HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 21. 11:35

Halihow!

Nem nagyon van itt élet mostanság. Most mindenki be van rágva? Vagy mi van? Vegyétek észre, hogy Zso2 csak egy felajánlást tett, és nem követel. Na. Egyébként meg szvsz senki sem akarja elvenni Perzecutortól a házigazda szerepét... (bár a szél ellen azért ő is tehetne vmit a következő alkalomra ;) ).

Na. Május 11. Ha minden jól megy, addigra Ipaq is befejezi a vizes tesztjeit, és maximálisan a Klubbal fog tudni foglalkozni. ;)

Hö! Tücsök! :D

PS: addig meg, hogy ne unatkozzatok, olvasgassatok [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=000488"]ITT.[/url] :D :D :D

[ 2002. április 21.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#482 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 12:52

Halihow!

Tegnap beszéltem ezzel a szétcsúszott gyerekkel (gy.k.: Rozoga ;) ). Szóba került (igaz, csak érintőlegesen) a HWSW-s póló is. Szvsz mindenki beírhatná az igényét a méretével, mert akkor talán még lenne idő meghegeszteni a pólókat a HWSW Klub No. 2.-re. Legalább azoknak, akik már ott voltak az első találkozón is. Ez persze függ attól is, hogy a nyomdászunk mennyire van leterhelve (remélem nagyon - anyagi helyzetének javítása céljából). Kellene vmi konkrét minta is, amire mindannyian bólintani tudnánk... Szóval: elő a szépérzékkel és a lendülettel! PS RULZ! :D

PS: a Jager már megvan... lehet, hogy kicsit korán vettem meg? :cool:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#483 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 15:00

Upsz!

Most hallom, hogy Rozogának akadt egy kis elfoglaltsága...

Vargáné RULZ!!! :eek: :p

#484 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 17:04

[QUOTE]Ezt írta cfodor:
[QB]Halihow!

(bár a szél ellen azért ő is tehetne vmit a következő alkalomra ;) ).

több tonna sültkrumpli lesz. meg zsiros kenyér. aki ezek után ki akar menni a vad természetbe, magára vessen.
Business as usual. We fucked up everything.

#485 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 17:07

idézet:
Ezt írta perzecutor:

több tonna sültkrumpli lesz. meg zsiros kenyér. aki ezek után ki akar menni a vad természetbe, magára vessen.[/quote]

Krumplit lehet sütni nagyon sokat, de eleget soha. ;)

#486 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 21. 17:29

idézet:
Ezt írta cfodor:
Krumplit lehet sütni nagyon sokat, de eleget soha. ;).......[/quote]

Dehonnem, csak rá kell írni: eleg S lőn.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#487 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 19:30

idézet:
Ezt írta lameXpert:

[/quote]

Tempora mutantur...
(nem kéne ezzel még várni?)

#488 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 19:55

idézet:
Ezt írta lameXpert:

[/quote]
amikor látod, hogy: elég...
akkor már alaposan túlsült, nem?

#489 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 21. 19:57

idézet:
Ezt írta joe39:

amikor látod, hogy: elég...
akkor már alaposan túlsült, nem?
[/quote]

Áááá, csak kicsit száraz :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#490 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 07:21

Ha lehet még a pólóra jelentkezni:

1 db XXXXL rendel. (Egy póló sosem lehet elég nagy elven...)

Ez a máj. 11. biztos? 100%?? Mert ha igen, vki megdobhatna vmi irány (cím) félével. Előre is kössssssszzzzzz!
Ajhééé!!!

#491 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 09:25

idézet:
Ezt írta cfodor:

Krumplit lehet sütni nagyon sokat, de eleget soha. ;)
[/quote]

ó, Te is szereted a sült krumplit? én a krumplit úgy globálisan és nagyon :)
ha szép ropogós pirosas-barnásra sül, akkor kiváltképpen. a krumpli nehezen veszi fel a fekete színt (legalábbis nekem sose sikerül elégetni, sokkal hamarabb leszedem és megtáplálkozom), de pl hagyma képes rá nagyon, mégsem szokott feltétlenül zavarni.
póló: mindig bajban vagyok a ruhaméretekkel, összevissza számozzák őket. pl láttam már olyan xxl jelzésű női nadrágot, amihez kb 65-70-es derékbőség kell. pólóból is volt már nekem sokféle. de szeretem a lezsert :) azért a legnagyobb szerintem nem nekem való :)

ja, muszáj elújságolnom: vettem monitort! végre. és fejhallgatót is. a monitor (17") kellemes kis darab, szép képe van és 120Hz-et bír 1024x768-ban. megérte azt a 27ezret. ma talán megérkezik a rendelt hangkártyám is... alakul a gépem.

[ 2002. április 22.: shr szerkesztette a hozzászólást ]

#492 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 11:44

idézet:
Ezt írta shr:

ó, Te is szereted a sült krumplit? én a krumplit úgy globálisan és nagyon :)
ha szép ropogós pirosas-barnásra sül, akkor kiváltképpen. a krumpli nehezen veszi fel a fekete színt (legalábbis nekem sose sikerül elégetni, sokkal hamarabb leszedem és megtáplálkozom), de pl hagyma képes rá nagyon, mégsem szokott feltétlenül zavarni.
póló: mindig bajban vagyok a ruhaméretekkel, összevissza számozzák őket. pl láttam már olyan xxl jelzésű női nadrágot, amihez kb 65-70-es derékbőség kell. pólóból is volt már nekem sokféle. de szeretem a lezsert :) azért a legnagyobb szerintem nem nekem való :)

ja, muszáj elújságolnom: vettem monitort! végre. és fejhallgatót is. a monitor (17") kellemes kis darab, szép képe van és 120Hz-et bír 1024x768-ban. megérte azt a 27ezret. ma talán megérkezik a rendelt hangkártyám is... alakul a gépem.

[ 2002. április 22.: shr szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

27 penz??? Az nem rossz. Polo az nekem is kellene, bar tudom, en nem hegesztettem semmit, csak egy fel uveg Vilmos bacsit, de azert megis!!! Egy eskuvorol jottem el miattatok!! :D

Szoval, elvileg eleg lenne az L-es is, de en is szeretem a lezsert, tehat inkabb XL-re szavaznek. Es szeretnem, ha egy bigfoot fenykepe lenne rajta! :D

A krumplibol pedig a pure, a lapcsenka es a ganica a nyero!
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#493 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 11:50

idézet:
Ezt írta cfodor:
Halihow!

Nem nagyon van itt élet mostanság. Most mindenki be van rágva? Vagy mi van? Vegyétek észre, hogy Zso2 csak egy felajánlást tett, és nem követel. Na. Egyébként meg szvsz senki sem akarja elvenni Perzecutortól a házigazda szerepét... (bár a szél ellen azért ő is tehetne vmit a következő alkalomra ;) ).

Na. Május 11. Ha minden jól megy, addigra Ipaq is befejezi a vizes tesztjeit, és maximálisan a Klubbal fog tudni foglalkozni. ;)

Hö! Tücsök! :D

PS: addig meg, hogy ne unatkozzatok, olvasgassatok [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=000488"]ITT.[/url] :D :D :D

[/quote]

Eeegen. En ugy orulok, hogy mar a tizedik oodalon tartunk, de be kellene tervezni majus 11-ig meg minimum 2 tovabbi oldalt. :) Telleg, akkor mik a legujabb fejlemenyek a vizes hutunkkel??
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#494 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 11:53

idézet:
Ezt írta cfodor:
Halihow!

Nem nagyon van itt élet mostanság. Most mindenki be van rágva? Vagy mi van? Vegyétek észre, hogy Zso2 csak egy felajánlást tett, és nem követel. Na. Egyébként meg szvsz senki sem akarja elvenni Perzecutortól a házigazda szerepét... (bár a szél ellen azért ő is tehetne vmit a következő alkalomra ;) )
[/quote]
jó lesz az egy kicsit melegebb időben is, de tőlem akár a következő hétvégén is megejthetjük.

#495 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 12:42

Hali Mindenki!
Berágásól szó sincs, Ipaq épp a konyha asztalt foglalja, két gépet locsol egyszerre, így fórumozni sem tud, mivel az egyik gép természetesen az övé, én meg nem engedem ide az enyémhez! :D Így jár az akinek vízhűtés kell. :D
Ha nem vízhűtünk akkor melózunk kiszámíthatatlan időpontig.
Póló méreteink kínai mértékrendszerrel xxxl és m méret asszem. Nekem elég, ha rá van "firkálva", hogy HWSW klub RULEZ! Grimasz tiltva? Mert az is jó lenne. :cool:
Ha kész a gép Ipaq /aki most épp a flex-el ismerteti meg a házát! :confused:/ is hozzá fog szólni. Legalább is azt igérte.
idézet:
Szoval, eljen majus 11, a HWSW innni megy! (regi orosz nepdalbol forditotta es modernizalta : a WAgner Ur, nyelvesz es mufordito) [/quote] :D
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#496 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 12:53

idézet:
Ezt írta cfodor:
...
(bár a szél ellen azért ő is tehetne vmit a következő alkalomra :)
[/quote].

Hát szél ellen lehet... de nem érdemes, mert te iszod meg a levét.
¤

#497 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 17:17

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Es szeretnem, ha egy bigfoot fenykepe lenne rajta! :D

[/quote]

Dögölj meg! Igyál Te vizet!

#498 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 18:47

Csalódottan vettük tudomásul, hogy a szakszerű szerelőgárda és évtizedes tapasztalat ellenére, mély fájdalommal búcsút kellett mondanunk legkedvesebb processzorunknak. Nyugodj békében AMD XP 1700+! :(
Síremlékére felvéssük, hősi halált halt a vízhűtés rejtelmeinek kiismerése közben. :D
A kisker saját halottjának tekinti, :D
/örömmel vették tudomásul az üzletben, hogy a garancia ideje még közel sem járt le./ így temetéséről ők gondoskodnak! :D
Ilyen módon tudatom az érintettekkel, hogy Ipaq hozzászólása késni fog egy cseppet ...
Pótproci tesztelése folyamatban ...
Hogy milyen silány minőségű ez az AMD! :confused:

Az igazság kedvéért közölnöm kell, hogy a halálesethez a vízhűtésnek köze nem volt!!!

[ 2002. április 22.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#499 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 19:33

idézet:
Ezt írta turboboszi:
:(
Síremlékére felvéssük, hősi halált halt a vízhűtés rejtelmeinek kiismerése közben. :D

Az igazság kedvéért közölnöm kell, hogy a halálesethez a vízhűtésnek köze nem volt!!!
[ 2002. április 22.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

tudom, hogy nem illik egy hölggyel kötekedni, de némi ellentmondás feszül itten.

#500 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 19:59

Valami átok ül rajtunk?

Először az én moncsimban halt meg a sorkimenő, utána Rozoga gépét vitte el a táp, most meg Ipaq procija...

Szvsz a szalonnában lehetett vmi... vagy a Vilmosban... :eek: :confused:

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.