HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 22. 20:21

itten meg egy 40-es maxtor, ha elég rosszul áll a szénám :(

#502 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 22. 20:36

idézet:
Ezt írta perzecutor:
tudom, hogy nem illik egy hölggyel kötekedni, de némi ellentmondás feszül itten.[/quote]

Az utolsó mondat utólag került oda.
A kiigazítást a humorosság rovására néha le köll írni,
hiába poéngyilok.

Ha nem került volna oda, visszavontad volna a hűtéspróbát!
Azt pediglen ki nem hagynám! :D
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#503 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 22. 22:14

idézet:
Ezt írta cfodor:
Valami átok ül rajtunk?

Először az én moncsimban halt meg a sorkimenő, utána Rozoga gépét vitte el a táp, most meg Ipaq procija...

Szvsz a szalonnában lehetett vmi... vagy a Vilmosban... :eek: :confused:
[/quote]

húha, lehet hogy lenne ha mégse mennék? még a kedvenc "hardverem" (Amazon) meghibásodna? ezt nem kockázatnám meg inkább :)

De azért igyekszem ott lenni 11-én!

#504 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 23. 01:11

Nekem minden tokeletesen mukodik. Lehet, hogy nem is vagyok tagja a klubnak??? :D

De telleg. Eddig meg minden osszejott, uuuuuugy sajnalom... :)

Amugy van egy keves gond az AMD-k korul, az teny, es itt most elmeselek egy vicces kis sztorit, ami pont most ert veget.

Szoval, baratom vett (reszben az en tanacsomra) anno egy KG7-et egy 1.33Gigas TB-vel (meg nem volt XP). Aztan egy ido utan elszallt a rendszer. Elotte mar sokat fagyott, es mondtam neki, hogy vigye vissza, ne jatszon vele, de o addig probalkozott, amig be nem egett. Fekete volt a proci. Vett egy masikat, mert nem ervenyesitettek a garanciat... Az is beegett. Sajnos kozben nem igazan beszeltunk, kozben egy masik baratja intezte a dolgokat. Es azt talaltak ki, hogy vannak tapok, amelyek ilyen hibakat generalnak. Ebben lehet vmi, de szvsz azt mondtam, dobja vissza a lapot, mert az a gond. Szerencsere hallgatott ram, elvitte a procikat es a lapot. Kiderult, hogy szar a lap, a procik viszont teljesen jok!!! Bar a szinuket nehez levakarni, de semmi bajuk nincsen. Probaltam itthon is, es semmi galibat nem okozott, nem halt meg a lapom... :) Amugy azt is javasoltam, dobjon ki plusz par ezret egy stabil tapra, az sosem art.

Najo. Ez volt az ejszakai remmese, jo vegkifejlettel... :)
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#505 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 23. 11:44

Helyett ipaq
Mert na ná, hogy nem tudom a saját jelszavamat így hírtelen. Csak azért írok, nehogy azt higgyétek, hogy elhanyagolom a becses lelkivilágotokat! :D
Na szóval a sztori röviden. Az a szívás oka, hogy a vízhűtésnél, kb 15 fok különbség van a víz és a proci között. Ezt kellene 10 alá lefaragni. Másik gépben ugyanez a blokk simán jó. Nálam nem fekszik fel rendesen (gondolom) valamiért. Így sem tragikus, mert 2 óra CPU Burn után 45-47 fok között van, viszont léghűtéssel (Titan) ugyanezzel a teszttel kb 5 azaz öt perc alatt 50 (!!) fok volt, itt le is állítottam. Szóval a különbség szembeszökő, de még nem az igazi, ezen munkálkodunk a haverral. Ráadásul közben egy baleset is történt, este kikapcsnál minden ok, reggel bekapcs, proci halott. Közben ki sem lett véve. Szóval 1-2 nap csúszás várható a csere miatt, de szerencsére garis volt (1700+). Na most itt tartunk. Remélem ma megkapom az új procimat, és minden oké. Aztán eljes erővel szervezzük a Klub no.2-t
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#506 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 23. 13:21

idézet:
Ezt írta cfodor:
Valami átok ül rajtunk?

Először az én moncsimban halt meg a sorkimenő, utána Rozoga gépét vitte el a táp, most meg Ipaq procija...

Szvsz a szalonnában lehetett vmi... vagy a Vilmosban... :eek: :confused:
[/quote]

Chris, ha így áll a dolog, lemondom a jelentkezésemet :D
Örülök, hogy a gépem jelenleg működőképes, és csak egy Windows újratelepítést kellett két év után megejteni rajta. :) (Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gépben ez alatt a két év alatt több alkatrész fordult meg, mint amennyi gyárilag van benne ;) )

---------------------
Hmmmmm......
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#507 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 23. 15:34

Helyett ipaq
Még egy utolsó vízhűtésel foglalkozó beírás, aztán már nem untatlak benneteket ezzel!
Azt hiszem a probléma megoldódott. Tényleg banális hiba volt! A hőmérő amivel a vizet mértük, 40-50 fokos forró víznél is 24-26 fokot mutatott!
Kis hiba, nagy szívás! :D

[ 2002. április 23.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]

#508 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 24. 00:31

idézet:
Ezt írta turboboszi:
Helyett ipaq
Még egy utolsó vízhűtésel foglalkozó beírás, aztán már nem untatlak benneteket ezzel!
Azt hiszem a probléma megoldódott. Tényleg banális hiba volt! A hőmérő amivel a vizet mértük, 40-50 fokos forró víznél is 24-26 fokot mutatott!
Kis hiba, nagy szívás! :D

[ 2002. április 23.: turboboszi szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Tehat, mik a valos adatok?? :)

Kepzeljetek, a Hoembert nem birtam becsalogatni a klubba. :(
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#509 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 24. 05:55

idézet:
Ezt írta aWagnerUr:

Tehat, mik a valos adatok?? :)
[/quote]

Alapjárat (idle), csak inernet) 2 óra után: 36-38°C
Full terhelés (CPU Burn) 2óra után: 43-45°C

Ezt az utóbbi progit próbáljátok ki léghűtéssel, hogy érthető legyen a különbség! Nálam léghűtéssel 5 perc múlva 50°C, itt abbahagytam. [url="http://"http://users.ev1.net/~redelm/"]>>INNEN<<[/url] tölthető le, 2039Kb.

[ 2002. április 24.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#510 Felhasználó inaktív   __zso2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 24. 06:49

idézet:
Ezt írta ipaq:

Full terhelés (CPU Burn) 2óra után: 43-45°C
Ezt az utóbbi progit próbáljátok ki léghűtéssel, hogy érthető legyen a különbség! Nálam léghűtéssel 5 perc múlva 50°C, itt abbahagytam. [url="http://"http://users.ev1.net/~redelm/"]>>INNEN<<[/url] tölthető le, 2039Kb.
[/quote]

SZVSZ én a full terhelést mindig az RC5 klienssel csinálom....
Ajhééé!!!

#511 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 24. 17:54

idézet:
Ezt írta perzecutor:
több tonna sültkrumpli lesz. meg zsiros kenyér. aki ezek után ki akar menni a vad természetbe, magára vessen.[/quote]
Nem lehet az olyan vad május közepén.
Sültkrumplit imádom, de a szalonnát /legalábbis szabad tűzön/ nem tudok itthon előállítani. Panelház rulez! :(
Még parkettám sincs. Nálad viszont van ...
=Ha a természet vad, bent sütünk! Maximum több vilmost veszünk, hogy ne ellenkezz annyira! :D
És akkor már azt szerelhetünk, amit akarunk!!! :D

#512 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 24. 20:10

idézet:
Ezt írta turboboszi:

Nem lehet az olyan vad május közepén.
Sültkrumplit imádom, de a szalonnát /legalábbis szabad tűzön/ nem tudok itthon előállítani. Panelház rulez! :(
Még parkettám sincs. Nálad viszont van ...
=Ha a természet vad, bent sütünk! Maximum több vilmost veszünk, hogy ne ellenkezz annyira! :D
És akkor már azt szerelhetünk, amit akarunk!!! :D
[/quote]

hmmm.... na most irtam valamit, amiben volt ilyen hogy, a pénz számolva, stb...
de inkább kitöröltem, mert perzecutorné is igen agressziv asszonyi .... személy, szal, inkább nem. Meg kell barátkoznom azzal a gondolattal, hogy a kalap ugyan rajtam van, de igy is elférek a szönyeg alatt.

Ipaq: tegyél ugy mintha megvédenél.
Business as usual. We fucked up everything.

#513 Felhasználó inaktív   adansonii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 24. 22:42

Hali nép.

Gépátépítés volt nálam, / Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation/ Haza vágta a a deszkát, meg a vinyót.
Na szal, van jelenleg raktáron cirka 250 db póló. Keki színű. A HWSW szitát megcsináltam. Az má nem köll. Bal elöl, felül lesz. Viszont egyéb ötleteket szívesen fogadok, ha van. Nekem van egy , azon c.fodor sokáig röhögött.
Nagyon gyík a forgalom a topicban, egyébiránt.....
Fel kéne hívni a nép figyelmér reá, akkor esetleg újak is bekapcsolódnának. A házigazdák tüntetõleg kerülik a topicot, ami ugye nem szép tõlük... :mad: Pedig az első / és nem akarom futtatni a dolgot/ tényleg kellemes volt..... :D
A világegyetem, és az emberi hülyeség határtalan.
Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------

#514 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 04:36

[QUOTE]Ezt írta Rozoga:
[QB]Hali nép.

Gépátépítés volt nálam, / Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation.

mult héten pont az orrom elött zárták le a zsaruk a Soroksári utat, és békésen elvánszorgott az orrom elött többezer VW bogár laza 20-30 percen keresztül. Pont siettem volna valahová.a mobilom meg lemerült.
Isten nem ver bottal. :D
Business as usual. We fucked up everything.

#515 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 08:46

idézet:
Ezt írta Rozoga:
Viszont egyéb ötleteket szívesen fogadok, ha van. Nekem van egy , azon c.fodor sokáig röhögött.[/quote]
Oszd +velünk, a jó hangulat sohasem árt.
A házigazdik pedig jelentkeznek, mihelyst olyat írunk, amit moderálni kell. Próbálkozzunk? :D
Pezecutor!
Ipaq installal van elfoglalva, mivel még mindig ragaszkodik a billgates féle rendszerekhez. Perzecutornénak pedig üdvözletem! :D

#516 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 11:49

idézet:
Ezt írta turboboszi:

Oszd +velünk, a jó hangulat sohasem árt.
A házigazdik pedig jelentkeznek, mihelyst olyat írunk, amit moderálni kell. Próbálkozzunk? :D
:D
[/quote]

Rozoga már megtette:

idézet:
Hogy bassza meg magát a Vargánya nevezetű Corporation. [/quote] :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#517 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 11:56

Ez már elsőben is kötőszó, nem jártál általános suliban mostanában!
Egy kis politika sokkal gyorsabb hatást váltana ki! :D

#518 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 12:02

idézet:
Ezt írta turboboszi:
Ez már elsőben is kötőszó, nem jártál általános suliban mostanában!
Egy kis politika sokkal gyorsabb hatást váltana ki! :D
[/quote]

Ha vki itt kezd nekem politizálni, akkor lépek. Végleg. :(
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#519 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 13:03

idézet:
Ezt írta cfodor:

Ha vki itt kezd nekem politizálni, akkor lépek. Végleg. :(
[/quote]

csatlakozom. a cél nem szentesíti az eszközt.
speciel nekem elég a Ti társaságotok is itt :) pedig nem tudok róla, hogy kisigényű lennék.

#520 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 25. 13:27

És akkor most hogy is áll az a 11.-ei móka? :confused:
Rozoga: van egy eladó nagyon jó állapotban lévó tápom(szintén vargáné)csak,hogy ugyanolyan legyen,mint eddig volt! :D

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.