HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1921 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:39

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:32

Szerinted fenyegetik? Nem lehet, hogy csak szeretnéd látni, hogy hűdenagyon fenyegetik?
Szerinted hány muzulmán él Londonban? Hány volt ott? És hányan nem?
És leginkább: ha nem kajáljuk meg ezt a sok szart, a fiaik-lányaik nem lesznek-e ugyanúgy Európaiak, mint a mi fiaink-lányaink? És szerintem ez a lényeg.

Ahhoz se kell túl nagy ismeret hogy ezek mögött bújtogatók állnak akik még azt is megmondták mit írjanak a táblára.

#1922 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:46

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:38

Ők olyanok mint a rák... de nem olyanok. Mint írtam: tudatlanok, képzetlenek, elkeseredettek, provokáltak. El lehet nekik magyarázni. Meg fogják érteni. El kellene kezdeni. Persze könnyebb nem csinálni, hanem átvenni a stílust, s visszakiabálni. Őslakosként, komoly civilizációs múlttal. Ha így van, akkor igazuk van.

Mohamed Atta mitől volt elkeseredve? Newton sírján az áll: Dísze az emberiségnek! A tömeggyilkos terroristákéra mit írjunk? Nehogy ezeknek észérvekkel értelmesen meg lehessen magyarázni bármit.

#1923 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:48

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:36

Neked aztán tényleg fogalmad nincs a diktatúráról.

Tudod más támogatni valamit eszmeileg és más bombázni a Moneyda palotát melyben a törvényesen megválasztott miniszterelnök tartózkodik.

Szerintem ne tedd magad neveccségessé. Vettem már le május elsején a kokárdát, mikor március tizenötödikén sem volt ajánlott kitenni...  :D  :D  :D (bocsánat...) Lefolyt pár betű a témában a szemeim előtt.

Egy miniszterelnök az ország megválasztott vezetője. Az ő kezében van a hatalom. Ha nem tud élni vele, akkor sajnálatos, de meg kell próbálnia a végsőkig... Vagy ilyen kis senkik vádolják a későbbiekben megfutamodással.

(mi az a Moneyda palota? Guglit néztem, de nemjöttemrá.)
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1924 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:50

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:39

Ahhoz se kell túl nagy ismeret hogy ezek mögött bújtogatók állnak akik még azt is megmondták mit írjanak a táblára.

Igaz. Sokan nem tudnak ennyire sem angolul közülük. Miért nem lehet bujtogatni őket a jóra? Bocsánat: "jóra"...
Lehellet megszegik

#1925 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:55

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 22:32

Szerinted fenyegetik? Nem lehet, hogy csak szeretnéd látni, hogy hűdenagyon fenyegetik?
Szerinted hány muzulmán él Londonban? Hány volt ott? És hányan nem?
És leginkább: ha nem kajáljuk meg ezt a sok szart, a fiaik-lányaik nem lesznek-e ugyanúgy Európaiak, mint a mi fiaink-lányaink? És szerintem ez a lényeg.

Hát nem éppen baráti megközelítés, hogy vegyetek leckét 9/11-ből, Európa meg fogsz fizetni, úton van a 9/11-etek, stb.
Az a baj, hogy van pár fanatikus akik miatt az egész népük szív és ezt sajnos nem látják. :( A londoni terroristák közt volt olyan is aki már ott született, abban a világban nőtt fel, mégis megcsinálta a balhét.
Na és egy apró, mindennapi példa. Barátnőmék cégénél volt olyan, hogy egy arab embert kiközösítettek az utasok, azt mondták, hogy ha ő felszáll a gépre, akkor ők nem szállnak fel. Annyian mondták, hogy kénytelenek voltak engedni, és szegény emberke csak a következő géppel tudott elmenni. Ide vezet a robbantgatásuk, pár ember miatt százezrek szívnak. Csak pár ember van ott a tüntetésen, de azok életét is befolyásolja akik nincsenek ott.

#1926 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:58

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:48

Szerintem ne tedd magad neveccségessé. Vettem már le május elsején a kokárdát, mikor március tizenötödikén sem volt ajánlott kitenni...  :D  :D  :D (bocsánat...) Lefolyt pár betű a témában a szemeim előtt.

Egy miniszterelnök az ország megválasztott vezetője. Az ő kezében van a hatalom. Ha nem tud élni vele, akkor sajnálatos, de meg kell próbálnia a végsőkig... Vagy ilyen kis senkik vádolják a későbbiekben megfutamodással.

(mi az a Moneyda palota? Guglit néztem, de nemjöttemrá.)

"A chilei fővárosban: Moneda-palota, ahol Allende elnököt meggyilkolták"

Ha van olyan hazaáruló mint Pinochet akkor hogyan érvényesítse a miniszterelnök a hatalmát?

#1927 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 22:58

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:46

Mohamed Atta mitől volt elkeseredve? Newton sírján az áll: Dísze az emberiségnek! A tömeggyilkos terroristákéra mit írjunk? Nehogy ezeknek észérvekkel értelmesen meg lehessen magyarázni bármit.

Nekik...
Én azt írnám: buta volt, de eltökélt.
Ha nem lehet nekik elmagyarázni, akkor nincs más. "Izrael voltunk, míg öltük őket, hogy ők ne öljenek minket" nem jó megoldás. Háborúzzon, kinek két anyja volt, hogy vígasztalhassák egymást!  :cool:
Lehellet megszegik

#1928 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:55

Hát nem éppen baráti megközelítés, hogy vegyetek leckét 9/11-ből, Európa meg fogsz fizetni, úton van a 9/11-etek, stb.
Az a baj, hogy van pár fanatikus akik miatt az egész népük szív és ezt sajnos nem látják. :( A londoni terroristák közt volt olyan is aki már ott született, abban a világban nőtt fel, mégis megcsinálta a balhét.
Na és egy apró, mindennapi példa. Barátnőmék cégénél volt olyan, hogy egy arab embert kiközösítettek az utasok, azt mondták, hogy ha ő felszáll a gépre, akkor ők nem szállnak fel. Annyian mondták, hogy kénytelenek voltak engedni, és szegény emberke csak a következő géppel tudott elmenni. Ide vezet a robbantgatásuk, pár ember miatt százezrek szívnak. Csak pár ember van ott a tüntetésen, de azok életét is befolyásolja akik nincsenek ott.

Ez engem is fenyeget.

#1929 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:06

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:58

Nekik...
Én azt írnám: buta volt, de eltökélt.
Ha nem lehet nekik elmagyarázni, akkor nincs más. "Izrael voltunk, míg öltük őket, hogy ők ne öljenek minket" nem jó megoldás. Háborúzzon, kinek két anyja volt, hogy vígasztalhassák egymást!  :cool:

Hurrá! Van amiben egyetértünk, Terrorista csak végtelenül korlátolt ember lehet. Miért van hogy én semilyen pártnak szervezetnek nem voltam, vagyok, leszek tagja, van aki meg nem tud meglenni hogy valahova ne lépjen be.

#1930 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:58

"A chilei fővárosban: Moneda-palota, ahol Allende elnököt meggyilkolták"

Ha van olyan hazaáruló mint Pinochet akkor hogyan érvényesítse a miniszterelnök a hatalmát?

Legyen barátja hű szöveccségesünknek az Amerikai Egyesült Államoknak. Különben nemtudom. Ki kell tartani, bármi áron, minden körülményben.
Lehellet megszegik

#1931 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:13

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:09

Legyen barátja hű szöveccségesünknek az Amerikai Egyesült Államoknak. Különben nemtudom. Ki kell tartani, bármi áron, minden körülményben.

Háppersze. Ezt könnyen mondod innen a képernyő elől. Azért kíváncsi lennék, hogy mit csinálnál _közvetlen_ életveszélyes fenyegetettség esetén...

#1932 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:18

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:55

Láttál már sok fasisztát együtt? Ők is ilyeneket akarnak. Mégsem történik hasonló, ha éppen mondjuk az utas "fasisztának látszó"... Ehhez a játékhoz két fél kell. Miért kell játszani az ő játékukat?
Lehellet megszegik

#1933 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:23

Idézet: gxa - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:13

Háppersze. Ezt könnyen mondod innen a képernyő elől. Azért kíváncsi lennék, hogy mit csinálnál _közvetlen_ életveszélyes fenyegetettség esetén...

Fenyegetettség? Az nem volt Chilében mert a hadsereg megszállta a város stratégiai pontját Allendét pedig felszólították hogy szálljon repülőgépre de parancsot adtak hogy ha a gép felszáll Allendével lőjék le. Allende nem hagyta el az elnöki palotát, ezért egyszerűen lebombázták.

#1934 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:25

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:18

Láttál már sok fasisztát együtt? Ők is ilyeneket akarnak. Mégsem történik hasonló, ha éppen mondjuk az utas "fasisztának látszó"... Ehhez a játékhoz két fél kell. Miért kell játszani az ő játékukat?

Ha Európában az ő játékukat játszanánk, akkor már egy arab sem élne szabadon, már bocs...

Szerkesztette: gxa 2006. 09. 15. 23:28 -kor

#1935 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:25

Idézet: gxa - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:13

Van egy kábé húszcenti "pengehosszúságú" orosz krómvanádiumos csavarhúzóm. Egy időben a kabátzsebemben volt... :cool: Ööö.. tehát: csavaroznék, ha lenne mivel, s lenne kit.  :D
Lehellet megszegik

#1936 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:34

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:23

Fenyegetettség? Az nem volt Chilében mert a hadsereg megszállta a város stratégiai pontját Allendét pedig felszólították hogy szálljon repülőgépre de parancsot adtak hogy ha a gép felszáll Allendével lőjék le. Allende nem hagyta el az elnöki palotát, ezért egyszerűen lebombázták.

Én meg Iránra gondoltam ;) Hiába köztársaság a nevében, attól még egy vallási diktatúra. Pont.

#1937 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:44

Idézet: gxa - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:34

Én meg Iránra gondoltam ;) Hiába köztársaság a nevében, attól még egy vallási diktatúra. Pont.

Az USAnak megvannak a kifinomult eszközei, hogyan szivassa mégjobban a diktatúrában élőket.  :cool:
(hátha az ötvenediken maguk is mesélnek majd hülyeségeikről, vagy ünnep nem rontókként utána)
Lehellet megszegik

#1938 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 09. 15. 23:46

Idézet: gxa - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:34

Iszlám Köztársaság, mit vársz tőle? A vallás kizárja a demokráciát.

#1939 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 00:48

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 0:46

Iszlám Köztársaság, mit vársz tőle? A vallás kizárja a demokráciát.

A vallás a nép ópiuma. Azzal lehet irányítani, terelni őket. Akár még a demokrácia felé is. Mindez megerősítve az USA fellazító hadjáratával, biztos siker... lenne. De nem akarják a fellazítást, mert mumust akarnak valamiért. Talán mert a vallás kizárja a demokráciát, s a mai USA leghatalmi legelitje súlyos vallási bigottságban szenved. Küldetéstudatuk van. És innen nagyon büdös a dolog...
Lehellet megszegik

#1940 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 01:12

Idézet: L - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 23:18

Láttál már fasiszta tüntetést közelkeleti országban? :)
Nekem nem konkrétan a transzparensek szövegével van bajom, hanem azzal, hogy ezekkel nem otthon, hanem Angliában vonulnak fel.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.