Idézet: Valdy - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 12:39
Jólvan látom, veled erről a témáról túl komolyan nem lehet beszélni.
Amiket elégettek iratokat azokon hülyeségek/lényegtelen dolgok voltak, valamint vicclapokat faragtak kőtáblákba seggreesett valakikről. Hát gratulálok
Tehát összesen ennyi a véleményed a közép- és dél-amerikai kultúrákról, én erre azt mondom, a kutya nem kiváncsi a vélemenyedre ezügyben, úgyhogy inkább tartsd meg magadnak a hülyeségeid.
Nem is értem hogyan lehet párhuzamot vonni rajzolás és szobrászat közé, rajzot bármikor összegyűröd és újrakezded, kiradírozod az elrontott részt, kővel való munkánál nem nagyon hibázhatsz. Összehasonlíthatatlan mind nehézségben, mind időben.
Jaj, jaj, mit is mondhatnék erre...
Szóval, a komoly verziót leírták mások, miért kellene ismételgetni?
Vedd úgy, hogy csak felvázoltam egy nem kizárható lehetőséget, nem pedig kizártam minden mást.
Ha ez nem megy, cseréld le az ikont, amivel jelölöd személyed, mert ha ebbe nem fér bele a humor, akkor lehet, hogy ezt véresen komolyan kell venni...
Hogyan lehet rajzolás és szobrászat közé párhuzamot vonni?
Hát ha nem tollal papírra kellett volna írni a suliban, hanem faragni, akkor faragtunk volna, csak úgy.
Azt hiszem, pont nekünk tudnunk kellene, hogy mennyi marhaságot próbált már az embernek nevű kultúrlény szobrokban, festményekben és más módon megörökíteni, bármennyi munkába, pénzbe és vesződségbe is került. Menj el a budaörsi szoborparkba, láss csodát...
Vagy vess egy pillantást arra, amit az emberek küldözgetnek egymásnak emailban naponta tömegesen,
egyik másik videót vajon nem volt nagyobb vesződség összehozni, mint a mondanivalója?
A levakarhatatlan graffitik, amik nem egy mozdulattal kerülnek a falakra, hanem hetekig tartó tervezőmunka és megvalósítási tanulmányok nélkül el sem készülhetne, az nem emberi tett?
Ja, hogy ilyen semmit mondó marhaságok csak a mai emberre lehetnek jellemzőek?
Minden őskori maradvány csak és kizárólag magas szintű szellemi megnyilvánulás lehetne?
Vannak kiállítások, ahol olyan bugyuta dolgokat prezentálnak az ájtatós közönségnek,
amire ép elmével nehezen lehet rámondani bármi jót is, de persze ez avantgarde, és
progresszív művészet, amit nem mindenki érthet meg...
De ez már offtopic nagyon, úgyhogy tényleg hagyjuk. Megtartom magamnak mindezeket.