HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#1201 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 01. 08:42

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 22:19

Illetve mitől ilyen drágák a Musicman-ek?

Kegyetlen jó minőségű hangszerek. A basszusokat nem ismerem közelebbről , de volt szerencsém Van Halen-féle Axishoz és Petrukki-féle modellhez, mindkettő hűha. Az anyagai, a kidolgozása, a fogása, a hangja, mind olyan, mintha egyedi mesterhangszer lenne a sorozatgyártott gitár.

Ha nem tudsz/akarsz annyit adni értük, nézz körül az OLP-k között. Licenszelik a Music Man-eket, és állítólag az árkategória fölötti minőségben. Web: http://www.olpguitars.com/

#1202 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:00

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 18:04

bocsi de az első kép ami linkként van benn és egy erősítő meg egy gitár van a képen az most mennyi és az az icon  vay az csak a sárga??? amy néztem amikor előzőekben csak annyi volt itt a szöveg h ne mirtam mind végigvesézni és gondoltam irok és nekem a markolaton végigmenő minta az ami nagyon tetszik a jay truser gitáron és mit mondasz szerinted melyik az amelyik szép akkor közöttük?? a les paul formák közül??? a többiek véleményét és segítsgét is szivesen várom jah nem azért mintha a te véleményed nem számitana sőt örülühk ha mg ehhez is hozzászosz..:D téllleg midnen segítséget köszönök..
:D

Helló!

Ezen a képen a V100 ICON van:
Kép
Ez itthon 94ezer. Igényesebb kidolgozásokkal és berakásokkal, mint a sima V100. Szándékosan meg van koptatva, ez van akinek tetszik, van akinek nem.

Amikor én Jay Tursereket nézegettem nekem ez tetszett:
Jay Turser

Ha neked pont a fogólap mintája tetszett, akkor úgysem tudlak meggyőzni :)
Hogy milyen hangszedők vannak benne őszintén szólva nem tudom...
Szerintem menj be a gitárcentrumba és ott ki tudod próbálni őket.

üdv.: begbie

#1203 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 11:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 9:42

Kegyetlen jó minőségű hangszerek. A basszusokat nem ismerem közelebbről , de volt szerencsém Van Halen-féle Axishoz és Petrukki-féle modellhez, mindkettő hűha. Az anyagai, a kidolgozása, a fogása, a hangja, mind olyan, mintha egyedi mesterhangszer lenne a sorozatgyártott gitár.

Ha nem tudsz/akarsz annyit adni értük, nézz körül az OLP-k között. Licenszelik a Music Man-eket, és állítólag az árkategória fölötti minőségben. Web: http://www.olpguitars.com/

Köszi megnézem..

Viszont nem tudok választani :)

Tényleg sokkal jobb árkategóriába vannak, mint az eredeti Music Man-ek. Nem tudsz ajánlani esetleg 5 húros kiszerelésben valamit ami frankón kiadja a mélyeket is tisztán erőteljesen és a magasakat is?

Végignéztem őket és ami kinézetre is tetszik az ez lenne:

Kép

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Sztetek jó ez (Jelenleg Ibanez SRX-305-öm van..)?  Közel 115ezer Ft-ba kerülne az OLP..

Szerkesztette: Hippo 2007. 10. 01. 12:06 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1204 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 03. 10:24

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 20:27

Adott egy Hartke VX-410-es láda. Ehhez szeretnék egy emelvény, 'állványt' venni, ha lehet valami szövet burkolatost.. nem tudjátok honnan tudnék rendelni ilyesmit? Akár netről is?

Megkérdezhetem, hogy miért van szükséged állványra?  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1205 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 03. 10:31

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 9:33

jah az illető férfi milőtt valakit megcsalna a kinézt..:DDDDDDDDD

Jó, hogy ezt leírtad, mert erősen gondolkodtam rajta, hogy melyik nemhez tartozik.

Elég jó egyébként a gitárjátéka (bár elég sok benne a "paraszvakítós" rész), de annyira nem nyűgöz le, mint Jake Shimabukuro.

#1206 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 10:51

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 12:47

Nem tudsz ajánlani esetleg 5 húros kiszerelésben valamit ami frankón kiadja a mélyeket is tisztán erőteljesen és a magasakat is?

Sajnos eleve nem értek a basszusokhoz, és élőben még csak szólógitárt láttam OLP-ből, így nem tudok segíteni. GOTO harmonycentral, meg próbálj keresni egy üzletet, ahol ki lehet őket próbálni. A márkáról - ismétlem - jókat hallottam, így nem hiszem, hogy nagyon mellényúlnál ezzel a vonallal.

#1207 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 11:11

Nem tudom ismered-e a Hangmester fórumát, én sok hasznos dolgot olvastam ott, mikor gitárt kerestem.
Talán találsz némi infót itt:
...Bassmanok...

vagy itt:

***Music MAN***

üdv.: begbie

#1208 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 11:21

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 12:47

Tényleg sokkal jobb árkategóriába vannak, mint az eredeti Music Man-ek. Nem tudsz ajánlani esetleg 5 húros kiszerelésben valamit ami frankón kiadja a mélyeket is tisztán erőteljesen és a magasakat is?

"A puding próbája az evés."

Keress fel egy üzletet, ahol van 1-2 neked tetsző basszgittyó, s tépd meg kicsit a húrokat.

Első körben javaslom a Medgyesi Hangszer üzletét. Náluk van most két MusicMan is használtan. Hallgasd meg te, hogy "mitől olyan drágák a Musicman-ek"!  ;)

Egyébként azért, mert ez a név legendának számít nagyon rég óta. Elméletileg csak az Egyesült Államok-ban készülhez MM hangszer, méghozzá nagyon magas minőségi sztendereknek megfelelő gyártás során.

Abban biztos lehetsz, hogy ha leperkálsz 400.000-500.000 forint-ot egy sorozatban gyártott MusicMan-ért, akkor HANGSZER-en fogsz játszani. (Hasonló a helyzet a Warwick modellek esetében is.)

Én egyébként hallottam egyszer egy HARTKE fej + láda összeállítást egy MusicMan Stringray-el megszólaltatva... finoman szólva is igen meggyőző volt a hangja.  :cool:

Idézet

Sztetek jó ez (Jelenleg Ibanez SRX-305-öm van..)?  Közel 115ezer Ft-ba kerülne az OLP..

Én erről a márkáról most hallok először, szóval nem tudok nyilatkozni.

Mondjuk abból kiindulva, hogy a MusicMan hangszereknek milyen magas minőségi elvárásoknak kell megfelelniük, feltételezem, hogy rendszeresen és szigorúan ellenőrzik a gyár képviselői az OLP hangszerek gyártását.

De bizonyára emlékszel arra a korábbi beszélgetésre, amelyben kifejtettem a véleményemet a mai gitárokról, különös tekintettel a "feddhetetlen" Fender által gyártott modellekre.

Ma már semmi sem biztos az "olcsó" hangszerek piacán. (No, és persze Earnie Ball és Leo Fender sem él már, úgyhogy...)

Ahogyan elnézem, ennél a hangszernél a fával spóroltak.  :think:

Az már csak személyes megjegyzés, hogy az én konzervatív lelkem nem veszi be a két hangszedővel ellátott MusicMan basszugitárt. A képen látható modell nekem biztosan nem kellene.

Számomra a MusicMan egyet jelent a "Stingray" névvel, s a húrláb közelében elhelyezett, szappantartó méretű hangszedővel, tojás alapú koptatólappal.  :)

Kép

Egyébként mennyit szeretnél/tudsz költeni a basszusgitárra?

Szerkesztette: Piftuka 2007. 10. 03. 12:08 -kor

#1209 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 03. 11:38

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 12:33

[..]szeretnék venni egy uj gittyót kialakult egy adott izlés is tehát a les paul formák azok amik bjönnek nézegettem ephiphonokat sokáig ugy voltam vele meg is veszem majd de 130e ft[..]

A Finkey Hangszer-nél most az utolsó darabok végkiárusítása van; több cuccot igen jó áron adnak most.

Kép

Ez az "EPIPHONE LP CUSTOM LIMITED EDITION" gitár 99.900 forint!!!

Tekintettel arra, hogy ezek használtan is olyan 140.000 forint környékén vásárolhatóak meg, ez egy igen jó ár érte szerintem.

Vess rá egy pillantást te is, hátha...

Szerk.: Most nézem, hogy az összes Epiphone gittyót erősen akciózzák!

Szerkesztette: Piftuka 2007. 10. 03. 11:40 -kor

#1210 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 03. 12:11

Kicsit alaposabban körülnézve rájöttem, hogy elég sok cucc van most náluk jó áron.

100 Watt-os Gallien Krueger basszuskombó 75.000 forintért...  :up: De a kis "Warwick Take12", 80 Watt-os is frankó 65.000-ért.

Miért nincsen nekem ilyenkor pénzem?  :(

Szerkesztette: Piftuka 2007. 10. 03. 12:12 -kor

#1211 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 03. 15:44

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 11:38

A Finkey Hangszer-nél most az utolsó darabok végkiárusítása van; több cuccot igen jó áron adnak most.

Kép

Tekintettel arra, hogy ezek használtan is olyan 140.000 forint környékén vásárolhatóak meg, ez egy igen jó ár érte szerintem.

Vess rá egy pillantást te is, hátha...

Szerk.: Most nézem, hogy az összes Epiphone gittyót erősen akciózzák!

nem mondod huh nekem kell egy ephiphone mindenképpp akkor inkáb azt vennék mint valami aljább kategóriát de hol van ez a bolt.. van alami honlapcim vagy hasonlókű??? nekem amgy 10dike után lessz pénzem.... de nekem mindnképp kell egy olyan cucos..:s :'(

#1212 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 17:04

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 11:24

Megkérdezhetem, hogy miért van szükséged állványra?  :think:

Köszi a választ mindenkinek!

Pitfuka: Azért kell az állvány, mert a terem ahol használom sajna viszhangos.. És ha legugolok a láda mellé, akkor tök szép tisztának hallom a hangokat, de ha már felállok mellőle, akkor meg egy tompba moralylást hallok, ezért is gondoltam az állványra.

#1213 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 20:33

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 16:44

hol van ez a bolt.. van alami honlapcim vagy hasonlókű???

Finkey hangszer

#1214 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 10:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 12:38

:eek:
Gondolom, csak egy darabok vannak, és hamar elviszik, pedig 1-2 hónapon belül de vevő lennék rá... :(

#1215 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 06. 10:17

Idézet: vati182 - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 16:44

nem mondod huh nekem kell egy ephiphone mindenképpp akkor inkáb azt vennék mint valami aljább kategóriát de hol van ez a bolt.. van alami honlapcim vagy hasonlókű??? nekem amgy 10dike után lessz pénzem.... de nekem mindnképp kell egy olyan cucos..:s :'(

A honlapcímet F_you fórumtársunk már belinkelte.

Nehéz eltévedni... a bolt abszolút a belváros közepén van Budapesten. Az idézett hangszer utolsó darab, de mint mondtam, most az összes Epiphone-t akciózzák; beleértve a basszus- és akusztikusgitárokat is. (Mondjuk a PR-5E típusú elketroakusztikus gittyó 138.000 helyett 79.000-ért szintén igencsak "baráti" áron van. Nem is beszélve a Tommi Iomi SG 180.000-ről 99.000-re árazásáról.)

Korábban már írtam, hogy finoman szólva sem rajongok a bolt alkalmazottainak "bicskanyitogató" viselkedéséért, de ha lenne ennyi pénzem, s gitárvásárlás előtt állnák azért mégis meggondolnám, hogy náluk vásároljak.

Ez van sajnos, hacsak az ember nem milliomos.

#1216 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 06. 10:19

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 18:04

Pitfuka: Azért kell az állvány, mert a terem ahol használom sajna viszhangos.. És ha legugolok a láda mellé, akkor tök szép tisztának hallom a hangokat, de ha már felállok mellőle, akkor meg egy tompba moralylást hallok, ezért is gondoltam az állványra.

Ha a próbaterem saját, akkor egyszerűbb pár kiselejtezett fotelt elhelyezni, s a falakra pár vastag szövetfüggönyt aggatni.

Nem tudom, mennyiben segítene egy állvány az általad említett problémán. (Én legalábbis biztosan nem vennék.)

#1217 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 06. 10:22

Idézet: spidey - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 11:38

:eek:
Gondolom, csak egy darabok vannak, és hamar elviszik, pedig 1-2 hónapon belül de vevő lennék rá... :(

Az idézett modell valóban utolsó darab, de nézd meg a teljes gitárválasztékot! Van jó pár durva mértékű leárazás, s mindez több féle modell (s főleg a felső-, felső-közép kategória) esetében.

Vannak olyanok (pl. "Les Paul Gold Top"), amit rendelésre hoznak.

Lehet, hogy az anyavállalat árakat csökkentett, s a régebben rendelt darabokat ki kell "pörgetni". Nem tudom...

A legbiztosabb, ha bemész hozzájuk, s személyesen megkérdezed, hogy mi a helyzet.

#1218 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 22:51

oké, ezért is kértem itt ki a véleményeket róla.. :) Köszi ismét Piftuka!

Szerkesztette: Hippo 2007. 10. 06. 22:52 -kor

#1219 Felhasználó inaktív   vati182 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 08. 08:13

Hal
remélem még egy darabig oké lessz a dolgo mert mos még nicsen pénzem:s majd csak 10dike után lessz...addig őrizzék meg meg fel is kelll érte menem pestre...:s

#1220 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 19:54

Kicsit letettem a gitárt és felvettem a fényképezőt :)

Kép

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.