HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#141 Felhasználó inaktív   Flynn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 14. 18:46

idézet:
Ezt írta Socket370:
up[/quote]

Ezt minek? Szólj hozzá, ha valami mondandód van.
2004 nyarától "Dorien" névvel vagyok. Privit ide ne küldj!

#142 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 15. 07:40

Azért járnak erre gyakran mert keresnek engem,vinnének már haza,de sajna sok idő voltam itt így gyengűlt az általam kibocsájtott jel és nem találnak! :D ITT VAGYOK.....el innen

#143 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 23:02

Valamelyik nap néztem a gépen egy spektrumos dokumentumfilmet erről a helyről.Nem tudom kit mennyire érdekel, de szerintem ez eléggé érdekes.Ti elhiszitek, hogy földönkívüli technológiákat tesztelnek ott? Nem is olyan rég adták a mozikban, biztosan emlékeztek a Függetlenség Napjára.Állítólag elég nagy port kavart a film, be is akarták tiltani.Pontosan nem tudom, hogy miért, én is csak hallottam.Mondjuk én azt nem értem, hogy miért kell ennyire védeni azt a helyet.Még a Fehér Házat sem védik ennyire.Már több embert is lelőttek mert többszöri felszólítás után sem hagyták el a területet.Azt mondják, sehogy sem lehet oda bejutni, de szerintem ez hülyeség.Az volt a gondolatmenetem ezzel kapcsolatban, hogy kellene építeni egy kisebb szondát.Jó, lehet hogy ez nagy pénz, de megérné.Egy olyan szondára gondolok, ami nem nagyobb egy...egy cipőnél.Felszerelni nagyoptikájú kamerákkal, bevonni valami mágneses burkolattal, ami visszaveroi a radart vagy a hőérzékelőket.Szerintem aki olyan nagy műszaki zseni, az össze tudna dobni egy ilyet; persze nem olcsón.Csak azért mondom, mert én személy szerint k@rvára bemennék oda szétnézni, hogy vajon mi folyik ott.aAzt is hallottam, hogy az emberek humanoidokkal együtt dolgoznak...lehetséges nem mondom hogy lehetetlen, de nagyon ügyesen titkolják.Ti ehhez mit szóltok? (ebbe a topicba lehet írni ehhez hasonló dolgokat; persze ha gondoljátok)

Jaa, és ezt a szondát én egy járó gépezetnek képzelném: egy kis lánctalpas robotnak.
Itt egy link:

http://forum.prim.hu....php?t=140&s=70

Szerkesztette: DEXTROSE 2004. 04. 07. 00:13 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#144 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 23:12

Próbáld ki a World Racinget ott bemehetsz körülnézni.  :D

#145 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 23:13

Nem tudok kiszállni a kocsiból.

;)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#146 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 00:01

Idézet: DEXTROSE - Dátum: 2004. április 7, szerda - 0:06

Valamelyik nap néztem a gépen egy spektrumos dokumentumfilmet erről a helyről.Nem tudom kit mennyire érdekel, de szerintem ez eléggé érdekes.Ti elhiszitek, hogy földönkívüli technológiákat tesztelnek ott? Nem is olyan rég adták a mozikban, biztosan emlékeztek a Függetlenség Napjára.Állítólag elég nagy port kavart a film, be is akarták tiltani.Pontosan nem tudom, hogy miért, én is csak hallottam.Mondjuk én azt nem értem, hogy miért kell ennyire védeni azt a helyet.Még a Fehér Házat sem védik ennyire.Már több embert is lelőttek mert többszöri felszólítás után sem hagyták el a területet.Azt mondják, sehogy sem lehet oda bejutni, de szerintem ez hülyeség.Az volt a gondolatmenetem ezzel kapcsolatban, hogy kellene építeni egy kisebb szondát.Jó, lehet hogy ez nagy pénz, de megérné.Egy olyan szondára gondolok, ami nem nagyobb egy...egy cipőnél.Felszerelni nagyoptikájú kamerákkal, bevonni valami mágneses burkolattal, ami visszaveroi a radart vagy a hőérzékelőket.Szerintem aki olyan nagy műszaki zseni, az össze tudna dobni egy ilyet; persze nem olcsón.Csak azért mondom, mert én személy szerint k@rvára bemennék oda szétnézni, hogy vajon mi folyik ott.aAzt is hallottam, hogy az emberek humanoidokkal együtt dolgoznak...lehetséges nem mondom hogy lehetetlen, de nagyon ügyesen titkolják.Ti ehhez mit szóltok? (ebbe a topicba lehet írni ehhez hasonló dolgokat; persze ha gondoljátok)

Itt egy link:

http://forum.prim.hu....php?t=140&s=70

Természetesen van erről a helyről _is_ müholdfelvétel (pl én egy nagyfelbontásu orosz szonda 98-as képét láttam, meg jópár régit is). Mivel a rázós ügyek a felszín alatt folynak, ezért nem gáz, ha lefényképezik őket. A földönkivüleikkel való együttmüködés meg nem itt zajlik (bár lehet itt is), hanem a dulce-i bázison, ami 7 szintü, a föld alatt. Persze ezek erősen csak feltételezések, és pletykák, nem kell készpénznek venned.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#147 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 00:12

Szerintem az nem ér semmit, ha lefényképezik őket.Nyilván ők is gondolnak arra, hogy az égből mások figyelhetik őket, ezért valóban a föld alatt van szinte az egész bázis.Ennyi erővel viszont akkor a NASA se biztos, hogy ott van, ahol gondoljuk.Tényleg! A NASA-val kapcsolatban! Az egyik ismerősömmel hozzá tudunk férni pár szerverhez.Valamelyik nap csak úgy simán felment a NASA honlapjára, és volt ott egy olyan szolgáltatás, hogy utaljon át pénzt és betekintést nyer a NASA munkájába.Átszámoltuk, 90 ezer forintos a szolgáltatáés.Na mindegy, a lényeg az, hogy a gyerek csinált egy jó nagy számlát a cégnek és befizette a lóvét.Azt gondolta lesznek benne webkamerák, csomó infó meg minden...Aztán a weblaptól kapott felhasználónevet, jelszót, stb, és hogy mi volt benne? Az Apolló fellövése, a NASA története, meg ilyen hülyeségek! Majdnem 100 ezerér!

paranormal.hu

#148 Felhasználó inaktív   Flynn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 00:29

Idézet: DEXTROSE - Dátum: 2004. április 6, kedd - 23:16

Az egyik ismerősömmel hozzá tudunk férni pár szerverhez.Valamelyik nap csak úgy simán felment a NASA honlapjára, és volt ott egy olyan szolgáltatás, hogy utaljon át pénzt és betekintést nyer a NASA munkájába.Átszámoltuk, 90 ezer forintos a szolgáltatáés.Na mindegy, a lényeg az, hogy a gyerek csinált egy jó nagy számlát a cégnek és befizette a lóvét.Azt gondolta lesznek benne webkamerák, csomó infó meg minden...Aztán a weblaptól kapott felhasználónevet, jelszót, stb, és hogy mi volt benne? Az Apolló fellövése, a NASA története, meg ilyen hülyeségek! Majdnem 100 ezerér!

:respect:  :nevet:

Zsák a foltját...  :D
2004 nyarától "Dorien" névvel vagyok. Privit ide ne küldj!

#149 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 00:54

Idézet: DEXTROSE - Dátum: 2004. április 7, szerda - 1:16

Azt gondolta lesznek benne webkamerák, csomó infó meg minden...Aztán a weblaptól kapott felhasználónevet, jelszót, stb, és hogy mi volt benne? Az Apolló fellövése, a NASA története, meg ilyen hülyeségek! Majdnem 100 ezerér!

Mégis mi a jó francot várt? :eek:  Azt gondolta, hogy nézheti, ahogy szerelik össze a rakétát, vagy a legujabb mars-járót? :eek:

Sok hülye ember.... :rolleyes:

De ugy is fel lehet fogni hogy támogatta a NASA-t :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#150 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 01:13

Najó, de ennyi pénzért te nem nagyobb dolgot várnál? Ez most olyan, mintha igérgetnének neked 1 millióér egy fullos autót, befizeted a pénzt, és a végén kapsz egy Trabantot.

paranormal.hu

#151 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 01:28

Idézet: DEXTROSE - Dátum: 2004. április 7, szerda - 2:17

Najó, de ennyi pénzért te nem nagyobb dolgot várnál? Ez most olyan, mintha igérgetnének neked 1 millióér egy fullos autót, befizeted a pénzt, és a végén kapsz egy Trabantot.

sztem amit igértek azon a honlapon azt meg is kapta az ismerősöd, nem? ;)

#152 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 07:40

Haverod milyen idos? 16 eves? :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#153 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:09

Nem lenne ez rossz téma, ha nem arról szólna, hogy "azt mondják", meg "úgy hallottam". Meg a minirobot bejuttatásának ötlete is kicsit lol, szal érdemes lenne - főleg Neked Dextrose, mint topicindítónak - kicsit informálódni, összeszedettebben témát vezetni.

#154 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:48

Up.

#155 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:53

Az Area 51 topicot bevontam ebbe.

#156 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:57

Az Area 51 topicot bevontam ebbe.

nyémáinnen a Negyvenkettőddel az Ötvenegyesből... :D :D

Amúgy szerintem meg nincs itt semmiféle idegen sereg.
Mert biztos úgy érkeznek, hogy csókolom, az usa elnökével szeretnénk találkozni, mert van pár jó ötletünk, és neki szeretnénk megmutatni.
Azt még elfogadom, hogy feltűnésmentesen próbáltak lakatlan területen landolni ( orosz tundra, amcsi sivatag ), és még akár baleset is lehetett, de akkor is max 2 pilóta van itt, akiknek fingjuk nincs, hogy fejlesztették ki a tudósaik a mittudoménmilyen szuperszerkentyűt. ( én sem tudom elmondani, hogy működik a mobiltelefonom, csak használom, hiába fognának el, és követelik a magyarázatot. )
Úgyhogy lehet, hogy vizsgáljuk a tekknikát, de csak baromi lassan haladunk. Ha egyáltalán...
Lehet, hogy csak az Intelnek van ott a boszorkánykonyhája, és a P8-at tesztelik. :D

#157 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:19

Idézet: Lord - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:18

nyémáinnen a Negyvenkettőddel az Ötvenegyesből... :D :D

Amúgy szerintem meg nincs itt semmiféle idegen sereg.
Mert biztos úgy érkeznek, hogy csókolom, az usa elnökével szeretnénk találkozni, mert van pár jó ötletünk, és neki szeretnénk megmutatni.
Azt még elfogadom, hogy feltűnésmentesen próbáltak lakatlan területen landolni ( orosz tundra, amcsi sivatag ), és még akár baleset is lehetett, de akkor is max 2 pilóta van itt, akiknek fingjuk nincs, hogy fejlesztették ki a tudósaik a mittudoménmilyen szuperszerkentyűt. ( én sem tudom elmondani, hogy működik a mobiltelefonom, csak használom, hiába fognának el, és követelik a magyarázatot. )
Úgyhogy lehet, hogy vizsgáljuk a tekknikát, de csak baromi lassan haladunk. Ha egyáltalán...
Lehet, hogy csak az Intelnek van ott a boszorkánykonyhája, és a P8-at tesztelik. :D

Vagy az Athlon xp 12700-at (Stargate-magos)... :nevet:

#158 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:42

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:23

Vagy az Athlon xp 12700-at (Stargate-magos)... :nevet:

Vagy mindkettőt ugyanaz a cég fejleszti. :D :reszeg:

#159 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa