Forma-1
Elküldve: 2004. 04. 13. 10:02
A munkálatok jó ütemben haladnak
A Törökországi Nagydíjnak helyet adó versenypálya munkálatai jóval a határidő előtt járnak. A hírek szerint két hónapos előnyben vannak a kivitelezők, így már az év végére elkészülhet a komplexum.
A Török Motorsport Szövetség elnöke, Mumtaz Tahincioglu megerősítette a híreket, melyek szerint idén elkészülhet a pálya. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a 2005-ös esztendőben már fel is bőghetnek a motorok a ringen, és kezdetét veheti a száguldás.
„A munkálatok két hónappal a határidő előtt vannak jelen pillanatban.” – mondta az elnök. „Az idei év végére befejezzük a munkát, majd az utolsó simításokat és az aszfaltozást 2005 augusztusáig lezongorázzuk, mikor a Formula-1 megérkezik hazánkba.”
A pálya, mely 12 mérföldre keletre fekszik Isztambultól, körülbelül 60 millió dollárba kerül, azonban várhatóan már az első évben 70 millió be is jön ebből a törököknek. Tahincioglu azt is elárulta, hogy a verseny időpontjában a biztonsági intézkedések is igen komolyak lesznek. Az esetleges terrortámadásokat pedig a különleges alakulatok fékezik majd meg.
Elküldve: 2004. 04. 13. 10:11
Idézet: steven7 - Dátum: 2004. április 13, kedd - 0:22
Meg is lett az eredmény
Ilyen idiotat mint az a Sir Frank... engedi versenyezni a versenyzoit... szerintem ez lenne a normalis minden csapatnal. Mint regen: Senna - Prost... attol, hogy egy csapatban versenyeznek meg mindketten a VB cimert nyomulnak. Szegyen az, ha ez nem igy van egy csapatnal...
tus: a gumitemat jo lenne hanyagolni... te is tudod, hogy egy szabalyt sem szegtek meg a szelesedo gumival. Nem veletlenul kellett megvaltoztani a szabalykonyvet, hogy megfogjak oket...
Samott
Elküldve: 2004. 04. 13. 10:15
Idézet: tus - Dátum: 2004. április 13, kedd - 8:15
Te azt sem vetted volna csalásnak, ha nem pár centivel kopik szélesebbre a Michelin Gumi, hanem ha már lúőd , legyen kövér,
"B@SSZUNK FEL ELÖRE IS HÁTSÓ GUMIKAT" ugysem tünik fel senkineksem mennyivel szélesebb.
És most ne mondd azt, hogy szaros fényképek alapján itélték el a Mislent. Nem volt furcsa neked hogy a Mislenesek nem cserélnek elsö kerekeket????
Vagy csak szeretnek alulkormányzott kocsival menni???
Ajjaj.
Erre nem tudok már mit mondani, csak azt, hogy te egy klinikai esete vagy az elvakultságnak.
Mondd hányszor kell még beidézni a gumikra vonatkozó szabályokat, hogy végre felfogd? (Ha nem akarod, akkor persze 1 milliószor is lehet)
A szabály úgy szólt, hogy az új gumi méretét mérik, x bar nyomáson. Az a "lőtéri döglött kutyát" nem éredekelte eddig, hogy mekkora lesz szarrákopva. Akkor szerinted hol a francban szabálytalan az a gumi, ami a mérésnek megfelel? Semmilyen szabály nem vonatkozott a használt gumi méretére.
Az agyam eldobom az ilyen benyögéseken, még 10 év múlva is ezt fogjátok bizonygatni? Bár a bizonygatás a te esetetben egy kicsit erős, mert ez inkább valami beteges Misiimádó megnyilvánulás.
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:15
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 13, kedd - 11:20
Mondd hányszor kell még beidézni a gumikra vonatkozó szabályokat, hogy végre felfogd? (Ha nem akarod, akkor persze 1 milliószor is lehet)
A szabály úgy szólt, hogy az új gumi méretét mérik, x bar nyomáson. Az a "lőtéri döglött kutyát" nem éredekelte eddig, hogy mekkora lesz szarrákopva. Akkor szerinted hol a francban szabálytalan az a gumi, ami a mérésnek megfelel? Semmilyen szabály nem vonatkozott a használt gumi méretére.
Az agyam eldobom az ilyen benyögéseken, még 10 év múlva is ezt fogjátok bizonygatni? Bár a bizonygatás a te esetetben egy kicsit erős, mert ez inkább valami beteges Misiimádó megnyilvánulás.
Ha rendszeresen - és figyelmesen - olvasnád a topikot , akkor olvastad volna, hogy én Alonso/Raikonnen szurkoló vagyok. Kevesen örülnének jobban annak, ha valaki odaverné a Ferrkát.
Ps: Raikonnen nemfogja legyözni misit.
tus
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:31
Idézet
Hú ez igaz
Jogtalan elöny ??????
Tény hogy nem a Renault/Alonso páros kőrözte le Sumit, hanem .... Micheli gumi.
Ha belegázoltam a leki világodba bocs, nem ez volt a cél. De amiket GI ír....
Szerkesztette: tus 2004. 04. 13. 11:32 -kor
tus
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:34
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 13, kedd - 11:03
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:35
Idézet
Repedezik a McLaren motorblokkja
Samott
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:38
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 13, kedd - 11:07
A Minardi főnöke bírálta Ron Dennist
Adjanak 180 millió dollárt a Minardinak és akkor a Ferrarival fog küzdeni a világbajnoki címért, jelentette ki a csapat főnöke, Paul Stoddart.
Stoddart szerint a McLaren és a Williams csapat egyszerűen pazarlóan pánik a pénzzel, rossz helyre költik el, ezért nem tudnak a vörösök nyomába érni.
„Ron Dennis versenycsapata többet költ egy hétvége alatt, mint az egész csapatom összesen” –mondta az ausztrál egy brit lapnak. „Nem tudom elhinni, hogy nem tudnak rendes munkát végezni azzal a költségvetéssel ami nekik van.”
Hozzátette ennek ellenére pilótái több kört tettek meg idén, mint a McLarenesek. „Ez tisztán mutatja milyen nagyszerű munkát végzünk, sajnos a mi kezünk azonban egy szűkös költségvetéshez van kötve.”
Hát, azért egy kicsit túlzásnak tartom ezt a nyilatkozatot. A pénz nem minden, kell a Ferkával való versengéshez más is. Valami olyasmi, ami jelenleg nem sok csapatnak áll rendelkezésére, de a beszerzésén már egyesek dolgoznak.
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:45
Idézet: Samott - Dátum: 2004. április 13, kedd - 10:40
Ez elég dúrva, főleg, hogy tavaly év vége óta tesztelik. Nem három rémgyenge futam után kellett volna ennek kiderülnie.
Elküldve: 2004. 04. 13. 11:51
Idézet: tus - Dátum: 2004. április 13, kedd - 12:36
Tény hogy nem a Renault/Alonso páros kőrözte le Sumit, hanem .... Micheli gumi.
Ez így nem igaz, a nem a Michlen gumi körözte le a sumit hanem:
A Renault Alonso Michlen körözte le a Ferrari Sumi Bridgestone-t
Jogtalan előny? Ha valaki kihasználja a szabályok adta lehetőségeket, és kiskapukat, az szerintem nem jogtalan előny. A Ferrarinak nem nyígnia kellett volna a Fia-nál, hogy ez fujj jogtalan előny, hogy lehet ez, hanem ráfeküdni a Bridgestonera, hogy ők is csináljanak olyan keveréket, olyan gumit, ami a kopással szélesedik.
Mint ahogy idén a Williamsnak sem panaszkodnia kellett volna, hanem nekiállni fejleszteni a saját megoldásukat, és bosszankodni, hogy miért nem nekik jutott eszükbe előbb. Nem tudom mit szóltak volna, az idény előtt 2 héttel közlik velük, hogy márpedig az a rozmárorr szabálytalan. Mert a Minardi panaszkodott rá
Elküldve: 2004. 04. 13. 12:03
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 13, kedd - 12:56
Megprobaltak, de nem jelentett nekik elonyt... ezert jott a ferka - fia akcio... ha a Ferrarinak is segitett volna a szelesedo gumi allitom, hogy meg most is szabalyos lenne.
Samott
Elküldve: 2004. 04. 13. 12:18
tus
Elküldve: 2004. 04. 13. 12:43
Elküldve: 2004. 04. 13. 14:52
Akkor úgy tudom a Ford gyártotta a legerősebb blokkot, csakhát nem sokat bírt?
Jól megy esőben, mint kicsoda???
[quote]Sztem mindenkinek csúszkált a verdája.[/quote]
Ezt mond el józsinak is a brazíliai vizenjárása után... Szóval ott is csúszkáltak a Minardik is.
Ő mégis a falnak csapódott.
[quote]Nem esömenŐ???[/quote]
Nem
[quote]Ez vicc [/quote]
Az a vicc, hogy bármit csinál azzal már magasztalják. Ha hibázik, akkor ő az isten, mert csak ő tudja így... Ha bejön egy gumiválasztás, akkor ő az isten, messze nem a csapat érdeme...
Ha pedig évek alatt bejön a sok száz mérnök feljlesztőmunkája, akkor az is az ő érdeme, ő csinált jó autót...
Ez a vicc. Pedig a győzelemhez az autósprotban hát a pilóta nem tudom hány százalékot tesz ki, de a technika sokkal többet.
Itt van pl Zsolti, ő egy tökéletes alany. Dilettáns és baromi lassú. Ennek ellenére a Ferrari előnyét még ő sem tudná annyira lefaragni, hogy ne nyerne.
[quote]"B@SSZUNK FEL ELÖRE IS HÁTSÓ GUMIKAT" ugysem tünik fel senkineksem mennyivel szélesebb.[/quote]
Tus, ez egy SZÁMATALNSZOR KITÁRGYALT TÉMA.
SZABÁLYOSAK VOLTAK. Asszem te leszel a 3. ember, aki miatt elő kell keresnem az akkori szabályzatot....
Ha pedig azzal vitatkozól, akkor nem tudok mit mondani. Hiszen azt józsi legjobb barátja, alias börni hagyta jóvá....
[quote]És most ne mondd azt, hogy szaros fényképek alapján itélték el a Mislent.[/quote]
Idéztem akkoriban egy álltalános iskolás fizika könyvet. A mérés c. fejezetböl...
Mérést csakis KÖZVETLEN módon végezhetünk.
A fénykép, videó nem az.
Mindezek mellett hülyeség lenne egyátalán megmérni közvetett módon is, mert az akkori szabályoknak TÖKÉLETESEN MEGFELELT.
[quote]Nem volt furcsa neked hogy a Mislenesek nem cserélnek elsö kerekeket????
[/quote]
Én mondtam mindig is, hogy szívesen visszavonhatnánk az összes győzelmet, ami így történt... Látom te sem figyelted a Ferrarikat...
Évekig MINDIG ez ment náluk...
Nem akarlak megbántani, de figyi, olvass vissza, minden világosan le van írva. Pontosan. És akkor ezt az egészet le sem írtad volna. Tények azok tények.
[quote]Vagy csak szeretnek alulkormányzott kocsival menni??? [/quote]
Ejjha....
Ha megnöveled az első kerekek tapadását, akkor allúlkormányzott kocsit kapsz????
[quote]Ajjaj.[/quote]
Erre az utolsó elötti részre én is ezt mondom.
-------------------------------------------------------
[quote] Ferrarik első légterelőjének függőleges síkja tanulmányt érdemelt. Ugyanekkor a McLarenek légterelői még mindig konzervatív megoldást, stílust mutattak.[/quote]
Én nagyon bántam hogy a 18-ast bemuatatták akkor.. Azóta a spoilerek a többi kocsin is sajnos hirtelen megváltoztak...
-------------------------------------------------------
[quote]Ilyen idiotat mint az a Sir Frank... engedi versenyezni a versenyzoit... [/quote]
Igazad van. Legyen első meg második számú pilóta, aztán akkor lehetne csak csapatvilágbajnokság. De jó lenne. Egyátalán minek verseny???
[quote] De amiket GI ír.... [/quote]
Miért, mit írtam???
Elmagyaráztam neked, hogy a gumis témában nincsen igazad.... Vagy mi???
Azt hiszed nekem nem borul el az agyam ezektöl? Meg attól, hogy MS mennyire jó esőben, meg mindenütt??
[quote]Jogtalan előny? [/quote]
Szeritnem jogtalan előny inkább az, hogy Józsit kitolják kérésre a kavicságyból (persze itt is MS-é az érdem, mennyire nagyszerű), és a csapattárs RB-re az USA nagydíjon, aki eszeveszetten iteget, csak B*SZNAK.
Ezt hívják jotalan előnynem.
[quote]A Ferrarinak nem nyígnia kellett volna a Fia-nál, hogy ez fujj jogtalan előny, hogy lehet ez, hanem ráfeküdni a Bridgestonera, hogy ők is csináljanak olyan keveréket, olyan gumit, ami a kopással szélesedik.
[/quote]
Tény, hogy szélesebb volt az a pár Michelin gumi is, mint a FERRARI Bridgestone (TERMÉSZETESEN A SZABÁLYOS KERETEKEN BELLÜL!!!)
De ennek meg is volt az oka. Ugye akko hirtelen a ferrarira széles gumikat tesznek, több hátrány keletkezne, mint előny jönne. Hogy miért??? Már leírtam korábban. Keressetek rá.
Szóval megvolt az ok, hogy miért nem volt jó az a megoldás, tegyenek szélesebbet a Ferrarira is.
A Hungaroringra egyszóval Józsi világbajnoki címének már vasaltak. Az élcsapatoktól már másodpercel le voltak bőven maradva. Sürgős megoldás kellett.
(és még egy megjegyzés, ekkor a Ferrari szurkolók nemigen emlegették azt, hogy a csapat teljesítménye MS-nek köszönhető... Pedig ha megy a szekér, azt mindig neki köszönhetik, nem a mérnököknek... Érdekes....)
[quote]Nem tudom mit szóltak volna, az idény előtt 2 héttel közlik velük, hogy márpedig az a rozmárorr szabálytalan[/quote]
Vagy a régi történet, hogy szólnak, nem lesz jó a blokk, dobjatok össze valami újat hirtelen Ron, tudod a "zöldek" piros ruhában panaszkodtak....
[quote]ha a Ferrarinak is segitett volna a szelesedo gumi allitom, hogy meg most is szabalyos lenne.[/quote]
Mikor még Mika nyerte a VB címeket, akkor nagy divat volt a Ferrarinál slickesíteni.... Csak erre sem szívesen emlékeznek.
[quote]Bizzunk abban, hogy Alonso magához tér végre. A Rönó új(jabb) motort kap Imolára. Ez sem volt rossz, remélem azzal padlóra küldik a Ferrarit. Ha nem is Imolában, de mondjuk Barcelona(tol)ban [/quote]
Renault győzelemnek én sem vagyok ellen.
Barcelonában szerintem másnak kellene nyerni.
[quote]Felkészültetek egy könnyed Schuey gyôzelemre Imolában?[/quote]
Uram atyám, adná az ég, hogy jönne egy eső. Már látom lelki szemeim elött ahogy a Acque Mineraliban megáll a víz... Jön és kiskacsa úszik..
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2004. 04. 13. 16:11
Idézet: GI - Dátum: 2004. április 13, kedd - 15:57
Idézet
Hááát,nem tudom...
Arra Ford motorra sztem mindent lehetett mondani,csak azt nem hogy bika lenne.
Ha valami szép eszembe jut arról az autóról,akkor az a már említett Monaco GP,ill. Herbert Nürburgring-i
délutánja.
Minkét teljesítmény szép volt,de ehez annak a gagyi Ford motornak sok köze nem volt.Az időjárásnak,vagy a top pilóták bénázásának inkább...
Idézet
Ezt mond el józsinak is a brazíliai vizenjárása után... Szóval ott is csúszkáltak a Minardik is.
Parttalan vita lesz,de józsi akkor is eső-menő!
Brazil GP-n,a Curva de Sol kanyarban szabad szemmel látható óriási vízátfolyás volt,ami a mezőny jelentős részével kicseszett.Jó,persze józsi is hibázott,de az ominózus esetig azért elég szépet vert köridőkben mindenkire.
Sztem kezd el összegyűjteni az elmúlt 10 év esős versenyeinek végerdményeit,lehet meg fogsz lepődni...
És ezek nagy részénél még a jobb keverékre sem lehet fogni a dolgot...
Ezek után pedig az általad prefarált pilóták eredményeit nézd meg ugyanezeken a nagydíjakon.
Idézet
Ha pedig évek alatt bejön a sok száz mérnök feljlesztőmunkája, akkor az is az ő érdeme, ő csinált jó autót...
Ezeket a mondatokat max Palik használja Baumgartnerre.Nem vágom az időpontot,mikor mondott volna ilyeneket józsira akárki is egy-egy hibája után.A fejlesztőmérnökök sztem más véleménnyel vannak erről...
Ez a dolog pénzfüggő,de azért nem egy,lepukkant BKV-s buszban nincs annyi kilóméter,mint amit józsi összetesztelt a Ferrarinak.
Idézet
Hidd el,nem olyan kevés,viszont,hogy egyet értsek veled valamiben,emlékszek Hill is volt VB.
Idézet
Hát persze....
Idézet
Ha pedig azzal vitatkozól, akkor nem tudok mit mondani. Hiszen azt józsi legjobb barátja, alias börni hagyta jóvá....
Ezt a dolgot unja már mindenki.
Annyit azért hozzátennék,ha akkora szemétség volt ez a FIA részéről,akkor a Michelin miért nem szállt ki az egész sorozatból,vagy miért nem folynak kártérítési perek manapság?
Sőt,miért nem érdekel ez senkit már a csapatoknál?Hisz nem kevesebbet,mint a VB-t "csalták el"!
Idézet
(és még egy megjegyzés, ekkor a Ferrari szurkolók nemigen emlegették azt, hogy a csapat teljesítménye MS-nek köszönhető... Pedig ha megy a szekér, azt mindig neki köszönhetik, nem a mérnököknek... Érdekes....)
Miért vasaltak volna?
Épp előttük volt egy két olyan helyszín ahol igenis volt esélyük.
Azért azt sem felejtsd el,a Hring egy elég speckó helyszín volt a gumikra nézve.Óriási meleg,por.
Nem is csodálkoztam azon,hogy így kikaptak józsiék.Erre a pályára a Renault volt a legmegfelelőbb autó.
Az általánosításokról csak annyit,talán nem véletlen ez a szurkolói reakció...
Szurkolók már csak ilyenek....
Ők azt nézik kinek játszák a himnuszt,ki vigyorog nekik a TV-ből,címlapról.
Kicsit mások mint a fanatikusok.
Idézet
Szerintem te vizet max csak hidegzuhany formájában fogsz látni....
Elküldve: 2004. 04. 13. 16:47
Idézet
Pedig még utána is az volt. Sőt, 99-ben, mint ahogy MajaG idézetében is van talán a legerősebb is lehetett. (Természetesen a McLaren blokk után.
Idézet
Szerintem nem, de legalább belátod, hogy kár is lenne győzködni. Ugyanis erröl csak maga józsi tudna. Ő pedig mostanában folyamatosan az ellenkezőjét teszi. Szóval nehéz dolga lesz.
Idézet
Van egy olyan mondás, hogy egy kanyarba BÁRMEKKORA sebességgel be lehet menni. De kijönni már nem.
Idézet
Tavalyi szezonban számtalanszor kellett azt halgatni, hogy ilyen szépen csak józsi tudja megfogni az autót. Korábban is. Jajj, de jól jött el józsi a rajtnál (aztán még pozíciót is veszített, bár ez korábban volt). Csak suhámer tudja csusztatni az autót a pilóták közül (amikor megcsuszott).
De idézhetném palik szavait, és minden józsi szurkolóét is.
(pl: ez a német fiatalember valami szenzációs módon fogta meg az autót.... Kérdésem az, hogy miért kellett egyátalán megfogni??? Mert Balf*sz volt??? IGEN!!!)
Idézet
Figyi, ha nem vágódik a falnak és vissza tud jönni a versenyben (a betolós eseten kívül), akkor már az megy, ment, hogy de gyönyörűen fogta meg az autót és MINDIG.
Mindig. Biztos van itt pár elvetemült ferrari szurkoló is, aki tudná ezt tanusítani. Ők még talán egyet is értenek azzal, hogy nem a kavicságy fogta meg az autót, hanem józsi bámulatos tehetsége és senki más nem tudná így visszahozni a kavicságyból (de kitenni sem). Szóval emiatt csak emlékezhetnek.
Idézet
Én dolgoztam pénztárgépszervízben a kisalföld volánnál, van volános rokonom, ismerősöm.
Ugye az köztudott, hogy a városi buszok jóval kevesebb kilómétert mennek pályafutásuk alatt, de a vidéki buszok talán jobban is hasonlíthatóak igénybevétel alapján a pályaversenyhez.
Szóval ha megnézel egy öreg Icarus 260D buszt és már túl van pár motorcserén (ugye azok a motorok sem 200e Km után cserélődnek) akkor beláthatod, hogy józsika kilóméterszámra csak kispálya ahhoz képest. És veheted összesítve józsika személykocsis kabaréját is az F1-el.
Tudod a sofőrök már annyit nem (ugye az EU miatt kevesebbet lehet folyamatosan dolgozni), de nemcsak elugranak pár hetente, pár naponta pár órát tesztelgetni, hanem folyamatosan járnak 14 órákat melózni.
Még, hogy BKV-s busz... Egy olyan sofőr aki életében ott dolgozott többet vezetett, mint a jópár józsi összesen... Ez vicc.
Gondolom persze csak költői túlzásnak írtad. De az lett nagyon.
Egyszóval én még olyan tesztnapot nem láttam, ahol egy 200 körnél többet mennének. Ráadásul, az nagy sebességgel történik, emiatt kevesebb idő alatt megy azonos kilóméterrszám...
Egy BKV-s buszhoz képest hatalmas nagy NULLA, amit józsi megy a pályán. Ez 100%-ra biztos. És mondom úgy, hogy MINDEN pénzemet felmerném tenni rá.
Pedig fogalmam sincsen, hogy pontosan mennyit tesztel józsi.
Egyrész olyan úriemberek nem is bírnának annyit vezetni, másrészt a ferrari sem bírna annyi kocsit készíteni.
Idézet
Szerinted tehetnének valamit???
Idézet
A dobogóra talán. Itt nemcsak a Hungaroringröl van szó. Hanem már a korábbi versenyekröl is.
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2004. 04. 13. 18:55
Idézet
GI!
Abban a kanyarban több autó is elszállt! Szerinted azok a versenyzők is mind bénák esőben? Persze figyelni kellett volna Michaelnek, egy picit lassítani (hiszen akkor Schumacher már körönként 1 mp körüli időket adott a mezőnynek), de most már mindegy, kicsúszott! Kicsúszott, egy olyan kanyarban, amit valószínűleg sokan közülünk rollerrel sem tudnának bevenni! Ezek után ki mered jelenteni, hogy nem vezet jól esőben? Láttad egyáltalán az eddigi esős versenyeit? Ja, mert Montoya jól vezet (lásd a tavalyi USA nagydíjat), mert Raikkönen jól vezet (csak nem gyorsan, hála az égnek, hogy rá lehet fogni az olajfoltokra)! Persze! Próbálj meg egy kicsit reálisabban gondolkodni! Légyszíves!
Elküldve: 2004. 04. 13. 19:45
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:00
Falra hányt borsó. Sajnos.
Elküldve: 2004. 04. 13. 20:33
Idézet: GI - Dátum: 2004. április 13, kedd - 15:52
De idézhetném palik szavait, és minden józsi szurkolóét is.
(pl: ez a német fiatalember valami szenzációs módon fogta meg az autót.... Kérdésem az, hogy miért kellett egyátalán megfogni??? Mert Balf*sz volt??? IGEN!!!)
Ugyan ezt csinálja Palik akkor is, ha a többi versenyző hibázik, és utána megfogja az autót.
Végülis lehet, hogy egyszerűen csak optimista, na meg lelkesítőbben hangzik, mintha azt hallgatnánk az egész futam alatt ezek a "bénák" mennyit hibáznak...
Elküldve: 2004. 04. 13. 20:47

Súgó
A téma zárva.