Idézet
Hát nem éppen...
33% a McLaren és az összes csapat, közöttük a ferrari rajongó a topicban (bár a legkisebb tábort a ferrari szurkolók jelentik)
66% pedig a Józsi rajongók tesznek ki.
Most minősíteni akartam a józsi rajongók egy részét, de nem teszem.
Szóval megvan az ok, néha miért tűnik nagyobb százalékúnak a "más csapatok" tábornak részesedése.
MajaG:
Láttad az új Auto-motor-sportot????
Benne van az ocsmány enzó.. összehasonlítva a carrera GT-vel, meg az SLR-el.
1.7km-es kanyargós pályán a kisebb végsebesség ellenére nekik a Carrera 1 másodpercet vert az ocsmány enzóra. Mondjuk a féktávokból kitűnik.
Gondolj bele, hogyha lenne GT97-es vagy LM McLaren a tesztben, ami a Carrerat is porig alázná. Vagy esetleg egy versenyautó, mondjuk egy Speed 8.
De mindegy végül is. Már egy alap utcai McLaren is nagyobb oldalterhelést bír el, mint az ocsmány enzó. Hát még egy LM. A motorteljesítményröl meg nem is beszélve.
JA és jól emlékeztem én, hogy a tesztpályájukon az általatok említett McLaren helyett csak az aránylag korrekt kinézetű F50-est sikerült elvernie.
Azért sajnálom, hogy az SLR-t nem ízig vérig versenyautónak készítették. De hát mindegy. Mivel a tíz éves konstrukciót sem sikerül legyőznie a ferrarinak.

Evvan.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector