Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 9:11
nyelvtudás rendben van, sajnos rokon nincs, csak régi jóbarát, aki mondta, hogy segít amiben kell. Ő anno kiment vízummal, majd elvett egy öregasszonyt jópénzért, hogy kint maradhasson. Na ez a verzió nekem nem kell

eleinte szívesen vállalnék pultos/felszolgáló esetleg konyhai munkát. Nem tudom pontosan mi kell ahhoz, hogy az ember a saját szakmájában tudjon kint dolgozni. Mert ok hogy egy itt megszerzett diplima ott nem azt jelenti, mint itthon, de hátha megy vele valamire az ember.
a legjobb ha kimész turistaként, és kint keresel valami kókány főiskolát, minimális tandíjjal, és beiratkozol
ezt megcsinálta két orosz haverom, együtt dolgoztunk, vízumunk lejárt, ők meg gondolták maradnak még, aztán ez lett
valami heti $50 a tandíjuk, és a felsőoktatás mellett legális mukavállalásit kapsz, amivel azért könnyű
Nagy bérekre ne számíts, minimálbér $6-7, de bolti eladónak szinte azonnal felvesznek, illetve rengeteg munkahely van, jellemzően azért $8-10-es órabért lehet találni. Nagyvárosokat meg inkább kerüld el, többszörösen drágább az élet, mint egy párszázezres kisebb helyen.
nyelvtudástól meg nem kell félni, délebbre jellemzően csak az beszél angolul a benzinkúton, gyorsétteremben, akinek fizetsz :Đ
Ha érdekel még valami akkor kérdezz bátran, 23 államban dolgoztam/utaztam összesen, szép emlékek
Szerkesztette: Syner 2008. 11. 03. 08:29 -kor