HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#141 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 11. 23:11

Dnyepr:
Kép
Érdemes tudni róla, hogy létezik oldalkocsikerék-meghajtásos típus is.
Piftuka: öreg BMW-re csak akkor spórolj, ha teljesen megszállott vagy, félelmetes áraik vannak. Ezek az orosz gépcsodák (még Kínában is gyártanak BMW klónokat)majdnem azt az érzést adják. Szerelni is lehet (kell) őket eleget :)
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#142 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 11. 23:30

Még egy kis nyálcsorgatás: BMW R69S:
Kép
Talán ez az egy klasszikus BMW felel meg a legjobban a mai követelményeknek, 600-as 40 lóerős motor, a teledobfékekkel talán még meg is lehet állni, kényelmes ülés, elfogadható rugózás, bár az első Earles-villa kicsit túlhaladott és elsősorban oldalkocsi üzemre tervezték. Ugyanilyen rendszerű futóműve van a Trophy MZ-knek (ES 125, 150, 250).

[ 2003. május 13.: zotyesz szerkesztette a hozzászólást ]

#143 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 12. 11:14

keselyuu, kösz az infókat!
hmmm. hogy én mennyire utálom az ügyintézéseket és efféléket... :( nem teljesen nekem való ez a világ. de azért még nincs annyira agyonszabályozva, hogy túl sokat kelljen foglalkoznom ilyesmivel, néha meg túlélhető.
lehet, hogy az igazi otthonomban lesz először motorom. baromira csendes környék, forgalom nem jellemző, ha ott nem megy simán, akkor béna vagyok. sajna viszonylag ritkán tudok oda hazamenni. csak nem tudom, hogy kerülne akkor hozzám a motor, mert a kezdetek után nem kéne a főúton többszáz km-t megtenni... végülis az albérletem is egész nyugis helyen van, a motor meg elférne, mert kertes ház. no, majd meglátjuk. mindenesetre most már aktívan gondolkodom a dolgon...
jó, hogy van ez a topik :)

#144 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 12. 16:06

Yamaha SR 125 (ilyen van a postásoknak is):
Kép
WoT nick: Atti77

#145 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 12. 22:55

Kép

Kép

Kép

Kép
konfig: ABIT IC7, 2.4 P4 800FSB, 4x512DDR@400, 2xWD Raptor  36GB@RAID0 10k, Seagate Barracuda IV 60GB 7200, WD 40GB 7200, Club3D 9600XT 128MB,  DVD-RW Pioneer DVR-110D, DELL 1704FPV 1280x1024@75Hz, Creative SB Audigy2 NX, DELL AltecLancing ADA995

http://www.termeszetbuvar.hu/

#146 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 12:43

Zotyesz: olyan r71es BMW, mint amit belinkeltél van egy zalaegerszegi motoroskocsmában is. Az a baj, hogy föl van rakva a felra. Nagyon szép állapotban van, azt nem tudom, működik is.
KomposztWC

#147 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 16:26

Keselyű ! Nem válaszoltál a kérdésemre !

Milyen gyártmány az a bordó oldalkocsis, amit anno te linkeltél be ide a topicba ???
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#148 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 16:27

idézet:
Ezt írta zotyesz:
Még egy kis nyálcsorgatás: BMW R69S:
Kép
[/quote]

Nekem ez sajnos nem töltődik be !!! :confused: :rolleyes:

#149 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 18:46

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Milyen gyártmány az a bordó oldalkocsis, amit anno te linkeltél be ide a topicba ???
[/quote]

Szerintem BMW...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#150 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 20:05

idézet:
Ezt írta Piftuka:

[/quote]

Szerintem meg egy Dnyepr, amit szintén belinkeltem, csak kék színben.
Ajánlok egy oldalt: [url="http://"http://www.ural.hu"]www.ural.hu[/url]

#151 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 22:30

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Nekem ez sajnos nem töltődik be !!! :confused: :rolleyes:
[/quote]
kicseréltem a képet :)

#152 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 09:12

Kezd leállni a topik. Mi van veletek skacok?
KomposztWC

#153 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 11:12

én mindig írogatok ide..

#154 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 12:14

idézet:
Ezt írta Grillo:
Kezd leállni a topik. Mi van veletek skacok?[/quote]

biztos motoroznak :)

#155 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 14:35

Keselyuu! Megneztem a gumiegetos videot, nagyon allat! Kép

Meselj(etek) nekem a motoros trukkokrol, streetfighteres dolgokrol!

Hogyan kell az ilyesmit csinalni? (Bar, most csak egy simsonom van, de majd... es akkor mar legalabb hallottam rola)

Vmi olyasmire gondolok, hogy mire kell figyelni, stb.

Pl a gumiegetesnel, lattam, hogy eg a feklampad, eszerint a kezifekkel fogod vissza a gepet. Ez most hulyen hangzik, de a szimomat kezzel is vissza lehet fogni, hamar kiporgott a kerek.

Fek beallitasok? A faterom nagy motoros volt, meg a szomszed is es ok keptelenek megerteni, hogy az elso feket hasznalni KELL! Nemcsak arra jo, hogy amikor tologatod a motort a garazsba, meg tudj allni vele... :( Bar ok csak MZt es Pannoniat vezettek. Szal' hogy jo a fek, ha harap, mind'allat vagy ha szepen elforog, ha behuzod, stb.

Meseljetek! :cool:
konfig: ABIT IC7, 2.4 P4 800FSB, 4x512DDR@400, 2xWD Raptor  36GB@RAID0 10k, Seagate Barracuda IV 60GB 7200, WD 40GB 7200, Club3D 9600XT 128MB,  DVD-RW Pioneer DVR-110D, DELL 1704FPV 1280x1024@75Hz, Creative SB Audigy2 NX, DELL AltecLancing ADA995

#156 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 15:04

idézet:
Ezt írta keselyuu:
én mindig írogatok ide..[/quote]

De mostmár szívesen olvasnék pár jó motoros sztorit is ! Senkinek nincsen semmi ezzel kapcsolatos ? :rolleyes:

#157 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 16:33

Meg tel volt, amikor mentem boltba mocival, nem volt ho, csak nehany bazi nagy jegdarab az uton es szitalt a kod.

Az ut szepen csillogott... Uhum, gyanakodni kellett volna.

"Szaguldok" (kb 50) a boltba, elottem a hid, gondoltam elgansan kikerulom a jeget szelen, bedont moci, at egy kis bukkanon. (a hid kicsit magasabb az utnal) Nana, hogy elszalltam, szepen lehuztam a feloldalam, a gatyam oda, a dzsekim is kirojtosodott. A kipufogo megkarcolodott, az indexek is, sot a labtarto gumija is. :-(

Nos igen, szamitani kellett volna arra, hogy lefagy a kod, de hat csak akkor kezdtem a motorozast. A kedvenc gatyom banta. :)

Hazamentem, Anyu kiakadt, hogy ezt azert nem kellene...

Atoltoztem, visszapattanok, hogy engemegykisborulasugyanmegnemallit.

Tuljutottam a hidon, ovatosan, nem dontogetve. Jon egy kanyar jobbra, mindket fekkel fekezes, ahogy a nagykonyvben megirtak. Akkorat estem mind'allat! :D Pedig nem is huztam tokig az elso feket, csak epp egy picit, de mivel az ut csupajeg volt az elso kerek egybol kifordult. Nem lett semmi bajom, mert motorfekkel mar eleg jol lelassultam. Persze a benzin kezdett folyni a karburatorbol pont a motor ala, odaahova allnal, hogy felallitsd a motort a kerekeire, persze ezt nem vettem eszre. :) Hatalmas orraeses lett a jutalmam. :) Kozben persze gyult a nep es rohogott rajtam. :)

Volt egy masik eset is, amikor egy lejtos uton mentem lefele es mindket fekkel lassitottam, persze murvas talajon az elso kerek kicsuszott. :) Ugyesen lebukfenceztem a motorrol, az persze lefulladt... (Ez a hazunk elott tortent) Anyu rohan kifele, hallotta, hogy jovok, aztan meghogy lefulladt a motor. Megnyugtattam, nincsittsemmigondcsaklefulladtaagep (a borulast nem emlitettem), elmegyek mellette, fulig ero szajjal vigyorog, aztan lesoporte hatamrol a fuvet, port egyeb bizbaszt. :D

ilyesmire gondoltal?

[ 2003. május 15.: lancsihh szerkesztette a hozzászólást ]

#158 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 16:56

Jó motoros sztorit...van millió, egy kocsmában sör mellett jobban megy de megpróbálom itt is.

Tavaly az újszilvási találkozón:

Eddig akárhányszor mentem mindig eláztam az esőben :D (is) így volt utóljára is. Megérkeztünk, felállítottuk a sátrakat és irány a MAX kör...gondoltam míg nem vagyok betintázva nyomok párat, így legalább nem pusztítom a motort el, csak ésszel... ;)
Le is telt a pár kör -csökkent lelkesedés fogadta, mert nem pörgettem nagyon - és mentem vissza a sátorhoz elkezdeni az italozást..

Egy jó óra múlva haverommal visszamentünk a színpad elé egykerekezgetni az XT600asával...mondanom sem kell úgy elborultunk ahogy kell, mivel az egyensúlyérzékünk ottmaradt a sátor mellett :D
Ketten feküdtünk a sáros fűben a motor alatt és fulldokoltunk a röhögéstől...úgy szedték le rólunk...

Leszállt az este és a sörsátorben folytatott emlékezetvesztés során hallottam hogy a MAXkörön erőltetik az MZ-ket és a többi szoci "élménymotort"... több se kellett nekem...Mondom: Lásson valamit a nép! ....elmentem az FZ-ért a sátorhoz és vissza MAXkörre. Már olyan részeg voltam hogy kíméletlen voltam a motorral... :D
A körtől egy 10 méterre vártam hogy üres legyen, és hogy ne unatkozzak leszabályoztattam a mocit, erre nézett mindenki (nem volt halk a kipufogóm...), és zavarták el a Simós kölyköt hogy helyet adjanak nekem...látták rajtam hogy nem vagyok már magamnál, és gondolták, hogy ez csak jó lehet..
Bementem elkezdtem a kört, szépen ésszel 1esben nem padlón...láttam hogy keserednek el a nézők, na mondom a fele sem tréfa még a végén elmennek....csőgáz, fel 3asig úgy végig a kört...olyan füst lett hogy látni nem lehetett. Mindenki ujjongot és jött a slusszpoén...elkezdtem durrogtatni a kipufogót (gyújtás le és vissza) és szép félméteres lángok csaptak ki belőle...erre odajött egy srác és a kipufogó lángjából gyújtott cigire... :D
Annyira tetszett a népnek hogy kaptam egy csomó sört ;)

Mellesleg a hűtővizem fölforrt a francba és kifolyt, de én megoldottam....utánatöltöttem Fantával... :D Úgy jöttem haza onnan, Fantás hűtővízzel...

#159 Felhasználó inaktív   lancsihh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 17:42

idézet:
Ezt írta keselyuu:
Mellesleg a hűtővizem fölforrt a francba és kifolyt, de én megoldottam....utánatöltöttem Fantával... :D Úgy jöttem haza onnan, Fantás hűtővízzel...[/quote]

Bazz, te gepgyilkos! :D

Fanta?! Eddig csak kolarol hallottam. ;)

#160 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 18:42

jó volt a Fanta is.....mit jelent ez?

...a CocaCola összes terméke ideális erre a célra is...tehát mit is iszunk?? :D :D

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.