HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#661 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:52

Megköszönném, nem vagyok "szagértő" és motoros múltam lényegében nincs. Szóval előre is köszi, ha felhomályosítasz. :)

Bejárás kényelem strapás is legyen.... V2 650 suzuki V-strom ...  4-5 lityit eszik, van szélvédelem 160ig ....  és kezesbárány, kezdők hibáit benyeli a brutál futómű, átmegy és lejön a padkákról, csatornafedeleken esőben sem viccel meg... csak jót tudok mondani róla, magasan ülsz egyenes tartásban rajta, jól kilátsz..stb..
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#662 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:52

Megköszönném, nem vagyok "szagértő" és motoros múltam lényegében nincs. Szóval előre is köszi, ha felhomályosítasz. :)

Faternak volt kb egy évig, az első (nagy)motor amivel mentem. Miután ráültem a mostani DL650-re, leesett az állam. Ezek után a nagyrobogó olyan messze van a motortól, mint Makó Jeruzsálemtől ;) Mivel kis kerekei vannak, borzasztó instabil, két személlyel egyenesen félelmetes, még akkor is ha a állítom a hátsó rugót. Kis kerekek hátránya még a döcögés rosszabb úton. Amúgy meg a 400-as sztem nagyon gyenge, 100 felett keservesen lehet vele előzni. De vannak poziítvumai is :D Nagyon kényelmes, szinte fotelben ülsz. Valamint nagyon jó a szélvédelmes is.

Öreguras motorozásra való(igaz fater is 50 felett van, nem egy száguldozó típus, mégis lecserélte) jó utakra, de nem hosszú távra ;)

Most hírtelen ennyi ;)

#663 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:22

Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:14

Bejárás kényelem strapás is legyen.... V2 650 suzuki V-strom ...  4-5 lityit eszik, van szélvédelem 160ig ....  és kezesbárány, kezdők hibáit benyeli a brutál futómű, átmegy és lejön a padkákról, csatornafedeleken esőben sem viccel meg... csak jót tudok mondani róla, magasan ülsz egyenes tartásban rajta, jól kilátsz..stb..

Előre is elnézést azoktól, akik ilyet birtokolnak, de ez a motor olyan semmilyen. Nem úgy akarok szélvédelmet, hogy rá kell hasalnom a tankra, ránézésre rendes ülőtartásban a felstest nem sok szélvédelmet kap... :think:

Mondom, ránézésre, mert menni még nem mentem ilyennel (sem). :)

#664 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:22

Előre is elnézést azoktól, akik ilyet birtokolnak, de ez a motor olyan semmilyen. Nem úgy akarok szélvédelmet, hogy rá kell hasalnom a tankra, ránézésre rendes ülőtartásban a felstest nem sok szélvédelmet kap... :think:

Pedig van szélvédelem. Én vettem rá egy nagyobb plexit, úgy még jobb. Szvsz a 160-nál való szélvédelem már túlzás, inkább 140-ig ;) Amúgy egy marha jó motor a kategóriájában. Olvass teszteket, 3 millás BMW túrák mellett is ez jött ki győztesen. Nem akarlak rábeszélni, de a nagyrobogóról lebeszélnélek ;)

#665 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:22

Itt pont nem kell hasalnod!  :)  190centi magasságig nőhetsz, addig nem ázol, ki van találva....

#666 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:28

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:20

Faternak volt kb egy évig, az első (nagy)motor amivel mentem. Miután ráültem a mostani DL650-re, leesett az állam. Ezek után a nagyrobogó olyan messze van a motortól, mint Makó Jeruzsálemtől ;) Mivel kis kerekei vannak, borzasztó instabil, két személlyel egyenesen félelmetes, még akkor is ha a állítom a hátsó rugót. Kis kerekek hátránya még a döcögés rosszabb úton. Amúgy meg a 400-as sztem nagyon gyenge, 100 felett keservesen lehet vele előzni. De vannak poziítvumai is :D Nagyon kényelmes, szinte fotelben ülsz. Valamint nagyon jó a szélvédelmes is.

Öreguras motorozásra való(igaz fater is 50 felett van, nem egy száguldozó típus, mégis lecserélte) jó utakra, de nem hosszú távra ;)

Most hírtelen ennyi ;)

Most is nagyrobogóm van, illetve negytestű (Runner, a városi rakéta), nem kell bemutatni a robogózást :D . Az a böki nálam, hogy - mint az első hozzászólásom is mutatta - amelyik motorok tetszenek, azokat tuti nem tudom megfizetni. Pl a túramotorok nagyon tetszenek, de a valóságtól elrugaszkodott árakat láttam. 10 éves motorért milla fölött kérni? Jujj.
A túramotorokból is azok tetszenek és szívesen beneveznék egyre, amik jó nagy szélvédővel és szélvédelemmel rendelkeznek, magas építésűek, jó masszívak. Valaminek el kell bírnia a nem épp anorexiás testalkatomat... :Đ

#667 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:30

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:26

Pedig van szélvédelem. Én vettem rá egy nagyobb plexit, úgy még jobb. Szvsz a 160-nál való szélvédelem már túlzás, inkább 140-ig ;) Amúgy egy marha jó motor a kategóriájában. Olvass teszteket, 3 millás BMW túrák mellett is ez jött ki győztesen. Nem akarlak rábeszélni, de a nagyrobogóról lebeszélnélek ;)

Túrateszteket négy éve nyeri, könnyebb 50 kg-mal a mostani ezresemnél, sokkal könnyebb az eleje és kisimultabban jár az ezresnél. Kezdő motornak ideális. Szélvédelem.... ez ruha és sisak és pleximagasság -állítható stb- függő összetetteb, mint 20km/órán vitázni...  ;)

#668 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:28

Most is nagyrobogóm van, illetve negytestű (Runner, a városi rakéta), nem kell bemutatni a robogózást :D . Az a böki nálam, hogy - mint az első hozzászólásom is mutatta - amelyik motorok tetszenek, azokat tuti nem tudom megfizetni. Pl a túramotorok nagyon tetszenek, de a valóságtól elrugaszkodott árakat láttam. 10 éves motorért milla fölött kérni? Jujj.
A túramotorokból is azok tetszenek és szívesen beneveznék egyre, amik jó nagy szélvédővel és szélvédelemmel rendelkeznek, magas építésűek, jó masszívak. Valaminek el kell bírnia a nem épp anorexiás testalkatomat... :Đ

Az új ára most 1,9 milla, és 7200 km-el 2004-est vettem 1,4m-ért. 196 centimmel kiegyenesedve motorozok, 67 LE, kellemeses fogyasztás. Nem pörgetős, nyomatékos, kiforrott motor(az SV650-nek is ez van), és konstrukció. Mi kell még?  :cool:

#669 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:36

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:33

Az új ára most 1,9 milla, és 7200 km-el 2004-est vettem 1,4m-ért. 196 centimmel kiegyenesedve motorozok, 67 LE, kellemeses fogyasztás. Nem pörgetős, nyomatékos, kiforrott motor(az SV650-nek is ez van), és konstrukció. Mi kell még?  :cool:

1,35 milláért láttam most, annál olcsóbban nem. Nem tutom, hogy jövő tavaszra mennyit változnak az árak, de ennyit semmiképp sem szánok motorra, egyhe kifejezés lenne, ha a luxus jelzőt használnám. :D
Mivel ez mellett egy autót is fenn kell tartanom természetesen.

#670 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:36

Nekunk is volt ilyen nagy balna robogonk, csak nem Yamahabol/Suzukibol, hat nekem varosi hasznalatra egyaltalan nem tetszett, pont az az elonye veszik el, ami a robogoknak megvan, hogy kicsik es jol lehet veluk varosban kozlekedni. Varoson kivulre meg minek ennyire penzert robogot venni. Szal igazabol nem is tudom mire jok ezek... :think:

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2007. 05. 24. 10:37 -kor

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#671 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:39

Oli, ez a tiéd?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

#672 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:41

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:33

Ez jó... én csak 186 vagyok... de kényelmesen egy kézzel egyenesen ülve 160-170 környékén még lazán integetek a bőrbebújt hasaló naked/speed-es kollegáknak, akik már csak egy ujjukat v. lábukat mozdítják, arra kell vigyázni, a kézfej ki ne fusson a plexi takarásából  ;)

#673 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 10:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:39

Én nem hírdetem, idén januárban vettem. :D

Amúgy ez jó vétel, de az enyémhez volt még egy frankó hátsó doboz is ;)  :smoker:

#674 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:20

Nézem a hírdetéseket, ez nekem túl drága kategória. Az normális, hogy ilyen virsli gumik vannak rajta? :D
Az a helyzet, hogy így képről nem tudom, hogy milyen a motor valójában. Élőben kéne látnom egyet, hogy lássam a méreteket, viszonyíthassak, ilyesmi. Bár fölösleges egyelőre, mert mint említettem, ez nekem túl drága, másrészt pedig csak jövőre lehet szó motorvásárlásról. Addig a Runnerrel alázok... :Đ

#675 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 12:20

Nézem a hírdetéseket, ez nekem túl drága kategória. Az normális, hogy ilyen virsli gumik vannak rajta? :D
Az a helyzet, hogy így képről nem tudom, hogy milyen a motor valójában. Élőben kéne látnom egyet, hogy lássam a méreteket, viszonyíthassak, ilyesmi. Bár fölösleges egyelőre, mert mint említettem, ez nekem túl drága, másrészt pedig csak jövőre lehet szó motorvásárlásról. Addig a Runnerrel alázok... :Đ

Pedig ebben a kategóriában ez a legolcsóbb, hidd el ;)

Amúgy a hátsó gumi 15 cm, az első 10 cm széles  :cool:

#676 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:43

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:36

Pedig ebben a kategóriában ez a legolcsóbb, hidd el ;)

Amúgy a hátsó gumi 15 cm, az első 10 cm széles  :cool:

Ilyen 700K-magasságában láttam Kawákat meg Hondákat 2002-2003-as évjáratban, azért az már mindjárt másképpen hangzana, mint az 1,4 milla, a 2005-ös gépért, ami nyilván jobb, meg fiatalabb, csak épp kétszerannyiba kerül. :think:

#677 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 12:43

Ilyen 700K-magasságában láttam Kawákat meg Hondákat 2002-2003-as évjáratban, azért az már mindjárt másképpen hangzana, mint az 1,4 milla, a 2005-ös gépért, ami nyilván jobb, meg fiatalabb, csak épp kétszerannyiba kerül. :think:

Milyen típusokat néztél? Én Kawa ER-5-el tanultam. Kellemes kis gép, de szélvédelem megint nincs...

#678 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 12:00

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 12:55

Milyen típusokat néztél? Én Kawa ER-5-el tanultam. Kellemes kis gép, de szélvédelem megint nincs...

En is azzal mentem palyan, de rutinon a FZR jobban bejott a vegere. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#679 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 12:10

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 11:55

Mindenféléket nézegettem, a hasznaltauto.hu-n motofülön kiválasztottam hogy túra, oszt hajrá. Most meg a choppereket nézegetem, de hiába, nem az én stílusom. Na jó, a Goldwing-et elfogadnám azért, az nagyon bejövős... :D :D :D

#680 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 12:46

Goldwing, burgman.... te nem is motorozni akarsz. Guruló fényes fotelek antennákkal, uramisten... Amíg választásnál a tetszik a legfőbb érv addig ne vegyél semmit. Inkább próbálj csak ki tesztnapokon ezt-azt....  majd utána a tapasztalataid alapján próbálj keresni. 

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.