HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 07. 16:23

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. Jul. 7., Thursday - 17:15

Én meg azt hittem így égett meg a feje...

hát az érdekes lenne..
JóSebesség

#242 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 16:23

Idézet

Ha ugyanis lehetne, akkor nem pöcsölnének az amcsik sem mindenféle megszállásokkal meg lopakodókkal, hanem leszórnák az atomot, baktérium vagy virusfegyvert, ideggázt, akármit, és utánna már nem a katonáknak lenne dolguk, hanem a hullacimkéző alakulatnak.

Csakhogy az USA nem emberszeretetből nem teszi ezt. Hanem azért világos, hogy egy ilyen cselekmény hatására jóformán egyedül maradna. Ekkora, nyíltan felvállalt tömegpusztítást nem lehetne beadni talán még az amerikai közvéleménynek se, de hogy az Európainak/Ázsiainak nem, az biztos. Egyébként meg a te mondatodból is az világlik ki, hogy az 'amcsik' legszívesebb lemészárolnának több országnyi embert. Namost akkor ki a barbár? Nem áll szándékomban mártírként beállítani a terroristákat, de vedd már észre hogy egy kicsit egyoldalúan szemléled a világot.

Idézet

Ugyhogy, arról, hogy milyen dolga van a katonáknak [...], azok szájaljanak akik ...

Eszemben sincs erről szájalni, nyilvánvaló, hogy a katona megvédi magát, csapatát, bázisát, országát, vagy méginkább aki a zsoldot fizeti. Arról már viszont érdemes lenne, hogy ezek a katonát hogy-s-miért kerültek oda, és a helyiek ezt miként élik meg...

#243 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:03

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 16:07

Saját honfitársát (is) megöli.
Mi európaiak nem értjük meg sosem az efajta gondolkodást, nem ott élünk.

Nem mondod, hogy nem történt meg errefelé (is)?  :think:

#244 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:06

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 16:50

Egy béketüntetésben ki lenne benne?

:omg:

Ennyi erővel mehetsz tüntetni az árvizek és a földrengések ellen is :D

#245 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:19

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 16:50

Egy béketüntetésben ki lenne benne?

http://bekejel.net/

ne konkurálj velük :D

egyébként Gugának igaza vagyon, ez legalább olyan hatékony, mint amikor a South Parkban Mr. Mackie közli, hogy "a drog rossz, érteem?"
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#246 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:25

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:19

Kedvezmények csak békepártiaknak :Đ

#247 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:42

Idézet: Samott - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 15:01

Ja, mint peldaul mi magyarok. ;)

Samott

Már bocs, de a mi őseink harcoltak a földért. Azok meg rinyáltak érte- nagyon nem mindegy!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#248 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:47

Idézet: freeone - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:42

Már bocs, de a mi őseink harcoltak a földért. Azok meg rinyáltak érte- nagyon nem mindegy!

Azok is, ha jol emlekszem harom haborut is megnyertek a rajuk tamado szomszedaik ellen. Ott meg a nok is bevonulnak... de ez itt off topic.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#249 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:52

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:06

:omg:

Ennyi erővel mehetsz tüntetni az árvizek és a földrengések ellen is :D

Ezen nem kellene viccelődni.
Vagy szerinted nekünk is robbantani kellene?
Ez körülbelül meg tudjátok milyen, olyan, mint tudjuk Afrikában éheznek ezért amikor kidobod a kaját szokták mondani Afrikában bezzeg meg éheznek, erre te meg megeszed, segítettél, nem, ez tény úgyahogy van.
Tudod empátia.
Ez a véleményem:  :omg:
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#250 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:52

Idézet: freeone - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:42

Már bocs, de a mi őseink harcoltak a földért.

Kb. olyan formában, hogy idejöttek és kiírtották az eddig békésen szaporodó helyi népeket, majd nagy kegyelmükben végignéztek széles e földön szümtükkel és jól felosztották.
Ha most a haverjaimmal bemennék egy lépcsőházba és a 10. emeleti lakókat megáldoznám, majd felosztanánk a kérókat, valamilyen szinten az is honfoglalás lenne :Đ

Még jó, hogy pár éve az ukránok nem rajongtak a vereckei hágónál a honfoglalási műemléknek és nem lett az egészből semmi :omg:  :D

Tudom-tudom ha nem így lett volna én sem lennék, de ha a nagyanyámnak áramszedője lenne, Ő lenne a trolibusz :Đ

#251 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 18:55

Bár tudjátok lehet viccelődni, csak kiváncsi vagyok milyen véleményen lennétek akkor, ha elveszítenétek valamilyen hozzátartozótokat, lehet nem viccelődnétek, bár nem tudom....
De ne történjen meg, ne veszítsetek el senkit, mert ez így lenne normális, ha nem veszítene el senkit sem az ember, és éljünk békében.

Szerkesztette: Socket 2005. 07. 07. 18:59 -kor

#252 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:02

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:39

Hmm hova is fért a repülő a Pentagonba? (sehova)

Na ez azért már durva. Tudod te, hánymillió darabra esik szét egy ilyen gép miután 600 km/h val belezuhan egy épületbe? Én nagyon nem szeretem az amerikaiakat, és tudom hogy csakis és kizárólag a gazdasági érdekeik irányítják a vezetőiket, a nép meg mindig megy utánuk mint a birka, de az a gép ott volt, ez egészen biztos. Ez az összeesküvés elmélet, hogy maguk az amerikaiak tették,  nagyon valószínűtlen, főleg ha belegondolunk hogy a Pentagonban politikusok és nagy hatalmú személyek szoktak tartózkodni.

#253 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:04

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:52

Tudod empátia.

Ismerlek személyesen, a fiatal korodnak tudom be a szentimentalizmusodat. Az kevés, hogy együtt érezzek velük, ha meg tüntetek a béke mellett kb. annyi, mint elkeseredetten küzdeni a hegyek léte ellen :Đ

A terrorizmust komolyan kell venni, védekeznii pedig úgy lehet ha a kiváltó okot megszünteted.

Ha tudod az okát és látod, hogy a kezükben nincs más eszköz, akkor mindjárt nem oly egyoldalú a téma.

NINCS más eszközük! Érted?

Harcolni viszont nekik is muszáj, mi (civilizált?) emberek lábbal tiporjuk az elveiket és az értékrendjeiket. Nem a szélsőségesekről beszélek. Az igazhitű muzulmán az csak leborul és imádkozik kegyelemért, hogy ne legyen mekkdónálc meg egyebek.

Azt sem szabad szem elől téveszteni, hogy ott is kemény pénzek vannak és van miből finanszírozni a terrorizmust. Valamint belső infók hiányában nem is lehetne mód az ilyen szervezettségű merényletekre.

A fekete nem fekete, a fehér nem fehér. Nem lehet egyértelműen állást foglalni senki és semmi mellett, mert a mozgatórugó minden esetben a pénz és nem tudni kitől merre.

Egyet tehetsz, nézel mint a légy és örülsz a napnak, hogy nem te kerültél a légypapírra.

#254 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:25

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:02

Na ez azért már durva. Tudod te, hánymillió darabra esik szét egy ilyen gép miután 600 km/h val belezuhan egy épületbe? Én nagyon nem szeretem az amerikaiakat, és tudom hogy csakis és kizárólag a gazdasági érdekeik irányítják a vezetőiket, a nép meg mindig megy utánuk mint a birka, de az a gép ott volt, ez egészen biztos. Ez az összeesküvés elmélet, hogy maguk az amerikaiak tették,  nagyon valószínűtlen, főleg ha belegondolunk hogy a Pentagonban politikusok és nagy hatalmú személyek szoktak tartózkodni.

Adjal hozza meg 300-380km/h-t es akkor nem szoltam semmit.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#255 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:25

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:04

Ismerlek személyesen, a fiatal korodnak tudom be a szentimentalizmusodat. Az kevés, hogy együtt érezzek velük, ha meg tüntetek a béke mellett kb. annyi, mint elkeseredetten küzdeni a hegyek léte ellen :Đ

A terrorizmust komolyan kell venni, védekeznii pedig úgy lehet ha a kiváltó okot megszünteted.

Ha tudod az okát és látod, hogy a kezükben nincs más eszköz, akkor mindjárt nem oly egyoldalú a téma.

NINCS más eszközük! Érted?

Harcolni viszont nekik is muszáj, mi (civilizált?) emberek lábbal tiporjuk az elveiket és az értékrendjeiket. Nem a szélsőségesekről beszélek. Az igazhitű muzulmán az csak leborul és imádkozik kegyelemért, hogy ne legyen mekkdónálc meg egyebek.

Azt sem szabad szem elől téveszteni, hogy ott is kemény pénzek vannak és van miből finanszírozni a terrorizmust. Valamint belső infók hiányában nem is lehetne mód az ilyen szervezettségű merényletekre.

A fekete nem fekete, a fehér nem fehér. Nem lehet egyértelműen állást foglalni senki és semmi mellett, mert a mozgatórugó minden esetben a pénz és nem tudni kitől merre.

Egyet tehetsz, nézel mint a légy és örülsz a napnak, hogy nem te kerültél a légypapírra.

Figyi, szép szöveg, én is állhatok így a dolgokhoz.
Ti meg úgyis kibeszélítek a tehénből a borjút.
Nekem sem kell elmegyarázni ezeket a dolgokat, tudom mi és miért történik, vagy legalábbis sejtem, sejtek annyit amennyi információval rendelkezem.
De ez akkor is barbárság, úgyanis a dolgozó, vagy éppen járó-kelő embereket nem kellene halállal büntetni, nem tudom érted-e mit akarok mondani.
Ez tényleg többoldalú dolog, én most a halandó emberek pártján állok, akiket nem érdekel, hogy ki kivel paktál le, vagy éppen mit csinál, egyszerűen csak nyugalmat szeretne, élni szeretne, békében, és nem szeretné ha az ő vére színezné az aszfalt szürke keménységét, mert az embereknek nem az a dolguk, hogy ilyeneken gondolkozzanak, az elsődleges dolog az amiért megszületett az ember, hogy éljen.
Jól néznénk ki mindenki robbantana az igazáért.
Ha meg engedne az ember, akkor meg úgyis egyre több s több kellene, vagy ha nem így lenne, akkor már pár millióval-milliárdal el lenne intézve az egész.

#256 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:27

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:25

Adjal hozza meg 300-380km/h-t es akkor nem szoltam semmit.

Ilyenen vitatkozni körülbelül olyan, hogy most elölröl lőjelek fejbe vagy hátulról, hülyeség és gyerekes.

#257 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:37

Nem hiszem, hogy őket most az érdekelné vajon miért robbantottak.
Kép

Szerkesztette: Socket 2005. 07. 07. 19:37 -kor

#258 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:46

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:37

Nem hiszem, hogy őket most az érdekelné vajon miért robbantottak.

A tragédia inkább az, hogy neked is és nekem is vannak lehetőségeink érveket felsorolni a magunk igaza mellett.

A hozzászólásodra pedig annyi, hogy akik robbantottak, azokat sem érdekli az, hogy téged érdekel e bármi is, vagy a képen szereplő embereket, amíg nem tudják miért robbantottak.

Szerintem nem öncélú kedvtelésből tették, van neki oka, gyökere.

Ha beteg vagy, az orvos akkor sem tüneti kezelést végez, hanem a gócpontot keresi és magát a vírust próbálja elpusztítani.

#259 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:48

Idézet: Socket - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:27

Ilyenen vitatkozni körülbelül olyan, hogy most elölröl lőjelek fejbe vagy hátulról, hülyeség és gyerekes.

bagyoly mondja verebnek?

Egyebkent ez a vita teljesen felesleges. Volt-e repulo vagy sem, 600 vagy 900km/h-val estek be a Pentagonba.A lenyeg:  Artatlan emberek haltak meg nehany barom dontese miatt. Lazan el lehet vitatkozni 1-2 ezer km tavolsagban a tetthelytol, a tenyen nem valtoztat semmit.

Igen, valoban irrelevans a temaban, hogy 600 vagy kozel 1000km/h-val csapodik be egy repulo egy epuletbe. A vegeredemeny a lenyeg:  Artatlan emberek haltak meg nehany barom dontese miatt
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#260 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 19:48

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 20:46

Ha beteg vagy, az orvos akkor sem tüneti kezelést végez, hanem a gócpontot keresi és magát a vírust próbálja elpusztítani.

És ha ezt visszafelé értelmezzük akkor ez azt jelenti, hogy itt a gócpontok az emberek, biztos megkellet halniuk.
Emeberek itt nem 10 kg marhahúsról van szó, emberekről, családokról, én meg hagy ne értsem már meg a teroristákat, mert aki ilyet csinál az vagy hülye vagy köcsög, esetleg egy baromállat.

Szerkesztette: Socket 2005. 07. 07. 19:51 -kor

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14