HWSW Klub kellene
Elküldve: 2002. 04. 22. 20:36
idézet:
Ezt írta perzecutor:
tudom, hogy nem illik egy hölggyel kötekedni, de némi ellentmondás feszül itten.[/quote]
Az utolsó mondat utólag került oda.
A kiigazítást a humorosság rovására néha le köll írni,
hiába poéngyilok.
Ha nem került volna oda, visszavontad volna a hűtéspróbát!
Azt pediglen ki nem hagynám!![]()
Elküldve: 2002. 04. 22. 22:14
idézet:
Ezt írta cfodor:
Valami átok ül rajtunk?
Először az én moncsimban halt meg a sorkimenő, utána Rozoga gépét vitte el a táp, most meg Ipaq procija...
Szvsz a szalonnában lehetett vmi... vagy a Vilmosban...:confused:[/quote]
húha, lehet hogy lenne ha mégse mennék? még a kedvenc "hardverem" (Amazon) meghibásodna? ezt nem kockázatnám meg inkább
De azért igyekszem ott lenni 11-én!
Elküldve: 2002. 04. 23. 01:11

De telleg. Eddig meg minden osszejott, uuuuuugy sajnalom...

Amugy van egy keves gond az AMD-k korul, az teny, es itt most elmeselek egy vicces kis sztorit, ami pont most ert veget.
Szoval, baratom vett (reszben az en tanacsomra) anno egy KG7-et egy 1.33Gigas TB-vel (meg nem volt XP). Aztan egy ido utan elszallt a rendszer. Elotte mar sokat fagyott, es mondtam neki, hogy vigye vissza, ne jatszon vele, de o addig probalkozott, amig be nem egett. Fekete volt a proci. Vett egy masikat, mert nem ervenyesitettek a garanciat... Az is beegett. Sajnos kozben nem igazan beszeltunk, kozben egy masik baratja intezte a dolgokat. Es azt talaltak ki, hogy vannak tapok, amelyek ilyen hibakat generalnak. Ebben lehet vmi, de szvsz azt mondtam, dobja vissza a lapot, mert az a gond. Szerencsere hallgatott ram, elvitte a procikat es a lapot. Kiderult, hogy szar a lap, a procik viszont teljesen jok!!! Bar a szinuket nehez levakarni, de semmi bajuk nincsen. Probaltam itthon is, es semmi galibat nem okozott, nem halt meg a lapom...

Najo. Ez volt az ejszakai remmese, jo vegkifejlettel...

IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)
Elküldve: 2002. 04. 23. 11:44
Mert na ná, hogy nem tudom a saját jelszavamat így hírtelen. Csak azért írok, nehogy azt higgyétek, hogy elhanyagolom a becses lelkivilágotokat!

Na szóval a sztori röviden. Az a szívás oka, hogy a vízhűtésnél, kb 15 fok különbség van a víz és a proci között. Ezt kellene 10 alá lefaragni. Másik gépben ugyanez a blokk simán jó. Nálam nem fekszik fel rendesen (gondolom) valamiért. Így sem tragikus, mert 2 óra CPU Burn után 45-47 fok között van, viszont léghűtéssel (Titan) ugyanezzel a teszttel kb 5 azaz öt perc alatt 50 (!!) fok volt, itt le is állítottam. Szóval a különbség szembeszökő, de még nem az igazi, ezen munkálkodunk a haverral. Ráadásul közben egy baleset is történt, este kikapcsnál minden ok, reggel bekapcs, proci halott. Közben ki sem lett véve. Szóval 1-2 nap csúszás várható a csere miatt, de szerencsére garis volt (1700+). Na most itt tartunk. Remélem ma megkapom az új procimat, és minden oké. Aztán eljes erővel szervezzük a Klub no.2-t
Elküldve: 2002. 04. 23. 13:21
idézet:
Ezt írta cfodor:
Valami átok ül rajtunk?
Először az én moncsimban halt meg a sorkimenő, utána Rozoga gépét vitte el a táp, most meg Ipaq procija...
Szvsz a szalonnában lehetett vmi... vagy a Vilmosban...:confused:[/quote]
Chris, ha így áll a dolog, lemondom a jelentkezésemet
Örülök, hogy a gépem jelenleg működőképes, és csak egy Windows újratelepítést kellett két év után megejteni rajta.(Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gépben ez alatt a két év alatt több alkatrész fordult meg, mint amennyi gyárilag van benne
)
---------------------
Hmmmmm......
Wick
Elküldve: 2002. 04. 23. 15:34
Még egy utolsó vízhűtésel foglalkozó beírás, aztán már nem untatlak benneteket ezzel!
Azt hiszem a probléma megoldódott. Tényleg banális hiba volt! A hőmérő amivel a vizet mértük, 40-50 fokos forró víznél is 24-26 fokot mutatott!
Kis hiba, nagy szívás!

[ 2002. április 23.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 24. 00:31
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Helyett ipaq
Még egy utolsó vízhűtésel foglalkozó beírás, aztán már nem untatlak benneteket ezzel!
Azt hiszem a probléma megoldódott. Tényleg banális hiba volt! A hőmérő amivel a vizet mértük, 40-50 fokos forró víznél is 24-26 fokot mutatott!
Kis hiba, nagy szívás!
[ 2002. április 23.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Tehat, mik a valos adatok??
Kepzeljetek, a Hoembert nem birtam becsalogatni a klubba.![]()
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)
Elküldve: 2002. 04. 24. 05:55
idézet:
Ezt írta aWagnerUr:
Tehat, mik a valos adatok??
[/quote]
Alapjárat (idle), csak inernet) 2 óra után: 36-38°C
Full terhelés (CPU Burn) 2óra után: 43-45°C
Ezt az utóbbi progit próbáljátok ki léghűtéssel, hogy érthető legyen a különbség! Nálam léghűtéssel 5 perc múlva 50°C, itt abbahagytam. [url="http://"http://users.ev1.net/~redelm/"]>>INNEN<<[/url] tölthető le, 2039Kb.
[ 2002. április 24.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 24. 06:49
idézet:
Ezt írta ipaq:
Full terhelés (CPU Burn) 2óra után: 43-45°C
Ezt az utóbbi progit próbáljátok ki léghűtéssel, hogy érthető legyen a különbség! Nálam léghűtéssel 5 perc múlva 50°C, itt abbahagytam. [url="http://"http://users.ev1.net/~redelm/"]>>INNEN<<[/url] tölthető le, 2039Kb.
[/quote]
SZVSZ én a full terhelést mindig az RC5 klienssel csinálom....
Elküldve: 2002. 04. 24. 17:54
idézet:
Ezt írta perzecutor:
több tonna sültkrumpli lesz. meg zsiros kenyér. aki ezek után ki akar menni a vad természetbe, magára vessen.[/quote]
Nem lehet az olyan vad május közepén.
Sültkrumplit imádom, de a szalonnát /legalábbis szabad tűzön/ nem tudok itthon előállítani. Panelház rulez!![]()
Még parkettám sincs. Nálad viszont van ...
=Ha a természet vad, bent sütünk! Maximum több vilmost veszünk, hogy ne ellenkezz annyira!![]()
És akkor már azt szerelhetünk, amit akarunk!!!![]()
Elküldve: 2002. 04. 24. 20:10
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Nem lehet az olyan vad május közepén.
Sültkrumplit imádom, de a szalonnát /legalábbis szabad tűzön/ nem tudok itthon előállítani. Panelház rulez!![]()
Még parkettám sincs. Nálad viszont van ...
=Ha a természet vad, bent sütünk! Maximum több vilmost veszünk, hogy ne ellenkezz annyira!![]()
És akkor már azt szerelhetünk, amit akarunk!!![/quote]
hmmm.... na most irtam valamit, amiben volt ilyen hogy, a pénz számolva, stb...
de inkább kitöröltem, mert perzecutorné is igen agressziv asszonyi .... személy, szal, inkább nem. Meg kell barátkoznom azzal a gondolattal, hogy a kalap ugyan rajtam van, de igy is elférek a szönyeg alatt.
Ipaq: tegyél ugy mintha megvédenél.
Elküldve: 2002. 04. 24. 22:42
Gépátépítés volt nálam, / Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation/ Haza vágta a a deszkát, meg a vinyót.
Na szal, van jelenleg raktáron cirka 250 db póló. Keki színű. A HWSW szitát megcsináltam. Az má nem köll. Bal elöl, felül lesz. Viszont egyéb ötleteket szívesen fogadok, ha van. Nekem van egy , azon c.fodor sokáig röhögött.
Nagyon gyík a forgalom a topicban, egyébiránt.....
Fel kéne hívni a nép figyelmér reá, akkor esetleg újak is bekapcsolódnának. A házigazdák tüntetõleg kerülik a topicot, ami ugye nem szép tõlük...

Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------
Elküldve: 2002. 04. 25. 04:36
[QB]Hali nép.
Gépátépítés volt nálam, / Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation.
mult héten pont az orrom elött zárták le a zsaruk a Soroksári utat, és békésen elvánszorgott az orrom elött többezer VW bogár laza 20-30 percen keresztül. Pont siettem volna valahová.a mobilom meg lemerült.
Isten nem ver bottal.

Elküldve: 2002. 04. 25. 08:46
idézet:
Ezt írta Rozoga:
Viszont egyéb ötleteket szívesen fogadok, ha van. Nekem van egy , azon c.fodor sokáig röhögött.[/quote]
Oszd +velünk, a jó hangulat sohasem árt.
A házigazdik pedig jelentkeznek, mihelyst olyat írunk, amit moderálni kell. Próbálkozzunk?![]()
Pezecutor!
Ipaq installal van elfoglalva, mivel még mindig ragaszkodik a billgates féle rendszerekhez. Perzecutornénak pedig üdvözletem!![]()
Elküldve: 2002. 04. 25. 11:49
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Oszd +velünk, a jó hangulat sohasem árt.
A házigazdik pedig jelentkeznek, mihelyst olyat írunk, amit moderálni kell. Próbálkozzunk?![]()
[/quote]
Rozoga már megtette:
idézet:
Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation. [/quote]![]()
Elküldve: 2002. 04. 25. 11:56
Egy kis politika sokkal gyorsabb hatást váltana ki!

Elküldve: 2002. 04. 25. 12:02
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Ez már elsőben is kötőszó, nem jártál általános suliban mostanában!
Egy kis politika sokkal gyorsabb hatást váltana ki![/quote]
Ha vki itt kezd nekem politizálni, akkor lépek. Végleg.![]()
Elküldve: 2002. 04. 25. 13:03
idézet:
Ezt írta cfodor:
Ha vki itt kezd nekem politizálni, akkor lépek. Végleg.[/quote]
csatlakozom. a cél nem szentesíti az eszközt.
speciel nekem elég a Ti társaságotok is ittpedig nem tudok róla, hogy kisigényű lennék.
Elküldve: 2002. 04. 25. 13:27
Rozoga: van egy eladó nagyon jó állapotban lévó tápom(szintén vargáné)csak,hogy ugyanolyan legyen,mint eddig volt!