HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 10:18

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 10:59

Volt egy sportsérülésem is, nyakbólnyomásnál (felettem 65 kg-mal) kiugrott a vállam, de az volt a szerencsém, hogy mögöttem álltak, kurjantottam egyet :D , de szerencsére 1-2 másodpercen belül vissza is ugrott, így "normálisan" le tudtam rakni a súlyt...1-1,5 hónap pihi. Azóta is egykezessel vállazom.

Én is áttértem az egykezesekkel történő vállazásra, sokkal jobbnak tartom.
Wherever you go, go with all your heart.

#2382 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 10:35

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 9:51

Átlagember 40-el úgy tud szériázni, hogy másnapra meghal tőle. Annál már most 2x erősebb vagy. :)

Jól hangzik :cool:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2383 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 10:59

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 10:18

Én is áttértem az egykezesekkel történő vállazásra, sokkal jobbnak tartom.

Csak épp sajna nem jobb. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2384 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:59

Nekem igen. Kétkezessel jobban terheli a hátamat, így viszont csak a delták dolgoznak.

Szerkesztette: Dorien 2005. 09. 23. 11:05 -kor

#2385 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:06

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:59

Nekem annyiban jobb, hogy kíméletesebb a vállaimnak(legalábbis így érzem) :)
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2386 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:08

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:04

Nekem igen.

Ok, de amikor 100-110kg kell nyak mögül, h rendesen érezd... Nem tudom, próbáltál-e nyak mögé felkapni 2db 40kg-os kézisúlyzót... Elég nehéz. És az még nem az a súly, amit a vállam megérez, szimplán nem tudok többet felvenni a földről, gyenge vok hozzá. :)
Nem szólva arrol, h sokkal balesetveszélyesebb, mint egy rúd, amit 2 kézzel tudsz stabilan fogni. Nem véletlen alapgyakorlat vállra a rúddal történő nyomás.

#2387 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:10

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:06

Nekem annyiban jobb, hogy kíméletesebb a vállaimnak(legalábbis így érzem) :)

Minden szabad súlyos gyakorlat ilyen. :) Szálkásítani pl tökéletes, sztem.

#2388 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:25

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:08

Ok, de amikor 100-110kg kell nyak mögül, h rendesen érezd... Nem tudom, próbáltál-e nyak mögé felkapni 2db 40kg-os kézisúlyzót... Elég nehéz. És az még nem az a súly, amit a vállam megérez, szimplán nem tudok többet felvenni a földről, gyenge vok hozzá. :)
Nem szólva arrol, h sokkal balesetveszélyesebb, mint egy rúd, amit 2 kézzel tudsz stabilan fogni. Nem véletlen alapgyakorlat vállra a rúddal történő nyomás.

Én ezt elhiszem, de akkor próbálj máskor is légy szíves egyes szám első személyben fogalmazni.

Próbáld a nyak mögül nyomást keretben, vállgépen csinálni, ezeknél nem kell a felemeléssel bajlódnod.
Én a szabad guggolással nem mertem 50 fölé menni. Féltem, hogy elesek a súllyal, és ottmaradok. Keretben tök lazán ment a héten a 60+rúd.

#2389 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:49

Nem tudom ez a topic mennyire kapcsolódik a táplálékkiegészítőkhöz, de nekem most ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem. Az az igazság, hogy mostanában nagyon hajtottam minden téren nem volt időm rendszeresen enni, csak úgy össze vissza, mindig ahogy jött. Ezért jól lefogytam, viszont az alkatom olyan, hogy egyszerűen nem tudom visszahízni az elvesztett kilókat, hiába eszek, mint a szakadt ló. Szóval ha valaki tud valami készítményt ajánlani, ami segítene, akkor légyszi tegye meg :D  A dologhoz hozzá tartozik, hogy fizikai munkát is rendszeresen végzek, így magával az izomzatommal nincs baj, csakhát egyszerűen nem tudok hízni.
Előre is köszi.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2390 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:55

Idézet: Syner - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:49

Nem tudom ez a topic mennyire kapcsolódik a táplálékkiegészítőkhöz, de nekem most ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem. Az az igazság, hogy mostanában nagyon hajtottam minden téren nem volt időm rendszeresen enni, csak úgy össze vissza, mindig ahogy jött. Ezért jól lefogytam, viszont az alkatom olyan, hogy egyszerűen nem tudom visszahízni az elvesztett kilókat, hiába eszek, mint a szakadt ló. Szóval ha valaki tud valami készítményt ajánlani, ami segítene, akkor légyszi tegye meg :D  A dologhoz hozzá tartozik, hogy fizikai munkát is rendszeresen végzek, így magával az izomzatommal nincs baj, csakhát egyszerűen nem tudok hízni.
Előre is köszi.

Bbuilder.hu-n nézd át a tömegnövelőket. Szerintem valami nagy energiaértékű cuccot válassz. Azt hiszem a Mass 20 pl. ilyen.

#2391 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:08

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:25

Én ezt elhiszem, de akkor próbálj máskor is légy szíves egyes szám első személyben fogalmazni.

Próbáld a nyak mögül nyomást keretben, vállgépen csinálni, ezeknél nem kell a felemeléssel bajlódnod.
Én a szabad guggolással nem mertem 50 fölé menni. Féltem, hogy elesek a súllyal, és ottmaradok. Keretben tök lazán ment a héten a 60+rúd.

sztem nyakmögül és mellről nyomást csak keretben szabad csinálni, a váll nagyon könnyen lesérül, és akkor egy csomó másik gyakszit sem tucc rendesen elvégezni, úgyhogy fő a biztonság.
de az egykezes nyomás nem helyettesíti az igazi nyakmögül és mellről nyomást. minden igazi alapgyakszi kétkezes, mert ott lehet komoly súlyokat megmozgatni, vagyis az hozza jobban a tömeget (izmot). :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 14:08 -kor

#2392 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:27

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:08

sztem nyakmögül és mellről nyomást csak keretben szabad csinálni, a váll nagyon könnyen lesérül, és akkor egy csomó másik gyakszit sem tucc rendesen elvégezni, úgyhogy fő a biztonság.
de az egykezes nyomás nem helyettesíti az igazi nyakmögül és mellről nyomást. minden igazi alapgyakszi kétkezes, mert ott lehet komoly súlyokat megmozgatni, vagyis az hozza jobban a tömeget (izmot). :)

Csak tudnám, hogy pl. Ronnie Coleman miért használ egykezes súlyokat... :)

#2393 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:48

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:27

Csak tudnám, hogy pl. Ronnie Coleman miért használ egykezes súlyokat... :)

Csak tudnám, hogy te mit foglalkozol Ronnie Colemannel? Ő hozzánk képest egy genetikai csoda felturbózva. :) Neked (és nekem is) nulla izomzatunk van hozzá képest, úgyhogy kénytelenek vagyunk olyan gyaksikat használni, amik maximálisan hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez, és erre elsősorban mindig a kétkezes/kétlábas gyakszik valók.
1ébként minden testépítő szokta variálni a gyakorlatokat bizonyos időközönként, szóval biztos egy olyan videót láttál róla, amin épp egykezeseket használ, de abban biztos lehetsz, hogy elsősorban nem attól lett nagy válla. :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 15:50 -kor

#2394 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:53

Gondolom a Cost of Redemptiont láttad, de tessék, az Unbelievable-ben meg kétkezessel nyom mellről.

Kép

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 15:55 -kor

#2395 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 17:08

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 16:48

Csak tudnám, hogy te mit foglalkozol Ronnie Colemannel?

Csupán azért, mert számomra kicsit hitelesebb figura, mint itt bárki. ;)

#2396 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 18:37

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 18:08

Ja bocs, akkor máskor tőle kérjél tanácsot is, ne az itteniektől. ;)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 18:37 -kor

#2397 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 18:58

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:08

:respect:

Így van. Egyet kellene észben tartani, az erő izmot hoz, az izom erőt. Kis súlyoktol, eröltetés nélkül nem lesz sem izom, sem erő. Ha vki nem akar erölködni, az ne konditerembe, hanem vizibalettra járjon. Ugyanúgy nem lesz ereje/izma. :)

De amikor én írom, akkor fax vok. :Đ

#2398 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 19:02

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 17:08

Bárki tanácsát meghallgatom, aki nagyobb nálam. Mert vszinűleg tapasztaltabb. Ha más nem, a cuccok variálásában. Hidd el, 8-9 éves edzés múlttal én sem szoktam barom tanácsokat adni.
De ha más nem, lapozd fel a Testépítés Bibliája idevágó passzusát. :)

#2399 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 19:55

Igazából nincs érdemi hozzáfűzni valóm a témához, csak gondoltam leírom hogy én is kondiztam anno összesen 1 évet :D Meguntam. Ti nem érzitek néha így? Mármint hogy unjátok. Persze ha van kivel menni akkor jobb, csak nekem a végén már nem volt, úgy meg nem lehet annyit pakolni :D Volt hogy rajtam is maradt... Egy darabig feküdtem ott rajtam a rúddal, aztán rájöttem hogy ez nem fog menni és szóltam a mellettem levő gyereknek hogy segítsen már :D
Egyébként nem ettem mellé semmi extrát, csak azt amit szoktam + pár tojást :D Hogy értelme volt-e nemtom :) De azért volt látható eredménye, még most is látszik főleg a mellemen pedig már 4 éve volt. (vagy csak én hiszem azt hogy látszik :D ) 65-el sikerült még szériázni (mármint fekvenyomásban elsősorban, de volt hogy másban is ez volt a max), de az már kemény volt. Olyat viszont sosem probáltam hogy mi a max amibe bele tudok nyomni.

Na mindegy, azóta is gondoltam rá hogy kéne megint, de sajnos kurva lusta lettem :( Meg nincs kivel menjek.

Szerkesztette: Valdy 2005. 09. 23. 19:56 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2400 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:25

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 20:55

Igazából nincs érdemi hozzáfűzni valóm a témához, csak gondoltam leírom hogy én is kondiztam anno összesen 1 évet :D Meguntam. Ti nem érzitek néha így? Mármint hogy unjátok. Persze ha van kivel menni akkor jobb, csak nekem a végén már nem volt, úgy meg nem lehet annyit pakolni :D Volt hogy rajtam is maradt... Egy darabig feküdtem ott rajtam a rúddal, aztán rájöttem hogy ez nem fog menni és szóltam a mellettem levő gyereknek hogy segítsen már :D
Egyébként nem ettem mellé semmi extrát, csak azt amit szoktam + pár tojást :D Hogy értelme volt-e nemtom :) De azért volt látható eredménye, még most is látszik főleg a mellemen pedig már 4 éve volt. (vagy csak én hiszem azt hogy látszik :D ) 65-el sikerült még szériázni (mármint fekvenyomásban elsősorban, de volt hogy másban is ez volt a max), de az már kemény volt. Olyat viszont sosem probáltam hogy mi a max amibe bele tudok nyomni.

Na mindegy, azóta is gondoltam rá hogy kéne megint, de sajnos kurva lusta lettem :( Meg nincs kivel menjek.

Ha unod, akkor ez nem a te sportod. :) (ezt szokták a versenyzők mondani :))
1ébként ha unod, akkor változtatni kell az edzéseken, vagy a gyaksikat váltogatni, vagy az intenzitást növelni/csökkenteni. Illetve érdemes lehet pihizni 1-2 hetet, mert lehet, hogy túledzetted magadat, ennek az első jele, amikor az embernek nincs kedve lemenni edzeni.

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 20:26 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.