HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 13. 06:22

Rossz példa, jobbkéz esetén pláne. Oldalról nem tudom, mit véd a kocsi, öv, gyanítom pont semmit. Az ajtóablakon pediglen nem tud kiesni senki. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#682 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 10:23

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 7:22

Oldalról nem tudom, mit véd a kocsi, öv, gyanítom pont semmit. Az ajtóablakon pediglen nem tud kiesni senki. :)

Meglepően sokat véd(ene). Főleg, ha lufi is van mellette. Demonstráció (fél MB): klikk! (figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas!)

#683 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 11:30

Rossz példa, jobbkéz esetén pláne. Oldalról nem tudom, mit véd a kocsi, öv, gyanítom pont semmit. Az ajtóablakon pediglen nem tud kiesni senki. :)

Olvasgass körbe a balesetk között a hírekben egy-két évre visszamenőleg. Akármelyik borulásos balesetben, aki nincs bekötve, kiesett az autóból, az autó ráesett, és agyonnyomta. Oldalról meg éppen annyit véd az öv, hogy ha telibedurrantank 50-nel, és mondjuk egy masszívabb oldalvédelmű autóban vagy, akkor nem repülsz át a másik ülésre, a váltón, könyöklőn, minden lófaszon keresztül, és töröd rapityára a gerincedet, hanem szépen az ülésben maradsz.

De továbbmegyek. Légy hülye, és durrants seggbe hátulról valakit Te úgy, hogy nem vagy bekötve. Az egy dolog, hogy szétfejeled a szélvédőt, vagy esetleg leveszed mellel a volánt, és szarrátörik az összes bordád, de inkább az jusson eszedbe, hogy 300km/h-val a pofádba robban a légzsák, amin szépen gellert kapsz. És az a szövet gyönyörűen le is csiszolja a fejedről a bőrt, húst, mindent. Szép vigyorgó koponya leszel. Anyádék örülni fognak neki, kitehetnek majd a polcra levélnehezéknek...

#684 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 15:39

Ez már "csakazértsemismeremel" válasz volt...

Láttál már egy oldalütközést mutató crashtesztet is valaha??

#685 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 13. 21:02

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#686 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 21:24

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 16:39

Ez már "csakazértsemismeremel" válasz volt...

Láttál már egy oldalütközést mutató crashtesztet is valaha??

Nem lattam. Furcsan fog hangzani, hogy nem is erdekel? Nem kotom be az ovet, mert nem szeretem. Pont. A sajat kocsimban, ha en vezetek, azt csinalok, ami jolesik. :) Neha szoktam figyelni a forgalmat, szamolgatom, mennyi ov van bekotve. 10 kocsibol atlag 2-3. Miert pont en kossem be? :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#687 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 21:28

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 22:24

Nem lattam. Furcsan fog hangzani, hogy nem is erdekel? Nem kotom be az ovet, mert nem szeretem. Pont. A sajat kocsimban, ha en vezetek, azt csinalok, ami jolesik. :) Neha szoktam figyelni a forgalmat, szamolgatom, mennyi ov van bekotve. 10 kocsibol atlag 2-3. Miert pont en kossem be? :)

Jesszusom! Nem személyeskedni akarok, de nem világít a negró a szádban?  :rolleyes:
:omg:
42

#688 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 13. 21:33

Funeral Home: Drive carefully, we'll wait.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#689 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 21:37

A sajat kocsimban, ha en vezetek, azt csinalok, ami jolesik.

Ajánlom figyelmedbe:

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól

#690 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 21:56

Én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy emberek miért vannak így a biztonsági övvel, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek. Én egyenesen kényelmetlenül érzem magam ha nincs bekötve, amikor beülök az autóba mielőtt bármihez nyúlnék bekötöm. Amikor hazafelé jövet a háztól 50m-re kikötöm, hogy gyorsan ki tudjak pattani kinyitni a kaput, már akkor is kényelmetlenül érzem magamat.

#691 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 22:03

Ráültetném egy tesztpadra ami 30-40 km/h-ás sebességgel megízlelteti az ütközés örömeit vele. Ne félj, utána bekötné magát még a garázsból kiálláshoz is.

#692 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 22:07

Nem kotom be az ovet, mert nem szeretem. Pont. A sajat kocsimban, ha en vezetek, azt csinalok, ami jolesik. :)
...
Miert pont en kossem be? :)

Családod van?  :rolleyes: Jah, hogy ők nem számítanak, boccccs...

#693 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 06:01

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 12:46

Érdekes fejtegetéseitek voltak, és voltak feleslegesek is (pl.: körforgalom).

Miért is volt felesleges? :think:

Szerkesztette: Omega 2004. 06. 14. 06:02 -kor

#694 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 06:48

Tuzsér közelében egy Záhony irányából érkező BMW az esőtől síkos úttesten egy jobbkanyar után megcsúszott, és áttért a szembejövő sávba, ahol nekicsapódott a szabályosan közlekedő Peugeot-nak. A BMW-ben ketten, míg a Peugeotban egy ember ült. Mindhárman a helyszínen életüket vesztették. Az ütközés erejére jellemző volt, hogy a BMW motorblokkja a kocsitól mintegy 20 méterre repült.

Kép

Kép

Kép

#695 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:03

Nahát érdekes a téma, én vidéki vagyok ugyan és 5 éve van jogsim (8 éves korom óta vezetek!) de ezek a "+!%%//=(() rendőrök már annyiszor szivattak, hogy szerintem több büntetésem van mint a családom többi tagjának együttvéve. Hihetetlen, pedig nem vagyok egy ámokfutó, notorius gyorshajtó, egyszerűen csak nem papásan, hanem fiatalosan vezetek, övre városon belül meg szarok. Kedvenc esetem, kíváncsi vagyok erre mit mond a sok tartsuk be a szabályokat fan :respect:  :
megyek 4 sávos út 24:00-kor kihalt minden 55 km/h-val, előttem külső sávba rndőr 20 km/h val, ahogy odaérek majdnem mellé hopp át az én sávomba(az övé elfogyott) , nekem fékeznem kellett az amúgy üres úton. Na mindegy mondom megelőzöm a tahóját. Meg is előztem megyek tovább 55 km/h-val a buzi jön a seggembe, megállít. Mondom mi a probléma, erre ő hogy én a zebrán előztem meg. Mondom én még a zebra előtt visszasoroltam, és amúgy is éjfél van üres minden, és amúgy is miért tartott fel. Erre ők blabla helyszíni bírság, kérdi mivel foglalkozom, mondom tanulok jaaa akkor feljelentés, de mondom miért ígyis úgyis a szüleimnek kell tejelni, őőőő akkor is szólt a kielégítő válasz.
Lényeg a lényeg, hogy 15000-re akartak megvágni , amit a bíróságon 5000-re lesírtam.

#696 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:15

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:03

... övre városon belül meg szarok.

Ebben mi a logika :confused:  Valaki világosítson már fel...

#697 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:16

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:03

Nahát érdekes a téma, én vidéki vagyok ugyan és 5 éve van jogsim (8 éves korom óta vezetek!) de ezek a "+!%%//=(() rendőrök már annyiszor szivattak, hogy szerintem több büntetésem van mint a családom többi tagjának együttvéve. Hihetetlen, pedig nem vagyok egy ámokfutó, notorius gyorshajtó, egyszerűen csak nem papásan, hanem fiatalosan vezetek, övre városon belül meg szarok. Kedvenc esetem, kíváncsi vagyok erre mit mond a sok tartsuk be a szabályokat fan :respect:  :
megyek 4 sávos út 24:00-kor kihalt minden 55 km/h-val, előttem külső sávba rndőr 20 km/h val, ahogy odaérek majdnem mellé hopp át az én sávomba(az övé elfogyott) , nekem fékeznem kellett az amúgy üres úton. Na mindegy mondom megelőzöm a tahóját. Meg is előztem megyek tovább 55 km/h-val a buzi jön a seggembe, megállít. Mondom mi a probléma, erre ő hogy én a zebrán előztem meg. Mondom én még a zebra előtt visszasoroltam, és amúgy is éjfél van üres minden, és amúgy is miért tartott fel. Erre ők blabla helyszíni bírság, kérdi mivel foglalkozom, mondom tanulok jaaa akkor feljelentés, de mondom miért ígyis úgyis a szüleimnek kell tejelni, őőőő akkor is szólt a kielégítő válasz.
Lényeg a lényeg, hogy 15000-re akartak megvágni , amit a bíróságon 5000-re lesírtam.

A sok tartsuk be a szabályokat fan "egyikeként":

A KRESZ-ben nem láttam olyan rendelkezést, mely az esti időszakra vonatkozóan a szabályok figyelmenkívülhagyására "kötelezett" volna.

Ennek megfelelően, ha zebrán előztél, jogos volt a rendőr feljelentése, ugyanis az, hogy nincs senki az úton, meg már amúgyis késő este van, nem hiszem, hogy mentesít a záróvonal által előidézett szabályok betartása alól... Ezzel az erővel autópályán éjjel lehetne úgy közlekedni, hogy ajánlott haladási sebességnek veszem a 130 km/h-t, de nyugodtan mehetek 210 km/h-val, mivel nincs előttem senki, na meg van három sáv...

Amúgy valószínűsíthető, hogyha csak te és egy rendőrautó van az adott úton éjszaka, és "sokáig" haladtok együtt, akkor meg fog állítani. :) Ez tapasztalat ;)

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#698 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:18

Idézet: keton - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:15

Szerény véleményem szerint: Ha ötven km/h közeli sebességgel ütközöl, akkor felesleges az öv, mert úgysem lesz semmi bajod. (Csak meg ne lepődjenek egyesek...) De ha a szembejövő autó is 50 km/h-val jön...

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#699 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:19

Idézet: keton - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 8:15

Este amikor raguggol az ovre, nem latja senki az "esetet" :D  :cool:

Szerkesztette: mocsi 2004. 06. 14. 08:19 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#700 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:19

A másik, amikor a rendőrautó belterületen 30km/h-val döcög előtted, anyósülésen kamerával a rendőrnő :eek: Arra várnak, hogy megelőzd őket és már állítanak is meg! :reklamacio: Szóval a köcsögségnek is van határa...

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.