Idézet: csozsi - Dátum: 2006. szept. 12., kedd - 1:31
Biztos, hogy nálam van a hiba?
Mi van a függőleges vezérsíkkal?
Abban nincs üzemanyag.
Megette a ház.
Esetleg szétmorzsolódik, de nem elemi részekre.
A 155 láb (~47 méter) hosszú repülőgépet elnyelte egy 20-25 méter széles épületszárny.
Szerintem teljesen biztos, hogy nálad van a hiba. Ki mondta hogy elemi részekre megy? Egy rakás repülőgépalkatrészt vakartak össze az épületből, hajtómúvet, futóművet, teljesen azonosítható módon. Amikor húsz évvel ezelőtt az atomreaktorok katonai- és terrorcselekmények elleni védelmét tesztelték, egy megerősített betonfalnak reptettek egy vadászgépet. SEMMI nem maradt belőle, ami repülőgépre emlékeztetett, a legnagyobb károkat a hajtóművekkel okozta, illetve középen valamicskét, de ezek a károk sem voltak túl nagyok. Szerintem el kellene olvasni azt az egyszerű angol szöveget ami azon oldalon van, amit belinkeltem feljebb. Ott vannak a nyomok magyarázatai, egyébként még szövegértés sem kell, szépen illusztráltak a fotók magukban is. Valamint nem ártana ismerkedni a fizikával újra egy nagyon kicsit.
Egyébként ez erősen szűkre vágott kép, ami nem igazán azt igyekszik megmutatni, milyen széles a becsapódás oldalán a sérülés, hanem inkébb azt mutatja meg, milyen mélyen hatoltak be a repülőgép darabjai és a kerozin az épületbe, ami szintén a repülőgép becsapódását bizonyítja.