HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:27

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 23:03

Ráültetném egy tesztpadra ami 30-40 km/h-ás sebességgel megízlelteti az ütközés örömeit vele. Ne félj, utána bekötné magát még a garázsból kiálláshoz is.

30km/h pipa, megtortent, csak nekem nem lett bajom. :) Kettovel elottem levo kocsi feluljaro utan satuzott, majd hirtelen balra kanyarodott. A mogotte levo megtolta, en meg az elottem levot. Nem tehetek rola, 30-40 korul meg ugy ki tudom tamasztani magam, hogy semmi majom nem lesz, meg sem randulok. Es meg a kormany sem tort el. :) Mire jo a gyuras. :)

Ha mar ennyire fikaztok, akkor inkabb fikazzatok azokat, akik keresztulvagnak a zarovonalon, forgalomtol elzart teruleten, egyiranyu utcaban mennek szembe, atmennek a piroson, varosban 80-90 korul cikaznak a savokban, stb. Ok sokkal jobban veszelyeztetik a biztonsagotokat, mint az en nyamvadt be-nem kotott ovem.

Szerk: par helyzesirasi hibat kiszedtem. Most atgurulok a korzetihez, aki 500m-re van. Termeszetesen nem kotom be magam, mint a kocsisok 80%-a. :)

Szerkesztette: leslie 2004. 06. 14. 08:29 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#702 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:29

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:03

övre városon belül meg szarok

sajnos ezzel másokra, mások családjára is... :(

könnyen történhet városon belül is halálos baleset pl szerencsétlen szélvédő lefejelés, vagy ablakon kiesés miatt - míg övvel csak káromkodtál volna egyet az összetört kocsi láttán

magánügy? nem! az övet nem csak önmagad miatt kell használni!
ha ugyanis ezt a balesetet egy másik autós okozta, akkor máris halált okozó közlekedési balesetben lesz egyedüli vétkes, és letöltendő büntetést kap (szemben egy biztosítós malusba kerüléssel, ha nincs komoly sérülés) = a saját haláloddal hazavágtad az ő és családja életét is...

#703 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:32

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:18

Szerény véleményem szerint: Ha ötven km/h közeli sebességgel ütközöl, akkor felesleges az öv, mert úgysem lesz semmi bajod. (Csak meg ne lepődjenek egyesek...) De ha a szembejövő autó is 50 km/h-val jön...

SF

Meg ofgnak lepodni, nagyon sokan nem utkoztek meg... Az mar mas kerdes, ha szembejovovel utkozol, szerintem ott mar az ov sem szamit semmit.

#704 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:33

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:27

.....
Ha mar ennyire fikaztok, akkor inkabb fikazzatok azokat, akik keresztulvagnak a zarovonalon, forgalomtol elzart teruleten, egyiranyu utcaban mennek szembe, atmennek a piroson, varosban 80-90 korul cikaznak a savokban, stb. Ok sokkal jobban veszelyeztetik a biztonsagotokat, mint az en nyamvadt be-nem kotott ovem.
.....

Ajánlom, nézz el egyszer Rómába. :)

Idézet

Crossing the Street

If you are intent on crossing the street, be sure to walk quickly and surely, and don't turn back if you see a vehicle approaching. This may sound crazy, but I observed most drivers base their speed on the fact that you will be out of their way by the time they reach you. Traffic signals are not always observed, of course, so be careful!

És nincs ettől több baleset. Tehát az ok megint valahol máshol van..... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#705 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:35

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 22:28

Jesszusom! Nem személyeskedni akarok, de nem világít a negró a szádban?  :rolleyes:
:omg:

Eleg jo lett anno az IQ tesztem eredmenye, de hagyjuk, offtopic. :) Kozel 10 eve vezetek, de meg sosem volt bajom be nem kotott ovbol. Tudom, addig jar a korso a kutra tipikus esete...
Mondom, a sok amokfuto, idiotaval kellene inkabb kezdeni a cikizest... Azok tobbet artanak.

#706 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:37

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:33

Ajánlom, nézz el egyszer Rómába. :)

Na, azok idiotak, az teny. Nekik vajon milyen Kresz-t tanitanak? :)

#707 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:41

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:27

30km/h pipa, megtortent, csak nekem nem lett bajom. :) Kettovel elottem levo kocsi feluljaro utan satuzott, majd hirtelen balra kanyarodott. A mogotte levo megtolta, en meg az elottem levot. Nem tehetek rola...

Követési távolság? :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#708 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:43

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:37

Na, azok idiotak, az teny. Nekik vajon milyen Kresz-t tanitanak? :)

Hmm, én inkább azt mondanám, élik az életüket és a városukat.....

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#709 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:47

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:33

/idézet/

És nincs ettől több baleset. Tehát az ok megint valahol máshol van..... :)

Hm... szóval azért azt is szögezzük le, hogy ha mindig mindenki követné és betartaná a KRESZ-t, defenzív vezetési stílusban közlekedne, akkor sok helyütt összedőlne a közlekedés. :)

#710 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:48

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:41

Követési távolság? :)

Is. Es ugye lejton lefele az ember nem 50-el megy. :) Volt nagy anyazas, de nem tudtunk mit csinalni, mi voltunk a hunyok. Egyetlen balesetem 10 ev alatt, de ebbe barki beleszaladt volna. Ki gondolta volna, hogy van olyan idiota, aki 70-rol satufekkal kanyarodik balra lejto aljan? :)

#711 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:49

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:32

Meg ofgnak lepodni, nagyon sokan nem utkoztek meg... Az mar mas kerdes, ha szembejovovel utkozol, szerintem ott mar az ov sem szamit semmit.

Azért ez ennél egy fokkal komplikáltabb:) Szerintem 50-60 körüli head-to-head ütközésnél egy korszerű (biztonságos) autóban (feltéve, hogy be vagy kötve) elég nagy esélyed van rá, hogy minimális sérülésekkel megúszd a balesetet.

#712 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 08:52

Idézet: Omega - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:47

....... defenzív vezetési stílusban közlekedne, akkor sok helyütt összedőlne a közlekedés. :)

Ugye, ezt nem akartad mondani? :)
¤

#713 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 08:56

Idézet: keton - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:49

Azért ez ennél egy fokkal komplikáltabb:) Szerintem 50-60 körüli head-to-head ütközésnél egy korszerű (biztonságos) autóban (feltéve, hogy be vagy kötve) elég nagy esélyed van rá, hogy minimális sérülésekkel megúszd a balesetet.

Igen, egy S60-as Volvo, ezer legzsakkal vszinuleg megvedne. De en egy 10 eves F Astraban ulok, ahol a legzsak helyen a duda, illetve a kesztyutarto van. :D A tobbi legzsakot mar ne is emlitsem, mind hianyzik. :)

#714 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:01

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:56

Igen, egy S60-as Volvo, ezer legzsakkal vszinuleg megvedne. De en egy 10 eves F Astraban ulok, ahol a legzsak helyen a duda, illetve a kesztyutarto van. :D A tobbi legzsakot mar ne is emlitsem, mind hianyzik. :)

:) Az Astra egyébként a kategóriájában meglepően biztonságos autó (legalábbis azon balesetek alapján, amikben szerepelni láttam).

#715 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:16

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:52

Nem, a minden szabályt betartással együtt okozna káoszt, amúgy kedvemre való, kétszer kiolvastam azt a kék külsejű könyvet (biztosan ismered) :)

#716 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:16

Aki azt, hogy én miért csak városon kívül kapcsolok övet nem érti az inkább ne vezessen semmit!
A másik, meg az eset tanulsága az, hogy ha a rendőr akar úgyis megbasz valamiért!
Egyébként meg, amikor valaki miatt nem érem el a zöldet(pöcsöl, belefékez, nem tud elindulni) legszívesebben kiszállnék és kifizettetném vele azt a benzint, amit a lámpánál való állással elfogyasztok. Az idegeskedéssel járó életrövidülésről ne is beszéljünk!
Szóval vezessen mindenki dinamikusan , út és forgalomviszonyoknak megfelelően de könyörgöm aki csak pöcsölni tud az járjon busszal!! :reklamacio:  :respect:

#717 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:17

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 9:52

Pedig valahol igaza van.

Nem véletlen tudták a párizsi taxisok a sztrájkjuk idején, csak azzal, hogy minden szabályt betartottak, teljesen megbénítani a város forgalmát.

Mint ahogy semmi nem tiltja, hogy a városi forgalomban 20-szal menjen valaki, mégis dugót tud okozni egyetlen autós is.

#718 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:18

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:16

Aki azt, hogy én miért csak városon kívül kapcsolok övet nem érti az inkább ne vezessen semmit!

Köszi a bizalmat, de azért mégis, szeretném meghallgatni az indokaidat.

#719 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 09:18

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:16

......
Egyébként meg, amikor valaki miatt nem érem el a zöldet(pöcsöl, belefékez, nem tud elindulni) legszívesebben kiszállnék és kifizettetném vele azt a benzint, amit a lámpánál való állással elfogyasztok. Az idegeskedéssel járó életrövidülésről ne is beszéljünk!
Szóval vezessen mindenki dinamikusan , út és forgalomviszonyoknak megfelelően de könyörgöm aki csak pöcsölni tud az járjon busszal!! :reklamacio:  :respect:

Érdekes módon, mindig akad majd valaki, aki a másikról mondja ugyanezt. Remélem holnap terólad. :)

Önpörgető butaság. Felesleges.
¤

#720 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 14. 09:21

Idézet: MisterY - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:17

Pedig valahol igaza van.

Nem véletlen tudták a párizsi taxisok a sztrájkjuk idején, csak azzal, hogy minden szabályt betartottak, teljesen megbénítani a város forgalmát.

Mint ahogy semmi nem tiltja, hogy a városi forgalomban 20-szal menjen valaki, mégis dugót tud okozni egyetlen autós is.

Valamiért úgy tűnik, olvasni még mindig nem tanultál meg, és akkor hol van még a megértés. Ne haragudj, vitázni - ha egyáltalán - talán akkor kezdj, ha érted is, amiről beszélsz.

...  defenzív vezetési stílusban közlekedne, akkor sok helyütt összedőlne a közlekedés.

¤

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.