HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#541 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 21:11

skaccok, itt a jo ido! motorra fel!  :respect:

#542 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 14:38

Végre, már itt volt az ideje!
Szerencsére még éppen időben adtam be szervízelni a vasat, hogy a jóidőre kész legyen. :)
Most már csak az utakra kéne egy nagygenerál... :reklamacio:
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#543 Felhasználó inaktív   ember 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 15:13

Idézet: Scytam - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 15:38

Most már csak az utakra kéne egy nagygenerál... :reklamacio:

:up: Jaja, igaz. Bár lehet direkt azért nem foglakoznak az utakkal, mert aki ott fent döntéshozó, az utálja a motorosokat. A hivatali bmw terepjáró meg elmegy mindenen. :D

#544 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 16:09

En most terveznek nagymotorra vizsgat lerakni. A korhatarok az EUban (anglia) nemtudjatok hogy vannak? PA'V hogyan megy, ilyenek erdekelnenek.

Regen volt fateromnak egy 98as fazer600asa, azt hasznaltam sokaig aztan egyszercsak muter begurult oszt eladatta faterral. Azota nincs, most tervezem, hogy nezek valami kis gurulot. "Kis" nagymotort keresnek, szoval 600-750ccm kozott, ez alatt nem szeretnek, ez folott sem mert annyira bator sem vagyok. Nemtudom, hogy most, hogy vannak az ilyen kategorias motorok... a regi fazerral nagyon jo kapcsolatom volt, valami hasonloan kis kezes joszagot keresek. :up: (Stilusban, arkategoriaban is... szoval a csopperek szepek, tetszenek de nem illenek hozzam... ill a tul draga motorok meg a penztarcamnak nem)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#545 Felhasználó inaktív   ember 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 10:44

Idézet: Boba - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 17:09

En most terveznek nagymotorra vizsgat lerakni. A korhatarok az EUban (anglia) nemtudjatok hogy vannak? PA'V hogyan megy, ilyenek erdekelnenek.

Regen volt fateromnak egy 98as fazer600asa, azt hasznaltam sokaig aztan egyszercsak muter begurult oszt eladatta faterral. Azota nincs, most tervezem, hogy nezek valami kis gurulot. "Kis" nagymotort keresnek, szoval 600-750ccm kozott, ez alatt nem szeretnek, ez folott sem mert annyira bator sem vagyok. Nemtudom, hogy most, hogy vannak az ilyen kategorias motorok... a regi fazerral nagyon jo kapcsolatom volt, valami hasonloan kis kezes joszagot keresek. :up: (Stilusban, arkategoriaban is... szoval a csopperek szepek, tetszenek de nem illenek hozzam... ill a tul draga motorok meg a penztarcamnak nem)

Szia

te tenyleg Leedsben ulsz, es nem tudod kideriteni hogy megy a jogsi? :)
Angollal hogy allsz?  :D

Link

Age requirements for driving:
16 years -- - mopeds
              - cars. This applies to people receiving the mobility component of disability living allowance at the higher level
17 years -- - motorbikes up to 125cc power
                  - cars
21 years --  - all other vehicles

How to apply for a driving licence:
You apply for a driving licence by filling in Form D1, (DL1 in Northern Ireland) which is available from the post office. This form is used for applying for both a provisional licence or a full licence. You must pay a fee for the licence. You must send the fee with the completed application form. The address is given on the form. You must also send a recent colour photograph and:-
    * your valid passport (this is the preferred document and should speed up the application); or
    * your birth/adoption certificate or other similar official document. In Northern Ireland, if a licence was issued on or after April 1999, unless your name has changed, you do not have to enclose a photograph or proof of identity.

Ez csak egy igen rovid kivonat, de google jobarat, hasznald bartan.  :Đ

udv.

Amugy az uj jogsi mintha mar eu - kompatibilis lenne, ha nagyon nem talalsz magadnak valot, hazajossz 3 hetre, lenyomod itthon, es hasznalod azt. Nekem meg nem szoltak sehol hogy gond lenne a magyar jogsival.

#546 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 12:02

Idézet: ember - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 10:44

Szia

te tenyleg Leedsben ulsz, es nem tudod kideriteni hogy megy a jogsi? :)
Angollal hogy allsz?  :D

Link

Age requirements for driving:
16 years -- - mopeds
                 - cars. This applies to people receiving the mobility component of disability living allowance at the higher level
17 years -- - motorbikes up to 125cc power
                  - cars
21 years --  - all other vehicles

How to apply for a driving licence:
You apply for a driving licence by filling in Form D1, (DL1 in Northern Ireland) which is available from the post office. This form is used for applying for both a provisional licence or a full licence. You must pay a fee for the licence. You must send the fee with the completed application form. The address is given on the form. You must also send a recent colour photograph and:-
    * your valid passport (this is the preferred document and should speed up the application); or
    * your birth/adoption certificate or other similar official document. In Northern Ireland, if a licence was issued on or after April 1999, unless your name has changed, you do not have to enclose a photograph or proof of identity.

Ez csak egy igen rovid kivonat, de google jobarat, hasznald bartan.  :Đ

udv.

Amugy az uj jogsi mintha mar eu - kompatibilis lenne, ha nagyon nem talalsz magadnak valot, hazajossz 3 hetre, lenyomod itthon, es hasznalod azt. Nekem meg nem szoltak sehol hogy gond lenne a magyar jogsival.

Thx! Ott lakom, de most itthon vagyok... Thx az infot! (angollal megvagyok jol, koszi:))
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#547 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 09:29

Drumma bezárta a másik topikomat :( Szóval csatlakoznánk donornak :D Nagy A vizsgával.

Ti hol tettétek le a jogsit? És ha vhol, akkor miért ott? Szóval ha van bármi tapasztalat, azt megköszönném. :respect:

Csig@vért néztem ki, ha erről van speckó tapasztalat, azt pláne.

#548 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 10:09

robogóhoz (<50 ccm) ugye csak kresz vizsga kell?

ki mit tud arról, hogy ha jogsit elvették (B), és el vagyok titlva vezetéstől, akkor robogót lehet-e vezetni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#549 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 10:17

Közben visszaolvastam egy picit, és találtam ezt-azt... pl FlohMarkt :)

EU-n belüli motoroknál mennyi a vám/regisztráció, stb? Motorokra is van regadó, ugye? Meddig lehet behozni?

#550 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 10:39

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 11:09

ki mit tud arról, hogy ha jogsit elvették (B), és el vagyok titlva vezetéstől, akkor robogót lehet-e vezetni?

50 ccm-ig "B" kategória kell. A keresz  vizsga nem elég. => Ha eltiltottak a vezetéstől, akkor max. bringával vehetsz részt a közlekedésben.
Létezik olyan, hogy kategória eltiltás, de ebben az esetben ez maga a "B", így GOTO 1. sor.

Szerkesztette: Scytam 2006. 03. 24. 10:41 -kor

Mellettem se menj.

#551 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 10:47

Idézet: UseR - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 11:17

EU-n belüli motoroknál mennyi a vám/regisztráció, stb? Motorokra is van regadó, ugye? Meddig lehet behozni?

A regadó 95.000 - 230.000 között mozog, és úgy tudom, hogy ccm függő.
Pl. a Z750-re és a ZX-636 R-re is 180e.
Mellettem se menj.

#552 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:17

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 10:09

wizard, mi történt? megírod priviben?
Per Aspera Ad Astra

#553 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:59

Kawa ZZR250-est szeretnék venni - de mostanában nem gyártják, amik vannak, azok meg max '96-osak. Hasonót nem nagyon láttam egyik gyárnál sem a mostani választékból (Honda VFR csak 800-tól van, Yamaha egyáltalán nem csinál semmi túramocit 600 alatt, suzuki GS500-on meg nincs plexis fejidom)

Tudtok valamit konkrétan ezellen a típus ellen/mellett? Esetleg értelmes alternatívákat?

#554 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:06

Idézet: UseR - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:59

Kawa ZZR250-est szeretnék venni - de mostanában nem gyártják, amik vannak, azok meg max '96-osak. Hasonót nem nagyon láttam egyik gyárnál sem a mostani választékból (Honda VFR csak 800-tól van, Yamaha egyáltalán nem csinál semmi túramocit 600 alatt, suzuki GS500-on meg nincs plexis fejidom)

Tudtok valamit konkrétan ezellen a típus ellen/mellett? Esetleg értelmes alternatívákat?

Azt kellene eldöneni mire kell, mennyi a kereted, aztán mekkora vagy?
650 V2 ahol a turamocik kezdődnek, ha nem bírod felemelni amikor eldől, akkor tényleg a szúnyog kategóriában kell kotorászni ;)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#555 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:53

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 19:06

Azt kellene eldöneni mire kell, mennyi a kereted, aztán mekkora vagy?
650 V2 ahol a turamocik kezdődnek, ha nem bírod felemelni amikor eldől, akkor tényleg a szúnyog kategóriában kell kotorászni ;)

Pont kawa zzr250-et, uram bocsá 400-at keresek :)
50LE környéke, idomos túramoci, kényelmes 2személyest, olcsón de megbízhatót. A ZZR ezt mind tudja, használtan 400k körül van, olcsó a biztosítás rá, nem dobom el kezdő motorosként, és van benne tartalék talán későbbre is.

Csak erre a leírásra nem találok más motort, csak ezt...

#556 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:15

Heten en is kitolom a nagyvasat, most mar remelhetoleg tartos lesz ez a tavaszi ido... :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#557 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:45

Változhatnak a jogosítványszerzés feltételei
Mellettem se menj.

#558 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 30. 13:27

Én most csinálom a CsigaJogsinál a korlátlan A-t, bár még csak a kresznél tartok.
Nekem eddig pozitív, min az oktatás, mind az ügyfélfogadás szempontjából.
KomposztWC

#559 Felhasználó inaktív   |rOO†s|Zé 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 07:52

Robogó importőrt keresek. Gilera DNA érdekelne, 125ös vagy 180as. SÜRGŐS!

#560 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 10:34

Delutan nyilt napok itt felenk a Yamahanal, azt hiszem kilatogatunk, mert lesz probavezetes is. :cool:  :bringa:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.