Én most csinálom a nagy A-t , mindenféle előzmény nélkül (ugye ezzel lehet kisebb motort vezetni, de fordítva nem igaz). Még azt hozzátenném hogy a B-t is most csinálom (érdekes, az A sokkal jobban tetszik

). Szombaton megyek rutin vizsgára, és amit eddigi tapasztalataim alapján mondhatok az az, hogy ahova én járok ott kevesebb a motor mint a tanuló. Így váltás van. Ami nem is lenne rossz, pihenés stb, de időnként nagyon nem jó az arány. Hasonlóképpen van ez a felszereléssel. Ha tudtok kölcsönkérni havertól bukót, kesztyűt akkor kérjetek, mert amit ott adnak az nem túl nyerő (hadd ne mondjam hogy abból is kevesebb van mint diák, ráadásul nem is túl jók, pl hiányzik a bélés, vagy a csat stb). Ez lehet hogy csak itt van így, de szerintem a legtöbb helyen hasonló a helyzet.
Mindezek ellenére én így is élvezem a rutint, szombaton megyek vizsgára (PARA

).
Amikor én néztem az iskolát akkor más szempontok alapján választottam (mivel együtt csinálom a B-t és az A-t). De ha bemész szeritem a tanpályára, megkérdezheted hogy melyik autósiskolák bérlik, és utána megkeresed azokat.
Kezdőmotornak én eddig egy Cagiva Mito-t gondoltam, de mostmár valszeg egy 400as, vagy 500-as Naked motor lesz belőle. Tán egy Honda CB. De ez ügyben én is kérnék tanácsot, milyet érdemes, azt hiszem olyan 4-5 éves motort vennék használtan. Illetve, mire kell figyelni használt motor vásárlásánál?
A sisak téma engem is érdekelne.
Addis is nézzetek szét a
motor.lap.hu-n , és a
Motorlandon, itt van egész jó fórum is.