idézet:
Ezt írta shr:
ha szakmaibb kérdést is meg lehet ereszteni: mit lehet csinálni egy földeletlen konnektorral és irtózatosan nagy baj, hogy az? én nem örülök neki személy szerint...
[/quote]
ki kell cserélni egy földeltre, (ha az, akkor csakföldelést készíteni, a radiátor, vízvezeték, vagy hasonlók segítségével.
esetleg a lakás közeli konnektorát megvizsgálni, hátha az mégis földelt.
idézet:
Ezt írta shr:
és mit is mondtatok a találkozón, merre lehet dominódugó-értelmes mezei jack konvertert kapni? Oktogontól merre? mert én még részletes útbaigazítás után is el tudok tévedni, s Alvaro képességei sem kiemelkedőek e téren.
[/quote]
a nyugati felé, az aradi u. sarkánál suzuki ász van kiírva, ott megtalálod a conrad nevű pincehelységet.
Teréz-udvar, vagy mi, a neve.
ha meg már úgyis ott járlálsz, a wcc alsó szintjén találsz használható halefokat is.
[ 2002. április 17.: joe39 szerkesztette a hozzászólást ]
HWSW Klub kellene
Elküldve: 2002. 04. 17. 17:02
Elküldve: 2002. 04. 17. 17:11
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Köszi, de perzecutor mégegyszer vállalta a házigazdi szerepét, ha nem nyúlunk a monitorhoz, hangkártyához, addig ő sem nyúl a csőfogóhoz.
Május 11 Rulez![/quote]
nos én továbbra is szivesen látlak itt titeket, ha nem találtok ennél jobb helyet.
(ugy értem nemcsak májusban.)
![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 17:21
idézet:
Ezt írta joe39:
![]()
de nagyon lapos lesz...[/quote]
Ő az, aki kell nekem! A kis kedvencem neve: Iguana Iguana (zöld leguán). Az állatkereskedésben mélyen egymás szemébe néztünk, és kész voltam. Azt hiszem, beleszerettem. Egy baj van vele: még gyerek (pedofília RULZ!). A gondom a következő: Egy fejlett példány teljes hossza: 2m. Lehet, hogy ki kell majd költöznöm az erkélyre, ha ő beköltözik a szobámba.
[ 2002. április 17.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 17. 17:56
idézet:
Ezt írta cfodor:
Ő az, aki kell nekem! A kis kedvencem neve: Iguana Iguana (zöld leguán). Az állatkereskedésben mélyen egymás szemébe néztünk, és kész voltam. Azt hiszem, beleszerettem. Egy baj van vele: még gyerek (pedofília RULZ!). A gondom a következő: Egy fejlett példány teljes hossza: 2m. Lehet, hogy ki kell majd költöznöm az erkélyre, ha ő beköltözik a szobámba.
[ 2002. április 17.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
nem feltétlenül. szoktasd a plafonra.
![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 18:00
valahol feljebb olvastam, hogy össze akartok hozni egy gépet a vizhütés teszthez.
az enyém nem jo?
cel633/abit bh6/asus v3800. nem volt huzva, de elotte megnézhetjük mit bir egy fop68-al.
Elküldve: 2002. 04. 17. 19:41
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 17. 19:42
Csak komoly ötleteket várok

R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 17. 19:45
- villanyvasaló,
- hajszárító,
- rezsó,
- gáztűzhely,
vagy csak kivisszük szalonnátsütni!

Elküldve: 2002. 04. 17. 19:49
idézet:
Ezt írta perzecutor:
nem feltétlenül. szoktasd a plafonra.
[/quote]
Az nem jó, mert ha elalszik odafent, akkor ráesik az asszonyra. Szvsz lenne sikoltozás.![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:05

Elküldve: 2002. 04. 17. 21:06
idézet:
Ezt írta cfodor:
Az nem jó, mert ha elalszik odafent, akkor ráesik az asszonyra. Szvsz lenne sikoltozás.[/quote]
Szerintem akkor már sikoltozás sem lenne, mivel egy 2m-es állat lapító hatású lenne.![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:12
idézet:
Ezt írta ipaq:
Nincs ötlete valakinek, hogy lehetne melegebbé tenni perzecutor gépét?
Csak komoly ötleteket várok![]()
![]()
![/quote]
Valami csábos azonosnemű.....?????
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:14
idézet:
Ezt írta NauTiLUS:
Tényleg a deguk hogy férnek meg a macskákkal? esetleg kivinném a perzsámat meg az abesszint is[/quote]
hogy türik a cicáid a tömeget? az enyém már a buli elején elmenekült a háztetöre.
a kutyám boldog volt, mert sok extra kaját kapott, amit elásott, és most mindennap máshol fogad egy irdatlan lyuk.
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:19
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Szerintem akkor már sikoltozás sem lenne, mivel egy 2m-es állat lapító hatású lenne.[/quote]
Drága életem! Ez a dög csak 50-60 cm. A többi a farka... Szimpi, mi?![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:24
idézet:
Ezt írta cfodor:
Drága életem! Ez a dög csak 50-60 cm. A többi a farka... Szimpi, mi?[/quote]
Más jellegű sikoltozás....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:48
idézet:
Ezt írta perzecutor:
hogy türik a cicáid a tömeget? az enyém már a buli elején elmenekült a háztetöre.
a kutyám boldog volt, mert sok extra kaját kapott, amit elásott, és most mindennap máshol fogad egy irdatlan lyuk.[/quote]
A perzsa az kissé tartózkodó, viszont a másik az ultra-barátságosaz élvezi a figyelmet, most is itt ül rajtam és bámul rám
![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:52
idézet:
Ezt írta cfodor:
Drága életem! Ez a dög csak 50-60 cm. A többi a farka... Szimpi, mi?[/quote]
No comment, 2 méteres állatokhoz inkább hozzá se szólok.![]()
Kérdés:
Miért nem tudnak a nők rendesen parkolni?
Mert a férfiak elhitették velük, hogy -------- -ennyi a húsz centi!![]()
Elküldve: 2002. 04. 17. 21:57
Tisztelt Nagyérdemű! Eme fórumot cfodor kollégánk javallatára látogattam meg, és mivel kedvem lelém benne, ezennel leteszem mellette kézjegyem.
Egyúttal javaslatom is lenne a nagyérdeműhöz, miszerint tisztelt faterom tulajdonában leledzik egy teleház-falusiturisztikaiszálló szerűség Zámoly községben, mely 7 szobájával, cca. 27-30 egyén eseti elszállásolására alkalmasan várja egy 2. forduló megrendezését.
Kérném mindenkitől, hogy eme felajánlást fejükben megforgatván véleményezzék, majd válaszukkal megtisztelvén szólásra emelkedjenek.
Alázatos szolgálattal:
HWSW Klub RULEZIK!
[ 2002. április 17.: Zso2 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 17. 22:20

Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------
Elküldve: 2002. 04. 17. 22:51
idézet:
Ezt írta Rozoga:
HWSW póló lesz, ha bele döglök is. Joe39 hanyas a méreted??![]()
![]()
[/quote]
nekemnek xxl, a páromnak (Melinda), és a fiamnak (Yocee) xl is elég.