Idézet: luckystar - Dátum: 2009. szept. 28., hétfő - 13:07
Ok!
Webkártyának van egy külön számlaszáma, directen keresztül ide-oda lehet utalgatni.
Ezt érdemesebb használni minden internetes vásárlásnál vagy számla kifizetésnél?
pl.:
Internet előfizetési díj utalása webkártya számlaszámra és utána a számlát kiállító számlaszámára?
Külföldi vásárlásnál használható a webkártya?
(forint számlám van)
pl.:
http://shop.xtreamer.net/Support/questions...re+available%3F
Attól függ. Termék rendelésnél, ismeretlen bolttól, USA-beli Pistikétől történő vásárlásnál, poresz előfizunál

én mindenképp a webkártyát használnám, így nem tudnak minden lóvét leszipkázni. De azért egy internet előfizetést (pl. UPC) nem kell ennyire megbonyolítani - lehetséges, csak felesleges. Tőlük szerintem nem kell félni, nem ők fogják lelopni a pénzed.
Másrészt, külföldi utazást, szállást nem nagyon szabad webkártyával fizetni - munkatársam járt úgy, h webkártyával fizetett (előleget) neten egy olasz panzióba, aztán ott a helyszínen be kellett mutatni a kártyát - ami ugye papír, nem igazi bankkártya. Na, jött is egyből a "mi a franc ez, át akarják verni őket" szöveg, húzzanak el... Hiába magyarázták, h mi ez, mire való, csalóknak nézték őket. Tehát még az ismik voltak xarban, mert az előleget ugye átutalták. A sztori végét nem tudom, h mi lett, sikerült-e az előleget egyáltalán visszakapniuk.
Mondjuk az olaszokat hagyjuk, ott csak a dombornyomott, PIN nélküli kártyákat ismerik... Legutóbb egy kis boltban a fiatal munkaerő nem tudta, h mit kell csinálni a PIN kódos kártyámmal, teljesen meg volt illetődve, úgy szólt a kollégájának, h segítsen már...
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)