HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   adansonii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 18. 11:11

c.fodor...
mél ment. :D
A világegyetem, és az emberi hülyeség határtalan.
Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------

#442 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 18. 11:22

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Nagyon bealuttal, benga!! :D

Mos`mit sertegecc?? Melyik kocsma zar be 2 elott?? :D

Kulonben sem aluttam, csak ledobott a netrol, de nem vettem eszre. EN ITTEN DOLGOZOM, KEREM SZEPEN!!!! :)
[/quote]

Te nyertél... :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#443 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 12:11

A napokban elkezdett halódni a cd-m( Sony cdu701-es)-amit mindig is utáltam,dehát ingyéé volt úgyhogy használtam,csakhát ez sem bírt ki nálam egy évnél többet...
Utána olvasgattam egy kicsit a témának és úgydöntöttem veszek egy DVD+CD combo-t (természetesen IDE-set).
Egy Toshiba-t néztem ki magamnak mert elsődleges, hogy ne melegedjen,ne pörögjön állandóan fel-le,és nem utolsósrban ez allítólag a legcsendesebb a kategóriában.
Már csak az a kérdés,hogy ez tényleg így van-e, ha esetleg szerintetek nem ez a tuti akkor mit válasszak?
Ui.:A csendesség és a stabil működés az elsődleges.Az hogy minek milyen elérési ideje van az szerintem nem igazán dönző mert szinte csak mérhető a különbség.(mellesleg abban is elég jó a Toshiba)
Bocs hogy ilyen hosszú voltam és köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!!!
--------------------

Most idéztem magamat! :)
A háttértárakban tettem fel a harci kérdést,de rá se sz@rnak a többiek,pedig elvileg ennek ott a helye! :mad:
Ha valakinek közületek van tapasztalata a témában szójjon,mert különben bosszúból megveszem a Toshibát és nem akarok akkorát szopni,mint a Sony-val! :o

#444 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 12:18

Halihow!

Nekem a Pioneer DVD 116-os nagyon bejött. Nincs vele gondom. Volt Toshiba is (mostmár a franc se tudja melyik típus, azzal se volt nyűgöm), de az elment tavaly a komplett géppel.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#445 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 13:19

idézet:
Ezt írta cfodor:
Halihow!

Nekem a Pioneer DVD 116-os nagyon bejött. Nincs vele gondom. Volt Toshiba is (mostmár a franc se tudja melyik típus, azzal se volt nyűgöm), de az elment tavaly a komplett géppel.
[/quote]

1:Mennyire zajos?
2:Mennyire melegszik?
3:Slot-in -es vagy tálcás?
4:Tényleg nem kell akkor flex? :D

#446 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 13:29

idézet:
Ezt írta Freetz:

1:Mennyire zajos?
2:Mennyire melegszik?
3:Slot-in -es vagy tálcás?
4:Tényleg nem kell akkor flex? :D
[/quote]

1: Mittudomén. A prociventi hangosabb.
2: Mittudomén. Az íróm melegebb.
3: Tálcás.
4. Nem kell.

:D :D :D

#447 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 14:16

idézet:
Ezt írta cfodor:

1: Mittudomén. A prociventi hangosabb.
2: Mittudomén. Az íróm melegebb.
3: Tálcás.
4. Nem kell.

:D :D :D
[/quote]

Nem tart ám sokáig megnézni csak berax egy cd-t és lehúzod a prociventi csatiját az alaplapról! :D Arra lettem volna kíváncsi, hogy a lemzt mennyire melegíti fel!
Nem eladó?
Hol vetted,mennyijé?
Kérdezzek még ??? :D Az fentebb említett műveletért feleősséget nem vállalok, de ha kipróbáltad akkor írd meg, ha lesz min!! :D

#448 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 14:19

idézet:
Ezt írta Freetz:

Nem tart ám sokáig megnézni csak berax egy cd-t és lehúzod a prociventi csatiját az alaplapról! :D Arra lettem volna kíváncsi, hogy a lemzt mennyire melegíti fel!
Nem eladó?
Hol vetted,mennyijé?
Kérdezzek még ??? :D Az fentebb említett műveletért feleősséget nem vállalok, de ha kipróbáltad akkor írd meg, ha lesz min!! :D
[/quote]

Nem eladó. Szemed levedd róla. Egyébként nem melegszik extrém módon, csak amennyire kell. :p

Egyébként asszem, valami 20 pénzt fizettem érte tavaly. Hogy hol? Vmelyik nagykernél. Okos ember oda jár, nem a Mi***al-ba. :D

#449 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 15:13

Tehát:

1. Miről nevezetes Zámoly?
- Híres szülötteink: Csoóri Sándor, Csanádi Imre, Menyhárt Zsolt ( szerénységem :) )
- Hírhedt szülötteink: zámolyi romák (akik nem is zámolyi szülöttek, csak "azzá avanzsálták" őket. (Részletek megtudhatók a 3. HWSW Klub foglalkozásán a helyszínen, esetleg a 2.-on...)

2. Földrajz
- Zámoly a Zámolyi-medencében ( :) ) fexik, a Vértes hegység lábánál, Székesfehérvár városától északi irányban cca. 20 km-re.
Budapesttől legegyszerűbben az M1 autópályán keresztül, a bicskei lehajtón, majd Vértesboglár és Csákvár települések érintésével lehet megközelíteni.

3. Nevezetességek, kikapcsolódási lehetőségek
- Horgásztó (asszem ide nem kell magyarázat)
- Lamborétum, ahol mindenféle földi jó megtalálható, afféle tárgyak gyüjteménye
- Túralovaglás (ha yol tudom)
- Teleház - Közösségi hely, információs centrum, falusi turizmus szállás, stb. Magyarul felturbózott, és 21. századosított kultúrház.
- Gánt (szomszéd falu) (bauxit)bányamúzeum
- Vértes: turisztika, miegymás

Szóval szerintem is maradjunk 2. találkozó szempontjából perze barátunknál (remélem majd segítetek odatalálni), és amennyiben értelmes számotokra ez a zámolyi kiruccanás, akár egy rövid hétvégét is tervezhetünk 3. találkozónak.

UFF.

HWSW Klub RULEZ!
Ajhééé!!!

#450 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 15:23

Egyébként nem kellen megnyitni a már fentebb nevezett HWSW Klub #2 topicot? :)
Ajhééé!!!

#451 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 15:38

grrr, rosszul nyomtam valamit s az egész irományom elszállt! de újraírom azt a picit s befejezem s elküldöm :)

Zso2, kösz az infóért! lelkes kis írásaid vannak.
jó arcnak tűnsz, mint ahogy itt a klubban mindannyian azok vagyunk. szerénységben sem maradsz el. ha inni is szeretsz, az istenek is közénk teremtettek!

idézet:
Ezt írta Zso2:

- Zámoly a Zámolyi-medencében ( :) ) fexik, a Vértes hegység lábánál, Székesfehérvár városától északi irányban cca. 20 km-re.
[/quote]

nagyszerű! degut lehet vinni? saját kis ketrecében, mert amúgy veszélyes mindenre, ami növény, kábel, papír, fa, műanyag, körömlakklemosóüveg vagy csak szimpatikus Neki.
Alvaronak akkor csak 20km-t kell utaztatnia, ami mégsem 70 =) Ők ugyanis fehérváriak.

idézet:

3. Nevezetességek, kikapcsolódási lehetőségek
[/quote]

bár nehéz nagyobb nevezetességet és kellemetesebb kikapcsolódási lehetőséget elképzelni, mint a hwsw klub, azért mondd csak.

idézet:

- Lamborétum, ahol mindenféle földi jó megtalálható, afféle tárgyak gyüjteménye
[/quote]

nem mondhatnám, hogy az értelem fénye ragyog rajtam e pillantokban, de sebaj. biztos jó az.

idézet:

Szóval szerintem is maradjunk 2. találkozó szempontjából perze barátunknál (remélem majd segítetek odatalálni), és amennyiben értelmes számotokra ez a zámolyi kiruccanás, akár egy rövid hétvégét is tervezhetünk 3. találkozónak.

UFF.

HWSW Klub RULEZ!
[/quote]

bölcsen szóltál. múltkor elég csüggesztő volt az az icurka-picurka rövidke ottlét (jójó, én keményen késtem is, de hát így alakult). egy hwsw klubból ennyi nem elég :)
és nem is szereltünk.

perzecutorhoz pedig bárki odatalál, aki elolvassa azt a mailt, amit a klub hithű tagjai kaptak s kapnak. még én is. ami nagy szó. nem sok hely van, amit én részletes magyarázat alapján megtalálok. ez pedig térkép nélkül is ment.

:) minden jót továbbra is, kedves tagtársak :)

[ 2002. április 18.: shr szerkesztette a hozzászólást ]

#452 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 15:55

idézet:
Ezt írta Zso2:
Egyébként nem kellen megnyitni a már fentebb nevezett HWSW Klub #2 topicot? :)[/quote]

Hö! Majd csak 30 oldallal később... :cool:

#453 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:10

idézet:
Ezt írta shr:

nagyszerű! degut lehet vinni? saját kis ketrecében, mert amúgy veszélyes mindenre, ami növény, kábel, papír, fa, műanyag, körömlakklemosóüveg vagy csak szimpatikus Neki.
[/quote]

Mivel én is degu tulajdonos voltam (sajnos csak voltam...) tudom, mivel is járnak. 1ébként amikor faternál laktunk, a deguknak külön szobájuk volt. Még most is ott vannak a hajópadlón a dugurágás-nyomok, talán ott is maradnak mementóként az örökkévalóságnak.

Szóval: degu jöhet!

idézet:
Ezt írta shr:

perzecutorhoz pedig bárki odatalál, aki elolvassa azt a mailt, amit a klub hithű tagjai kaptak s kapnak. még én is. ami nagy szó. nem sok hely van, amit én részletes magyarázat alapján megtalálok. ez pedig térkép nélkül is ment.
[/quote]

Khm, khm.... Kaphatnék én is eme mélből? Ill. nem lenne vki, aki oly helyes összefoglalókat készített (talán boszi???), és készítene ismét a köv. összejövetelre? Helyszín, időpont, eddigi jelentkezők.....

[ 2002. április 18.: Zso2 szerkesztette a hozzászólást ]
Ajhééé!!!

#454 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:19

Zso!

Marha egyszerű az útvonal... Figyelj!

Elindulsz, aztán amikor túlmentél rajta, akkor egy kicsit vissza.

#455 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:26

idézet:
Ezt írta cfodor:
Zso!
Marha egyszerű az útvonal... Figyelj!
Elindulsz, aztán amikor túlmentél rajta, akkor egy kicsit vissza.
[/quote]

Basszus! Ha nem mondod! Komolyan! Ezennel tiszteletbeli zámolyinak nyílvánítalak! Remélem elég metisztelő...

Ha nem, kérj bármit! Aztán legfeljebb nem teljesítem... :)
Ajhééé!!!

#456 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:26

idézet:
Ezt írta Zso2:

Basszus! Ha nem mondod! Komolyan! Ezennel tiszteletbeli zámolyinak nyílvánítalak! Remélem elég metisztelő...

Ha nem, kérj bármit! Aztán legfeljebb nem teljesítem... :)
[/quote]

Egy terrárium kellene a kis kedvencemnek... ha lehetne...

#457 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:28

idézet:
Ezt írta cfodor:

[/quote]

35*90*50cm elég?

Bocsesz, az előbb eltúloztam, az emlékezetből volt, de közben lemértem... Most épp üres :)

[ 2002. április 18.: Zso2 szerkesztette a hozzászólást ]
Ajhééé!!!

#458 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:31

idézet:
Ezt írta Zso2:

50*120*80cm elég?
[/quote]

Ha összehajtom a leguánt, akkor talán.

Egyébként én egy 250*100*100cm-es méretben gondolkodom, aminek a hátsó fala mászófal lenne...

#459 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:33

idézet:
Ezt írta cfodor:

[/quote]

a lónak meg csűr... nomeg jönnek még az új emberek kis állatkái... aztán a hwsw klub idejére azt fogják hinni a Zámolyra látogató turisták, hogy kisebb állatrezervátum található a faluban. sebaj :)

én meg írok hülyeségeket :)
állatom viszont nincs. elvégre szívem az van...
ugyaneme okokból növény sincs a szobámban, a kollegáktól kapott virágomat pedig Alvaro gondozza. én hűtlenül még csak nem is látogatom.

#460 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:34

idézet:
Ezt írta cfodor:

Ha összehajtom a leguánt, akkor talán.
Egyébként én egy 250*100*100cm-es méretben gondolkodom, aminek a hátsó fala mászófal lenne...
[/quote]

Az előbb még degukról volt szó, bocsesz... Azoknak király hely volt. Akkor kérj mást, azt igazán nem kívánom, hogy szegény leguán (mi is a neve????) kockásra evolucionálja magát.
Ajhééé!!!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.