HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:14

Idézet: Tank - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 22:53

Hello! :)
:respect:  Kicsit még offolok: Köszönöm mindenkinek a gratulációt fentebb! Jól esett nagyon, nem is hinnétek!!!  :respect: :)

Bocs, többet nem offolok! Csak tegnap is úgy örültem a babának! :)
Üdv!

Örülj neki holnap is, meg mindig is!

;)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#282 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 08. 23:30

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 22:25

Ha a hallgatók fogják be a versenyzők fülét? Kép

Ha a hallgatók befogják a saját fülüket  ;)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#283 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 11:55

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 23:35

Ha a hallgatók befogják a saját fülüket  ;)

Azé' annyira vészes nem volt.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#284 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 12:01

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 9, péntek - 13:00

Azé' annyira vészes nem volt.

Művészi élvezet is van a világon  :D
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#285 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 12:48

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 23:16

hajrá!!!
nálunk a hó végén esedékes.

Kép
¤

#286 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 22:22

Csak 3 dolgot szeretnék én is hozzátenni a Megasztárhoz:

1. Nagyon örülök, hogy nem egy szilikonos üres cicababa nyerte meg (amikor a műsor kezdődött, én erre tippeltem volna.
2. Az összes döntős szimpatikus volt, a maguk apró hibáival együtt is, és normálisak, szerények maradtak végig.
3. És a lényeg: enyhén szólva lemosták a mai magyar pop-palettát. VÉGRE
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#287 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 22:29

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2004. április 10, szombat - 23:27

UGYVAN!  :respect:  :respect:  :respect:  :lol:  :dj:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#288 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 00:06

...
2. Az összes döntős szimpatikus volt, a maguk apró hibáival együtt is, és normálisak, szerények maradtak végig.
...

Egy-két kivételtől eltekintve. De a "meghibásodási arány" nem volt olyan nagy, szerencsére. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 04. 11. 00:06 -kor

#289 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 01:06

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 1:11

Egy-két kivételtől eltekintve. De a "meghibásodási arány" nem volt olyan nagy, szerencsére. :)

1-et értünk!  :smoker:
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#290 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 06:58

Namost ez nem egy nagy teljesítmény. Tekintetbe véve, hogy ugyanannak az üzletnek egy semmivel nem jobb másik fele......
¤

#291 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 09:00

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 8:03

Namost ez nem egy nagy teljesítmény. Tekintetbe véve, hogy ugyanannak az üzletnek egy semmivel nem jobb másik fele......

Ebben igazad van. Akkor viszont még valami.

1. Most egy kicsit vizsgázni fog a producer szakma (vagy hogy hívják magukat), akik lemezszerződést kötnek egyik-másik megasztárossal. Már abban az értelemben, hogy mit hoznak ki belőlük, milyen minőségű lemezt, dalokat. Asszem, most itt van a lehetőség, hogy végre minőségi produkciót hozzanak létre, ne valami tingli-tangli tüc-tüc zenét, a "nyersanyag" legalábbis elég jó.

2. És remélem, hogy a Megasztár elindít egy folyamatot, mind az iparban, mind az emberekben. (A kettő egymás nélkül úgy se megy.) Most itt olyan énekesek tűntek fel, akik "hagyományosabb" - és egyben értékesebb - stílusokban jók(nem a dance, vagy a mulatós). A labda föl van dobva a producereknek, hogy ezt lekövessék és váltsanak a stílusukon minőségi irányba. És állítom, hogy a nagyközönség is szeretni fogja. Vagy ha nem, akkor szeressék meg!!! (hiszen, tudjuk, hogy úgyis azt szereti a nép,  ami van :) )

#292 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 10:34

Hehh!  :) Bocsánat, de mindig megmosolyogtat az ilyen mértékű naivitás.

Aki azt hiszi, hogy a MEGASZTÁR hatására a sok igénytelen fiatal, aki szkútereket, meg hasonló szemeteket hallgat, majd "megtér" és onnantól kezdve majd vásárolni fogja a jazzlemezeket, az bizony nagyon naiv!
Én ezért mondtam, hogy majd tessék megnézni, hogy Verának milyen stílusú lemezt fognak összeállítani! Hogy nem jazz lesz, arra mérget veszek. Szvsz majd valami "dzsíló-hipháp" sz*rság lesz.

De ne nekem legyen igazam! Én aztán tudom, mit jelent az, ha nem értékelik az emberek az igazi ZENÉT! Csak kinőttem már abból a korból, hogy a mesékben higgyek.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#293 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 13:07

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 19:49

Jó, jó. Értesz a zenéhez. Persze attól, hogy kiváló hangszeres zenész vagy nem feltétlenül igaz, hogy az énekléshez is értesz. Egy énekesnek nem kötelező érteni a hangszerekhez és ez fordítva is igaz.

nem t'om miről beszélsz. írtam már hogy éveken át tanultam éneket, meg tanultam hangszert. így aztán van fogalmam, mindkettőről. igaz, hogy régen volt már, sok mindent felejtettem, de főleg az abszolút hallásom, meg a ritmusérzékem megmaradt. (meg egy halom .XM az FT2-es időből  :) )
nem vagyok hangszeres zenész, de ha összeszedném magam, meg bírnék szólaltatni egy fuvolát, vagy egy csellót. a zongi már neccesebb. sajna a nagy szintim is megvan több, mint tíz éve, de eccerűen nem bírok vele mit kezdeni  :confused:  :)
(pedig még kedvem is lenne mellékkeresni 7végente esküvőkön, éttermekben...)
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#294 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 13:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 10:39

Én ezért mondtam, hogy majd tessék megnézni, hogy Verának milyen stílusú lemezt fognak összeállítani! Hogy nem jazz lesz, arra mérget veszek. Szvsz majd valami "dzsíló-hipháp" sz*rság lesz.

mikor fejezed már abba lamex-szel 1ütt ezt a pesszimista, lehúzó propagandát?

idézek a tegnapi Blikk-ből: (ha fele igaz, már jó  ;) )

Veronika soult és dzsesszt énekel készülő albumára
Veronika találkozott a Sony music képviselőivel, a cég adja ki a lány első szólólemezét. ... Szondy Réka, a produkció szóvivője elmondta: Veronika magylemeze csak ősszel kerül a boltokba ... nem szeretnénk semmit sem rákényszeríteni, fontos, hogy olyan album szülessen, amit saját maga is fel tud vállalni. Nem határozzuk meg a lemez stílusát, tiszteletben tartjuk Vera választását"

más, idézet a mai Blikkből:

Vera:
" ...egy rockzenekar énekesnője voltam, amikor a társaim megkértek, tanítsak be egy lányt. Jó csaj volt, nagy cicikkel és vékony derékkal, de hangja nem sok. Azért megtanítottam a dalokra, ezután a zenekar tagjai közölték velem, hogy rám már nincs szükségük. Később bevallották, azért dobtak ki a bandából, mert a lány jobban nézett ki..."
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#295 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:35

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 11:39

Hehh!  :) Bocsánat, de mindig megmosolyogtat az ilyen mértékű naivitás.

Aki azt hiszi, hogy a MEGASZTÁR hatására a sok igénytelen fiatal, aki szkútereket, meg hasonló szemeteket hallgat, majd "megtér" és onnantól kezdve majd vásárolni fogja a jazzlemezeket, az bizony nagyon naiv!

De ne nekem legyen igazam! Én aztán tudom, mit jelent az, ha nem értékelik az emberek az igazi ZENÉT! Csak kinőttem már abból a korból, hogy a mesékben higgyek.

Hát, majd az idő eldönti. Persze én is tudom mi a realitás. De az is tény, hogy egyrészt nézői csúcsot döntögetett a Megasztár, elég népszerűek lettek egy-ketten onnan, és ők talán el tudják juttatni egy nagyobb réteghez mondjuk pl. a jazzt.
A másik, hogy a Megasztár kapcsán megmozdult egy igényesebb, "értelmesebb" réteg is, aki már-már teljesen kiábrándult a mai magyar popzenéből. És ha ez a réteg talán még a lemezboltba is hajlandó bemenni, akkor megváltozhat valami.

#296 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 16:17

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 8:05

Ebben igazad van. Akkor viszont még valami.

1. Most egy kicsit vizsgázni fog a producer szakma (vagy hogy hívják magukat), akik lemezszerződést kötnek egyik-másik megasztárossal. Már abban az értelemben, hogy mit hoznak ki belőlük, milyen minőségű lemezt, dalokat. Asszem, most itt van a lehetőség, hogy végre minőségi produkciót hozzanak létre, ne valami tingli-tangli tüc-tüc zenét, a "nyersanyag" legalábbis elég jó.

2. És remélem, hogy a Megasztár elindít egy folyamatot, mind az iparban, mind az emberekben. (A kettő egymás nélkül úgy se megy.) Most itt olyan énekesek tűntek fel, akik "hagyományosabb" - és egyben értékesebb - stílusokban jók(nem a dance, vagy a mulatós). A labda föl van dobva a producereknek, hogy ezt lekövessék és váltsanak a stílusukon minőségi irányba. És állítom, hogy a nagyközönség is szeretni fogja. Vagy ha nem, akkor szeressék meg!!! (hiszen, tudjuk, hogy úgyis azt szereti a nép,  ami van :) )

Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
A kiadók többsége bármit kiad ha megfizetik. Ez üzlet.

Ha lenne 2-4 millám erre akár énis összehozhatnék egy nagylemezt, persze hangom nincsen ;)
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#297 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 17:31

Idézet: Crybaby - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 17:22

Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
A kiadók többsége bármit kiad ha megfizetik. Ez üzlet.

Ha lenne 2-4 millám erre akár énis összehozhatnék egy nagylemezt, persze hangom nincsen ;)

Épp ezt mondom, hogy szerintem pl. ha a Tóth Vera csinálna egy jazz-albumot, azt is venné a nép, mivel most mindenki Megasztár-őrületben van, ergo most ez is jó üzlet.

#298 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 09:03

Nekem nagyon tetszett Vera hangja, de a Jazz ettől még nem lesz az egyik kedvenc zenestílusom. Ha buli van, marad a "Tuc-Tuc", amiből egyébként létezik "igényes" is. Persze ez az összesnek egyetlen százalékát sem teszi ki, ez tény. Otthon inkább 70-es 80-as évek zenéje, délutáni pihenéshez trance, sportoláshoz pedig valami pörgősebb rock vagy metál zene esetleg techno. De ettől még nem hinném, hogy igénytelen lennék. Egy zene akkor jó, feláll a szőr a hátamon tőle. Na, ekkor van az, hogy "átjön" a dolog. Viszont akár Jazz, akár Soul album lesz Vera lemeze, kíváncsian várom a végeredményt. Egyébként akit én igényesnek tartok a magyar POP világban: Ákos. Igazából őt hiányoltam nagyon a zsűriből.

#299 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 11:04

Hamár zsűri, szerintem Pierrot volt a legnormálisabb.

#300 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 11:23

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2004. április 13, kedd - 11:09

Hamár zsűri, szerintem Pierrot volt a legnormálisabb.

Yah, de néha az Ő nyelve is egy-egy hátsóban végezte...

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.