Idézet: Bucy - Dátum: 2004. júl. 16., péntek - 20:34
Rasmussennek tényleg jár a grat meg Bassonak is

Szerintem Armstrongnak is
Megnéztem az esti összefoglalót. Basso nagyon nagyot ment ám! Lazán tartotta a lépést Armstronggal. Ugyan az amerikai sz@rt a szakaszgyőzelemre, de az utolsó 3 km-t tudásához képest is erősen meghúzta. Biztosan jobban örül a ledolgozott ill. a kiosztott perceknek, mint a szakaszgyőzelemnek örült volna.
Klöden és Mancebo sem volt semmi; biztos vagyok benne, hogy a végső hátrányuknál már volt nagyobb különbség köztük és Armstrongék között.
Ja, még Azevedo érdemel egy nagy kalapemelést: olyan tempót diktált az utolsó hegy lábától, amit a mezőny nagy része nem bírt követni. Sokat köszönhet neki Armstrong (és Basso is).
Ez a szakasz jelentősen átrajzolta az eddig elképzelt erővonalakat. Az előzetesen esélyesnek tartottak közül tényleg csak Armstrong mutatott kiugró formát, nagyon sajnálom, hogy sem Ullrich, sem Hamilton, sem az Euskaltel bringásai nem csillogtak. Ahogy az eurosportos kommentátor hölgy mondotta: a Telekomnak Klöden a B-terv, most ez jön
Ja, még egy dolog: tavaly mindenki szorított Armstrong ellen az utolsó egyenkéntin, hogy legyen eső, mert azt rühelli az amcsi. Tavaly sem omlott össze, és idén is igen jól kente esőben.