Idézet: Hippo - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 12:47
Tényleg sokkal jobb árkategóriába vannak, mint az eredeti Music Man-ek. Nem tudsz ajánlani esetleg 5 húros kiszerelésben valamit ami frankón kiadja a mélyeket is tisztán erőteljesen és a magasakat is?
"A puding próbája az evés."
Keress fel egy üzletet, ahol van 1-2 neked tetsző basszgittyó, s tépd meg kicsit a húrokat.
Első körben javaslom a Medgyesi Hangszer üzletét. Náluk van most két MusicMan is használtan. Hallgasd meg te, hogy "mitől olyan drágák a Musicman-ek"!
Egyébként azért, mert ez a név legendának számít nagyon rég óta. Elméletileg csak az Egyesült Államok-ban készülhez MM hangszer, méghozzá nagyon magas minőségi sztendereknek megfelelő gyártás során.
Abban biztos lehetsz, hogy ha leperkálsz 400.000-500.000 forint-ot egy sorozatban gyártott MusicMan-ért, akkor HANGSZER-en fogsz játszani. (Hasonló a helyzet a Warwick modellek esetében is.)
Én egyébként hallottam egyszer egy HARTKE fej + láda összeállítást egy MusicMan Stringray-el megszólaltatva... finoman szólva is igen meggyőző volt a hangja.
Idézet
Sztetek jó ez (Jelenleg Ibanez SRX-305-öm van..)? Közel 115ezer Ft-ba kerülne az OLP..
Én erről a márkáról most hallok először, szóval nem tudok nyilatkozni.
Mondjuk abból kiindulva, hogy a MusicMan hangszereknek milyen magas minőségi elvárásoknak kell megfelelniük, feltételezem, hogy rendszeresen és szigorúan ellenőrzik a gyár képviselői az OLP hangszerek gyártását.
De bizonyára emlékszel arra a korábbi beszélgetésre, amelyben kifejtettem a véleményemet a mai gitárokról, különös tekintettel a "feddhetetlen" Fender által gyártott modellekre.
Ma már semmi sem biztos az "olcsó" hangszerek piacán. (No, és persze Earnie Ball és Leo Fender sem él már, úgyhogy...)
Ahogyan elnézem, ennél a hangszernél a fával spóroltak.
Az már csak személyes megjegyzés, hogy az én konzervatív lelkem nem veszi be a két hangszedővel ellátott MusicMan basszugitárt. A képen látható modell nekem biztosan nem kellene.
Számomra a MusicMan egyet jelent a "Stingray" névvel, s a húrláb közelében elhelyezett, szappantartó méretű hangszedővel, tojás alapú koptatólappal.
Egyébként mennyit szeretnél/tudsz költeni a basszusgitárra?
Szerkesztette: Piftuka 2007. 10. 03. 12:08 -kor