HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 12. 19:50

idézet:
Ezt írta T2k:
Jezus, sikerult par bekiabalo s**gfejnek ezt a topicot is lebasznia a total buta, ocska populista szovegei szintjere. Gratula!

Miert nem lehetett attakarodnia az USA vs Irak topicba vagy nyitni vmi Kozel-Kelet topicot es ott szorni a szupersotet kozhelyeket (tisztelet a kivetelnek, ugye)?

Mind1, egy biztos, reg oplvastam ennyi hulyeseget omlesztve. Ennyi elcsepelt, ocska frazist!
Anno gondolkoztam azon, hogy nyitok egy Kozel-Kelet topicot, ahol majd nyugisan vegig lehetne menni az alternativakon - de rajottem, hogy teljesen felesleges: mindig lesz vmi luzer, aki majd bekiabal, hogy: 'budos zsidok!/koszos arabok! Persze, a zsidonak/arabnak lehet loni/robbantani a masikat, mi?'

Most legalabb latom, hogy teljesen igazam volt.

PS: Annak a gyengeelmejunek, aki nekem valaszolgatott: ha nem tetszik egy ilyen megemlekezos topic, akkor nem kellene belepofazni!
Mindenesetre most mar boldog lehetsz, primkokam: teljesen masrol szol mar, mint aq cime.

PS2: Kinek nem inge...
[/quote]

Remélem nem rám céloztál. Ha igen olvassad el még egyszer, mert akkor úgy tűnik nem világos amit írtam.

#62 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:15

T2K szerintem te nem vagy normális.Itt senki nem mocskolódik rajtad kívül, csaképpen felsorolják azokat a tényeket, melyek kicsit más megvilágításba helyezik az USA "terror ellenes hadjáratát". (ez egyébként kezd engem egy keresztes háborúra emlékeztetni....ezután majd jön az inkvizíció?) :(

Az arab izraeli kérdéshez annyi, hogy teljesen érthető az arabok viselkedése, hiszen pont a közepükbe raktak egy új államot. Gondoljátok el, ez olyan lenne, mintha valaki most visszaköltöztetné az avarokat a Dunántúlra, és azt mondaná, hogy mostantól ez az övék!Nem hiszem hogy túl jó néven venné a magyar lakosság....

Arról meg hogy ki a terrorista és ki nem csak annyit tudok mondani, hogy az arab bemegy a bombával, fölrobbantja magát, megöl 5 embert és megsebesít X embert...válaszul az izraeli helikopterekkel, intelligens bombákkal, rakétákkal, gépágyúkkal (amit az USAtól kaptak) letöröl egy lakónegyedet...mégis mi a terrorizmus? Az orvul fölrobbantott bomba, vagy az orvul lemészárolt lakónegyed.

Igazából a legfőbb baj az, hogy a bombák nem válogatnak, megölnek mindenkit a közelükben.Szerintem undorító így harcolni,az viszont biztos hogy ott sosem lesz béke....
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#63 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:30

szerintem itt a topic nyito azt akarta elerni hogy emlekezzunk a tamadas kovetkezteben meghalt emberekrol, tehat tegyuk is ezt. Nem magarol az USA rol kert velemenyt, ehhez illene egy masik topic ot nyitni.

[ 2002. szeptember 12.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]

#64 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 08:13

idézet:
Ezt írta H A M M E R:
szerintem itt a topic nyito azt akarta elerni hogy emlekezzunk a tamadas kovetkezteben meghalt emberekrol, tehat tegyuk is ezt. Nem magarol az USA rol kert velemenyt, ehhez illene egy masik topic ot nyitni.

[ 2002. szeptember 12.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Amikor az ember ilyen szörnyű esemémyre emlékezik óhatatlanul is peregnek az agyában a lehetséges okok.

#65 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 09. 13. 09:00

idézet:
Ezt írta pumper:

Amikor az ember ilyen szörnyű esemémyre emlékezik óhatatlanul is peregnek az agyában a lehetséges okok.
[/quote]

de az ember ott is tartja őket a megfelelő alkalomig
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#66 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 09:57

idézet:
Ezt írta LAMExPERT:

de az ember ott is tartja őket a megfelelő alkalomig
[/quote]

A megfelelő alkalom szubjektív. Van akinek itt jött el, van akinek meg nem.

#67 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 09:58

idézet:
Ezt írta H A M M E R:
szerintem itt a topic nyito azt akarta elerni hogy emlekezzunk a tamadas kovetkezteben meghalt emberekrol, tehat tegyuk is ezt. Nem magarol az USA rol kert velemenyt, ehhez illene egy masik topic ot nyitni.[/quote]

Én már megszoktam, hogy a témák nagyrésze átmegy offtopicba! :D A megemlékezés miatt nyitottam ezt a témát, de úgy néz ki, hogy ideje bezáratnom... :(

[ 2002. szeptember 13.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti

#68 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 10:38

Nem igazán értem miért kéne bezáratni...a megemlékezésnek vége, és most az okokat keressük. Még az anyázás is elég alacsony szinten van...

#69 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 10:45

idézet:
Ezt írta pumper:

A megfelelő alkalom szubjektív. Van akinek itt jött el, van akinek meg nem.
[/quote]

Tudom, vannak akik a nyílt utcán végzik, mert nekik ott jött el....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#70 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 10:53

idézet:
Ezt írta keselyuu:
Nem igazán értem miért kéne bezáratni...a megemlékezésnek vége, és most az okokat keressük. Még az anyázás is elég alacsony szinten van...[/quote]

Akkor keressük az okokat egy másik topicban, ha lehetséges!
Tyraan - Artum Inferniti

#71 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 12:12

idézet:
Ezt írta LAMExPERT:

[/quote]

:p

#72 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 15:38

idézet:
Ezt írta keselyuu:
T2K szerintem te nem vagy normális.Itt senki nem mocskolódik rajtad kívül, csaképpen felsorolják azokat a tényeket, melyek kicsit más megvilágításba helyezik az USA "terror ellenes hadjáratát". (ez egyébként kezd engem egy keresztes háborúra emlékeztetni....ezután majd jön az inkvizíció?) :( [/quote]

Szerintem meg te nem vagy normalis, ha NEM BIROD FELFOGNI, MEKKORA TARACK MINDEGYIKOTOK.
Ahogy a forumon olvastam vkitol: potyog a vetomag a zsebetekbol.

Ez egyebkent a legprimitvebb: meg meg is akarja magyarazni mind1ik onjelolt Kozel-Kelet szakerto, hogy o bizony nem bunko, miert is lenne mar az?... edes istenkem... jo nagy tuskok vagytok.

PS:Amugy ezt ala is tamasztotta a legtobb erintett: termeszetesen semmi kivetnivalot nem lat abban, ha egy olyan topicban, ahol eredetileg MINDENKI (rajtatok, 1szerueken kivul) a kegyeletet leroni 'irt be', ti nekialltok azonnal kopkodni.
Mondjuk ez nem CSAK a ti hibatok: lehet, igy sikerultetek, kabe ennyi ragadt ratok, ennyit sikerult osszeszednetek.

(Az viszont kulon vicces, hogy mindig az anti-USA pofak kozul kerul ki a legtobb ilyen taho proli - nem erdekes?)

It's low-life... rather so called white trash...

[ 2002. szeptember 13.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#73 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 15:40

idézet:
Ezt írta keselyuu:
Nem igazán értem miért kéne bezáratni...a megemlékezésnek vége, és most az okokat keressük. Még az anyázás is elég alacsony szinten van...[/quote]

Igen-igen, errol beszeltem.
Hat persze, hogy nem erted. Hogy ertened?

Ld.: white trash...

#74 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 15:40

idézet:
Ezt írta Jareth:

A megemlékezés miatt nyitottam ezt a témát, de úgy néz ki, hogy ideje bezáratnom... :(

[ 2002. szeptember 13.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Sajnos, valoban az lenne a legjobb. :mad:

#75 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 16:10

idézet:
Ezt írta T2k:

Szerintem meg te nem vagy normalis, ha NEM BIROD FELFOGNI, MEKKORA TARACK MINDEGYIKOTOK.
Ahogy a forumon olvastam vkitol: potyog a vetomag a zsebetekbol.

Ez egyebkent a legprimitvebb: meg meg is akarja magyarazni mind1ik onjelolt Kozel-Kelet szakerto, hogy o bizony nem bunko, miert is lenne mar az?... edes istenkem... jo nagy tuskok vagytok.

PS:Amugy ezt ala is tamasztotta a legtobb erintett: termeszetesen semmi kivetnivalot nem lat abban, ha egy olyan topicban, ahol eredetileg MINDENKI (rajtatok, 1szerueken kivul) a kegyeletet leroni 'irt be', ti nekialltok azonnal kopkodni.
Mondjuk ez nem CSAK a ti hibatok: lehet, igy sikerultetek, kabe ennyi ragadt ratok, ennyit sikerult osszeszednetek.

(Az viszont kulon vicces, hogy mindig az anti-USA pofak kozul kerul ki a legtobb ilyen taho proli - nem erdekes?)

It's low-life... rather so called white trash...

[/quote]

Mindenki aki ide beírt a sajnálatát fejezte ki kitérve a lehetséges okokra. Az egyetlen ember itt kinek hozzászólásából a gyűlölet árad az Te vagy T2K és senki más.

#76 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 16:24

Bármennyire is utálkozva beszélsz rólam, én is megemlékezést írtam ide, csak tovább görgettem a "nagy tragédiát"

Ha már idézgetsz valahonnan, hogy paraszt vagyok (más szavakkal), akkor én is ideteszek egyet:

Neked is biztos szalonna volt a jeled az USA oviban, és nem vagy paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól..stb.

#77 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 22:19

idézet:
Ezt írta pumper:

Mindenki aki ide beírt a sajnálatát fejezte ki kitérve a lehetséges okokra. Az egyetlen ember itt kinek hozzászólásából a gyűlölet árad az Te vagy T2K és senki más.
[/quote]

Mar hazudsz is. Bravo...

Megkernelek, hogy gorgess ill menj visszafele... es szolj, ahol megtalalod a beloletek arado reszvetet (vo. az USA megerdemelte es hasonlo hiperproli dumak)...

Nevetseges vagy, oreg - legalabb ne hazudj, ha mar visszaolvashato a topic.

Mellekesen nem gyulolok senkit - a jelenseg (ti. ti magatok) pusztan felhaborit meg termeszetesen a hnayingert hozza ram.
Ennyi es nem tobb: gyuloletre nem vagy erdemes, azt leginkabb keruli, de legalabbis lenyeges dolgokra tartogatja az ember.

UPD.: Ez pl igen-igen jellemzo az ertelmi/moralis szinvonaladra:

idézet:
idézet:
--------------------------------------------------------------------------------
Ezt írta LAMExPERT:

--------------------------------------------------------------------------------
:p
[/quote]

Szerintem ez MINDENT tukroz. Ennyit birtal valaszolni Lamex valoban rendkivul visszafogott, stilusos ugyanakkor hietetlenul talalo hasonlatara (valljuk meg: ami minden epelmeju embernek megszegyenito lett volna, de legalabbis elgondolkodtato - min. bekussol... na persze nem rolad van szo)...
Hat igy van ez a kis sajnalat, ugye.

#78 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 22:27

idézet:
Ezt írta keselyuu:
Bármennyire is utálkozva beszélsz rólam, én is megemlékezést írtam ide, csak tovább görgettem a "nagy tragédiát"

Ha már idézgetsz valahonnan, hogy paraszt vagyok (más szavakkal), akkor én is ideteszek egyet:

Neked is biztos szalonna volt a jeled az USA oviban, és nem vagy paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól..stb.
[/quote]

...meg szedulok a betonon, persze. Latom, a lenyeget fogod... :rolleyes:

Mint irod, <tovább görgettem a "nagy tragédiát">... hat persze. A problema csak az, hogy egy SZAMODRA normalis iranyba - ami jobb erzesu emberek szamara egy gusztustalan, izlestelen durung hozzaszolasa volt. Akkor is, ha masok ezt nem mondtak ki, csak finoman probaltak a tudomasodra hozn - ami utan Te TOVABB EROLTETTED A PARASZATSAGOT (bizonyitva ezzel, hogy TENYLEG TELJESEN SERULT AZ ERTEKRENDSZERED), hu cimboraddal egyetemben.

Az nem tunt fel, hogy rajtam kivul masnak is feltunt? (Kis nyelvi jatek, tudod...)

PS: Meg mindig allitom, hogy fura, hogy mindig az anti-USA figurak a legprolibbak...

PS2: Ahhoz kicsit oregen jottem en ide, hogy oviba menjek - sajat gyerek meg uton sincs...

#79 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 14. 00:24

Na ezt feltoltottem ide megemlekezeskeppen,legyszi ertekeljetek mert dial-up 2,2megas kep (2048x2048) ezert is nem szurom be,de erdemes megnezni:
[url="http://"http://www.alvilag.hu/vortex07/newyorkfire.jpg"]http://www.alvilag.h...newyorkfire.jpg[/url]
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#80 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 14. 00:43

idézet:
Ezt írta Vortex07:
Na ezt feltoltottem ide megemlekezeskeppen,legyszi ertekeljetek mert dial-up 2,2megas kep (2048x2048) ezert is nem szurom be,de erdemes megnezni:
[url="http://"http://www.alvilag.hu/vortex07/newyorkfire.jpg"]http://www.alvilag.h...newyorkfire.jpg[/url]
[/quote]

Üdv!
Megnéztem és jó(nagy). Pont akartam 1 ilyenfajta képet keresni, szval kösz a képet.

Más: ha megemlékezésről van szó, akkor nem szokás okokat keresgélni... az ugyanis teljesen más, s értelme se nagyon van.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.