HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 23:17

Nekem nem tűnt nagyon összeszedettnek a film, de tetszett. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2262 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 07:33

Kép

Az igazak

Az igazak egy kalandvágyó berepülő pilóta, hét bátor űrhajós és egy színes, mozgalmas korszak története, amelyet olyan nagyra törő vágyak jellemeztek, mint az égbolt és a világűr meghódítása.

A legendás Chuck Yeager volt az első ember, aki híres X-1-es repülőgépével a hang sebességénél gyorsabban repült, ám őt még elkerülte az újságírók hada, akik alig egy évtizeddel később valóságos médiasztárokat csináltak a Mercury-program asztronautáiból, akik primitív űrhajójukat az ismeretlenbe vezetve új fejezetet nyitottak az emberiség történetében.

És egy hozzá kapcsolódó hír:  Lezuhant a hangsebességbajnok
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2263 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 09:02

Régebben én már ajánlottam, mint amolyan régimódian baromi jó filmet, lassú történetmesélés, szerethető karakterek, érdekes téma. És nem arra megy rá, mint mostanában divatos, hogy adott idő alatt minél több vér/halál/mell/segg legyen megmutatva. :D
De nem árt az ismétlés, mert szerintem még mindig sokan nem látták (ejnye-bejnye! :D ).

#2264 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 09:55

Orca, a gyilkos bálna (1977) (thriller)

Kép

imdb

Idézet

Nolan (Richard Harris) egy kis halászhajó kapitánya. Csak annyit tud az óceán élőlényeiről, amennyit szerinte szükséges, vagyis hogy miképp lehet kifogni őket.
Ám egy nap találkozik egy csinos tengerbiológussal (Charlotte Rampling), aki épp a környéken tartózkodó kardszárnyú delfineket tanulmányozza.
A világ legintelligensebb élőlényei közé tartozó fajtának fejlett kommunikációs képességeiről, és az elefántokéhoz hasonlatos memóriájáról legendák szólnak. Nolant lenyűgözi a nő orcák iránti rajongása, mégis – minden lebeszélés ellenére – elhatározza, hogy jó pénzért fogságba ejt egy példányt...
...
Bár Michael Anderson 1977-es filmjét az idő vasfoga megtépázta egy kissé, a mai napig tartogat nyilvánvaló erényeket. Elsősorban a remek színészi játék terén, továbbá a csodálatos operatőri munka kapcsán.

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2265 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 09:59

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 18:04

Pedig a Kapcsolat vontatott vacak szerintem. Akkor inkább A Time To Kill McConaughey-től. Vagy az EdTV, How To Lose A Guy...

Érdekeset találtam az imdb-n: Peter Mayhew alias Chewbacca :respect:
Kép
imdb profile

naja, Kapcsolat volt talan az egyetlen film amin egesz egyszeruen elaludtam. kb fel orat csak.. nem maradtam le semmirol. (mindez moziban).
hozzateszem, ismerek par embert akinek viszont nagyon bejott.
JóSebesség

#2266 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 12:01

Idézet: SPOILER

...a forgatókönyvet összetákoló, és a rendezést ezúttal egy samesznak lepasszoló Wachowksi-fivéreknek fogalmuk sincs a diktatúrákról, hiszen a filmben ábrázolt rezsimhez képest még a csendben rohadó, késő Kádár-rendszer is sztálinista elnyomásnak tűnik. A V mint vérbosszú diktátora ugyanis a film szerint három kegyetlen intézkedéssel sokkolja csak a lakosságot: először is esténként kijárási tilalmat rendel el, másodszor valami ismeretlen okból betiltja a vajat, harmadszor pedig mindenkinek JVC-plazmatévét kell vásárolnia az Ikea-bútorokból berendezett nappalijába. Irtózatos elnyomás.

A kedvencem, amikor az államilag ellenőrzött tévében a vízkuponok árának emelkedéséről beszélnek, mire látjuk, hogy a megszeppent átlagpolgár félelemtől meggyötörve hátradől, és kinyit egy újabb üveg Heinekent. De ne akadjunk le a szponzorált részleteknél, ennél ugyanis nagyobb baj van Wachkowksiékkal, akik ezek szerint két hormonkezelés és szexparti közt nem csak az 1984-et nem olvasták, de még csak egy dokumentumfilmet sem nézték meg a témában, mondjuk a Discoveryn.

V mint vicc

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2267 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 12:36

Idézet: Samott - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 12:01

Idézet: SPOILER

...a forgatókönyvet összetákoló, és a rendezést ezúttal egy samesznak lepasszoló Wachowksi-fivéreknek fogalmuk sincs a diktatúrákról, hiszen a filmben ábrázolt rezsimhez képest még a csendben rohadó, késő Kádár-rendszer is sztálinista elnyomásnak tűnik. A V mint vérbosszú diktátora ugyanis a film szerint három kegyetlen intézkedéssel sokkolja csak a lakosságot: először is esténként kijárási tilalmat rendel el, másodszor valami ismeretlen okból betiltja a vajat, harmadszor pedig mindenkinek JVC-plazmatévét kell vásárolnia az Ikea-bútorokból berendezett nappalijába. Irtózatos elnyomás.

A kedvencem, amikor az államilag ellenőrzött tévében a vízkuponok árának emelkedéséről beszélnek, mire látjuk, hogy a megszeppent átlagpolgár félelemtől meggyötörve hátradől, és kinyit egy újabb üveg Heinekent. De ne akadjunk le a szponzorált részleteknél, ennél ugyanis nagyobb baj van Wachkowksiékkal, akik ezek szerint két hormonkezelés és szexparti közt nem csak az 1984-et nem olvasták, de még csak egy dokumentumfilmet sem nézték meg a témában, mondjuk a Discoveryn.

V mint vicc

Samott

Idézet

A V mint vérbosszú lehet, hogy Amerikában csak egy apró hiba, de Magyarországon már súlyos tévedés. Egy vicc.

:taps: Ez jó szöveg. Kár egyébként, mert már beleéltem magam egy jó kis filmélménybe valamelyik beharangozó alapján.

#2268 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 14:31

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 10:59

naja, Kapcsolat volt talan az egyetlen film amin egesz egyszeruen elaludtam. kb fel orat csak.. nem maradtam le semmirol. (mindez moziban).
hozzateszem, ismerek par embert akinek viszont nagyon bejott.

így van :) *jelentkezik*
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2269 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 15:53

Nekem is nagyon bejött.

Végre nem egy "jaj támadnak az álijenek, el akarják pusztítani a Földet!"-típusú sci-fi. :respect: 

#2270 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 20:40

Egy nagyon jónak tűnő film.

The Omen 666  :]

Kép

imdb

Idézet

[MOZi] Újabb Tomb Raider film készül!
[2006. április 22. @ 12:50 - kombajn]
Bizony, kedves feleim, a jelek szerint Angelina Jolie harmadszor is belebújik Lara Croft bőrébe (milyen jó bőr is az :)), sőt, egyes híresztelések szerint a jelenleg gyermekét váró színésznő már megkezdte az edzést, hogy a szülés után hamar visszanyerje alakját. A játékszéria a legutóbbi résszel újra a minőségi alkotások sorába került, ám az eddigi két film kritikai visszhangja nem volt túl fényes. Talán az új érkező itt is megtöri a jeget? Én kétlem, de még bármi történhet...
Jolie neve egyébként felreppent több, jövőre tervezett folytatás mellett, például Robert Rodriguez zseniális Sin City-jének második (a 'Dame to kill for' című epizódban alakítaná Ava szerepét - aki olvasta a képregényt, szerintem egyetért velem abban, hogy teljesen megfelel erre a szerepre), és a George Clooney főszereplésével készített kaszinórabolgatós Ocean's sorozat harmadik, Ocean's Thirteen névre keresztelt epizódjánál.

:respect:  :smoker: Angelina: :wub: Nagyon várom a filmeket.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2271 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 20:48

Kép
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2272 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 20:51

Jó kis film, meg az elsó rész is. :)

Csak tudnám, mi a fenének kellett olyan nagyon hosszúra (néhol unalmasra...) csinálni? :think:

#2273 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 09:02

Kép

Egy nagyon szép, nagyon jó film. Kevin Costner nagyszerű formában játszik ebben a filmben. Lassan indul, de jó film, megéri megnézni. Nincs talán olyan jó, mint a Farkasokkal táncoló, de mindenképp kötelező a western kedvelőknek. De aki csak ki akar kapcsolódni 2 órára, annak is ajánlott. :)

#2274 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 09:11

Kép

Egy egész nézhető terroristás akciófilm.

Kép

Egy jó kis film Dwayne Douglas "The Rock" Johnson-tól. :D Nem kell másra számítani, mint egy jó kis verekedős, humoros filmre és akkor garantált a szórakozás. ;) Nekem nagyon tetszett. De én speciel így vagyok Rock bátyó összes filmjével. (Persze, lehet ebbe belejátszik az is, hogy imádom a pankrációt. :D)
Ennek a filmnek a szinkronja is elég jó (csak szinkronnal láttam eddig.). :)

#2275 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:27

A büszkeség és balítélet c. filmből melyik a jobb feldolgozás?

#2276 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:30

A BBC-s minisorozat. :)

#2277 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 10:11

"Rock"

Egy jó kis film Dwayne Douglas "The Rock" Johnson-tól. :D Nem kell másra számítani, mint egy jó kis verekedős, humoros filmre és akkor garantált a szórakozás. ;) Nekem nagyon tetszett. De én speciel így vagyok Rock bátyó összes filmjével. (Persze, lehet ebbe belejátszik az is, hogy imádom a pankrációt. :D)
Ennek a filmnek a szinkronja is elég jó (csak szinkronnal láttam eddig.). :)

magyar cím? lusta vagy?  :box:  :D

Emelt fővel - Walking Tall

szerepel benne Johnny "Jackass barom" Knoxville, és az Amazonas Kincse amugy is jobb. ez olyan semmilyen film, egyszerűen nem láttam az értelmet benne mikor néztem.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2278 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:45

Igaz, a The Rundown (Amazonas kincse) tényleg jobb film volt. :respect: Az kiváló cucc volt. Azok az akciók... Több hasonló film kellene. :)

Magyar cím? Engem nem érdekel túlágosan...  :box2:  :Đ  :D

#2279 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:45

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 16:53

Nekem is nagyon bejött.

Végre nem egy "jaj támadnak az álijenek, el akarják pusztítani a Földet!"-típusú sci-fi. :respect: 

Pedig szerintem a Tamad a Mars egy baromi jo film. Tim Burtont meg imadom. :respect:  :cool:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2280 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:56

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 13:30

A BBC-s minisorozat. :)

Ezaz?

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +