HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:09

Na. megjelent Zso. Mert ez a srác ilyen.

Én azmondó volnák, hogy a 2. fordulót már mindenképpen Perzecutornál tartsuk meg (az érdeklődők számától függően - hiszen ha sokan leszünk, akkor szvsz kicsi lesz a birtok), és a későbbiekben vegyük számításba Zso kolléga ajánlatát (amit ezúton - azt hiszem mindannyiunk nevében - megköszönök), és kiegészíteném egy ötlettel: ha Zso (igen nagyra becsült és tisztelt) faterja belemegy a dologba, szvsz lehetne egy nagy családi HWSW hétvégét tölteni vidékországban (nyár, égig érő fák hűvös árnyai, stb...).

Már csak azért is merészkedem ezzel az ötlettel előállni, mert az első forduló (bemelegítő jelleggel) csak néhány óráig tartott, de szerintem mindenki maradt volna még szívesen ebben a kellemes társaságban, ha ideje és lehetőségeinek korlátai ebbéli szándékában meg nem akadályozzák.

Hi!

PS: Rozoga: Szopogattam az ujjam egy ideig (kipróbáltam az összeset), de még mindig nem tudom a számodat. Segítenél? (EgyébkéntXXL) :cool:

[ 2002. április 18.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#422 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:19

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:

...most is itt ül rajtam és bámul rám :D
[/quote]

Ha nekem macskám lenne, nem merne ilyet tenni. Azt hiszem az állatokban nagyobb az életösztön, mint a HWSW Klub tagjaiban...

Akkor is akarok egy leguánt!
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#423 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:19

idézet:
Ezt írta cfodor:
Na. megjelent Zso. Mert ez a srác ilyen.

Én azmondó volnák, hogy a 2. fordulót már mindenképpen Perzecutornál tartsuk meg (az érdeklődők számától függően - hiszen ha sokan leszünk, akkor szvsz kicsi lesz a birtok), és a későbbiekben vegyük számításba Zso kolléga ajánlatát (amit ezúton - azt hiszem mindannyiunk nevében - megköszönök), és kiegészíteném egy ötlettel: Ha Zso faterja belemegy a dologba, szvsz lehetne egy nagy családi HWSW hétvégét tölteni vidékországban (nyár, égig érő fák hűvös árnyai, stb...). Márcsak azért is merészkedem ezzel az ötlettel előállni, mert az első forduló (bemelegítő jelleggel) csak néhány óráig tartott, de szerintem mindenki maradt volna még szívesen ebben a kellemes társaságban, ha ideje és lehetőségei ebbéli szándékában meg nem akadályozzák.

Hi!
[/quote]

Teljesseggel egyetertek!! Egy egesz hetvege, amikor nem kell vezetnem, se autot, se musort.... csak legyen eleg erjedt gyumolcsle! :D

Ja, es most en is tovabb maradok. Meg elobb erkezem majd... bar ezzel nem biztos, hogy jol jartok!! :)

Najo, allatokat en nem viszek, mert nem lennek nagy allatbarat, ha a csotanyaimon kivul mast is tartanek a lakasban. Aki meg nem volt nalam, ez talan sokatokat erint, az csodalkozhat, de itt meg egy horcsognek sincs allando hely... :(

Viszont van harom ejjel-nappali egy sarkon belul! Meg metro, buszok, vonat, sok-sok ember, meg allat motorosok, akik cserbenhagyva engem atgazolnak a lelkieletemen. Meg a fizikain is.
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#424 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:21

idézet:
Ezt írta perzecutor:

hogy türik a cicáid a tömeget? az enyém már a buli elején elmenekült a háztetöre.
[/quote]

Haveromnál a macskák a tetőn laknak. Az udvar kizárólag Aliz területe (60 kilós roti - imádom!) :D

#425 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:31

idézet:
Ezt írta turboboszi:

No comment, 2 méteres állatokhoz inkább hozzá se szólok. :D
Kérdés:
Miért nem tudnak a nők rendesen parkolni?
Mert a férfiak elhitették velük, hogy -------- -ennyi a húsz centi! :D
[/quote]

Es mivel magyarazod, hogy allandoan 30 fokkal elforgatva allnak be? :D
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#426 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:33

Moslatom, hogy torzsvendeg lettem! Juppijeee!!! :D :D :D
(HwSw?) klub Rulez!

#427 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:36

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Es mivel magyarazod, hogy allandoan 30 fokkal elforgatva allnak be? :D
[/quote]

Van az 90 fok is... hidd el. Jó a szemem... ;)

#428 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:39

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:
Moslatom, hogy torzsvendeg lettem! Juppijeee!!! :D :D :D[/quote]

250 hozzászólás után ez jár mindenkinek. Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy ebből mennyi volt érdemleges... :D :D :D

#429 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:57

idézet:
Ezt írta cfodor:

250 hozzászólás után ez jár mindenkinek. Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy ebből mennyi volt érdemleges... :D :D :D
[/quote]

Jajj-jajj... :D Na igen. De csak most vettem eszre. Azert meg kell mondjam, a hozzaszolasaimat mind egy cel vezerelte: epiteni es szolgalni a HwSw-re latogato kozonseget!! Megfontolt, logikusan felepitett, tomor, lenyegretoro es informacioban gazdag hozzaszolasaimmal ugy erzem, jobba tettem tarsaim eletet, es nyugodt szivvel allithatom, hogy kierdemeltem a torzsvendeg cimet. Orommel hajtom le fejem es ereszkedem felterdre (az italtol :D), hogy atvegyem a kituntetest!

Tarsaim, akik velem voltatok, koszonom!

:D :D :D
(HwSw?) klub Rulez!

#430 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 23:59

LOL!!!

:D :D :D :D :D

PS: Mi a posztod az új kormányban? :cool:

#431 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 00:28

idézet:
Ezt írta ipaq:
Lovakat nem bántunk!
Szóval fogjuk a lovast és a flexet a nya.... :D
[/quote]

Hát... asszem, neked hozok egy muszájkardigánt... :D :D :D

#432 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 00:32

idézet:
Ezt írta shr:

...ráébredtem újfent, hogy ideje vennem egy tőrt. tudtok egy igazán jó, bő választékkal rendelkező tőrösboltot? igényes vagyok ám!
[/quote]

Ha nagyon akarod, és nem sürgős annyira, akkor lehet, hogy tudok neked csinálni egy olyasmit, mint az enyém. Asszem, láttam a kezedben, úgyhogy nagyjából sejtheted, kielégíti-e az igényességed.

#433 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 00:37

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Miert van az, hogy mar mindig mindenki alszik, mire en feljovok a vilagnak eme halojara??? Ez nem er...
[/quote]

Na most sírjon a szád! Már régen alszol, emberke! (Egyedül én szedek itt Véres cseppet?) :D :D :D

#434 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 01:07

idézet:
Ezt írta cfodor:

Na most sírjon a szád! Már régen alszol, emberke! (Egyedül én szedek itt Véres cseppet?) :D :D :D
[/quote]

Aszondod??? Nema`...

:D :D

Amugy a posztom mindenkeppen koztarsasagi es miniszterelnok, partelnok es az Informatikai Miniszterium alapito elnoke.

Posztjaim valasztas-fuggetlenek, eddig 8 part kert fel eme tisztsegek betoltesere! :D :D
(HwSw?) klub Rulez!

#435 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 01:15

Khmm... es igenis el fogom oszlatni a tevhitet, mely szerint az informatikusok alkoholistak lennenek!

Mivel ez a forum csak altalatok latogatott (mi van?? :)), ezert nektek elarulom azt is, hogyan fogom ezt az allaspontot megvedeni.

Terveim elsosorban arra epulnek, hogy bemutatom magyarorszag lakossaganak retegzodeset, es az italhoz kapcsolodo vonzalmait, es ezek utan fel fogom hivni mindenki figyelmet, hogy ha egy egesz nemzet alkoholista, akkor ez nevezheto termeszetes kozegnek, tehat az alkoholizmus, mint olyan, egy erosen atlagos jelentoseggel biro fogalom, tehat alkoholistanak ezentul azt nevezzuk csak, aki az ATLAGNAL tobbet iszik. Vegeredmenyben pedig mindenki elott vilagosan fog latszani, hogy az informatikusok sem isznak tobbet, mint az ezereves osmagyar atlag. Ebbol egyertelmuen kovetkezik, hogy az informatikusok legfeljebb az imperialista hatalmak szemeben tunhetnek alkeszoknak, de ez, mint azt mar korabban kifejtettem, elmondhato az egesz autonom magyar kozossegre.

Mindegy, most mit mondanak, magyarorszag tobbet erdemel (nalam :D)!!! :o

Asszem le kene fekudnom. DORIIII!!!
(HwSw?) klub Rulez!

#436 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 01:17

idézet:
Ezt írta cfodor:

[/quote]

Nagyon bealuttal, benga!! :D

Mos`mit sertegecc?? Melyik kocsma zar be 2 elott?? :D

Kulonben sem aluttam, csak ledobott a netrol, de nem vettem eszre. EN ITTEN DOLGOZOM, KEREM SZEPEN!!!! :)

[ 2002. április 18.: aWagnerUr szerkesztette a hozzászólást ]
(HwSw?) klub Rulez!

#437 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 09:55

idézet:
Ezt írta ipaq:
shr!
Medöbbenve kell tapasztalnom, hogy Ön mint a Klub alapító tagja, a párt és klubfegyelem mellőzésével nem egységesítette az aláírását a miénkkel!
Ez a renitens, antiszociális magatartás azonnal beszüntetendő, ellenkező esetben a Vilmos mellé járó kellemesen hűvös söradagját kénytelenek leszünk MEGEMELNI, és ezzel Önt az alkoholizmus (egyébként helyes) útjára téríteni!
[/quote]

=)
tényleg, egész sokan áttértek erre, fel se tűnt. amíg valami egyénien szépet nem alkotok (a csőfogónak persze benne kell lennie), csak ilyen kis sima.

#438 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 09:59

idézet:
Ezt írta cfodor:

Ha nagyon akarod, és nem sürgős annyira, akkor lehet, hogy tudok neked csinálni egy olyasmit, mint az enyém. Asszem, láttam a kezedben, úgyhogy nagyjából sejtheted, kielégíti-e az igényességed.
[/quote]

nem, annyira nem sürgős. most a gépem némely részei sürgősek (holnap estére LESZ hangkártya+fejhallgató). tegnap szórakoztam az erősítővel. siralmas. eddig csak búgott, most elkezdett recsegni is. ahhhh. majd egyszer talán szerzek egy normálisat, de úgyis a fejhallgatót szoktam meg s nem is akarok zajongani, nem lakom egyedül :)

no. szóval volt a kezemben? hajajj, az én memóriám...
de nekem valami egészen markáns pengéjű kell.
egyszer láttam a neten egyet, s pont annak a képe veszett el...
de kell nekem egy törvényileg engedélyezett méretű csöppség is, nyakba akasztás céljából. nemtom mennyire célszerű viselet, de vagy 1 éve megszállott tervem, így nehéz róla lebeszélni.

[ 2002. április 18.: shr szerkesztette a hozzászólást ]

#439 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 10:17

idézet:
Ezt írta Zso2:
Egyúttal javaslatom is lenne a nagyérdeműhöz, miszerint tisztelt faterom tulajdonában leledzik egy teleház-falusiturisztikaiszálló szerűség Zámoly községben, mely 7 szobájával, cca. 27-30 egyén eseti elszállásolására alkalmasan várja egy 2. forduló megrendezését.
[/quote]

jól hangzik :) Zámoly merre van? roppant ismerős, de földrajzi ismereteim kissé...
persze a holléte nem befolyásolja az ötlet iránti vonzalmamat. már akkor, ha túl sokan leszünk perzecutorhoz :)

#440 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 10:39

nem tökély a válasz funkció, több idézetnél s köztük irománynál nem kerül be a teljes levél :(
no sebaj.

idézet:
Ezt írta joe39:

ki kell cserélni egy földeltre, (ha az, akkor csak földelést készíteni, a radiátor, vízvezeték, vagy hasonlók segítségével.
esetleg a lakás közeli konnektorát megvizsgálni, hátha az mégis földelt.
[/quote]

hajajj. a földeléshez még körvonalakban sem értek, hogy mit miért hogyan és egyáltalán... :(

idézet:
Ezt írta joe39:

a nyugati felé, az aradi u. sarkánál suzuki ász van kiírva, ott megtalálod a conrad nevű pincehelységet.
Teréz-udvar, vagy mi, a neve.

ha meg már úgyis ott járlálsz, a wcc alsó szintjén találsz használható halefokat is.
[/quote]

hálás köszönetem! :)

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »