Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 11:15
Azért azt hiszem, jobban zavarna, ha a városban be nem kapcsolt hátsó ködlámpa miatt tényleg túl hamar közel mozognál az előtted levőhöz... mert bizony ott is ugyanaz a köd van és nem mindig mész közel a másikhoz.
Nem mindig áll mindig, minden kézre, el kell tudni viselni az apróbb zavarásokat. Hátsó ködlámpát is, azt is, hogy a másik nem olyan Fittipaldi, mint természetesen én, és a többi...
Természetesen van igazságod. Reggel, mikor jöttem dolgozni városon kívül be volt lapcsolva. A városban a Videoton környékén is, mert ott gyérebb a forgalom, de mikor beértem a sűrűjébe, lekapcsoltam, mert a reggeli csúcsforgalomban nem lehet olyan messze kerülni a másik autótól, hogy ne látszódjak. Tudom, hogy a hátsó ködlámpám milyen atom fénnyel világít, nagyon zavaró lehet, ha másfél méterről kell bámulni egy piros lámpánál. Szóval nem törik le a kezem, hogy ki-be kapcsolgassam attól függően, hogy milyen forgalmi viszonyok között vagyok. Fittipaldi természetesen nem vagyok esetleg némi rutinról és az én hibámból történt baleset-mentesen, folyamatosan levezetett 15 évről beszélhetünk (kb 250 000 km).

Súgó
A téma zárva.