idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Liverpool- Arsenal 5-0[/quote]
Hehe, ezt én is mondhattam volnaHatározottan fejlődőképes vagy
A magyar bajnokikat nem vállalom, sajnos nincs egy csapatnyi focista, akit ismerek ezek közül. Ahogy év elején is írtam: nem nagyon érdekel... Azért ha a tévé adná, megnézném.
LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék
Elküldve: 2003. 10. 03. 14:29
Elküldve: 2003. 10. 04. 07:24
Inter-Milan (0:3)Mas nem is lehet
Ancona-Udinese 2:2
Empoli-Modena 0:1
Juventus-Bologna 2:1
Lazio-Chievo 0:1
Lecce-Brescia 3:2
Parma-Sampdoria 2:0
Siena-Roma 1:2
Perugia-Reggina 2:0
Az en pontozasomba az elso 6 merkozes szamit bele a tobbit csak a teljesseg kedveert
Elküldve: 2003. 10. 04. 07:37
Ancona-Udinese 1:0
Empoli-Modena 1:0
Juventus-Bologna 2:1
Lazio-Chievo 2:1
Lecce-Brescia 0:0
Parma-Sampdoria 3:1
Siena-Roma 1:1
Perugia-Reggina 3:1
Elküldve: 2003. 10. 04. 07:55
idézet:
Ezt írta Satriani:
2:0 lett.[/quote]
Ezt bizony telibe talaltam![]()
![]()
(volna, ha)
Elküldve: 2003. 10. 04. 12:29
Újpest-Videoton 1:3
Pécs-Győr 2:1
ZTE-Haladás 0:1
Sopron-Balaton 2:3)
DVSC-FTC 2:0
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:25
MÁS:
Hallottátok ti is a hírt ?
A múltkori Arsenal-Manchester United meccsen történt "harmadik félidő" miatt egy "valag" játékost eltiltanak 7-8 meccsre.
Köztük Nistelroy, mert provokálta a védőket a meccs alatt folyamatosan, Giggs és még valaki meg a torzsalkodás miatt.
Ugyanez Arsenal oldalon is.
Na ezt nevezem én példás szigornak ! Ez elég nagy érvágás mindkét csapatnak (bár azt hiszem, az eltiltás a nemzetközi meccsekre nem vonatkozik, hiszen ez nem a FIFA, hanem az angol szövettség eltitltása. De ha bárkinek ettől eltérő hírről van tudomása ne habozzon megosztani velünk !).
Talán tanulnak ebből azok is, akik most büntetést kapnak.
Ellenben, hogy az Arsenal edzője miért kapott 300.000 Font-os büntetést, azt nem értem. :confused: Ha valaki, akkor ő aztán vétlen szemlélője volt az eseményeknek.
Elküldve: 2003. 10. 05. 17:51
MTK-Békéscsaba 2-0
Újpest-Videoton 1:2
Pécs-Győr 1:0
ZTE-Haladás 4:0
Sopron-Balaton FC 2:1
DVSC-FTC 5:0
Pár érdekes eredmény született:
A ZTE nagyarányú győzelme meglepett.
A Siófokot sajnálom, de megemelem kalapomat a Sopron előtt.
A Debrecen nagyon megverte a Fradi-t. Tény, hogy az FTC erősen tartalékos volt, de nem tudom mire vélni azt az enervált, szív nélküli játékot, amit produkáltak. Ez eddig nem volt jellemző a csapatra. A "Fradi szív" elnevezést nem véletlenül találták ki. Most azt mondom, szégyenkezhetnek, de nagyon.
Azért jegyezzük meg, hogy a Loki jól játszott, de messze nem hiba nélkül és nem csak rajtuk múlott a nagyarányú győzelem.
A múltkor a VIDI ellen pl. szégyenletesen játszottak.
Szóval én megvárom, amig legalább 2 körön túljutnak az UEFA-ban, akkor emelem meg előttük a kalapomat.
Mindez azért kívánkozott ki belőlem, mert a meccs alatt nagyon -és indokolatlanul- öntelt szurkolói SMS-eket lehetett olvasni.
Hoppá ! BTW... Hát ez már hihetetlen ! Legközelebb már nem látjuk a meccset, mert a képernyő tele lesz mindenféle felirattal, ábrával, "plcsenivel" !!!
UTE...
idézet:
Mezey György az Újpest szakmai igazgatója:
Jól felkészített csapatok izgalmas, látványos mérkőzése volt. A fehérváriak kétszer rúgtak kapura, és mindkét kísérletükből gól lett. Kellemetlen ilyen mérkőzésen kikapni, nagy összefogásra van szükség ahhoz, hogy az Újpest jobban szerepeljen.
[/quote]
Hát az ilyenek miatt vetem meg mélységesen ezt az embert. Így csak a jellemtelen emberek hazudnak.
Nos az a mérkőzés botrányosan gyenge volt. Nem beszélve arról, hogy a VIDI-nek 2-nél jóval több helyzete volt.
Az egy dolog, hogy az UTE-nak is. Mindent összevetve teljesen reális az eredmény, de Mezey ezt sem ismeri el; ez kiderül ebből a mondatából: "A fehérváriak kétszer rúgtak kapura, és mindkét kísérletükből gól lett."
Szóval a f@szi hozza a formáját.![]()
Elküldve: 2003. 10. 06. 00:02
Elküldve: 2003. 10. 06. 05:04
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 10. 06. 06:27
idézet:
Ezt írta Tank:
Nemtom' már hol olvastam, de Mezeyt akarják a válogatott élére. Vagy csak vicc volt?[/quote]
vicc volt!
Elküldve: 2003. 10. 06. 06:30
Miért csodálkozol a ZTE nagy arányú győzelmén? Én totál biztos voltam benne, hogy agyon fogják verni a Halit. Már ellenünk is nagyon jól játszottak, várható volt, hogy egy gyengébb csapat ellen aratni fognak! A Hali Döme távozása óta szétesett, ha télen nem történik edzőváltás, SZVSZ tuti kiesnek!!!
A loki átgázolt a fradin, de azért nem ez a valós különbség a két csapat között. A lokinak tegnap minden bejött, ezt Lázár is elismerte. Azért szép volt!
Ja még a fővárosi lilákkal kapcsolatban is akartam szólni. Szerintem Mezey kissé nagyképűen kezdte újpesti pályafutását, elszaladt velük a ló. Most már nagyon nehéz lesz feltápászkodni a padlóról, ha egyáltalán sikerül... Nagy összegben merek fogadni, hogy a "csoda" szakember még időben elhagyja a süllyedő hajót...
[ 2003. október 06.: GNR szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 06. 08:16
idézet:
Ezt írta GNR:
Miért csodálkozol a ZTE nagy arányú győzelmén? Én totál biztos voltam benne, hogy agyon fogják verni a Halit. Már ellenünk is nagyon jól játszottak, várható volt, hogy egy gyengébb csapat ellen aratni fognak! A Hali Döme távozása óta szétesett, ha télen nem történik edzőváltás, SZVSZ tuti kiesnek!!!
A loki átgázolt a fradin, de azért nem ez a valós különbség a két csapat között. A lokinak tegnap minden bejött, ezt Lázár is elismerte. Azért szép volt!
Ja még a fővárosi lilákkal kapcsolatban is akartam szólni. Szerintem Mezey kissé nagyképűen kezdte újpesti pályafutását, elszaladt velük a ló. Most már nagyon nehéz lesz feltápászkodni a padlóról, ha egyáltalán sikerül... Nagy összegben merek fogadni, hogy a "csoda" szakember még időben elhagyja a süllyedő hajót...[/quote]
Bár nem nagyon követem a magyar történéseket, ezzel a "helyzetképpel" egyetértek.
Elküldve: 2003. 10. 06. 08:35
idézet:
Ezt írta GNR:
A Hali Döme távozása óta szétesett, ha télen nem történik edzőváltás, SZVSZ tuti kiesnek!!!
[/quote]
Igazad lehet.
idézet:
Ezt írta GNR:
A loki átgázolt a fradin, de azért nem ez a valós különbség a két csapat között.
A lokinak tegnap minden bejött, ezt Lázár is elismerte. [/quote]
Na látjátok Ő kellene a válogatott élére ! Megrendszabályozná ezeket a mezei nyulakat ! Lázárnál korrektebb, szerényebb, szélesebb látókörrel rendelkező, a helyzeteket, mérkőzéseket mindig reálisan értékelő edző nincs. Most is többször lehetett látni az arcát (még 5:0-nál is), amikor a Loki elbénázott egy helyzetet nem "jött" a szokásos Bicskei és Mezey féle "Ez az Jani ! Nem baj ! Majd a következő !" duma, hanem lecseszte őket. Mert tutdta ő is, hogy az 5:0 ellenére hibákkal játszanak a srácok.
idézet:
Ezt írta GNR:
Ja még a fővárosi lilákkal kapcsolatban is akartam szólni. Szerintem Mezey kissé nagyképűen kezdte újpesti pályafutását, elszaladt velük a ló. [/quote]
Nem "kissé", hanem nagyon nagyképűen ! De -bár most nem engedték távozni- szerintem sem sokáig lesz edző az UTE-nál.
Megjegyzem, jobban is járnak, ha elmegy.
[ 2003. október 06.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 06. 13:48
Elküldve: 2003. 10. 06. 13:50
Szerintetek vajon kivel kell "jóban lenni" ahhoz, hogy valakiből szövetségi kapitány lehessen???? A mindenkori MLSZ elnökkel???
Elküldve: 2003. 10. 06. 14:12
idézet:
Ezt írta GNR:
Kérdés!!! (bár tudom, rosszmájú lesz...)
Szerintetek vajon kivel kell "jóban lenni" ahhoz, hogy valakiből szövetségi kapitány lehessen???? A mindenkori MLSZ elnökkel???[/quote]
Például Mezey-vel(sajnos), hogy egy ilyen emberke mit keres még itt , aki vaskosan benne van abban, hogy a Magyar foci itt tart... :confused:
Elküldve: 2003. 10. 06. 16:09
idézet:
Ezt írta richi:
Például Mezey-vel(sajnos), hogy egy ilyen emberke mit keres még itt , aki vaskosan benne van abban, hogy a Magyar foci itt tart... :confused:[/quote]
Gondolod, ő határozza meg a szöv. kap. személyét??? Szerintem azért ebbe nincs beleszólása, habár...![]()
...láttam én már falon pókot...
Elküldve: 2003. 10. 06. 16:31
idézet:
Ezt írta GNR:
Gondolod, ő határozza meg a szöv. kap. személyét??? Szerintem azért ebbe nincs beleszólása, habár...![]()
...láttam én már falon pókot...[/quote]
Pedig van. Détári is erről nyilatkozott. De hát ez eddig is "nyílt titok" volt. Nagyon "belterjes" a magyar foci szakma vezetői szinten.
Ahogyan írtam egy teljes vezetőség váltás segíthetne csak a problémákon.
Szentes Lázárnak pedig sem a szakmai hozzáértésével, sem az elhivatottságával nincs baj. De gondolod, hogy egy ilyen rendes, szerény, normális ember szóba kerülhet egy pénzhajhász, korrupt vezetés előtt, mint a válogatott szövettségi kapitánya ? Ahhoz "le kell feküdni".
Az pedig nyilvánvaló, hogy Szentes Lázár nem ilyen ember. Így megy ez.

Súgó
A téma zárva.