HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:32

Leginkább az zavar ezekben az elméletekben, hogy komplett hülyének nézik az amerikai kormányt. Olyan buta hibákat tulajdonítanak nekik, amiket én, mindenféle rutin nélkül sem követnék el.

#1182 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:37

Idézet: bbence - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:26

Szerintem nem kéne egy kalap alá venni a 9/11-es összesküvés elméleteket az olyanokkal, mint pl. Washington - Tel Aviv tengely, szabadkőművesek irányítják a világot, stb. Utóbbiak elég gyenge lábakon állnak és valóban csak elvetemült összeesküvéselmélet-gyártók kattognak rajta folyamatosan, de a 9/11 eseten annyira sok kérdés felmerül, annyi "érdekes" momentum van, hogy engem valahogy nem győz meg a hivatalos magyarázat. Ha valóban "minden rendben" volna a történettel (úgy történt, ahogy a hivatalos propaganda állítja), akkor nem volna ennyi megválaszolatlan kérdés. Nem nézem meg az összes 9/11-el foglalkozó videót, mert azok jó része is propagandák, csak ellenpropagandák. Viszont önkényesen kiemelve néhány dolgot, ami engem aggaszt:
- van egy bizonyos biztonsági kamerás felvétel, amin a Pentagonba csapódó repülőgép látható - azaz éppen hogy nem látható semmi. Most 1-2 napja kiadtak egy új felvételt, amin még mindig nem látszik semmi bizonyító erejű. Itt most nem a repülő/nem repülő csapódott be dolgot cáfolom ezzel, csupán furcsállom, hogy egyrészt miért vártak eddig ezzel, másrészt hogy lehet, hogy az adott biztonsági kamera csak ilyen 1-2FPS-el veszi az eseményeket (igen, tudom, helykímélés miatt, de ezáltal akár egy ember elhaladhat a kamera előtt úgy, hogy nem lehet beazonosítani)
- furcsa számomra, hogy a 9/11 ideológiai alapot biztosított olyan, ma már egyértelműen vitatható hasznosságú és jogosságú események számára, mint az afganisztáni háború, az iraki háború, és talán hamarosan az iráni háború - kicsit furcsa, hogy éppen kapóra jött a 9/11
- talán pont ebben a topicban vagy egy másikban fejeztem ki kb. egy fél-1 éve aggodalmamat afelől, hogy az emberek telefonhívásait lehallgatják amerikában. Akkor nekem valaki itt azzal válaszolt, hogy ez nem ilyen egyszerű, ahhoz bírosági döntés kell, stb. Néhány hete az amerikai lehallgatási botrányban kiderült, hogy mennyire nincs ez így és bárkit lehallgatnak a nemzetbiztonsági érdekre hivatkozva (nem, nem gyanusítottakról van szó, hanem egyszerű állampolgárokról)
- Bush nyilatkozta nem olyan régen (néhány hónapja), hogy ha valami a nemzetbiztonság érdeke, akkor ő a törvény felett áll, és olyan intézkedéseket hozhat, amely adott esetben a törvénnyel ellentétes (nem pont így, de a lényege ez volt - nem belemagyarázás, erről beszélt konkrétan)
- összeségében furcsa, hogy az összes fenti dolog esemény egy dologra vezethető vissza (ala cause and effect), ami vagy azt jelenti, hogy az amerikai kormánynak oriási mákja volt 9/11-el kapcsolatban, vagy valami egészen más dolgot.

Én nem szeretnék hinni abban, hogy ilyen mértékű "susmák" (ez mondjuk több annál) van a háttérben, de már elbizonytalanodtam én is, nem tudom, mit gondoljak.

Igen. Annyit tennék hozzá, nem csak hallgatják, rögzítik is.

Valaminek egyébként már az idén történni kell ismét, hiszen olcsó az iráni benya 15HUF/L, ez meg teljesen ellentétes a trendi 70dolláros olajárral. Az oroszok is csak summantanak, mert az ő cuccuk is felértékelődik ezzel.
Valami csak lesz, csak nehogy pánik legyen mint irakban, amikor nem találták azokat a vegyi fegyvereket amiket két hónappal a buli előtt vittek oda  :Đ
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1183 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:40

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:37

Valami csak lesz, csak nehogy pánik legyen mint irakban, amikor nem találták azokat a vegyi fegyvereket amiket két hónappal a buli előtt vittek oda  :Đ

Ez a masik... ha nagyon akartak volna, talaltak volna vegyifegyvereket nagy mennyisegben is... (igen, ok vittek volna oda - de az osszeeskuvesek mar csak ilyen aljas jatszmak).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1184 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:32

Leginkább az zavar ezekben az elméletekben, hogy komplett hülyének nézik az amerikai kormányt. Olyan buta hibákat tulajdonítanak nekik, amiket én, mindenféle rutin nélkül sem követnék el.

Ez háború. Politika ami elfajult. A háborút nem az észkombájnok vívják.  A saját  tűz okozza a legtöbb áldozatot irakban is a szövetséges erők közt.  2000 polgári hulla, ráfogva egy virtuális gonoszra, megerősítve azzal, hogy a feketedobozai a gépeknek elégtek, de a pilóta zsebéből kiesett útleve bizonyít mindent...köszi  ;)

Szerkesztette: tolvaly 2006. 05. 17. 10:43 -kor

#1185 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:45

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:42

Ez háború. Politika ami elfajult. A háborút nem az észkombájnok vívják.  A saját  tűz okozza a legtöbb áldozatot irakban is a szövetséges erők közt.  2000 polgári hulla, ráfogva egy virtuális gonoszra, megerősítve azzal, hogy a feketedobozai a gépeknek elégtek, de a pilóta zsebéből kiesett útleve bizonyít mindent...köszi  ;)

Ez komolytalan.

#1186 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:50

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:40

Ez a masik... ha nagyon akartak volna, talaltak volna vegyifegyvereket nagy mennyisegben is... (igen, ok vittek volna oda - de az osszeeskuvesek mar csak ilyen aljas jatszmak).

Samott

Az lett volna a legnagyobb marhaság. Felesleges egy technikai fölényt lecsökkenteni azzal a kockázattal amit rejtenek ezek a fegyverek. Bevethetők a saját erőktől 2000km-re, de nem ott ahol felszabadításnak nevezett gyarmatosítást hajtunk végre, arra a földre és kincseire szükség van.

#1187 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:51

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:45

Ez komolytalan.

Az hát.

#1188 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:54

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:50

Az lett volna a legnagyobb marhaság. Felesleges egy technikai fölényt lecsökkenteni azzal a kockázattal amit rejtenek ezek a fegyverek. Bevethetők a saját erőktől 2000km-re, de nem ott ahol felszabadításnak nevezett gyarmatosítást hajtunk végre, arra a földre és kincseire szükség van.

Ugy ertem hogy a "felszabaditas" es hosszas keresgeles utan raktarakban raleltek volna a keresett keszletekre... amit persze ok vittek oda mar a haboru utan.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1189 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 11:21

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:54

Ugy ertem hogy a "felszabaditas" es hosszas keresgeles utan raktarakban raleltek volna a keresett keszletekre... amit persze ok vittek oda mar a haboru utan.

Samott

Ez a végére részletkérdés lett.
A kulturák, vallások csatája egyre mélyebb, az anyagi haszonszerzés a nyílvánvaló motiváció. Szegény sanyarúsorsú iraki népet felszabadítjuk, mert nem bírjuk nézni a diktátor mit művel népével...másképp is lehet jótékonykodni  :D

Szerkesztette: tolvaly 2006. 05. 17. 11:22 -kor

#1190 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 11:22

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 12:21

Szegény sanyarúsorsú iraki népet felszabadítjuk, mert nem bírjuk nézni a diktátor mit művel népével...másképp is lehet jótékonykodni  :D

Megjegyzem, mi 40 evig vartuk az amcsikat...

Samott

#1191 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 11:26

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 12:22

Samott

Megjegyzem mi nem. De a hazait hagyjuk, nézd meg a filmet!! :)

#1192 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 11:28

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 12:26

Megjegyzem mi nem. De a hazait hagyjuk, nézd meg a filmet!! :)

Terelsz mi? ;) Azert a tobbseg varta, hogy kizavarjak a ruszkikat, pedig itt nem volt olyan elnyomas mint irakban...

Samott

#1193 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 11:48

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 12:28

Terelsz mi? ;) Azert a tobbseg varta, hogy kizavarjak a ruszkikat, pedig itt nem volt olyan elnyomas mint irakban...

Samott

Érdekes, nem terellek sehova. Nyissunk egy 56 50 éves topikot aztán lendület....

Persze, hogy nem jöttek az amcsik, mi mentünk....nem kevesen életük kockáztatásával, végső elkeseredésben, csak itt akkor éppen annyi olaj volt mint most.  :D

#1194 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 12:51

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 1:32

Nekem ez a 'nem volt nagy tűz', ez továbbra is hihetetlen, ne haragudj. Én már cska ilyen fafejű

Akkor nézd már meg a videót, hallgasd meg, mit mondanak. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1195 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 12:55

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 10:07

Meg mindig nem ertem, miert is olyan fontos ez? Speciel a 7-es epuletbol mindenkit sikerult kimenteni, tehat ott aldozatok nem voltak... ha nem omlott volna ossze magatol, akkor is bontas vart volna ra a serulesei miatt. Biztositas meg mindegyik epuleten volt ha jol emlekszem... abbol epul az uj epulet ott.

Samott

A hatalmas értékű biztosítást nem sokkal a "támadás" előtt kötötte a tulaj. A 7-es épület szinte nem is sérült, a 2 torony mellett lévő épületek jobban sérültek, de azokat nem robbantották fel. Hogy miért? Mert nem annak a fickónak az épületei voltak. A 7-es esett amúgy a legmesszebb a tornyoktól. Sérülés, tűz miatt nem volt indokolt az, ami történt. Az egyetlen elképzelhető indok a nagy nyereségű robbantás.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1196 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 13:00

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:32

Az én aggályaimban hol van erre utalás? Sehol. Ezek tények, és bizony aggasztóak. Ami még aggasztóbb, hogy nem is szükséges fabriákált tényekkel (odavitt fegyverek, kamu videók) operálni, mert az emberek többsége így is elhiszi (nem azért mert hülye, hanem azért, mert kényelmes és sokkal megnyugtatóbb), hogy amit az amerikai (vagy más ország) kormánya mond, az úgy volt. Elhiszik, mert különben nem választották volna meg Busht másodszorra.
Amúgy kérlek írjatok valami magyarázatot az általam felvetett dolgokra, nyugodtan.

Szerkesztette: bbence 2006. 05. 17. 13:00 -kor

Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#1197 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 13:08

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 12:28

Azert a tobbseg varta, hogy kizavarjak a ruszkikat, pedig itt nem volt olyan elnyomas mint irakban...

:offtopic:
De volt egy pár évig, nagyjából 53-56 között. Viszont nálunk elég volt 3-4 év igazán kemény diktatúra hogy kitörjön a fegyveres lázadás, bár ez más történet.

#1198 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 14:00

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:22

Samott

Hidd el ha, hogy ha Magyarország olajban gazdag lenne, akkor nem kellett volna sokat várni. ;)

#1199 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 14:45

Idézet: bbence - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 14:00

Az én aggályaimban hol van erre utalás? Sehol. Ezek tények, és bizony aggasztóak. Ami még aggasztóbb, hogy nem is szükséges fabriákált tényekkel (odavitt fegyverek, kamu videók) operálni, mert az emberek többsége így is elhiszi (nem azért mert hülye, hanem azért, mert kényelmes és sokkal megnyugtatóbb), hogy amit az amerikai (vagy más ország) kormánya mond, az úgy volt. Elhiszik, mert különben nem választották volna meg Busht másodszorra.
Amúgy kérlek írjatok valami magyarázatot az általam felvetett dolgokra, nyugodtan.

Sehol. De szerintem nem is utaltam a postodra. :)

#1200 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 14:53

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 15:00

Hidd el ha, hogy ha Magyarország olajban gazdag lenne, akkor nem kellett volna sokat várni. ;)

De sokat kellett volna :) Senki sem akart annak idején egy atomháborút.... Gyakorlatilag nem lett volna nyertes. Mire mentek volna az olajunkkal?

Arról nem is beszélve, hogy annak idején nem gondoltak annyira elöre, hogy mi lesz ha elfogy az olaj...

Szerkesztette: Valdy 2006. 05. 17. 15:00 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.