idézet:
Ezt írta Gandalf:
Kerékpárral?
ugyanis nincs még jogsid nem?[/quote]
Az oktatóval megyek.![]()
Gyorshajtás
Elküldve: 2002. 11. 13. 15:39
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Elég merész kijelentés fiam
Elöbb megtanulnék vezetni yól, utána száguldoznék..
nemhiába szokott ritkulni az elsöjogsis, nyomjuk tövig bakker stilusu emberkék sora
[ 2002. november 13.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
És az olyanok miatt fizet egy vagyont a többi huszonéves kgfb-ra
Elküldve: 2002. 11. 13. 16:09
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Annyira azért nem szeretek száguldozni. Kb. 60-65 szokott lenni a sebességem városban, de nem mindig, van mikor betartom az 50-et.[/quote]
Nem csak arról van szó, hogy ki mennyivel szeret menni.
Normális ember tényleg nem megy 50 felett városban, _olyan_ részen, ahol tényleg forgalmas/sűrűn lakott/gyerekek rohangásznak stb.
Egyébként sok peticio indult már arról, hogy 60kmh-ra emelnék a városit újra, sőt, szvsz mégjobb megoldás, hogy jobban zónázzák az egészet.
Mert ott az iparkörnyék, ahol egy ember se jár, széles út stb, vagy elkerülőút, de mind lakott területnek számit és az emberre rákényszeritik az 50et. Senki nem megy annyival, engem is ilyen helyen kaptak le tegnap, mindenki 100al megy. A 70el még szerencsém is volt szinte...
Elküldve: 2002. 11. 13. 16:20
SzG
2. You'll be assigned to a mission a few'd qualify for... a mission a few would survive...
3. Nem vagy elég részeg, amíg a padlón nem keresel kapaszkodót...
Elküldve: 2002. 11. 13. 18:02
idézet:
Ezt írta obersmith:
Mumk! küldtem privát üzit.[/quote]
Aki nem ismeri annak ajánlom [url="http://"http://www.copcars.host.sk/links.php"]EZT[/url] az oldalt a témába vág.
Az előjelző kütyük valóban nem csodaszerek, radarral meg tudnak fogni ha ügyesek és úgy helyezkednek el, de ésszel használva jó kis cuccok. Kb. 5 éve használom és már többször megszolgálta az árát.![]()
Elküldve: 2002. 11. 13. 18:05
idézet:
Ezt írta Rozoga:
de 1710 és a de1730 jöhet számitásba. A többi kissé húzós.[/quote]
Ezek vannak: Whistler DE1750, Whistler DE3300
Elküldve: 2002. 11. 13. 18:21
Ráadásul ezeknek az újabb modelleknek már sokkal jobb a fékrendszerük is mint 8-10 éves verdáknak.
Csak ugye van még egy rakás autó a békeidőkből a városokban.
Nah... miattuk igencsak jó az az 50 km/h.
[ 2002. november 13.: RDaneel szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 13. 19:07
idézet:
Ezt írta RDaneel:
...Ráadásul ezeknek az újabb modelleknek már sokkal jobb a fékrendszerük is mint 8-10 éves verdáknak...
...Nah... miattuk igencsak jó az az 50 km/h.
[/quote]
épp csak a fizika az, ami nem változik hosszú évek óta.![]()
de ezt jópáran úgysem értik meg.
az senkinek se okozzon gondot, hogy hiába a jó fékrendszer a szuper járgányon, a nedves falevél, vagy a vízfelszínen való siklás megállíthatatlanná és irányíthatatlanná teszi az autót.
idézet:
repül a nehéz kő,
ki tudja hol áll meg?
ki tudja hol áll meg,
s kit hogyan talál meg? [/quote]
Elküldve: 2002. 11. 13. 19:27
Teccik a Phaeton?
Tudok kettőt is eladót!
A egyik "alap" 3.2 V6-os amúgy fullos : 17 misi!
A másik 6.0 W12 fullfull 33 misi!
Ha még nem vettél mást szólj és lezsírozzuk a dolgot!
Elég érdekes egy verda 30Ampert vesz fel gyújtáson álló mocival...
Viszont nem nehéz parokolni vele mert alig hosszabb,mint a Passat(csak kétszer olyan széles).
No befejezem,mert még kitiltanak..
Elküldve: 2002. 11. 13. 19:41
idézet:
Ezt írta Freetz:
Hello Joe39!!
Teccik a Phaeton?
Tudok kettőt is eladót!
Ha még nem vettél mást szólj és lezsírozzuk a dolgot!![]()
![]()
Viszont nem nehéz parokolni vele mert alig hosszabb,mint a Passat(csak kétszer olyan széles).
No befejezem,mert még kitiltanak..[/quote]
kellett volna három, de ez a 30 amper nem teccik.![]()
Elküldve: 2002. 11. 13. 19:41
idézet:
Ezt írta Freetz:
Hello Joe39!!
Teccik a Phaeton?
Tudok kettőt is eladót!
Ha még nem vettél mást szólj és lezsírozzuk a dolgot!![]()
![]()
No befejezem,mert még kitiltanak..[/quote]
Adok egy Daewoo Matizt a fullosértMajdnem egyforma méretűek.
[ 2002. november 13.: a-n-d-r-e-w szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 17. 09:36
idézet:
Ezt írta mumk:
Nézzél körül [url="http://"http://www.whistler-radar.com/"]ITT[/url], akinek megtetszik valamelyik annak tudok segíteni. Mellesleg a beépíthetős (nem az ablakba biggyesztett) kütyük kiváloan és főleg időben jelzik a lasert, csak hát ezek 100 ropi felett kezdődnek csak notorikus gyorshajtóknak éri meg beruházni.
[/quote]
De legalább segitenél....Irtam privit, kérdezlek itt, oszt semmi....
Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------
Elküldve: 2002. 11. 18. 22:31
idézet:
Ezt írta mocsi:
A laser-es mero ellen nincs ketyere, a radaros is mar eleg ritkan van hasznalva.[/quote]
van olyan ami elvileg bezavarja, és nem tud mérni....
from usa
ismerősnek van. azt mondta nem 1x segített rajta, és látta zsarukon hogy furán néznek, amikor 170el húz el mellettük és nem csinálnak semmit
jah látom már írta más is..
szóval valami ilyesmi: [url="http://"http://www.whistler-radar.com/blinders/index.html"]http://www.whistler-...ders/index.html[/url]
laser zavaró: "Az aktív lézer zavarók az infavörös tartományban sugároznak, ezáltal megzavarva a lézeres mérőeszközöket. "
ezt házilag nem lehet valahogy megoldani?
1-2-3-4 infra ledet nem nagy dolog beszerelni/elrejteni. kérdés milyen jellel, és hogyan kéne ezeket vezérelni...
[ 2002. november 18.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 18. 22:39
ha nem helyszíni, és postán küldik, hogy megfogtak.... és ugye elismered.... akkor meg kell adni egy olyan külföldi ismerős nevét, címét... aki tuti nem jön 1-2 éven belül Magyarországra, szerintem többnyire mindenki tud ilyet találni. azt megírni, hogy neki volt kölcsönadva a kocsi....
és békénhagynak. általában utána már nem is válaszolnak....
[ 2002. november 18.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 18. 23:05
idézet:
Ezt írta closed:
...ha nincs forgalom, akkor igyekszem belőni az 50-et.A lámpák úgyis erre vannak beállítva, annak nincs értelme, hogy minden lámpánál meg kelljen állnom, de, ..[/quote]
Mentel mar ejszaka vegig mondjuk a Csomori uton, vagy a Bartok Bela, vagy akar a RAkoczi-Kerepesi uton?
ott ha tartod az eloirt 50, khm khm szoval 55-os tempot akkor NEM ersz at. Pl. a Csomori ut elejetol (A kerepesinel a feluljaroig, egyszer neztem es soha nem lassultam le 75 ala es meg igy is alig suhantam at nehol a sargan.
Vagy ott van a lokott Szentmihalyi ahol tipikus piros hullam vanElindulsz piros utan mondjuk meg a sarga alatt, de mar latod, hogy a kovetkezo lampa villantja a sargat majd lezar.
De irhtnam az Andrassy-t is a Hosok tererol meg az Oktogonig OK a kb. 50-es tempo, de onnan huzni kell mert elfogyott a buffer
Es igen a forgalmi szakemberek szerint az elso ev nagyon veselyes, majd csokken egy kicsit, de jon a gorbe legrosszabb szakasza az 1-2 ev. Ilyenkor al biztonsag erzete van az embereknek.
/OFF kikapcs
Engem is fenykepeztek le, mert a 2/a-n nehol javitottak a feluljarokat, vagyis csak imitaltak a munkat, de a tablat, hogy 60-40 jol kinnhagytak, szoval egy ilyenbe 40-esbe lazan beleszaladtam 95-el, mert pont egy buszt eloztem. Fenykep, majd rendorsegi beidezes, kihallgatas es atadtak a szabalysertesi birosagnak. Ekkor jott a kis belso ember, aki szepen elintezte, hogy a busz miatt hibas a fenykep, nem megfelelo bizonyitek.![]()
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 11. 19. 15:32
idézet:
Ezt írta WiZARD:
ja és mégvalami.
ha nem helyszíni, és postán küldik, hogy megfogtak.... és ugye elismered.... akkor meg kell adni egy olyan külföldi ismerős nevét, címét... aki tuti nem jön 1-2 éven belül Magyarországra, szerintem többnyire mindenki tud ilyet találni. azt megírni, hogy neki volt kölcsönadva a kocsi....
és békénhagynak. általában utána már nem is válaszolnak....
[ 2002. november 18.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Épp most tesztelem a metódust![]()
Elküldve: 2002. 11. 21. 18:09
elsőre mindent meg lehet uszni egy tizessel, szerintem ez standard, bármit teszel.
én (és ez válasz az "erős kocsival..." kezdetű szólásra) egy hirtelen kapott Peugeot 309XRI-vel (ami nem 100, hanem 135LE) bezugtam Kistelekre 87-el, és 10e volt a cehh.
itt még az volt poén, hogy amugy egy renault express dobozost vezettem akkor, és uaz a műszerfal, uaz a mutató, és ugyanúgy kb 10óránál állt a mutató...
csak a bökkenő, hogy a renaultban ez 55, a peugeotban meg 90... megtanultam, akkor még junior voltam vezetésből.
másik, hogy ki mennyit vezet...
én 3éve havi 9-11e km-t vezetek, évi átlagom az elmult 3évre (amióta ezt csinálom) 125e km.
ha leosztom a büntetéseket a km-el, elég jó átlag jön ki
amit viszont nem értek: ujabban nem igazán jeleznek az emberkék a traffira!!!
miért???
ti nem vettétek ezt észre?
ja, és a "nyaralás alatt 2500km-t mentem..."
volt egy alkalom, továbbképzés SanMarinoban, reggel 5kor start szegedről, este 7.30kor Rimini, szálloda (5km sanmarino-tól, 3nap training, aztán reggel 7kor start vissza, este 22.00kor szeged. 2500km, és azon a héten még egy kör sopronba odavissza, meg egy debrecenbe.
4000km/7nap.
ja, és egy Citroen C15D kisdobozossal... ki sem hült a motor...
Elküldve: 2003. 01. 06. 16:10
20 rugó.
Érdekes módon valahogy az aktakukacok keze alatt 77kmh lett belőle, de ennek ellenére is csak enyhe kihágásként határozza meg a határozat, nem pedig a BTKnak megfelelően, ami ugye 50%(75kmh) túllépés felett súlyosnak itélné meg...
Na de mind1, most már csak azon filózok, hogy nyalizzak e az ügyintézőnek enyhitésért (sokaknak elengedték vagy enyhitették utólag, a hányatott sorsra hivatkozva
Elküldve: 2003. 01. 06. 16:37
Bekaphatták, kicsengettem a pénz egyben...
Elküldve: 2003. 09. 13. 11:55
Szinten "szuz" vagyok meg, szol akkor most mire szamithatok es mit kellene tennem legalisan? Illegalis ajanlatok maganba
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

Súgó
A téma zárva.