HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3461 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 12:38

Felmásztak a téli gumik, el is feledtem, h Pirelli. Na, de most aztán szakadjon mán 1 kis hó, mennék csúszkálni kicsit. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3462 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 14:03

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:38

Felmásztak a téli gumik, el is feledtem, h Pirelli. Na, de most aztán szakadjon mán 1 kis hó, mennék csúszkálni kicsit. :)

Én igaz nem télivel, de jót csúszkáltam már, mult hétvégén :)
Persze forgalomtol elzárt helyen....
Jóvolt :]

hja, EZzel voltam :)

Szerkesztette: bexxter 2004. 12. 23. 14:15 -kor

#3463 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 14:20

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:23

Ülök a gép előtt, hallok egy tök zsír motorhangot. Egy kis piros Astra állt meg a szomszéd telek mellett. Tök jó tuning hangja volt, arra lettem figyelmes. Jön haza anyám, mondja hogy 3 fakabát áll a sarkon. Hmmm de hol van a kocsijuk? Megint buszozgatnak mint nyáron, meg tavasszal? Lementem, csak nézelődtek, meg kajáltak. Azt néztem őket az ablakból, ülnek be a szép kis piros Astrába. Övéké a tuningverda. Mikor elindultak azért nyomta neki rendesen. Nyilván ezzel akarják kihívni a helyi arcokat versenyre vagymi? Mert tavaly nyáron fehér Ford Focussal nyomultak és előszerettel álltak ki a rendőrök versenyezni azt sziréna......

És miért? Elkezdenek szirénázni, ha vesztésre állnak, vagy mi?  :D  Márhogy mást nemigen csinálhatnak, amíg nincs fotó nem büntethetnek.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3464 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 14:37

Igen szirénáznak :D
Szerencsére engem még nem kapcsoltak le

#3465 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 14:57

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 15:37

Igen szirénáznak :D
Szerencsére engem még nem kapcsoltak le

Hát, de éppen azt mondom, hogy nem kapcsolhatnak le gyorshajtásért, csak akkor, ha van rá bizonyíték, vagyis trafis fotó. Egy haverom azzal szórakozott egyszer, hogy lámpánál ált, a lámpa elött meg 50 méterrel igazoltattak, ő meg, hogy froclizza őket padlógázzal, csikorgó gumikkal indult és nyomta neki, persze leintették, de semmit nemtudtak vele csinálni, merthogy tök szabályos volt és alkoholt se fogyasztott.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3466 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:17

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 14:57

Hát, de éppen azt mondom, hogy nem kapcsolhatnak le gyorshajtásért, csak akkor, ha van rá bizonyíték, vagyis trafis fotó. Egy haverom azzal szórakozott egyszer, hogy lámpánál ált, a lámpa elött meg 50 méterrel igazoltattak, ő meg, hogy froclizza őket padlógázzal, csikorgó gumikkal indult és nyomta neki, persze leintették, de semmit nemtudtak vele csinálni, merthogy tök szabályos volt és alkoholt se fogyasztott.

Épp elég, ha egy rendőrőkkel (mint szemtanúkkal) megrakott kocsit megelőzől nagyobb sebességgel. Az ő szavuk szent. :( És persze ők a megengedett maximális sebességgel mentek, te pedig jóval gyorsabban, méghozzá veszélyesen manőverezve előzted meg őket, veszélyeztetve ezzel a közúti forgalmat. Annyi szépet tudnak mondani, hogy el se hinnéd. :(

Szerkesztette: Studi 2004. 12. 23. 15:18 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3467 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 15:25

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 16:17

Épp elég, ha egy rendőrőkkel (mint szemtanúkkal) megrakott kocsit megelőzől nagyobb sebességgel. Az ő szavuk szent. :( És persze ők a megengedett maximális sebességgel mentek, te pedig jóval gyorsabban, méghozzá veszélyesen manőverezve előzted meg őket, veszélyeztetve ezzel a közúti forgalmat. Annyi szépet tudnak mondani, hogy el se hinnéd. :(

Hátha a rendőrök vannak többen akkor igen, de hamár ugyanannyian vannak, már akkosincs esélyük. Az persze más kérdés, hogy ők mit dumálnak, általában össze-vissza blöffölnek, hogy beismerd, mert akkormár ők vannak nyeregbe. A legjobb az volt, amikor 2 napja este leintettek, megszondáztattak valami őskövület szondával és elakarták magyarázni, hogy ittam  :) gondolták hátha bejön  :D  kérdezték, mit ivott, mondom neki baracklevet, felteszem abban nincs alkohol ;) Aztán szépen elengedtek persze.

#3468 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 16:31

Hja. Ők ketten vannak minimum, tehát tanú is van nekik. Arról meg hogy kamáznak arra csak annyit mondok hogy ismerőst megállították és b?szogatták mindenért. Vmi olyan dologért kapott büntetést ami nem is az ő hibája volt (kocsi széthullóban volt) és az volt büntetőlapra írva hogy nem volt bekötve a biztonságiöve... Ennyit erről. Mellesleg a verseny az illegál, szerintem mindegy hogy mennyivel mész.

#3469 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 16:53

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:38

Egy fasza 30 centis hó már tényleg jöhetne.

Mennék húzgálni az árokból kifelé kétezerért az ilyen csúszkálós vagánygyerekeket. ;-DD

#3470 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 16:59

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 16:53

Mennék húzgálni az árokból kifelé kétezerért az ilyen csúszkálós vagánygyerekeket. ;-DD

Én is várom már, igaz, egyéb okoból...

:bringa:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3471 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:01

ÁÁ csúszkálósvagánygyereknek biztos van otthon egy 4x4-s kocsika. Maj szól vmelyik havernak vagy faternak azt kihúzza. Az apuka meg még meg is dicséri a kisfiút hogy nem csinált kárt vagy ha csinált nem milliós....

Szerkesztette: lehella 2004. 12. 23. 17:02 -kor

#3472 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:06

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:01

ÁÁ csúszkálósvagánygyereknek biztos van otthon egy 4x4-s kocsika. Maj szól vmelyik havernak vagy faternak azt kihúzza. Az apuka meg még meg is dicséri a kisfiút hogy nem csinált kárt vagy ha csinált nem milliós....

Marad még akkor is húzgálnivaló dögivel. :)

Egy barátom hasonló szörnyetegével szoktuk ezt csinálni minden télen. Betankolunk egy csomó forró teát a kocsiba, feltesszük a brute gumikat, beszúrjuk a felezőt, aztán hármasával húzgáljuk a kocsikat. :-D

A srácnak volt egy Truck Trial-ra épített rövidített V8 benzines ZIL-je, faszán vizsgáztatva, iszonyú bütykös KRAZ abroncsokkal, állandó 6x6 hajtással. Azzal elakadt nyergeseket, gabonásokat cibáltunk. Úgy húzta ki az árokból a 40 tonnát, mind a sicc. Igaz le is öblögette olyankor a 120-140 litert. Amúgy el lehetett vele járni 60-80 lityóval. :)

#3473 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:21

Targa:

Szerintem Te vagy az én emberem: néhány bringás hülyegyereket kéne télen fölvinni a Börzsönybe, akik ott akarnak állatkodni... egész napos program lenne, sok forró teával. Lehet forralt bor is, de akkor vmi kórházat útba kéne ejteni hazafelé jövet...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3474 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:24

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:53

:D
De felteszem azért nem főútra menne csúszkálgatni meg ilyenek, hanem vmi parkolóba, vagy kertek alatt, vagy ilyesmi :)

#3475 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:25

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:24

:D
De felteszem azért nem főútra menne csúszkálgatni meg ilyenek, hanem vmi parkolóba, vagy kertek alatt, vagy ilyesmi :)

Amelyik csúszkálós vagánygyerek, az előbb-útóbb úgyis az árokban végzi. :)
Meg a kalapos tatterek is. :)
Meg még sokan mások. :)

#3476 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:27

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:21

Targa:

Szerintem Te vagy az én emberem: néhány bringás hülyegyereket kéne télen fölvinni a Börzsönybe, akik ott akarnak állatkodni... egész napos program lenne, sok forró teával. Lehet forralt bor is, de akkor vmi kórházat útba kéne ejteni hazafelé jövet...

Ha van szabim, és ráérek, jó pénzért akármit. :)

Előrejelzem, nem eszik keveset a kicsike.

Benzinből 20, gázból 24-30 között. :)

#3477 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:38

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:27

Ha van szabim, és ráérek, jó pénzért akármit. :)

Előrejelzem, nem eszik keveset a kicsike.

Benzinből 20, gázból 24-30 között. :)

Felírtalak. ;)

Ha gondolod, te is mehetsz egy kört... de akkor ki fog vezetni hazafelé? :rolleyes:

Na jó, offnak vége, bocsi mindenkitől.

#3478 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:42

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 18:25

Amelyik csúszkálós vagánygyerek, az előbb-útóbb úgyis az árokban végzi. :)
Meg a kalapos tatterek is. :)
Meg még sokan mások. :)

Hát nemtom énis csúszkálós vagány gyerek vagyok, de éncsak parkolóba, kertek alatt ökörködöm, ottmeg nemtok bajt csinálni  :) Szerintem barmok, meg bénák vannak az árokba túlnyomórészt (tod, akik azthiszik, hogyha már téligumi van, akkor ugyanúgy mehetnek havon, mint szárazon, vagy az általad említett "kalaposok").

#3479 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 17:59

Hmm kint alig van egy centis hó de az autók már nem bírnak felmenni. Itt pörög a parasztnak a 20 millás kocsija.....
Jöhettek fiúk :D :]

#3480 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:00

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:42

Hát nemtom énis csúszkálós vagány gyerek vagyok, de éncsak parkolóba, kertek alatt ökörködöm, ottmeg nemtok bajt csinálni  :) Szerintem barmok, meg bénák vannak az árokba túlnyomórészt (tod, akik azthiszik, hogyha már téligumi van, akkor ugyanúgy mehetnek havon, mint szárazon, vagy az általad említett "kalaposok").

Meg a nyárigumisok. :)

Egyébként nagyon is helyeslem, hogy az emberek az első hóval kimenjenek valami elhagyatott helyre, és pörgessék meg a kocsit egy cseppet. Sosem árt, ha tudod, hogy viselkedik az autód, ha megindul valamerre, hogy ne szarj be, ha megcsúszol, és tudd, mit kell csinálni.

Ha már kurva drága a tanpályás oktatás, akkor legalább ilyenkor lehet gyakorolni, hogy hogy is van az a csúszkálás...

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.