Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2011. 05. 05. 15:37
Traktorfesztivál?

Az hát, tavaly Ausztriában is pont belefutottunk egybe, poén volt
Na, megvan az új kuplungbowden, bár egyelőre csak egy ideiglenes darab, mert vékonyabb, mint az eredeti. Mindenesetre van. Hát, elég kalandos volt végigvergődni Fehérváron reggel, szerencsére 7 előtt még gyér a forgalom. Haladni még csak tudok kuplung nélkül, de az indítás, az elég kínos... rájöttem, hogy üresben indítva, aztán váltva lefullad. Azt a durvaságot viszont el lehett követni, hogy egyesben indítottam rá, ekkor a villanymotor magával rántotta a teljes súlyunkat, lábbal még rásegítettem, és akkor néha elég gyorsan ment ahhoz, hogy berántsa a motort is. Szenvedés volt, és 3 pirosat nem is sikerült semmilyen lassúsággal kibekkelni, szóval ismétlésre is adódott bő lehetőség. Borzalmas rángatással jár ez a metódus, azt kell mondjam. Lejtővel lehetett volna szép, de hát nem a lámpákhoz rakták azokat

Szóval being Teresa is suffering.
Vigasztalásképpen délután kapott finom 100-as anyagot (mikor nevezték át a carrerát maxmotionnek? egy ideje nem jártam ömv-nél

), kísérletnek is szánom, a legjobb tankomat ilyennel sikerült anno csinálni, ha most is csökken tőle a fogyasztás, akár meg is érheti ilyet tankolni, <8%-kal drágább csak, mint az alap 95-ösük. Legalább szokom a 4-essel kezdődő literárat...
Idézet
Alvaro egyesben csúsztatott kuplunggal
...hegynek fölfele
Szerkesztette: alvaro 2011. 05. 05. 17:58 -kor