Jól van ! Beindult.
Nos szépek ezek a Harley-k, de nekem ha sok pénzem lenne, azért nem venném, mert nagyon konvencionális. És az olyan dolgokat nem szeretem.
Harley Davidson-ról még a brazil szappanoperán élő, ópusztaszeri Takács néni is hallott.
Engem a ritkaságok vonzanak. Egy öreg, kicsinosított INDIAN a vágyam (lásd.: nyitó hozzászólás).
Nem értem, miért van, hogy nálunk szinte mindenki YAMAHA, SUZUKI, Kawasaki, Honda és Harley motorokat választ magának !
Az egyéb márkák elenyésző példányszámban találhatóak meg nálunk. Pedig rengeteg jó masinát készítenek nem kevésbé neves cégek !
-----------------------------------------------------
Emellett vágyam egy II. világháborús oldalkocsis BMW !
Nagyon várom egy (vagy sok) olyan illető jelentkezését, aki tudna érdemi információval szolgálni, hogy ez elérhető-e egy magamfajta ember számára, vagy örökre álom marad !
A "másik vágyamhoz" kapcsolódik egy történet:
Édesapám mesélte, hogy itt az utcánkban, az egyik parasztember anno "megmentett magának" egy lánctalpas német motort a II. világháborúból. Ilyet lehet látni az összes -a témával foglalkozó- filmben.
Nos, a pilótát itt lőtték le a kertek alatt a motorról. A tankot is átütötte egy lövés, de a motor ép volt.
Az öreg azt használta utána mindenféle otthoni munkákra, mert bivalyerős jószág volt és a lánctalpnak köszönhetően bárhol elboldogult.
Aztán jöttek a komcsik, elvették a motort tőle.
Kár. Mekkora ritkaság és milyen jó lenne, ha még meglenne !
Nos aki bármilyen infromációval, képpel, linkkel tud szolgálni a fenti két "álommal" kapcsolatban, annak nagyon hálás leszek !
Köszi: Piftu