mél ment.

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2002. 04. 18. 11:11
Elküldve: 2002. 04. 18. 11:22
idézet:
Ezt írta aWagnerUr:
Nagyon bealuttal, benga!!
Mos`mit sertegecc?? Melyik kocsma zar be 2 elott??
Kulonben sem aluttam, csak ledobott a netrol, de nem vettem eszre. EN ITTEN DOLGOZOM, KEREM SZEPEN!!!!
[/quote]
Te nyertél...![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 12:11
Elküldve: 2002. 04. 18. 12:18
Elküldve: 2002. 04. 18. 13:19
idézet:
Ezt írta cfodor:
Halihow!
Nekem a Pioneer DVD 116-os nagyon bejött. Nincs vele gondom. Volt Toshiba is (mostmár a franc se tudja melyik típus, azzal se volt nyűgöm), de az elment tavaly a komplett géppel.[/quote]
1:Mennyire zajos?
2:Mennyire melegszik?
3:Slot-in -es vagy tálcás?
4:Tényleg nem kell akkor flex?![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 13:29
idézet:
Ezt írta Freetz:
1:Mennyire zajos?
2:Mennyire melegszik?
3:Slot-in -es vagy tálcás?
4:Tényleg nem kell akkor flex?[/quote]
1: Mittudomén. A prociventi hangosabb.
2: Mittudomén. Az íróm melegebb.
3: Tálcás.
4. Nem kell.
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 14:16
idézet:
Ezt írta cfodor:
1: Mittudomén. A prociventi hangosabb.
2: Mittudomén. Az íróm melegebb.
3: Tálcás.
4. Nem kell.
![]()
![]()
[/quote]
Nem tart ám sokáig megnézni csak berax egy cd-t és lehúzod a prociventi csatiját az alaplapról!Arra lettem volna kíváncsi, hogy a lemzt mennyire melegíti fel!
Nem eladó?
Hol vetted,mennyijé?
Kérdezzek még ???Az fentebb említett műveletért feleősséget nem vállalok, de ha kipróbáltad akkor írd meg, ha lesz min!!
![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 14:19
idézet:
Ezt írta Freetz:
Nem tart ám sokáig megnézni csak berax egy cd-t és lehúzod a prociventi csatiját az alaplapról!Arra lettem volna kíváncsi, hogy a lemzt mennyire melegíti fel!
Nem eladó?
Hol vetted,mennyijé?
Kérdezzek még ???Az fentebb említett műveletért feleősséget nem vállalok, de ha kipróbáltad akkor írd meg, ha lesz min!!
[/quote]
Nem eladó. Szemed levedd róla. Egyébként nem melegszik extrém módon, csak amennyire kell.![]()
Egyébként asszem, valami 20 pénzt fizettem érte tavaly. Hogy hol? Vmelyik nagykernél. Okos ember oda jár, nem a Mi***al-ba.![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 15:13
Elküldve: 2002. 04. 18. 15:23
Elküldve: 2002. 04. 18. 15:38
idézet:
Ezt írta Zso2:
- Zámoly a Zámolyi-medencében () fexik, a Vértes hegység lábánál, Székesfehérvár városától északi irányban cca. 20 km-re.
[/quote]
nagyszerű! degut lehet vinni? saját kis ketrecében, mert amúgy veszélyes mindenre, ami növény, kábel, papír, fa, műanyag, körömlakklemosóüveg vagy csak szimpatikus Neki.
Alvaronak akkor csak 20km-t kell utaztatnia, ami mégsem 70 =) Ők ugyanis fehérváriak.
idézet:
3. Nevezetességek, kikapcsolódási lehetőségek
[/quote]
bár nehéz nagyobb nevezetességet és kellemetesebb kikapcsolódási lehetőséget elképzelni, mint a hwsw klub, azért mondd csak.
idézet:
- Lamborétum, ahol mindenféle földi jó megtalálható, afféle tárgyak gyüjteménye
[/quote]
nem mondhatnám, hogy az értelem fénye ragyog rajtam e pillantokban, de sebaj. biztos jó az.
idézet:
Szóval szerintem is maradjunk 2. találkozó szempontjából perze barátunknál (remélem majd segítetek odatalálni), és amennyiben értelmes számotokra ez a zámolyi kiruccanás, akár egy rövid hétvégét is tervezhetünk 3. találkozónak.
UFF.
HWSW Klub RULEZ![/quote]
bölcsen szóltál. múltkor elég csüggesztő volt az az icurka-picurka rövidke ottlét (jójó, én keményen késtem is, de hát így alakult). egy hwsw klubból ennyi nem elég
és nem is szereltünk.
perzecutorhoz pedig bárki odatalál, aki elolvassa azt a mailt, amit a klub hithű tagjai kaptak s kapnak. még én is. ami nagy szó. nem sok hely van, amit én részletes magyarázat alapján megtalálok. ez pedig térkép nélkül is ment.
minden jót továbbra is, kedves tagtársak
[ 2002. április 18.: shr szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 18. 15:55
idézet:
Ezt írta Zso2:
Egyébként nem kellen megnyitni a már fentebb nevezett HWSW Klub #2 topicot?[/quote]
Hö! Majd csak 30 oldallal később...![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:10
idézet:
Ezt írta shr:
nagyszerű! degut lehet vinni? saját kis ketrecében, mert amúgy veszélyes mindenre, ami növény, kábel, papír, fa, műanyag, körömlakklemosóüveg vagy csak szimpatikus Neki.
[/quote]
Mivel én is degu tulajdonos voltam (sajnos csak voltam...) tudom, mivel is járnak. 1ébként amikor faternál laktunk, a deguknak külön szobájuk volt. Még most is ott vannak a hajópadlón a dugurágás-nyomok, talán ott is maradnak mementóként az örökkévalóságnak.
Szóval: degu jöhet!
idézet:
Ezt írta shr:
perzecutorhoz pedig bárki odatalál, aki elolvassa azt a mailt, amit a klub hithű tagjai kaptak s kapnak. még én is. ami nagy szó. nem sok hely van, amit én részletes magyarázat alapján megtalálok. ez pedig térkép nélkül is ment.
[/quote]
Khm, khm.... Kaphatnék én is eme mélből? Ill. nem lenne vki, aki oly helyes összefoglalókat készített (talán boszi???), és készítene ismét a köv. összejövetelre? Helyszín, időpont, eddigi jelentkezők.....
[ 2002. április 18.: Zso2 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:19
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:26
idézet:
Ezt írta cfodor:
Zso!
Marha egyszerű az útvonal... Figyelj!
Elindulsz, aztán amikor túlmentél rajta, akkor egy kicsit vissza.[/quote]
Basszus! Ha nem mondod! Komolyan! Ezennel tiszteletbeli zámolyinak nyílvánítalak! Remélem elég metisztelő...
Ha nem, kérj bármit! Aztán legfeljebb nem teljesítem...![]()
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:26
idézet:
Ezt írta Zso2:
Basszus! Ha nem mondod! Komolyan! Ezennel tiszteletbeli zámolyinak nyílvánítalak! Remélem elég metisztelő...
Ha nem, kérj bármit! Aztán legfeljebb nem teljesítem...[/quote]
Egy terrárium kellene a kis kedvencemnek... ha lehetne...
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:28
idézet:
Ezt írta cfodor:
Egy terrárium kellene a kis kedvencemnek... ha lehetne...[/quote]
35*90*50cm elég?
Bocsesz, az előbb eltúloztam, az emlékezetből volt, de közben lemértem... Most épp üres
[ 2002. április 18.: Zso2 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:31
idézet:
Ezt írta Zso2:
50*120*80cm elég?[/quote]
Ha összehajtom a leguánt, akkor talán.
Egyébként én egy 250*100*100cm-es méretben gondolkodom, aminek a hátsó fala mászófal lenne...
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:33
idézet:
Ezt írta cfodor:
Egy terrárium kellene a kis kedvencemnek... ha lehetne...[/quote]
a lónak meg csűr... nomeg jönnek még az új emberek kis állatkái... aztán a hwsw klub idejére azt fogják hinni a Zámolyra látogató turisták, hogy kisebb állatrezervátum található a faluban. sebaj
én meg írok hülyeségeket
állatom viszont nincs. elvégre szívem az van...
ugyaneme okokból növény sincs a szobámban, a kollegáktól kapott virágomat pedig Alvaro gondozza. én hűtlenül még csak nem is látogatom.
Elküldve: 2002. 04. 18. 16:34
idézet:
Ezt írta cfodor:
Ha összehajtom a leguánt, akkor talán.
Egyébként én egy 250*100*100cm-es méretben gondolkodom, aminek a hátsó fala mászófal lenne...[/quote]
Az előbb még degukról volt szó, bocsesz... Azoknak király hely volt. Akkor kérj mást, azt igazán nem kívánom, hogy szegény leguán (mi is a neve????) kockásra evolucionálja magát.