Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 23:35

sztem a kp tranzakciók (kivét/befizetés) pont a nénik miatt drágábbak.

ahogy elnézem 1 Ft van (EUR-ban) a deviza és szlakonverziós árfolyamok között. nemtom mennyit akarsz váltani, de emiatt nem biztos hogy érdemes mászkálni... meg jó eséllyel elviszik a tranzakciós ktgek.
Nálam nem egy forintot ír különbségnek. Most épp 300.58 vs 293.76 Az mondjuk barátok közt is majdnem hét forint.
De ha beszaladok az OTP-be már akkor is 294.35-öt adnak érte (valutaárfolyam). Tehát ha jó helyen váltok, akkor jobban járok, ha kiveszem, váltok, beteszem. És még az is belefér, hogy a felvételért fizetek. És itt van az, hogy kétszer találkozok a nénijükkel és jobban járok, holott ők meg sokkal jobban járnának, ha nem kéne a nénit alkalmazni és ezt a hercehurcát elintézhetném itthonról.
Na de mindegy is, egyébként is készpénzben volt, úgyhogy nem kellett a felvétért se fizetni, úgyhogy beváltottam maszekba. Csak gondoltam jobban kéne járnom, ha a devizaszámlámról átváltom, de ezekszerint nem feltétlen. (Egyébként a melléklet még mindig azt írja, hogy devizaárfolyamot számol bankon belüli átutalásra, és akkor viszont nagyobb összegnél bőven jó lenne, és picit ez is lenne a logikus. De lehet saját számlák között másképp van. Be is kopizom ezt a részt.) Legközelebb meg keresek valakit akinek épp kell, és leboltoljuk középárfolyamon, csak most erre nem volt idő.
Lehet jólenne egy pénzváltos topic, kisebb váltásokhoz jó lenne, nyaraláshoz, egyéb.
Mindenesetre meg fogom személyesen is kérdezni, nem is értem miért nem kérdeztem ma meg.

Csatolt fájl:
-
K_pkiv_g_s.PNG (0byte)
Letöltések:: 8