képzeli. Mert ezt látja a filmeken. Pedig azok csak színészek, akik bevállalják a biszex szerepet is.

Azt a lányt nem ütnéd meg, aki a párodnál próbálkozik? Nem érzel itt egy kis ellentmondást? :confused:

Végülis abban igazad van, ha elcsábítaná a páromat egy leszbi csaj biztos nem örülnék! Mármint ha nem vennének be! :D

#425 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:31

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 10:27

Végülis abban igazad van, ha elcsábítaná a páromat egy leszbi csaj biztos nem örülnék! Mármint ha nem vennének be! :D

Valszeg a leszbi azért akar csajt, mert a nunit szereti. Sok ismerős is odavan a leszbikért, mert azt látja a tv-ben és képeken, mert azt hiszik bevennék, de az már nem jut el az agyukig, hogy ezek csak kirakatleszbiprostik.

#426 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:02

Ha valakit bővebben érdekel a téma, nézze meg DVD-n a Szex-szörny című filmet. Megéri.

"Marty és Laura Barnes életében minden megvan: gyönyörű élet sikeres vállalkozás, szép ház, autók, vagyon, ám vmi mégis hiányzik a teljes boldogsághoz: még pedig a változatos szex. Ezért Marty házasságukat megújítandó ajánlatot tesz feleségének: hogy frisebb és szabadabb legyen a házaséletük, szerelmi kapcsolatukba vegyenek be egy második nőt is. Laura nehezen de rááll a dologra Marty legnagyobb örömére.
A férj számára ez a választás azonban katasztrófával jár, mivel az újabb és újabb partnerek bevonása szexéhes szörnnyé változtatja a feleségét."

Gondolkoztál már ma?

#427 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:03

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 11:31

...a leszbi azért akar csajt, mert a nunit szereti...

Vagy esetleg a pénzt... :)
Gondolkoztál már ma?

#428 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:24

Vagy mindkettőt. Amugy, ez a leszbikus téveszme mindig is tetszett nekem is. Főleg, hogy az életben valaki ha meglát egy leszbikus párt, az sok mindent tud, csak az embert felhergelni nem, mert a legtöbb leszbikus nő férfiszemmel olyan csúnya, mint a sátán.

#429 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 07:45

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2003. júl. 19., szombat - 12:11

Kerestem ilyen témát, de nem találtam, pedig érdekelne a dolog.

Azért tettem fel a topic címében található kérdéseket, mert egyik ismerősömnél jártam, akinek érdekes nézetei voltak ezzel kapcsolatosan - egy furcsa fintor következtében jutottunk el erre a témára - (Hitler miért nem őket irtotta, szerintem golyót érdemel mindegyik és társai szöveget hangoztatta nagy asztalcsapkodások közepette) és csak azért voltak ilyen nézetei, mert egy kicsit el volt tévedve... Azt hitte, hogy csak és kizárólag a melegek tehetnek a Hepatitis-ről, csak ők terjesztik a HIV vírust, stb.

Nem anyázós, a fenti reakciókhoz hasonló topicot szeretnék. Egy észszerű, tényszerű, de véleményeket kultúráltan közlő információcserére vagyok kíváncsi.

Beszélgethetünk arról, hogy miért csak a "típusbuzikat" mutatja a média, beszélhetünk arról, hogy mi értelme van (ha egyáltalán van értelme) az ilyen "melegfelvonulásoknak", stb.

Érdekel az is, hogyha valaki zsigerből gyűlöli őket, akkor mi motíválja a gyűlöletben, ha valaki rajong értük, szintén érdekel, hogy mi a rajongásának az alapja...

Tudom, hogy szerény hazánkban az ilyen dolgok MÉG tabuk, nem szívesen beszélnek az ilyenekről az emberek, és ha fel is kerül, elzárkóznak, félvállról mondanak valamit, azt annyi.

Viszont azt is tudom, hogy a HwSw fórum látogatói - "tisztelet a kivételnek" - értelmes emberek, akiknek véleményük van, amit kultúrált formában is elő tudnak adni.

Előre is köszönöm a kultúrált hozzászólásokat!

SF

szerk: helyesírás

[ 2003. július 22.: Sasfióka szerkesztette a hozzászólást ]

Nincs velük semmi bajom, míg nem akarnak magukévá tenni :confused: . :reklamacio:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#430 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 08:40

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 8:45

Nincs velük semmi bajom, míg nem akarnak magukévá tenni :confused: . :reklamacio:

Nade miért akarna egy meleg vagy egy leszbikus vagy egy biszexuális magáévá tenni valakit "csak úgy?"
Ez sokkal inkább a szexuális kultúra, nevelés, társadalmi helyzet, kiscicafüle tényezőktől függ, semmint attól, hogy valaki meleg, bi, heteró, vagy akármi.

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#431 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 09:11

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:27

Arra persze nem gondolsz hogy téged rúgnának ki legelőször.

Szerkesztette: ottokar 2005. 08. 25. 09:12 -kor

#432 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 10:20

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:27

Ez igaz, de ha elcsábítanák a páromat, biztos hogy könnyebben nyelném le, ha egy másik nő tenné ezt.

Valahogy jobban megérteném, hiszen érthető hogy egy másik nő szebb, mint én egy hapsi.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#433 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 10:33

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 7:40

Nade miért akarna egy meleg vagy egy leszbikus vagy egy biszexuális magáévá tenni valakit "csak úgy?"
Ez sokkal inkább a szexuális kultúra, nevelés, társadalmi helyzet, kiscicafüle tényezőktől függ, semmint attól, hogy valaki meleg, bi, heteró, vagy akármi.

SF

Miért fordulna elő?

Ha neked(hetero) megtetszik egy ellenkező nemű ember, és az mondjuk meleg, attól még neked bejöhet nagyon, nem? Csak meg kell fordítani(te tetszhetsz neki azért mert nem vagy meleg), és meg van magyarázva. Tehát ezért.

Miért zavarna?

- Az egyik dolog, hogy ezt(az esetleges vonzódást) azért észre lehet venni egy emberen a reakcióiból, ill. a jelzéseiből, amit még talán ő sem vesz észre, ez zavaró.

- Valamint ha rámenősebb fajta, és bepróbálkozik, az azonos neműek esetében kellemetlen lehet ha a kiszemelt áldozat nem meleg.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#434 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 10:35

Idézet: freeone - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:20

Ez igaz, de ha elcsábítanák a páromat, biztos hogy könnyebben nyelném le, ha egy másik nő tenné ezt.

Valahogy jobban megérteném, hiszen érthető hogy egy másik nő szebb, mint én egy hapsi.

Azért valahogy feldolgoznád a dolgot... :D

#435 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 11:43

Miért van az, hogy 2 nő együtt nem annyira zavaró (bár lehet, hogy csak én gondolom így), mint 2 férfi együtt? Mert az utóbbi számomra undorító.

Na mind1..az a lényeg hogy boldog HETERO házasságban élek feleségemmel, aki NŐ.  :cool:          .... :think:
tesa

#436 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 11:58

Idézet: tesa - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 12:43

Miért van az, hogy 2 nő együtt nem annyira zavaró (bár lehet, hogy csak én gondolom így), mint 2 férfi együtt? Mert az utóbbi számomra undorító.

Na mind1..az a lényeg hogy boldog HETERO házasságban élek feleségemmel, aki NŐ.  :cool:             .... :think:

Erről van egy elméletem:

Ha megkérdezel akárkit, hogy a szó abszolút értelmében melyik a szebb: egy férfi vagy egy nő, a válasz mindíg a nő, függetlenül attól milyen neműtől kérdezed. Ez van, a nők szebbek, de ez így van jól:)

Namármost: párkapcsolatban igyekszünk a lehető legszebbet(azaz minél jobb génállománnyal rendelkező egyedet) keresni.

Ha nő vagy, és nőt választasz, ez érthető, a legszebbet akarod, és sokan elfogadják, mert elfogadott dolog, hogy a nő szebb. Max a neveltetéseddel/génjeiddel kell hozzá küzdened kicsit.

Ha nő vagy, és férfit választasz, a génjeidnek/hormonaidnak/neveltetésednek megfelelően választasz, elhanyagolva a maximumra törekvésedet, max törekedsz egy jobb választásra.
Ha férfi vagy, és nőt választasz, ez értelemszerű, a nők szebbek, génjeid, neveltetésed stb. is ezt diktálja.

Ha férfi vagy, és férfit választasz, ez nem magyarázható: sem génjeid, sem társadalmi megszokások, sem a "legszebb keresése" nem indokolja. Innentől fogva nem szabad csodálkozni, hogy mindenki természetellenesnek tartja.

Lehet belekötni:)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#437 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 12:06

Idézet: freeone - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 11:20

Ez igaz, de ha elcsábítanák a páromat, biztos hogy könnyebben nyelném le, ...

:eek:

#438 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 12:29

Idézet: freeone - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 12:58

Erről van egy elméletem:

Ha megkérdezel akárkit, hogy a szó abszolút értelmében melyik a szebb: egy férfi vagy egy nő, a válasz mindíg a nő, függetlenül attól milyen neműtől kérdezed. Ez van, a nők szebbek, de ez így van jól:)

Namármost: párkapcsolatban igyekszünk a lehető legszebbet(azaz minél jobb génállománnyal rendelkező egyedet) keresni.

Ha nő vagy, és nőt választasz, ez érthető, a legszebbet akarod, és sokan elfogadják, mert elfogadott dolog, hogy a nő szebb. Max a neveltetéseddel/génjeiddel kell hozzá küzdened kicsit.

Ha nő vagy, és férfit választasz, a génjeidnek/hormonaidnak/neveltetésednek megfelelően választasz, elhanyagolva a maximumra törekvésedet, max törekedsz egy jobb választásra.
Ha férfi vagy, és nőt választasz, ez értelemszerű, a nők szebbek, génjeid, neveltetésed stb. is ezt diktálja.

Ha férfi vagy, és férfit választasz, ez nem magyarázható: sem génjeid, sem társadalmi megszokások, sem a "legszebb keresése" nem indokolja. Innentől fogva nem szabad csodálkozni, hogy mindenki természetellenesnek tartja.

:respect:  :up:

#439 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 12:35

Idézet: freeone - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 12:58

Erről van egy elméletem:

Csak annyit tennék hozzá, h Ti pasik vagytok, logikus, h a 2 nő jobban bejön. Nekem, elhiheted, attól is hányingerem van. Sőt.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#440 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 13:39

"Ha nő vagy, és nőt választasz, ez érthető, a legszebbet akarod"

Neked lehet hogy érthető,nekem nem. Mert ez nem szépség kérdése. És fel tudod azt pld fogni hogy a homoszexualitás társadalomellenes magatartás. A homoszexuálisok nem nemzenek gyereket, öregkorukban ki a fene fogja biztosítani a megélhetésüket? És a társadalom fennmaradását? Az emberi gondolkodásra jellemző hogy előre tud gondolkodni, a homoszexuálisokból ez a képesség is hiányzik.
Nincsen semmi különbség férfi és női homoszexualitás között, mindkettő a társadalom továbbélése ellen van. Azt hiszik hogy olyan elegáns leszbikusnak nevezni a homo nőket? A lényegen semmit nem változtat a jövőre is gondol az értelmes ember.

Szerkesztette: ottokar 2005. 08. 25. 13:47 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.