HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:36

idézet:
Ezt írta Zso2:

Az előbb még degukról volt szó, bocsesz... Azoknak király hely volt. Akkor kérj mást, azt igazán nem kívánom, hogy szegény leguán (mi is a neve????) kockásra evolucionálja magát.
[/quote]

Akkor most jöjjön az 500. hozzászólásom: HWSW KLUB RULEZ !!!!! :cool:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#462 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:40

idézet:
Ezt írta shr:
[QB]Zso2, kösz az infóért! lelkes kis írásaid vannak.
jó arcnak tűnsz, mint ahogy itt a klubban mindannyian azok vagyunk. szerénységben sem maradsz el. ha inni is szeretsz, az istenek is közénk teremtettek!
[/quote]

:) Mintha hájjal kenegetnének... IGEN, IGEN, IGEN!!! EZ AZ ÉN TÁRSASÁGOM!

Csupa kifinomult úriember és úrhölgy...

Az ivásról: Igazsághoz hozzátartozik, hogy én ha iszom, akkor csk és kizárólag nagykorúakkal próbálok kezdeni. De legalábbis nem kiskorúakkal. Mondjuk egy 15 éves már döfi. Szóval az elvem: minőséget a minőségnek! (Mivel enmagamat minőséginek tartom :) )
Ajhééé!!!

#463 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 16:52

idézet:
Ezt írta Zso2:

[/quote]

LOL! :D :D :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#464 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 17:02

idézet:
Ezt írta Zso2:

[/quote]

hm... most nem sértődöm meg, túl jól érzem magam.
de magamat sehogyan sem tudom besorolni egyik csapatba se.
sebaj =)
hm, de jó itt köztetek. pedig ez még csak nem is élő...
hajajj, olyan bulit még nem látott Zámoly, amilyet mi csapunk, ugye? :) van enyhe jós képességem, csak nehéz kibogozni a határtalan optimizmusom közül, amibe a remek hangulat sodor.

#465 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 17:11

ööö ... a lónak istál kell, nem csűr :)

de olyan k messze nem megyek lóval, max ha egy nappal korábban indulok :) max a macskákat viszem ilyen távra, bár a kisebbik végig ordítaná az utat, és egy 70 km hosszú ordítás az nagyon fárasztó lenne neki ...

[ 2002. április 18.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ]

#466 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 19:54

Kaptam egy enyhén rosszalló mailt (de azért barátságosat), hogy miért nem szólok hozzá?
Nos akkor erre a felkérésre válaszul, ahogyan én látom:
Én örülök és megtiszteltetésnek veszem Zso felajánlását!

De (mert mindig van de), én nem tudom a magam és persze feleségem (aki új és nem tudná még: Ő a Turboboszi) részéről sem elfogadni ezt a meghívást. Nálunk egy 12 éves gyerek eleve kizárja a dolgot, elvinni sem és itthonhagyni sem tudjuk ennyi időre. Azt hiszem ez érthető. A másik fele pedig, hogy ez a klub eredetileg egy mindenkinek könnyen elérhető 1 délutáni elfoglaltságnak indult, szerintem ez is hozzájárult az ötlet sikerességéhez. (Ráadásul sokkal nehezebb összehozni az emberek különféle elfoglaltságai miatt is). Az még belefér, hogy időnként (mondjuk a jubileumi 6. és 12. hónapban egy ilyen helyszínt választunk, de alapesetben én azt gondolom, maradnunk kellene perzecutornál. Én bár szivesen bohóckodom vele, de abszolute alkalmatlan vagyok 2-3 napos ivásra. Nem is nagyon szeretném, és nem is lenne ez már ugyanaz a dolog megítélésem szerint.
Sajnálom hogy másképp látom mint Ti!
Miután kifejtettem a véleményem, kérlek benneteket szóljatok hozzá, mert amit leírtam az csak kettőnk véleménye és itt Ti számítotok!
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#467 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 21:15

Szerintem tökmindegy,hogy hol van,mert ha valaki el akar menni az megoldja és ott is lesz!
Másrészt nem kötelező lerészegedni(Nem beszóni)
Harmadrészt szerintem,ha egész hétvégés lenne a dolog,akkor lenne egy "szakmai nap" :) és egy levezető nap... (vagy ezt én sem gondoltam komolyan? :) )szóval egy napra/délutánra mindenki tudna rá időt szakítani,akinek meg van kedve a "haladó alkoholtúrához" az meg maradna éjszakára/másnapra is!
Ui.:A Többiek nem szólnak hozzá???
Remélem nem fogalmaztam rosszul!

HWSW KLUB RULEZ!

#468 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 21:57

idézet:
Ezt írta Freetz:
Szerintem tökmindegy,hogy hol van,mert ha valaki el akar menni az megoldja és ott is lesz!
Másrészt nem kötelező lerészegedni(Nem beszóni)
Harmadrészt szerintem,ha egész hétvégés lenne a dolog,akkor lenne egy "szakmai nap" :) és egy levezető nap... (vagy ezt én sem gondoltam komolyan? :) )szóval egy napra/délutánra mindenki tudna rá időt szakítani,akinek meg van kedve a "haladó alkoholtúrához" az meg maradna éjszakára/másnapra is!
Ui.:A Többiek nem szólnak hozzá???
Remélem nem fogalmaztam rosszul!

HWSW KLUB RULEZ!
[/quote]

"gyors" a kezed. most vegyél elö egy sört, és olvasd el mégegyszer, majd mégegyszer, de lassabban, amit ipaq utojára irt.
Business as usual. We fucked up everything.

#469 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 22:13

Hüpp! Rosszat montam? :confused:
Nem azt mondtam,hogy MINDIG így kellene lennie,de ha felajánlanak egy helyet(ahol estleg-de nem feltétlen- több napig is lehetne maradni) meg lehetne fontolni a dolgot.
Másrészt nemhiszem,hogy örülnél neki,hogy mindig nálad,nálatok legyünk az X-edik alkalom után.
Ha megint rosszul értelmeztem az írottakat,akkor valaki homályosítson fel please! :)(ennyire nehézfelfogású lennék? :confused:
Ui.:elolvastam még egy párszor,de nekem ugyan az marad a lényeg(bár lehet,hogy félreértem az egésszet,ha így van akkor bocsi én nemszóltam meg egyébként is mi az hogy csőfogó?

:D :D :D

#470 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 22:21

Megint elolvastam!
Asszem kezd derengeni a dolog,de már nem merem leírni nehogy kiküldje valaki megint azokat a fehér köpenyes bácsikat!A múltkor is jöttek azzal az érdekes (ámbár igen szűk)kabáttal!!!
Asszem lefexek,mert kezdek becsavarodni... :D

#471 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 18. 22:24

idézet:
Ezt írta Freetz:
Megint elolvastam!
Asszem kezd derengeni a dolog,de már nem merem leírni nehogy kiküldje valaki megint azokat a fehér köpenyes bácsikat!A múltkor is jöttek azzal az érdekes (ámbár igen szűk)kabáttal!!!
Asszem lefexek,mert kezdek becsavarodni... :D
[/quote]
hoznak beöntő és öblítő készletet is.
a hét közepe is "hosszú" volt :D

#472 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 18. 23:48

idézet:
Ezt írta ipaq:
Kaptam egy enyhén rosszalló mailt (de azért barátságosat), hogy miért nem szólok hozzá?
Nos akkor erre a felkérésre válaszul, ahogyan én látom:
Én örülök és megtiszteltetésnek veszem Zso felajánlását!

De (mert mindig van de), én nem tudom a magam és persze feleségem (aki új és nem tudná még: Ő a Turboboszi) részéről sem elfogadni ezt a meghívást. Nálunk egy 12 éves gyerek eleve kizárja a dolgot, elvinni sem és itthonhagyni sem tudjuk ennyi időre. Azt hiszem ez érthető. A másik fele pedig, hogy ez a klub eredetileg egy mindenkinek könnyen elérhető 1 délutáni elfoglaltságnak indult, szerintem ez is hozzájárult az ötlet sikerességéhez. (Ráadásul sokkal nehezebb összehozni az emberek különféle elfoglaltságai miatt is). Az még belefér, hogy időnként (mondjuk a jubileumi 6. és 12. hónapban egy ilyen helyszínt választunk, de alapesetben én azt gondolom, maradnunk kellene perzecutornál. Én bár szivesen bohóckodom vele, de abszolute alkalmatlan vagyok 2-3 napos ivásra. Nem is nagyon szeretném, és nem is lenne ez már ugyanaz a dolog megítélésem szerint.
Sajnálom hogy másképp látom mint Ti!
Miután kifejtettem a véleményem, kérlek benneteket szóljatok hozzá, mert amit leírtam az csak kettőnk véleménye és itt Ti számítotok!
[/quote]

Abszolute megertem, bar nekem meg nincs szerencsem ilyesfajta akadalyozo tenyezohoz. Megaztan, bar ezt nyilvan nehezen hiszitek el, nekem sem kell innom, hogy el birjak viselni veletek egy hetveget, egyszeruen csak imadom a palinkat... :)

De en is azon a velemenyen vagyok, hogy ez legyen egy delutani/esti buli egyenlore, bar a mindenki szamara konnyen elerhetovel azert vitatkoznek! :D

Szoval, eljen majus 11, a HWSW innni megy! (regi orosz nepdalbol forditotta es modernizalta : a WAgner Ur, nyelvesz es mufordito)

Khmm... na, ki van meg ebren??
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#473 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 19. 00:01

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Abszolute megertem, bar nekem meg nincs szerencsem ilyesfajta akadalyozo tenyezohoz. Megaztan, bar ezt nyilvan nehezen hiszitek el, nekem sem kell innom, hogy el birjak viselni veletek egy hetveget, egyszeruen csak imadom a palinkat... :)

De en is azon a velemenyen vagyok, hogy ez legyen egy delutani/esti buli egyenlore, bar a mindenki szamara konnyen elerhetovel azert vitatkoznek! :D

Szoval, eljen majus 11, a HWSW innni megy! (regi orosz nepdalbol forditotta es modernizalta : a WAgner Ur, nyelvesz es mufordito)

Khmm... na, ki van meg ebren??
[/quote]
taps... :cool:

#474 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 00:20

idézet:
Ezt írta joe39:

taps... :cool:
[/quote]

XXXIX. Joseph! Gratulalunk, ma on az utolso, aki elobb fexik le, mint en! :D Hulye vindovs nem akar felmenni... :mad:
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#475 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 05:34

Perzecutor!
(most ratettem az egeret a vinyora, vajon hogyan reagalnak?)
ha szabad javasolnom shr 1800+ palominojat a celra, mar ha O is belemegy :)
fut is, keznel is van pesten, hazat se kell cipelni, sztm idealis!
sztem Ot epp elegge erdekli, mit lehet vele kezdeni, es mellesleg az en oldalam
is furja, nehogy mar ne birjon annyit mint az en 1700+ lovam, ami igazan
kellemes peldany, hala a Magassagosnak, aki a maga hasonlatossagara engem is
megteremtett =))) (latod, Nau, nekem is van lovam, sot meg teliverem is lehet
=) 1ebkent, mielott kerdeznetek, miert titulalom en az xp-t lonak, gyorsan
leirom: anyam lekuldott steel-regenyekert a konyvtarba, s mit latok:
az 1ik cime epp palomino. megvartam h anyam elolvassa, aztan megkerdeztem:
- mi az a palomino?
- 1 lo. - valaszolta o.

szoval ennyivel is bolcsebb lettem.
azt hiszem, ezuton is nekiitelnem a vizhutest, ha senkinek nincs kifogasa
ellene =) (es persze, ha reggel ota nem szuletett egyeb +1ezes, meg ha ofcz ha
Szte is jo) aztan persze nekem is kell 1 vmikor, nyar lesz, meleg, mi lesz
szegeny allat kilogo nyelvvel tapossa a ghz-eket, eddig a legtobb 47 fok volt
rajta, ami reasonable sztm, de mi lesz kesobb...? es 1altalan, mi a fenet mer
a k7s5a? mind1, innen mar tul szakmai :)
addig is igyexem vmi gyumolcslebe folytani eziranyu banatom =)

az ekezetek hianyarol: az van. elore irom meg, es igy. na =)
ne legyen sok a netszamla.

most pl. vizsgamunkat kene irnom.
haladgatok vele, de nem igazan ugy, ahogy kene...
sztem eleg baj ez!

hwsw polo? hm, szabad oiat kerni, rendelni? asszem L-est es XL-est vegyesen
hordok, kedvencem a hosszu L-es feketeben, az slankit legjobban =)
(miert kell nekem hizni, ha nem tamolygok az ehsegtol? de hujen vagyok
+szerkesztve!)

hwsw 7vege? videkorszag, sot zamoly? gyerekek, zamoly ittvan a szomszedban,
jajdejo :))) zamolyon volt tan az, ahol 1 oszttarsam eltorte a karjat, es
1/4ora alatt ert oda a mento fehervarrol. szoval ha kell, kozel a segitseg =)
de ne hagyjatok h elvigyenek a detoxikaloba! bajtarsiassag, elvtarsak! =)))

[lehet keson kene elkuldenem, h sokat kapjak a ma esti termesbol!]

s, huha, miket nem hallok? degu itthonmarad! cfodor, mit tud 1 ilyen leguan? es mekkorara no vizhutessel? es arra gondoltal, ha odaragasztod, nem esik le? amugy szeretem a demokraciat es az eselyegyenloseget: ne zarjunk ki senkit a hegesztesbol, pusztan azert, mert az illeto tortenetesen lo
;)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#476 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 05:38

Még 1 gzors kérdés:
hogzan tudom +változtatni ay aláírásomat
(magzar billentzűyet, de majd átpatchelem!)

ja, nem most fexem le
;) én koránkelő vagzok...
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#477 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 06:34

ha lesz póló akkor nekem XXL kéne, remélem az nem lesz kicsi :) ha lóval megyek akkor neki, egy női, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL-es :D

A lovat bizony ki kéne hagyni a hegesztésből nem azért mert ő egy ló, hanem azért mert én k agresszív tudok ám lenni ha valaki mindenféle oda nem illő eszközökkel közeledik a kicsimhez!

A lovamhoz répával és almával lehet közeledni, de azt is csak étkezés céljából lehet neki átnyújtani :)

[ 2002. április 19.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ]

#478 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 08:20

idézet:
Ezt írta alvaro:
Még 1 gzors kérdés:
hogzan tudom +változtatni ay aláírásomat
(magzar billentzűyet, de majd átpatchelem!)
[/quote]

Adatok /minden lap tetején/ -> Adatok szerkesztése -> mindent átállíthatsz
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#479 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 08:55

üdv népek. pár dolog gyorsan:
NauTiLUS: jójó, nem csűr, de a csűr jól hangzik, istálló meg nem kell üde nyáron, azt mondtad, ellegelget. egy jó csűrben remekül elvan, már ha jut neki is hely az termények mellett.
nehogy már ne tudjam, mi az a csűr :) amúgy írtam, ami jött, olykor sebességre optimalizálok és feelingre, a tartalmat kissé háttérbe szorítva.
különben püspökladányi parasztcsaládból származom, van is ott még egy helyes kis vályogházunk :)
lovunk is volt természetesen anno. mintegy 30 évvel születésem előtt, de anyám oly átéléssel mesélt róla, hogy szinte saját emlék. Csillag volt a dicső állat neve (akit senki oktondi ne nevezzen ugyebár paripának, mert az más), s versenylói képességekkel rendelkezett, legalábbis a faluban megállta a helyét. roppant büszke jószág volt, s nem hagyta, hogy lerombolják a presztízsét. sosem hagyta, hogy megelőzzék. ha paták dobogását hallotta maga mögött, kapta a kocsit és belehúzott. ekkor engedelmességi mutatója azonosan 0 értékre zuhant.

idézet:
Ezt írta alvaro:
szegeny allat kilogo nyelvvel tapossa a ghz-eket, eddig a legtobb 47 fok volt
rajta, ami reasonable sztm, de mi lesz kesobb...?
[/quote]

Alvaro, Neked ez a max? az enyém mintha jobban melegedne :(
ma reggel képes volt 48-49 lenni.
egész éjjel ment, modokkal, tehát terhelés az nem jellemző. szoftveres hűtés nem volt rajta, húzva nem volt...
hát ez van.

az enyhe helyszíni vitához hozzászóljak vajh?
hm, szerintem az úgy OK lenne, hogy lennének kis délutáni csevelyek, meg olykor a hétvégés :) hogy milyen arányban és sűrűséggel, az a vállalkozó kedvtől meg egyebektől függne...
többet nem írok e témában, mert olyasmiket írnék, csak bővebben és kifejtősebben, mint Freetz, aki fogalmam nincs mit olvasott félre velem együtt... Zámoly egy szolid kis kirándulásnak is felfogható, a gyerek ellenne a degukkal =), nem kell ám sok nap ivászat. de ez csak halvány megjegyzés lett volna részemről, mert ha nem, akkor nem, persze, én teljes mértékben támogatom az apróbb hwsw klubdélutánokat is :)

#480 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 19. 19:00

Csak annyit: nem erőszak a disznótor. Persze, lehet akár "csak" 1 délutános bulit is csapni, és aki akar (és tud), marad tovább, aki nem, az megy.

Egyébként a lónak is találunk helyet, a teleháztól cca. 500m-re van egy NAGY istálló....

Azzal is egyetértek, hogy egyenlőre maradhatnak a kis délutáni összeröffenések, amíg annyira kiismerjük egymást (de jó, hogy ezt pont én, írom, aki még egyikőtöket sem ismeri szeméylesen :) ), hogy egy ilyen hosszabb dologra benevezzünk. Szóval teleház van, és mihelyst igény van rá, kihasználható.

Szerelni is lehet, mindig van min. 1 rosz gép.....
Ajhééé!!!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.