HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3971 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 19:44

Sajnos életveszélyes ez a korosztály.  :( Nekemis volt kalandom egy ilyen vén f...-al.

Öregek gyalogosan is kamikaze üzemmódban vannak. Nemrég egy mami az út szélén (nem zebra). Körülnéz, látja hogy pár méterre jövök, erre mintha ott se lennék kisétál a sáv közepére. Satufék, abs, fél méterrel a nyanya előtt álltam meg. Az csak bámul rám, aztán nemhogy átmenne, visszamászik az út szélére.

#3972 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 21:20

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:17

Öregek gyalogosan is kamikaze üzemmódban vannak. Nemrég egy mami az út szélén (nem zebra). Körülnéz, látja hogy pár méterre jövök, erre mintha ott se lennék kisétál a sáv közepére. Satufék, abs, fél méterrel a nyanya előtt álltam meg. Az csak bámul rám, aztán nemhogy átmenne, visszamászik az út szélére.

Remélem megtapasztalod a másik oldalról is. Bár, kicsi a remény. Szerencsére.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3973 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:31

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:44

Sajnos életveszélyes ez a korosztály.  :(

Tényleg nagy barmok.... voltak, hogy nem voltak szelektívek az utódok nemzésekor
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#3974 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:33

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:20

Nem szeretnék annyira leépülni hogy pár méterrel a szabályosan közlekedő autók elé ugráljak. Akár balesetet is okozhatott volna mert ha épp nem 40-nel hanem a megengedett 50-nel jövök akkor félre kell rántanom a kormányt és vagy frontálisan ütközök a szembejövővel, vagy rácsavarodok egy oszlopra. Légzsák nincs, csak az öv.

#3975 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:36

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:33

Nem szeretnék annyira leépülni hogy pár méterrel a szabályosan közlekedő autók elé ugráljak. Akár balesetet is okozhatott volna mert ha épp nem 40-nel hanem a megengedett 50-nel jövök akkor félre kell rántanom a kormányt és vagy frontálisan ütközök a szembejövővel, vagy rácsavarodok egy oszlopra. Légzsák nincs, csak az öv.

És gondold el, milyen szörnyű lenne, ha a gerincével behorpasztaná a színrefújt lökhárítódat. Legalább 60 rugó. Egy mélynyomó ára. Vagy egy vastag aranyláncé.

#3976 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:45

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:36

És gondold el, milyen szörnyű lenne, ha a gerincével behorpasztaná a színrefújt lökhárítódat. Legalább 60 rugó. Egy mélynyomó ára. Vagy egy vastag aranyláncé.

Nem tudom feltűnt-e de épp azt írtam hogy vagy lefékezek vagy kikerülöm, nem azt hogy elbaszom. Lassan írom hogy mindenki megértse. Csak nem akarok meghalni olyan öreg taták miatt akik nem látnak 20 méterre de beülnek vezetni, nehéz felfogni?
Ja se mélynyomóm se aranylácom.
Csak simogasd meg a papa buksiját amikor halálos balesetet okoz, nekik szabad csak másnak nem. A szabályok mindenkire vonatkoznak nem gondolod?

#3977 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:51

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:20

Mit szeretnél, hogy megtapasztaljon? :eek:

Hogy öregkorára úgy járjon az utcán, hogy azzal nem csak magát, hanem másokat is veszélyeztessen?
És jó eséllyel még csak ne is emlékezzen rá utólag, mit élt át? :(

Miért szerencsére? Reméled hamarabb feldobja a talpát? :( Hátha akkor ő nem lesz ilyen közveszélyes?

#3978 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:57

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:51

Mit szeretnél, hogy megtapasztaljon? :eek:

Talán azt, milyen érzés, amikor felfuvalkodott, nagyképű csimaszok már most ki akarják írtani, mert "vén faszként" ki merte dugni az orrát az utcára. Akkor, amikor arra járt egy 12 és fél éves szupermen, "szabálytiszteletének" minden attributumával.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3979 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:03

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:17

Azért az első mondat az én zsebemben is kinyitotta a bicskát, csak én gyorsan bezártam a böngészőt... :rolleyes:

#3980 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:05

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:57

Talán azt, milyen érzés, amikor felfuvalkodott, nagyképű csimaszok már most ki akarják írtani, mert "vén faszként" ki merte dugni az orrát az utcára. Akkor, amikor arra járt egy 12 és fél éves szupermen, "szabálytiszteletének" minden attributumával.

Én akarom kiirtani! Amikor ő ugrik a kocsim elé. Én kérek elnézést, tudom hogy én vagyok a hibás. Azért kiegészítem a sztorit: az úttesten haladtam nem a járdán.

#3981 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:07

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:03

Azért az első mondat az én zsebemben is kinyitotta a bicskát, csak én gyorsan bezártam a böngészőt... :rolleyes:

Nem láttál még bottal a 6 sáv+két pár villamossínes úton bottal keresztülvonuló idős embert? 15 méterre a zebrától? Én naponta látok. Ez mi ha nem felelőtlenség? A kamikazét nem szó szerint kell érteni de saját magukat és másokat veszélyeztetnek vele.
kieg: piros gyalogos lámpánál

Szerkesztette: Arp 2005. 01. 11. 22:08 -kor

#3982 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:07

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:57

Én azt láttam, hogy az a "felfuvalkodott, nagyképű csimaszok" képes volt "nyanyának" nevezni azt, aki saját és mások életét veszélyeztette.

Erre Te épp csak a szót nem írtad le, hogy dögöljön meg az ilyen. Miért árad belőled ennyire a rosszindulat? :(

#3983 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:09

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:07

Én azt láttam, hogy az a "felfuvalkodott, nagyképű csimaszok" képes volt "nyanyának" nevezni azt, aki saját és mások életét veszélyeztette.

Erre Te épp csak a szót nem írtad le, hogy dögöljön meg az ilyen. Miért árad belőled ennyire a rosszindulat? :(

Hagyd, lenyanyázni egy idős embert nagyobb gáz mintha valaki meghal miatta

#3984 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:15

Stílus, emberek, stílus...

#3985 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:16

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:07

Nem láttál még bottal a 6 sáv+két pár villamossínes úton bottal keresztülvonuló idős embert? 15 méterre a zebrától?

Bottal? Kecskével! (vagy ki hogy nevezi ezt a járókeretet)
A szintén hatsávos Üllői úton. Mindkét irányban max. 50m-re zebra.

#3986 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:21

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:07

Én naponta látok. Ez mi ha nem felelőtlenség?

Ez bizony az. De sajnos egy bizonyos kor felett az emberek többsége nem képes felfogni ezt. A fiatalabbak dolga, hogy kompenzálják ezt az - elkerülhetetlen - hiányosságot. Érdekes módon nekem nincs bajom az öregekkel. Ha az út közepén látok bénázni egyet, mindig megállok, mert tudom, hogy százszor nagyobb veszélyben van, mintha egy fiatal lenne a helyében. Ugyanígy vagyok az út mentén megjelenő állatokkal is. Most normális vagyok?

Szerkesztette: Miki2 2005. 01. 11. 22:25 -kor

#3987 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:26

Idézet: Arp - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:09

Hagyd, lenyanyázni egy idős embert nagyobb gáz mintha valaki meghal miatta

/OFF

Hááááát. Kedveskedésből már nyanyáztam, sárkányoztam, gonosz mostoháztam le ismerőst, de soha senkinek nem próbáltam azzal kedveskedni, hogy azt mondtam volna neki, remélem nem éri meg az időskort. :(

Tudom, tudom, nekem sem kell kétszer szólni, hogy ássam ki a csatabárdot. :(

/ON

A mai ködben láttam egy autóst átszáguldani egy tökéletesen beláthatatlan városi vasúti átjárón. Nem ment száznál többel, de fékezett. Az átjáró közepén.
Az átjáróról egyébként tudni kell, hogy közvetlen utána van egy olyan utca, ahonnan 80-100-zal szoktak kijönni kocsik a mackósajtjuk ellenére. Nem véletlen, hogy itt havonta legalább egy karambol van.

#3988 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:27

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:21

Ez bizony az. De sajnos egy bizonyos kor felett az emberek többsége nem képes felfogni ezt. A fiatalabbak dolga, hogy kompenzálják ezt az - elkerülhetetlen - hiányosságot. Érdekes módon nekem nincs bajom az öregekkel. Ha az út közepén látok bénázni egyet, mindig megállok, mert tudom, hogy százszor nagyobb veszélyben van, mintha egy fiatal lenne a helyében.

Eddig rendben van, a fő gond az amikor autóba ülnek. Gyengül a látásuk, romlik a reakcióidejük, sajnos ez van. Szerintem x évente rendszeres alkalmassági vizsgálat kellene és aki nem felel meg annak bevonni a jogosítványát. Ha csak a szeme rossz akkor csináljon rendes szemüveget, de ha már teljesen le van lassulva akkor járjon busszal és ne veszélyeztesse a családom.
Ez nemzetközi probléma egyébként, nem tudom Németországan bevezették-e már a szűrést de régebben panaszkodtak a német ismerőseim is hogy milyen balesetek vannak emiatt.

#3989 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:28

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:26

Tudom, tudom, nekem sem kell kétszer szólni, hogy ássam ki a csatabárdot. :(

Mindegy, szarni rá. Csak időben észrevegye a szemellenzőtől az eléugró gyalogost. Hátha én leszek az öreg koromban :)

#3990 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:31

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:26

A mai ködben láttam egy autóst átszáguldani egy tökéletesen beláthatatlan városi vasúti átjárón. Nem ment száznál többel, de fékezett. Az átjáró közepén.
Az átjáróról egyébként tudni kell, hogy közvetlen utána van egy olyan utca, ahonnan 80-100-zal szoktak kijönni kocsik a mackósajtjuk ellenére. Nem véletlen, hogy itt havonta legalább egy karambol van.

Nem rossz. Én csak sima helyzetjelővel haladót láttam az esti ködben de gyalog voltam és nem tudtam szólni neki hogy a két zseblámpaizzó nem egy életbiztosítás ilyenkor.

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.